Nie jesteś zalogowany.

6 7 8 9 10 
 37

• Gadka
  •  » Szczecin @ Clubbing GSZ

#176 2010-05-31 15:56:07 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

beegos
GSz User

Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

High Tensions Night

Miejsce: Wasabi Club - Entry C (12.06.2010 r.)

Występ główny: Dub Dummies Live! (Quilmes, Buenos Aires, Argentyna)

Muzyka: deep/tech house, minimal, techno

24 Kwietnia rozopoczyna swoją trasę koncertową po Europie jeden z najbardziej znanych duetów w Ameryce Południowej - Dub Dummies.

Specjalizują się w graniu muzyki minimalistycznej i elektronicznej na żywo. Są również producentami tego gatunku. Wydają w znanych wytwórniach takich jak: Zirben Digital, Globox Digital, Opendecks Records oraz
przede wszystkim w szwajcarskim labelu Darek Recordings, w którym wydali
również swój debiutancki album "House, Metals, Laughters & Bugs".

Mają na swoim koncie wiele występów na żywo, przede wszystkim w Ameryce Południowej, gdzie cieszą się największą popularnością. Zaczynaja się cieszyć także coraz większym zainteresowaniem w Europie o czym może świadczyć choćby niedawny - inaugurujący trasę - występ w Arena Club w Berlinie.

Razem z Dub Dummies tego wieczoru zagrają dj-e/producenci z
Wrocławia - Mindfuckers, którzy ciszą się dużym uznaniem wśród szczecińskich
klubowiczów. Ich energetyczne występy pamiętami między innymi z Mezzoforte, czy Crossed.

Ciekawie tej nocy zapowiada się też szczeciński skład dj-ów; na czele
z Loudroom Service (Fractional Slightly), który zagra seta back to back z H20.

Warm up zagrają: Bolivian, czyli współorganizator i gospodarz imprezy oraz Subsonik.

Line Up:

Dub Dummies live! (Quilmes, Buenos Aires)
Mindfuckers (Impulse Of Tunes, Wrocław)
Loudroom Service(Szczecin)
Bolivian (Szczecin)
Subsonik (Szczecin)

Serdecznie zapraszamy!!!

#177 2010-06-01 19:21:08 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

cmochu
Sound Dealer
Serwis

Rado :

cmochu :

szkoda ze tylko maj jak na razie obfitowal w gwiazdy teraz cos slaby poczatke czerwca wg mnie oczywiscie potem bedzie tylko czubala ale juz go kilka razy slyszalem wiec nic nowego

I tak bedzie, dopoki ludzie nie naucza sie placic za 'gwiazdy' smile

to prawda szkoda ze ludzie daja dupy ja tam jestem sklonny zaplacici 30zl za gwiazde pokroju alex bau czy secret cinema, ale wlasnie ja to nie wsyzscy szkoda bo zapowiadalo sie bosko

#178 2010-06-01 19:29:17 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

beegos
GSz User

alex bau ,secret cinema co ludzie nie dopisali?

ja też wole zamiast 20 zapłacić 30 zl żeby kogoś ciekawego posłuchac

#179 2010-06-01 19:59:33 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

AMERICAN GRIZZLY
Twój stary pijany

niestety naplenilo sie knajp i bib za 5-10 zeta.. hmm a szkoda

#180 2010-06-01 20:20:33 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Kira
Dr. Zoidberg
Serwis

Zapłaci taki kilka złotych i później ma radochę że był na imprezie z "jakimś" Djem.

#181 2010-06-01 20:44:17 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Colmi
LyHy™

AMERICAN GRIZZLY :

niestety naplenilo sie knajp i bib za 5-10 zeta.. hmm a szkoda

wydaje mi sie , że nawet jakby Radek zrobił bibe za 5-10 zeta, to mało kto przyjdzie. Odnosze wrazenie, ze ludzie w Szczecinie są przyzwyczajeni do bibek z Hardym i Łesbemem, którzy są "znani" wiec bibki w Boom Barze wydają sie mało interesujące dla takiej publiki. Z drugiej strony w Boom Barze powinna sie pojawiać dość wyselekcjonowana publika znająca temat chytry aczkolwiek wygląda na to, ze za mało ludzi docenia to co sie dla nich robi. Ja osobiscie, gdybym mieszkał w Szczecinie doceniałbym takie imprezy, szczegolnie, ze mało sie dzieje poza Boom barem...z resztą, chyba nic nowego nie napisałem lol

Ostatnio edytowany przez Colmi (2010-06-01 20:57:25)

#182 2010-06-01 21:02:27 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

miecho82
hardtechno.pl
Serwis

odniosę się tylko do Bau'a...piątek...lepsza byłaby sobota

#183 2010-06-01 21:04:44 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

AMERICAN GRIZZLY
Twój stary pijany

Colmi :

