Nie jesteś zalogowany.

7 8 9 10 11 
 15

#201 2009-04-24 16:00:23 Re: Vinyl vs. MP3

askman
GSz Friend

Re: Vinyl vs. MP3

winetu :

Freaky :

Mackul :

Gra z cd to jak seks w rękawiczkach - jak ktoś to kiedyś mówił, Jaco bodajże smile

Skoro tak to gra z laptopa to jak seks w ubraniu tongue

Oj Romantyku... jak jebiesz prostytutke na trasie...to sie cały rozbierasz czy tylko wacława wyciagasz i porty opuszczasz ? big_smile

zapytajmy się dropsa jak on to robi z tractorem tongue

#202 2009-04-24 16:17:52 Re: Vinyl vs. MP3

Freaky
www.shok.pl
Serwis

winetu :

Freaky :

Mackul :

Gra z cd to jak seks w rękawiczkach - jak ktoś to kiedyś mówił, Jaco bodajże smile

Skoro tak to gra z laptopa to jak seks w ubraniu tongue

Oj Romantyku... jak jebiesz prostytutke na trasie...to sie cały rozbierasz czy tylko wacława wyciagasz i porty opuszczasz ? big_smile

Nie mam takiego problemu bo nie zadaje się z takimi paniami tongue Tak jak wspomniałeś jestem romantykiem a nie kurwojebem tongue

#203 2009-04-24 19:11:22 Re: Vinyl vs. MP3

AnThRaX

#204 2009-04-24 19:51:20 Re: Vinyl vs. MP3

smolin
gsz user

#205 2009-04-24 22:01:55 Re: Vinyl vs. MP3

novicki
GSz Friend
Serwis

Hubertus :

Ty to gej jesteś co nie ? hihi

no niestety musze cię rozczarować ale jestem 'prawidłowej' orientacji tongue
obczaj sobie tą stronke http://www.gejury.pl/
jest tu mnóstwo ciepłych chłopców, napewno znajdziesz tu swoją sympatie hihi

P.S nie wysilaj się pół dnia jak mi pojechać, bo i tak na wszystko co napiszesz mam WYJEBANE ! lol

#206 2009-04-24 23:10:05 Re: Vinyl vs. MP3

winetu
Winet Władca Minet
Serwis

novicki :

P.S nie wysilaj się pół dnia jak mi pojechać, bo i tak na wszystko co napiszesz mam WYJEBANE ! lol

Gejki ponoc nie sa agresywne i tolerancyjne,
Wyrecze Tatusia bo i tak masz na to wyjebane big_smile hahah Szkoda jego pol dnia cool

novicki :

no niestety musze cię rozczarować ale jestem 'prawidłowej' orientacji tongue
obczaj sobie tą stronke http://www.gejury.pl/

Prawdziwa tzn jaka ? Skad znasz takie witryny big_smile

novicki :

jest tu mnóstwo ciepłych chłopców, napewno znajdziesz tu swoją sympatie hihi

A ty znalazles big_smile
Ktorzy to CI ciepli bo sie nie znam bo nie gustuje...

Nie zebym sie czepiał big_smile

#207 2009-04-25 00:08:36 Re: Vinyl vs. MP3

ślepa
]:->

[imgg]http://www.matthiaskandel.de/blog/wp-content/uploads/2007/12/vinyl_kills.jpg[/img]

big_smile

#208 2009-04-25 00:21:36 Re: Vinyl vs. MP3

Antonio
GSz Friend

ślepa :

http://www.matthiaskandel.de/blog/wp-content/uploads/2007/12/vinyl_kills.jpg

big_smile

#209 2009-04-25 11:34:31 Re: Vinyl vs. MP3

novicki
GSz Friend
Serwis

winetu :

Prawdziwa tzn jaka ? Skad znasz takie witryny big_smile

nie prawdziwa tylko prawidłowa...wiesz tak się już przyjęło że prawidłowa orientacja to taka kiedy przyciągają się przeciwne płci, czyli chłopak pociąga dziewczyne i na odwrót...ale widze że z myśleniem to u ciebie kiepsko, tak samo jak trudno było ci się domyśleć skąd np moge znać taką witryne, nie trzeba być geniuszem żeby umieć posługiwać się na Google.pl neutral

winetu :

Ktorzy to CI ciepli bo sie nie znam bo nie gustuje...

szkoda tylko że nie zauważyłeś że moja wiadomość nie była skierowana do ciebie tylko do Hubertusa, pomyślałem że może mu jakoś pomoge bo on to chyba jest tym bardzo zainteresowany lol
btw ja też nie gustuje, ale i tutaj powruce do twojego chyba bardzo niskiego ilorazu inteligencji: naprawde nie trudno się domyślec że na stronie z ciepłymi chłopcami odnajdzie się samych włąśnie takich chłopców...
teraz to się zastanawiam czy ty przypadkiem też nie jesteś słodki, tak bronisz i odpowiadasz za Hubertusa, hmm może coś was łączy???
nie żebym się czepial hihi

