Gadka Szmatka / MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, Poznań - 05.11.2010

Nie jesteÅ› zalogowany.

23 24 25 26 27 
 29

• Gadka
  •  » MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

#601 2010-11-07 19:50:55 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

Mikroelement
kapitan bomba
SkÄ…d: UKraina
Serwis

Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, Poznań - 05.11.2010

Ciekawa podroż,ciekawy before,wspaniaÅ‚a miejscówka,jak zawsze wspaniali ludzie wink dużo syfu na podÅ‚odze,brudne technotrampy big_smile Marc  bardzo ciekawy wystÄ™p,Rysio jego setem strasznie pozytywnie zaskoczony wink

#602 2010-11-07 20:05:38 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

WojTech
whateva
SkÄ…d: tuitam

Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, Poznań - 05.11.2010

zeby wszystkie biby w polsce tak wygladaly i mialy taki klimat.. Selection 12, on it,  dobrze bylo uslyszec te walki i wiele innych. Znajomych fhuj! A to wrecz gwarantuje dobra zabawe... krzywy na naglosnieniu sie nie zawiodlem chociaz wnetrznosciami nie mielilo heheh a co do nowego dizajnu vizuali demirela.. Wolalem stare plemniki chociaz momentami cieszyly oko:) muzycznie - warm up dal rade houl i magda egelancko no a rysiek? Ci co mnie znaja pewnie juz sie domyslaja ze powiem tylko tyle ze wypierdolil mnie z butow:F  magda i nima na afterze fajnie sie zeszmacili heheh wyszlismy z cute ostatni  juz nawet dj nie gral big_smile dzieki za dobra bibe smile

#603 2010-11-07 22:40:08 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

Colmi
LyHy™

AMBA powróciła, po imprezie afterach :F pozdrowienia dla ekipy z któymi melanżowaliśmy big_smile impreza na plus, fajnie coś takiego bylo przezyc niekoniecznie wyjezdzajac poza granice polską :F miejscówka konkret, ale piwo 0,3 za 10 zł to śmiech, woda- 6zyla, szklane butelki porozbijane wkurwiały konkretnie...Marc Houle rozjebał bibe i tyle. Rysiek szału niczym nie zaskoczył, Magda pocisnęłą lepiej niż na AR moim zdaniem. Oby więcej takich weekendów! wspaniale się bawiłem!

#604 2010-11-07 22:42:49 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

alexx
it got me funk
SkÄ…d: z domu

taaa i ten after big_smile

#605 2010-11-07 22:44:30 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

Colmi
LyHy™

alexx :

japierdole yikes to był after po afterze big_smile ale obyło się chyba bez większych zniszczeń hihi chytry

#606 2010-11-08 01:17:31 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

Conrad Kemp
GSz Friend
SkÄ…d: Katowice
Serwis

czyzyk46 :

http://www.youtube.com/watch?v=0p6Q5tmMqyE

co to za wałek MAtik zagrał?

Ja wiem, gralem to 11 wrzesnia na moich urodzinach smile Jednak na razie nie chce zdradzic co to, wybacz smile Na koncowce filmiku wchodzi:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

wkrotce nagram seta z tym walkiem, luzik

#607 2010-11-08 01:39:09 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

dereyen
GSz Friend
SkÄ…d: Cze-wa
Serwis

Conrad Kemp :

czyzyk46 :

Ja wiem, gralem to 11 wrzesnia na moich urodzinach smile Jednak na razie nie chce zdradzic co to, wybacz smile Na koncowce filmiku wchodzi:
'

wiec jaki jest sens Twojego posta?

#608 2010-11-08 02:46:31 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

xavery
-=S & P=-

dereyen :

Conrad Kemp :

czyzyk46 :

'

Conrad Kemp - śmieszny jesteś...