..z resztą, chyba nic nowego nie napisałem lol

big_smile

#184 2010-06-01 21:59:03 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Radekk
arcsin(x);
Serwis

Colmi :

.z resztą, chyba nic nowego nie napisałem lol

chyba nie byłeś nigdy na impreze w szczecinie, która organizują kanały.. smile

#185 2010-06-01 22:24:08 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Maq
Operator Wqrwu
Serwis

cmochu :

Rado :

cmochu :

szkoda ze tylko maj jak na razie obfitowal w gwiazdy teraz cos slaby poczatke czerwca wg mnie oczywiscie potem bedzie tylko czubala ale juz go kilka razy slyszalem wiec nic nowego

to prawda szkoda ze ludzie daja dupy ja tam jestem sklonny zaplacici 30zl za gwiazde pokroju alex bau czy secret cinema, ale wlasnie ja to nie wsyzscy szkoda bo zapowiadalo sie bosko

i tak lepsze to niz nic... problem w PL polega na tym ,ze wszedzie na zach placisz te 8-15€ za wjazd i jest za co bookowac  , a jak w PL chca bookowac gwiazdki , ktore kosztuja po pare tys € to skad ma sie uzbierac kasa na takiego DJ'a jak wjazd jest po 2-3€ ??  Mam wrazenie ,ze w PL ludzie wola wylozyc raz na jakis czas te 100 zl na event i miec kilka gwiazdek niz dac te 3-4 dychy na bibe w klubie ,gdzie jest tylko jedna gwiazdka ,a reszta ekipy to dejoci , ktorych mozna posluchac w kazdym momencie w kraju.  Eventy w PL przez swoja ilosc pozabijaly to wszystko no i kolejna pieta achillesowa jest fakt,ze ludzie przyzwyczaili sie do kilku nazwisk i jak sie sprowadzi kogokolwiek kto nienazywa sie Rush , Liebing , Westbam itd. to czesto jest tak ,ze klub swieci pustkami, a na event malo komu chce sie przyjsc. Ci co maja trosze grosza przy sobie wola raz na jakis czas wyjechac na jakis event zagraniczny , czy do klubu i dostac to , czego nie ma w pl.
Jak na lokal na ok 300 osob to BoomBar robi z tego co widze calkiem ciekawe imprezy i wydaje sie byc lokalem godnym przejechania tych X godzin w pociagu zeby sprawdzic ''co w trawie piszczy''.

#186 2010-06-01 22:29:05 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Colmi
LyHy™

Radekk :

Colmi :

.z resztą, chyba nic nowego nie napisałem lol

chyba nie byłeś nigdy na impreze w szczecinie, która organizują kanały.. smile

kanały sie zesrały. Ale fakt - nie byłem.

#187 2010-06-01 22:39:39 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Kamil
GSz VIP

Colmi :

kanały sie zesrały.

chuja tam się znasz big_smile

#188 2010-06-01 22:40:37 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

AMERICAN GRIZZLY
Twój stary pijany

Maq :

cmochu :

Rado :

i tak lepsze to niz nic... problem w PL polega na tym ,ze wszedzie na zach placisz te 8-15€ za wjazd i jest za co bookowac  , a jak w PL chca bookowac gwiazdki , ktore kosztuja po pare tys € to skad ma sie uzbierac kasa na takiego DJ'a jak wjazd jest po 2-3€ ??  Mam wrazenie ,ze w PL ludzie wola wylozyc raz na jakis czas te 100 zl na event i miec kilka gwiazdek niz dac te 3-4 dychy na bibe w klubie ,gdzie jest tylko jedna gwiazdka ,a reszta ekipy to dejoci , ktorych mozna posluchac w kazdym momencie w kraju.  Eventy w PL przez swoja ilosc pozabijaly to wszystko no i kolejna pieta achillesowa jest fakt,ze ludzie przyzwyczaili sie do kilku nazwisk i jak sie sprowadzi kogokolwiek kto nienazywa sie Rush , Liebing , Westbam itd. to czesto jest tak ,ze klub swieci pustkami, a na event malo komu chce sie przyjsc. Ci co maja trosze grosza przy sobie wola raz na jakis czas wyjechac na jakis event zagraniczny , czy do klubu i dostac to , czego nie ma w pl.
Jak na lokal na ok 300 osob to BoomBar robi z tego co widze calkiem ciekawe imprezy i wydaje sie byc lokalem godnym przejechania tych X godzin w pociagu zeby sprawdzic ''co w trawie piszczy''.