#210 2009-04-25 12:29:20 Re: Vinyl vs. MP3

szyyymus
GSz User

ale pojazd, naprawde super :-)

#211 2009-04-25 12:58:04 Re: Vinyl vs. MP3

piotr
GSz User

Nail :

Winyl ma duszę, nie jeden dj przecież, postanowił kręcic "poli/chlorkiem winylu" bo kiedyś urzekła go kręcąca się na jakimś magicznym urządzeniu jakiś dziwny spiralowo wytłoczony placek w kolorze czarnym.... sam jego wygląd nas fascynuje.... kiedy patrzysz na gramofon za każdym razem stwierdzasz ze Twoja pierwsza styczność z nim jest równorzędna z pierwszym pocałunkiem, pierszym piwem, pierwszym PIT'em.... hihi Możliwość dotknięcia czarnej płyty utwierdza nas w przekonaniu, że kochamy właśnie ten cholerny, czarny winyl.. tępy, ciężki, duży ....   Każda nowa płyta zakupiona traktowana jest z euforycznym zachowaniem, każdy klasyk (nie do nabycia już nigdzie) traktowany jest z największą pieczołowitością.... Rozkosz, czysta rozkosz z tej zabawki. I to wszystko wiedząc, że ma wiele wad... 
Niczym kobiety, wciąż na nie narzekamy... ale... kochamy je za to jakie są..... (odwrotnie zresztą też)...

ja pierdole jaki smęt

#212 2009-04-26 00:58:28 Re: Vinyl vs. MP3

Dastin
GSz User
Serwis

Będac producentem wybrałem traktor scratcha bo mam sentyment do vinyla ale niestety mp3 szybciej mozna dostac
Mozna grac swoje kawałki , jesli ma sie odpowiednie kontakty to i produkcje znajomych producentów, czyli tracki które nie zostały jeszcze wydane , wogule nie zostaną wydane bądź tez będą wydane ale np za pare miesięcy
wg mnie predzej czy później vinyl zdechnie...
po pierwsze... cały proces nagrania vinyla pochłania w chuj czasu
praktycznie na plackach wychodza rzeczy które były stworzone pare miesiecy wczesniej czasami nawet rok bądz dłuzej od momentu ukończenia kawałków.
zanim zmasteruje sie tracki , zanim powstanie matryca , zanim wytłocza kopie zanim wysla je , caly proces dystrybucji sie ociaga i przeciaga czasami pare miechów równiez..
w przypadku digitali proces trwa pare dni.. No i oczywiscie od momentu zakupu do momentu odsłuchu wiadomo poczta w chuja tnie a mp3 dostaniesz tak szybko jak szybki masz internet.
Druga rzecz : nie trzeba kupowac całego placka dla jednego numeru
wiecej jest na plus jesli chodzi o mp3 niestety
choc wg mnie vinyl brzmi lepiej i jest ta nutka magii

#213 2009-04-26 15:31:03 Re: Vinyl vs. MP3

ruminek
GSz User

i jedno i drugie jest dobre, ja gram z vinyli jak i z mp3 , zalezy głownie od imprezy i ludzi smile

#214 2009-05-04 11:12:21 Re: Vinyl vs. MP3

winetu
Winet Władca Minet
Serwis

Nie miałem gdzie tego wrzucić...może tutaj
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

Może w końcu na takim beatporcie i innych portalach zniknie restrykcja terytorialna ! smile

Co do tematu..ktoś jescze kogos wysmieje ze uzywanie myszka to LOL big_smile

http://www.partysan.net//gallery//images/290681.jpg

Ostatnio edytowany przez winetu (2009-05-04 13:33:17)

#215 2009-05-04 18:08:20 Re: Vinyl vs. MP3

marush
GSz User

piotr :

Nail :

Winyl ma duszę, nie jeden dj przecież, postanowił kręcic "poli/chlorkiem winylu" bo kiedyś urzekła go kręcąca się na jakimś magicznym urządzeniu jakiś dziwny spiralowo wytłoczony placek w kolorze czarnym.... sam jego wygląd nas fascynuje.... kiedy patrzysz na gramofon za każdym razem stwierdzasz ze Twoja pierwsza styczność z nim jest równorzędna z pierwszym pocałunkiem, pierszym piwem, pierwszym PIT'em.... hihi Możliwość dotknięcia czarnej płyty utwierdza nas w przekonaniu, że kochamy właśnie ten cholerny, czarny winyl.. tępy, ciężki, duży ....   Każda nowa płyta zakupiona traktowana jest z euforycznym zachowaniem, każdy klasyk (nie do nabycia już nigdzie) traktowany jest z największą pieczołowitością.... Rozkosz, czysta rozkosz z tej zabawki. I to wszystko wiedząc, że ma wiele wad... 
Niczym kobiety, wciąż na nie narzekamy... ale... kochamy je za to jakie są..... (odwrotnie zresztą też)...