#609 2010-11-08 08:07:51 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

BoxSter
Clinc House
SkÄ…d: WLKP
Serwis

Colmi :

alexx :

japierdole yikes to był after po afterze big_smile ale obyło się chyba bez większych zniszczeń hihi chytry

mam wrzucić zdjęcie mojego piszczela? hihi wróciłem dopiero dzisiaj o 00:50 :F japierdole

aha, i żebra mnie bolą. po raz kolejny było ćwiczenie wytrzymałości klatki piersiowej big_smile

#610 2010-11-08 08:12:24 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

didabomba
...Always AÅ‚a...

BoxSter :

Colmi :

alexx :

mam wrzucić zdjęcie mojego piszczela? hihi wróciłem dopiero dzisiaj o 00:50 :F japierdole

aha, i żebra mnie bolą. po raz kolejny było ćwiczenie wytrzymałości klatki piersiowej big_smile

poka big_smile

#611 2010-11-08 08:15:11 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

BoxSter
Clinc House
Serwis

didabomba :

BoxSter :

Colmi :

poka big_smile

to moze jak wrócę z pracy :F ale mam brak mocy...

#612 2010-11-08 10:59:08 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

*paTiTa*
GSz VIP

MARC HOULE!!!!!!!!!!   tyle w sumie o samej imprezie. big_smile

Zajebista ekipa na b4 na afterze i na afrerze aftera big_smile Poproszę o więcej takich imprez w PL! smile

p.s  zydek i alexx dzieki za goÅ›cinÄ™ jak bÄ™dzie jakaÅ› bibka w szczecinie zapraszam do mnie!! smile)

#613 2010-11-08 11:00:48 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

*paTiTa*
GSz VIP

BoxSter :

didabomba :

BoxSter :

poka big_smile

to moze jak wrócę z pracy :F ale mam brak mocy...

piszczel lol lol lol    trzeba nie byÅ‚o biegać po Å›cianach przykro mi ale nie jesteÅ› spidermanem!

#614 2010-11-08 11:33:24 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

gutek81
Bad As I Wanna Be
Administrator Forum
SkÄ…d: PZ
Serwis

Co do imprezy:

* genielane przedsięwwzięcie o którym nawet nie śniłem wcześniej - a wszystko to na wyciągnięcie ręki w, powiem to bez chwili zawachania, klubowej stolicy polski - poznaniu smile
* 3 gwiazdy, wspaniała oprawa, muzyczny ograzm
* organizatorzy po raz kolejny wybiegli poza granice i wskazują - że w naszym kraju też można! co cieszy nie tylko małe dzieci smile
* takie weekendy wraz z całą otoczką - to chwile niesamowite!! bifory, aftery i cała masa znajomych osób!! GSz banda gdzie tylko nie spojrzeć!! Nigdy bardziej swojsko nie czułem się na imprezie w Pozku, chociaż na co dzień tutaj mieszkam
* nie było do tej pory imprezy w WLKP, która przyciągnęłaby tylu forumowiczów - zainteresowanie było ogromne!

A teraz bilans:
- za walające się butelki, tylko że to nie do końca wina organizatora a ludzi. kosze były - ale było ich zdecydowanie za mało!! na przyszłość można byłoby pomyśleć o sprzedaży piwa wyłącznie w plastikach! szkoda skręcić nogę czy rozciąć buta i nogę potłuczonym szkłem...
- przydałoby się 1/4 toi toi więcej bo momentami kolejki były tam niemiłosierne
- było bardzo duszno. nadmuchy były potrzebne ale można to było okresowo regulować/wyłaczać. ludzie ociekali potem, ze ścian i sufitu kapało
- niemałym skandalem okazał się sold out piwa o godzinie 2. niejednemu to wzburzyło krew w żyłach, tymbardziej, że ludzie już wczesniej byli mocno zszokowani samą cena małego piwka...
- za brak miejsca do chillu, bo co niektórym starym wygom kopytka już nie kopytkowały, chociaż to chyba w tamtym miejscu było logistycznie nie do przeskoczenia...
+ miejsce, urok i klimat starej rzeźni jest jedynym w sobie!
+ za nagłośnienie, które momentami czesało włosy
+ za ściągniecię światowych gwiazd i muzyczną gwarancję błogości
+ za przybycie tak licznej grupy znajomych
+ za występ warm up'a
+ za to że wygrałem zakład, że Magda znów coś spitoli big_smile
+ za 1.wszy orgazm, który dostałem na marcu, drugi na ostatnich 20 minutach ryśka (myslałem że tam wyskoczymy z papci!)
+ za miłą obsługe na barze
+ za to, że było bezpiecznie, bo nie widziałem żeby ktoś komuś szturchańce sprzedawał, za to uściskom, całusom i ucieszonym ryjom końca nie było smile
+ za to, że wielu z nas otrzymało to, po co przyjechało i że mamy równiez u siebie, w polsce, imprezy na europejskim, światowym poziomie
+ więcej grzechów nie pamiętam!