od Rusha wara krzywy

Wracając do tematu... Trzeba dodać to, że wiele klubów ma troszke prymitywne podejście do sprawy. każdy by chciał aby biba zarabiała już na samych biletach. niektore imprezy trzeba traktowac jak inwestycje... Nikt nie bierze pod uwagę siana na barze, które często odgrywa kluczową rolę w generowaniu dochodu lokalu. nie odnosze sie tutaj do bombaru bo nie wiem jak to tam jest. niestety jak narazie nie repertuar nie trafia w moje gusta a i odleglosc niemała. Zobaczymy co dobrego będzie po wakacjach smile

#189 2010-06-01 23:01:24 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Colmi
LyHy™

k_mill :

Colmi :

kanały sie zesrały.

chuja tam się znasz big_smile

sad

#190 2010-06-01 23:05:22 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

miecho82
hardtechno.pl
Serwis

AMERICAN GRIZZLY :

wiele klubów ma troszke prymitywne podejście do sprawy. każdy by chciał aby biba zarabiała już na samych biletach. niektore imprezy trzeba traktowac jak inwestycje... Nikt nie bierze pod uwagę siana na barze, które często odgrywa kluczową rolę w generowaniu dochodu lokalu

word smile

#191 2010-06-01 23:10:41 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

chris8
Administrator
Administrator Forum
Serwis

Colmi :

Odnosze wrazenie, ze ludzie w Szczecinie są przyzwyczajeni do bibek z Hardym i Łesbemem, którzy są "znani"

bylem kiedys na hardym za yyy chyba 30 dychy gdzie byl glowna i w sumie jedyna gwiazda. a ludzi uuu......... hmmm no oko 40 (!?)

Maq :

i kolejna pieta achillesowa jest fakt,ze ludzie przyzwyczaili sie do kilku nazwisk i jak sie sprowadzi kogokolwiek kto nienazywa sie Liebing  to czesto jest tak ,ze klub swieci pustkami,

tak sobie przypominam bibe z nim - to niby bylo duzo ludzi ale tez nie przesadnie - o ile pamietam to chyba biba sie nie zwrocila (tak slyszalem)

a co do eventow to masz racje - tak jest wygodniej i bardziej........ kolorowo(!?) wiec dla przecietnego sluchacza to jest pewnie lepsza opcja. ale tez nie dokonca patrzac np na creamfields czy N1.pl gdzie oczekiwania byly wieksze organizatorow.

AMERICAN GRIZZLY :

Wracając do tematu... Trzeba dodać to, że wiele klubów ma troszke prymitywne podejście do sprawy. każdy by chciał aby biba zarabiała już na samych biletach. niektore imprezy trzeba traktowac jak inwestycje... Nikt nie bierze pod uwagę siana na barze, które często odgrywa kluczową rolę w generowaniu dochodu lokalu.

podobnie mysle smile

#192 2010-06-01 23:24:18 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

miecho82
hardtechno.pl
Serwis

chris8 :

bylem kiedys na hardym za yyy chyba 30 dychy gdzie byl glowna i w sumie jedyna gwiazda. a ludzi uuu......... hmmm no oko 40 (!?)

to sobie wybrałeś bibę hihi

ej,mało chyba kto to dostrzega,brak "środka",albo biby "siepowe" dla ludzi zaczynających,albo jakieś plumki dla ekip "siedzących",może i stary jestem,ale kurcze, poskakałbym przy czymś "technicznym",a nie tylko pyk pyk albo siep siep

#193 2010-06-02 12:34:43 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Chad de Smol
GSz Friend
Serwis

W Szczecinie jest jeszcze wiele osób uchowanych na Neuronie i Crossed w których przeważały imprezy techno/hardtechno i dla takich osób line up z gwiazdami, które mimo wszystko grają dość lekko, szału nie czyni.

#194 2010-06-02 14:48:40 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Freaky
www.shok.pl
Serwis

Rozumiem że ze względów ekonomicznych jest jeden plakat na cały miesiąc ale musicie sobie zdawać sprawę z tego że im więcej jest na nim informacji tym jest mniej czytelny a co za tym idzie mniej skuteczny. Każdy kto choć trochę się zna na marketingu Wam to powie.

Widzę też że bijecie chyba rekord w ilości logotypów portali tongue Niestety ilość nie przekłada się na jakość a od strony estetycznej coś takiego również wygląda niespecjalnie. Wybierzcie sobie ze 3 najbardziej efektywnych partnerów i tylko ich logotypy zamieszczajcie wink

#195 2010-06-02 15:03:02 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Rado
Unknown E-E
Serwis

To nie jest plakat, tylko layout do hot maga.

