Ciekawa podroż,ciekawy before,wspaniała miejscówka,jak zawsze wspaniali ludzie dużo syfu na podłodze,brudne technotrampy Marc bardzo ciekawy występ,Rysio jego setem strasznie pozytywnie zaskoczony
zeby wszystkie biby w polsce tak wygladaly i mialy taki klimat.. Selection 12, on it, dobrze bylo uslyszec te walki i wiele innych. Znajomych fhuj! A to wrecz gwarantuje dobra zabawe... na naglosnieniu sie nie zawiodlem chociaz wnetrznosciami nie mielilo heheh a co do nowego dizajnu vizuali demirela.. Wolalem stare plemniki chociaz momentami cieszyly oko:) muzycznie - warm up dal rade houl i magda egelancko no a rysiek? Ci co mnie znaja pewnie juz sie domyslaja ze powiem tylko tyle ze wypierdolil mnie z butow:F magda i nima na afterze fajnie sie zeszmacili heheh wyszlismy z cute ostatni juz nawet dj nie gral dzieki za dobra bibe
AMBA powróciła, po imprezie afterach :F pozdrowienia dla ekipy z któymi melanżowaliśmy impreza na plus, fajnie coś takiego bylo przezyc niekoniecznie wyjezdzajac poza granice polską :F miejscówka konkret, ale piwo 0,3 za 10 zł to śmiech, woda- 6zyla, szklane butelki porozbijane wkurwiały konkretnie...Marc Houle rozjebał bibe i tyle. Rysiek szału niczym nie zaskoczył, Magda pocisnęłą lepiej niż na AR moim zdaniem. Oby więcej takich weekendów! wspaniale się bawiłem!
taaa i ten after
alexx :
taaa i ten after
japierdole to był after po afterze ale obyło się chyba bez większych zniszczeń
czyzyk46 :
http://www.youtube.com/watch?v=0p6Q5tmMqyE
co to za wałek MAtik zagrał?
Ja wiem, gralem to 11 wrzesnia na moich urodzinach Jednak na razie nie chce zdradzic co to, wybacz Na koncowce filmiku wchodzi:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
wkrotce nagram seta z tym walkiem, luzik
Conrad Kemp :
czyzyk46 :
co to za wałek MAtik zagrał?Ja wiem, gralem to 11 wrzesnia na moich urodzinach Jednak na razie nie chce zdradzic co to, wybacz Na koncowce filmiku wchodzi:
'
wiec jaki jest sens Twojego posta?
dereyen :
Conrad Kemp :
czyzyk46 :
co to za wałek MAtik zagrał?Ja wiem, gralem to 11 wrzesnia na moich urodzinach Jednak na razie nie chce zdradzic co to, wybacz Na koncowce filmiku wchodzi:
'
wkrotce nagram seta z tym walkiem, luzikwiec jaki jest sens Twojego posta?
Conrad Kemp - śmieszny jesteś...
Colmi :
alexx :
taaa i ten after
mam wrzucić zdjęcie mojego piszczela? wróciłem dopiero dzisiaj o 00:50 :F japierdole
aha, i żebra mnie bolą. po raz kolejny było ćwiczenie wytrzymałości klatki piersiowej
BoxSter :
Colmi :
alexx :
taaa i ten after
mam wrzucić zdjęcie mojego piszczela? wróciłem dopiero dzisiaj o 00:50 :F japierdole
aha, i żebra mnie bolą. po raz kolejny było ćwiczenie wytrzymałości klatki piersiowej
poka
didabomba :
BoxSter :
Colmi :
japierdole to był after po afterze ale obyło się chyba bez większych zniszczeńmam wrzucić zdjęcie mojego piszczela? wróciłem dopiero dzisiaj o 00:50 :F japierdole
aha, i żebra mnie bolą. po raz kolejny było ćwiczenie wytrzymałości klatki piersiowejpoka
to moze jak wrócę z pracy :F ale mam brak mocy...
MARC HOULE!!!!!!!!!! tyle w sumie o samej imprezie.
Zajebista ekipa na b4 na afterze i na afrerze aftera Poproszę o więcej takich imprez w PL!
p.s zydek i alexx dzieki za gościnę jak będzie jakaś bibka w szczecinie zapraszam do mnie!! )
BoxSter :
didabomba :
BoxSter :
aha, i żebra mnie bolą. po raz kolejny było ćwiczenie wytrzymałości klatki piersiowejpoka
to moze jak wrócę z pracy :F ale mam brak mocy...
piszczel trzeba nie było biegać po ścianach przykro mi ale nie jesteś spidermanem!