Organizatorom gratuluje sukcesu, bo niewątpliwie dla nas - gości, słuchaczy, miłośników, pasjonatów i odbiorców - tak to własnie utkwiło w pamięci.

Nasz uśmiech - jest Waszą wizytówką.

Życzę kolejnych, tak udanych projektów!!

P.S. dziękuję również wszystkim GSzowcom za doborowe towarzystwo - jesteście numero uno!

#615 2010-11-08 11:42:45 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

Conrad Kemp
GSz Friend
Serwis

xavery :

dereyen :

Conrad Kemp :

'

Conrad Kemp - śmieszny jesteś...

A ty sztywny i coz z tego big_smile

#616 2010-11-08 11:56:59 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

perez
GSz User
Serwis

Conrad Kemp :

'

http://www.sarkazmy.zafriko.pl/pics/japierdole.jpg

#617 2010-11-08 11:57:25 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

Colmi
LyHy™

BoxSter :

Colmi :

alexx :

a mam wrzucić zdjęcie Twojej gołej dupy jak grasz u alexxa ? hihi

"patita, Ty stań na brzuchu, a colmi na klate" lol

#618 2010-11-08 11:59:15 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

BoxSter
Clinc House
Serwis

Colmi :

BoxSter :

Colmi :

a mam wrzucić zdjęcie Twojej gołej dupy jak grasz u alexxa ? hihi

"patita, Ty stań na brzuchu, a colmi na klate" lol

a miałem cichą nadzieję, że nikt mi zdjęcia nie zrobił hihi

wy mnie deptaliście? big_smile tego nie pamiętam hehehe

#619 2010-11-08 11:59:28 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

olo2oo1
drogie bilety
SkÄ…d: krk

lol

#620 2010-11-08 12:15:15 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

ThieV
Koniu ! o/
Serwis

frappe :

Conrad Kemp :

'

linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

x2

#621 2010-11-08 12:37:32 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

Conrad Kemp
GSz Friend
Serwis

ThieV :

frappe :

Conrad Kemp :

'

linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

x2

big_smile
Nie moja wina ze ciesze sie jak dziecko z mojej pasji tongue Posty pisze spontanicznie, dlatego czasem trzeba wypic piwko ktore sie samemu uwarzy wink

#622 2010-11-08 12:42:17 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

n e s t
GUTE RZOPA
SkÄ…d: z Jungli ♫
Serwis

luzik

#623 2010-11-08 12:44:31 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

perez
GSz User
Serwis

Conrad Kemp :

Nie moja wina ze ciesze sie jak dziecko z mojej pasji tongue Posty pisze spontanicznie, dlatego czasem trzeba wypic piwko ktore sie samemu uwarzy wink

No to nie Twoja wina , to http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:KLuoUAWXnC8YUM:http://www.racjonalista.pl/img/strony/bog_tak_chcial.jpeg

#624 2010-11-08 13:05:25 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

Conrad Kemp
GSz Friend
Serwis

frappe :

Conrad Kemp :

No to nie Twoja wina , to linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

Tak jest, dzięki Bogu!