ja pierdole jaki smęt

kolega jeszcze w sredniowieczu big_smile smety na maxa big_smile

#216 2009-05-04 18:14:32 Re: Vinyl vs. MP3

trzystatrzy303
GSz Friend

marush :

piotr :

Nail :

ja pierdole jaki smęt

temat rzeka i huj big_smile

#217 2009-05-04 18:28:34 Re: Vinyl vs. MP3

Sleepwalker
GSz VIP

ostatnio sam zaczynam ciupać z CD big_smile
tak jak napisał dastin, zanim ukaze się coś godnego na vinylu, już dawno to bedzie na beatport czy trackitdown...szkoda,że rynek vinylowy jest na wymarciu, jedyne co mi pozostaje to zaopatrzyć się w system serato czy FS, bo tylko tak moge grać nowości z vinyla...

#218 2009-05-04 21:19:12 Re: Vinyl vs. MP3

asmo
GSz VIP

marush :

piotr :

Nail :

ja pierdole jaki smęt

albo poprostu pasja, niektórzy ją mają jeszcze krzywy czaisz takie cos ze nie przynosi profitów, ładujesz kase, mimo ze kazdy pierdoli i pierdoli, ze nie zwraca sie i wogole, pasja nie, czaisz, ze ciezkie torby, ze niewygodnie, ze sredniowiecze, ze chuj w dupe, pasja zią

#219 2009-05-04 21:41:52 Re: Vinyl vs. MP3

piotr
GSz User

joł czekiedałt winyl to nie pasja tylko archaiczny nosnik, troche dystansu ziąąą w.z.k.r.t.g trzytysiacepincetdwadziesciaosiem joł

#220 2009-05-04 21:45:57 Re: Vinyl vs. MP3

Play
Stay Up Forever

piotr :

joł czekiedałt winyl to nie pasja

dlaczego nie?

#221 2009-05-04 21:53:00 Re: Vinyl vs. MP3

piotr
GSz User

wiesz zrozumialbym ze ktos powie ze pasjonuje go brzmienie winyla (choc to tez dosc nietrafne slowo) ale jak ktos sie podnieca sama gra z winyli to jest to zboczenie. To jest po prostu inny sposob odtwarzania muzyki a nie jakies kurwa duchowe uniesienie

#222 2009-05-04 21:56:55 Re: Vinyl vs. MP3

Play
Stay Up Forever

kwestia gustu. jedni faktycznie wola isc za postepem, inni czuja czar czarnej '12. to, ze teraz minimale, electro, progressive, techno czy inne gatunki wychodza w zdecydowanej wiekszosci w mp3 nie znaczy, ze winyl odszedl. hard nrg, acid techno, hardtekki, tribe czy wszelkiej masci hardkory grane sa glownie z winyli, dnb czy brejki tez w sporej czesci, zatem nie uwazam, by winyl odchodzil w zapomnienie wink ja akurat widze w nim dusze i rowniez uwazam, ze zbieranie winyli to pasja

#223 2009-05-04 22:02:18 Re: Vinyl vs. MP3

piotr
GSz User

wiesz swego czasu zbieranie mp3 bylo swoistą pasją bo nie były takie dostepne o bitportach juno czy innych nikt jeszcze nei snil a pobieralo sie muze 56k na modemie po godz 18 jak bylo taniej. Tez moge to nazwac "przygodą" identyfikacja traklist setow i wyszukiwanie dobrej jakosci fuli na necie i sie potem spuszczac na swoj hdd ale pasją byłą muzyka a nie nosnik, widocznie cos sie pozmienialo

#224 2009-05-04 22:18:15 Re: Vinyl vs. MP3

Ragi
Aj Lof Trans ent Szrans
Serwis

Blay :

rowniez uwazam, ze zbieranie winyli to pasja

wybieranie z pośród tego całego szitu, który wychodzi teraz jako mp3 w miare ciekawego kawałka a potem dostanie go na tym oldskulowym czarnym krążku to coś więcej niż pasja

#225 2009-05-04 22:41:13 Re: Vinyl vs. MP3

SSimonSS
GSz User

Ragi :

Blay :

rowniez uwazam, ze zbieranie winyli to pasja

wybieranie z pośród tego całego szitu, który wychodzi teraz jako mp3 w miare ciekawego kawałka a potem dostanie go na tym oldskulowym czarnym krążku to coś więcej niż pasja

Tyle ,że coraz mniej wałków wychodzi na winylach... sad

2009-05-04 22:41:13 Re: Vinyl vs. MP3

Admin
Reklamy Google
Serwis

Re: Vinyl vs. MP3

7 8 9 10 11 
 15

Stopka forum