Co do imprezy:
* genielane przedsięwwzięcie o którym nawet nie śniłem wcześniej - a wszystko to na wyciągnięcie ręki w, powiem to bez chwili zawachania, klubowej stolicy polski - poznaniu
* 3 gwiazdy, wspaniała oprawa, muzyczny ograzm
* organizatorzy po raz kolejny wybiegli poza granice i wskazują - że w naszym kraju też można! co cieszy nie tylko małe dzieci
* takie weekendy wraz z całą otoczką - to chwile niesamowite!! bifory, aftery i cała masa znajomych osób!! GSz banda gdzie tylko nie spojrzeć!! Nigdy bardziej swojsko nie czułem się na imprezie w Pozku, chociaż na co dzień tutaj mieszkam
* nie było do tej pory imprezy w WLKP, która przyciągnęłaby tylu forumowiczów - zainteresowanie było ogromne!
A teraz bilans:
- za walające się butelki, tylko że to nie do końca wina organizatora a ludzi. kosze były - ale było ich zdecydowanie za mało!! na przyszłość można byłoby pomyśleć o sprzedaży piwa wyłącznie w plastikach! szkoda skręcić nogę czy rozciąć buta i nogę potłuczonym szkłem...
- przydałoby się 1/4 toi toi więcej bo momentami kolejki były tam niemiłosierne
- było bardzo duszno. nadmuchy były potrzebne ale można to było okresowo regulować/wyłaczać. ludzie ociekali potem, ze ścian i sufitu kapało
- niemałym skandalem okazał się sold out piwa o godzinie 2. niejednemu to wzburzyło krew w żyłach, tymbardziej, że ludzie już wczesniej byli mocno zszokowani samą cena małego piwka...
- za brak miejsca do chillu, bo co niektórym starym wygom kopytka już nie kopytkowały, chociaż to chyba w tamtym miejscu było logistycznie nie do przeskoczenia...
+ miejsce, urok i klimat starej rzeźni jest jedynym w sobie!
+ za nagłośnienie, które momentami czesało włosy
+ za ściągniecię światowych gwiazd i muzyczną gwarancję błogości
+ za przybycie tak licznej grupy znajomych
+ za występ warm up'a
+ za to że wygrałem zakład, że Magda znów coś spitoli
+ za 1.wszy orgazm, który dostałem na marcu, drugi na ostatnich 20 minutach ryśka (myslałem że tam wyskoczymy z papci!)
+ za miłą obsługe na barze
+ za to, że było bezpiecznie, bo nie widziałem żeby ktoś komuś szturchańce sprzedawał, za to uściskom, całusom i ucieszonym ryjom końca nie było
+ za to, że wielu z nas otrzymało to, po co przyjechało i że mamy równiez u siebie, w polsce, imprezy na europejskim, światowym poziomie
+ więcej grzechów nie pamiętam!
Organizatorom gratuluje sukcesu, bo niewątpliwie dla nas - gości, słuchaczy, miłośników, pasjonatów i odbiorców - tak to własnie utkwiło w pamięci.
Nasz uśmiech - jest Waszą wizytówką.
Życzę kolejnych, tak udanych projektów!!
P.S. dziękuję również wszystkim GSzowcom za doborowe towarzystwo - jesteście numero uno!
xavery :
dereyen :
Conrad Kemp :
Ja wiem, gralem to 11 wrzesnia na moich urodzinach Jednak na razie nie chce zdradzic co to, wybacz Na koncowce filmiku wchodzi:
'
wkrotce nagram seta z tym walkiem, luzikwiec jaki jest sens Twojego posta?
Conrad Kemp - śmieszny jesteś...
A ty sztywny i coz z tego
Conrad Kemp :
'
BoxSter :
Colmi :
alexx :
taaa i ten after
a mam wrzucić zdjęcie Twojej gołej dupy jak grasz u alexxa ?
"patita, Ty stań na brzuchu, a colmi na klate"
Colmi :
BoxSter :
Colmi :
japierdole to był after po afterze ale obyło się chyba bez większych zniszczeńmam wrzucić zdjęcie mojego piszczela? wróciłem dopiero dzisiaj o 00:50 :F japierdole
aha, i żebra mnie bolą. po raz kolejny było ćwiczenie wytrzymałości klatki piersioweja mam wrzucić zdjęcie Twojej gołej dupy jak grasz u alexxa ?