Nie męcz freda

#196 2010-06-02 15:06:19 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

gWEEDy
no permission for mighty colours

Freaky :

Rozumiem że ze względów ekonomicznych jest jeden plakat na cały miesiąc ale musicie sobie zdawać sprawę z tego że im więcej jest na nim informacji tym jest mniej czytelny a co za tym idzie mniej skuteczny. Każdy kto choć trochę się zna na marketingu Wam to powie.

wg. mnie jest dobrze, jasno i przejżyście, jeden plakat a wiadomo co i jak, z resztą w czerwcu jak dla mnie prócz Czubali nie ma mega-gwiazd, a bez sensu byłoby robienie 8miu plakatów dla "średnich" bibek (średnich, czyli ktoś przyjeżdża z innego miasta, tak mniej więcej...), a tak przynajmniej ludzie wiedzą, że w KAŻDY piątek i sobotę coś się dzieje, wg. mnie bardzo trafione, 0:1 dla Ciebie

Freaky :

Widzę też że bijecie chyba rekord w ilości logotypów portali tongue Niestety ilość nie przekłada się na jakość a od strony estetycznej coś takiego również wygląda niespecjalnie. Wybierzcie sobie ze 3 najbardziej efektywnych partnerów i tylko ich logotypy zamieszczajcie wink

jest mniej więcej podobnie jak na Bass Planet, ale nie przypominam sobie żebyś do plakatów (i ogólnie - organizacji) z imprez Cherrego się czepiał, 0:2 dla Ciebie

#197 2010-06-02 15:14:24 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Rado
Unknown E-E
Serwis

gWEEDy :

Freaky :

wg. mnie jest dobrze, jasno i przejżyście, jeden plakat a wiadomo co i jak, z resztą w czerwcu jak dla mnie prócz Czubali nie ma mega-gwiazd, a bez sensu byłoby robienie 8miu plakatów dla "średnich" bibek (średnich, czyli ktoś przyjeżdża z innego miasta, tak mniej więcej...), a tak przynajmniej ludzie wiedzą, że w KAŻDY piątek i sobotę coś się dzieje, wg. mnie bardzo trafione, 0:1 dla Ciebie

Freaky :

jest mniej więcej podobnie jak na Bass Planet, ale nie przypominam sobie żebyś do plakatów (i ogólnie - organizacji) z imprez Cherrego się czepiał, 0:2 dla Ciebie

Gweedy prawde powie

#198 2010-06-02 15:17:03 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Freaky
www.shok.pl
Serwis

gWEEDy :

Freaky :

Freaky :

A daj sobie nawet 100:0 dla siebie. Wisi mi jakaś twoja dziecinna punktacja a sam nie jesteś też żadnym wyznacznikiem. Ja wyraziłem tylko swoje zdanie i pogląd na ten temat w dobrej wierze. Czy ktoś się z tym zgadza czy nie mnie nie interesi.

Jeśli chodzi o ilość i jakość logotypów na imprezach Cherrego to za każdym razem się tego czepiam. Jak nie wierzysz to sam się go zapytaj wink Ja niestety nie na wszystko mam wpływ.

#199 2010-06-02 15:25:21 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

gWEEDy
no permission for mighty colours

Freaky :

A daj sobie nawet 100:0 dla siebie. Wisi mi jakaś twoja dziecinna punktacja

skoro Ci wisi, to przestań się przypierdalać człowieku do niewiadomo czego. jakby te plakaty miały cokolwiek zmienić? to jest jebany Szczecin, ludzie nie mają kasy, oczekują zajebistych imprez z DJ's zza granicy za free i do tego drinków z whiskey za 5 zł, jakby jakiś plakat miał tu jakiekolwiek znaczenie?

NIE MA WESTBAMA - NIE MA KASY i huj huj huj, tak to wygląda, można być prze-organizatorem i GÓWNO, zobacz sobie na poprzednie Prądy, organizacja wzorowa i gówno z tego wyszło

Freaky :

Jeśli chodzi o ilość i jakość logotypów na imprezach Cherrego to za każdym razem się tego czepiam. Jak nie wierzysz to sam się go zapytaj wink Ja niestety nie na wszystko mam wpływ.

mam podejść do człowieka którego nie znam i powiedzieć "cześć Cherry, czy to prawda, że Freaky się czepiał o ilość logotypów na plakacie?", Ty dobrze się czujesz?

Freaky :

a sam nie jesteś też żadnym wyznacznikiem.

rozwiń, bo do końca nie rozumiem o co walczysz...

#200 2010-06-02 15:42:01 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

dropski
wiecznie głodny :P
Serwis

Rado :

Skonczcie temat, bo to sie robi zenujace

po to jest forum zeby gadac tongue a gsz jest specyficzne big_smile

2010-06-02 15:42:01 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Admin
Reklamy Google
Serwis