BTW, juz chyba watek przestal byc o Minusie big_smile

#625 2010-11-08 13:13:14 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

cichy86
piłem svena z Jägermeisterem
SkÄ…d: Bydgoszcz

gutek81 :

Co do imprezy:

* genielane przedsięwwzięcie o którym nawet nie śniłem wcześniej - a wszystko to na wyciągnięcie ręki w, powiem to bez chwili zawachania, klubowej stolicy polski - poznaniu smile
* 3 gwiazdy, wspaniała oprawa, muzyczny ograzm
* organizatorzy po raz kolejny wybiegli poza granice i wskazują - że w naszym kraju też można! co cieszy nie tylko małe dzieci smile
* takie weekendy wraz z całą otoczką - to chwile niesamowite!! bifory, aftery i cała masa znajomych osób!! GSz banda gdzie tylko nie spojrzeć!! Nigdy bardziej swojsko nie czułem się na imprezie w Pozku, chociaż na co dzień tutaj mieszkam
* nie było do tej pory imprezy w WLKP, która przyciągnęłaby tylu forumowiczów - zainteresowanie było ogromne!

A teraz bilans:
- za walające się butelki, tylko że to nie do końca wina organizatora a ludzi. kosze były - ale było ich zdecydowanie za mało!! na przyszłość można byłoby pomyśleć o sprzedaży piwa wyłącznie w plastikach! szkoda skręcić nogę czy rozciąć buta i nogę potłuczonym szkłem...
- przydałoby się 1/4 toi toi więcej bo momentami kolejki były tam niemiłosierne
- było bardzo duszno. nadmuchy były potrzebne ale można to było okresowo regulować/wyłaczać. ludzie ociekali potem, ze ścian i sufitu kapało
- niemałym skandalem okazał się sold out piwa o godzinie 2. niejednemu to wzburzyło krew w żyłach, tymbardziej, że ludzie już wczesniej byli mocno zszokowani samą cena małego piwka...
- za brak miejsca do chillu, bo co niektórym starym wygom kopytka już nie kopytkowały, chociaż to chyba w tamtym miejscu było logistycznie nie do przeskoczenia...
+ miejsce, urok i klimat starej rzeźni jest jedynym w sobie!
+ za nagłośnienie, które momentami czesało włosy
+ za ściągniecię światowych gwiazd i muzyczną gwarancję błogości
+ za przybycie tak licznej grupy znajomych
+ za występ warm up'a
+ za to że wygrałem zakład, że Magda znów coś spitoli big_smile
+ za 1.wszy orgazm, który dostałem na marcu, drugi na ostatnich 20 minutach ryśka (myslałem że tam wyskoczymy z papci!)
+ za miłą obsługe na barze
+ za to, że było bezpiecznie, bo nie widziałem żeby ktoś komuś szturchańce sprzedawał, za to uściskom, całusom i ucieszonym ryjom końca nie było smile
+ za to, że wielu z nas otrzymało to, po co przyjechało i że mamy równiez u siebie, w polsce, imprezy na europejskim, światowym poziomie
+ więcej grzechów nie pamiętam!

Organizatorom gratuluje sukcesu, bo niewątpliwie dla nas - gości, słuchaczy, miłośników, pasjonatów i odbiorców - tak to własnie utkwiło w pamięci.

Nasz uśmiech - jest Waszą wizytówką.

Życzę kolejnych, tak udanych projektów!!

P.S. dziękuję również wszystkim GSzowcom za doborowe towarzystwo - jesteście numero uno!

sproboj wyslac CV do FTB nadajesz sie  na redaktora:)

2010-11-08 13:13:14 Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

Admin
Reklamy Google
Serwis

Re: MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

23 24 25 26 27 
 29

• Gadka
  •  » MINUS Showcase with Richie Hawtin, Magda & Marc Houle @ Stara Rzeźnia, PoznaÅ„ - 05.11.2010

Stopka forum