"patita, Ty stań na brzuchu, a colmi na klate"
a miałem cichą nadzieję, że nikt mi zdjęcia nie zrobił
wy mnie deptaliście? tego nie pamiętam hehehe
frappe :
Conrad Kemp :
'
x2
ThieV :
frappe :
Conrad Kemp :
'
wkrotce nagram seta z tym walkiem, luzikx2
Nie moja wina ze ciesze sie jak dziecko z mojej pasji Posty pisze spontanicznie, dlatego czasem trzeba wypic piwko ktore sie samemu uwarzy
Conrad Kemp :
Nie moja wina ze ciesze sie jak dziecko z mojej pasji Posty pisze spontanicznie, dlatego czasem trzeba wypic piwko ktore sie samemu uwarzy
No to nie Twoja wina , to
frappe :
Conrad Kemp :
No to nie Twoja wina , to linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Tak jest, dzięki Bogu!
BTW, juz chyba watek przestal byc o Minusie
gutek81 :
Co do imprezy:
* genielane przedsięwwzięcie o którym nawet nie śniłem wcześniej - a wszystko to na wyciągnięcie ręki w, powiem to bez chwili zawachania, klubowej stolicy polski - poznaniu
* 3 gwiazdy, wspaniała oprawa, muzyczny ograzm
* organizatorzy po raz kolejny wybiegli poza granice i wskazują - że w naszym kraju też można! co cieszy nie tylko małe dzieci
* takie weekendy wraz z całą otoczką - to chwile niesamowite!! bifory, aftery i cała masa znajomych osób!! GSz banda gdzie tylko nie spojrzeć!! Nigdy bardziej swojsko nie czułem się na imprezie w Pozku, chociaż na co dzień tutaj mieszkam
* nie było do tej pory imprezy w WLKP, która przyciągnęłaby tylu forumowiczów - zainteresowanie było ogromne!
A teraz bilans:
- za walające się butelki, tylko że to nie do końca wina organizatora a ludzi. kosze były - ale było ich zdecydowanie za mało!! na przyszłość można byłoby pomyśleć o sprzedaży piwa wyłącznie w plastikach! szkoda skręcić nogę czy rozciąć buta i nogę potłuczonym szkłem...
- przydałoby się 1/4 toi toi więcej bo momentami kolejki były tam niemiłosierne
- było bardzo duszno. nadmuchy były potrzebne ale można to było okresowo regulować/wyłaczać. ludzie ociekali potem, ze ścian i sufitu kapało
- niemałym skandalem okazał się sold out piwa o godzinie 2. niejednemu to wzburzyło krew w żyłach, tymbardziej, że ludzie już wczesniej byli mocno zszokowani samą cena małego piwka...
- za brak miejsca do chillu, bo co niektórym starym wygom kopytka już nie kopytkowały, chociaż to chyba w tamtym miejscu było logistycznie nie do przeskoczenia...
+ miejsce, urok i klimat starej rzeźni jest jedynym w sobie!
+ za nagłośnienie, które momentami czesało włosy
+ za ściągniecię światowych gwiazd i muzyczną gwarancję błogości
+ za przybycie tak licznej grupy znajomych
+ za występ warm up'a
+ za to że wygrałem zakład, że Magda znów coś spitoli
+ za 1.wszy orgazm, który dostałem na marcu, drugi na ostatnich 20 minutach ryśka (myslałem że tam wyskoczymy z papci!)
+ za miłą obsługe na barze
+ za to, że było bezpiecznie, bo nie widziałem żeby ktoś komuś szturchańce sprzedawał, za to uściskom, całusom i ucieszonym ryjom końca nie było
+ za to, że wielu z nas otrzymało to, po co przyjechało i że mamy równiez u siebie, w polsce, imprezy na europejskim, światowym poziomie
+ więcej grzechów nie pamiętam!
Organizatorom gratuluje sukcesu, bo niewątpliwie dla nas - gości, słuchaczy, miłośników, pasjonatów i odbiorców - tak to własnie utkwiło w pamięci.
Nasz uśmiech - jest Waszą wizytówką.
Życzę kolejnych, tak udanych projektów!!
P.S. dziękuję również wszystkim GSzowcom za doborowe towarzystwo - jesteście numero uno!
sproboj wyslac CV do FTB nadajesz sie na redaktora:)