Nie jesteś zalogowany.

10 11 12 13

• Gadka
  •  » Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

#276 2009-01-09 22:13:51 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Vogel
GSz Friend
Serwis

Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

vakir :

Ale ostatnio przekopali kogoś kogo nie trzeba i spalili to gówno naszczęście big_smile

te wszystkie kurewskie dyskoteki tongue powinny pojsc z dymem !!!! big_smile

#277 2009-01-10 09:29:06 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Wuem
GSz User
Serwis

Vogel :

vakir :

Ale ostatnio przekopali kogoś kogo nie trzeba i spalili to gówno naszczęście big_smile

W oswiecimiu tez kiedys spalił lokal "SYSTEM" ale to raczej własciciel chyba sie nastawił na zarobek przez ubezbieczenie:D i w sumie udało mu sie . Podpalili lokal wszystko sie zjarało ... i w sumie całóe szczescie ... bo jak tam wchodziłem na impreze i zaczeło grac intro klubu to myslałem ze ocipieje  , a zaczynało sie tak " Aktywacja systemu .... jakies pierdolenie ...i bach juz system aktywny i wixa do rana  smile ... jest co wspominac, hehe

#278 2009-01-10 10:05:50 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

ThieV
Koniu ! o/
Serwis

Wuem :

Vogel :

vakir :

W oswiecimiu tez kiedys spalił lokal "SYSTEM" ale to raczej własciciel chyba sie nastawił na zarobek przez ubezbieczenie:D i w sumie udało mu sie . Podpalili lokal wszystko sie zjarało ... i w sumie całóe szczescie ... bo jak tam wchodziłem na impreze i zaczeło grac intro klubu to myslałem ze ocipieje  , a zaczynało sie tak " Aktywacja systemu .... jakies pierdolenie ...i bach juz system aktywny i wixa do rana  smile ... jest co wspominac, hehe

buahahah big_smile pamietam to big_smile "aktywacja systemu... łooiii łoooiii łoooiii.... system aktywny... ugabuga ugabuga" big_smile
nei bylem tam ale intro mialem big_smile
to bylo tam gdzies kolo obozu chyba prawda? tongue

Wuem :

Do tej listy proponował bym dodac klub high way w oswiecimiu . W sumie nie powiem bo na początku lokalu jak został otwary to było zajebiscie , grali  zajebisty house było słychac ze muzyczka pozytywna, a teraz... wiekszosc wiary daje ognia przy kanikułach ale co lepsze czy tam gorsze roznego rodzaju elektropierdach - NIE POLECAM VIXA i TYLE w

no tam jest kapa... big_smile ale speicher 52 jak wchodzil... big_smilebig_smile

#279 2009-01-10 11:38:00 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Mackul
GSz VIP

Colmi :

drzazga :

Colmi :

hihi

kabanosa?

może ogóreczka ?

jedno i drugie poproszę hihi

#280 2009-01-10 12:52:02 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Mark Cane
GSz User

Blended Air :

dwie miejscówki, przy których zastanawiam się nad użyciem słowa "klub":
Gwarek, na Gliwickim rynku, ale to chyba oczywiste...
Prozak Scena na Gliwickim śródmieściu (niedawno otwarty lokal, było sporo szumu, ze będzie to najlepszy klub w Gliwicach a tak na prawde jedno wielkie g...)

oraz jeszcze jedno miejsce w Gliwicach, które się poważnie stoczyło, to Hemingway na rynku. Niegdyś bardzo dobry lokal, na mega poziomie, chluba miasta Gliwice, a teraz... wystrój pozostał ale muzyka i klimat diametralnie się zmieniły... aktualnie hity z top list i tego typu rzeczy, nastoletnie gówniary i lansiarskie towarzystwo.

No najbardziej szkoda Hemingway'a bo za czasów Grendy'ego coś sie tam działo, klub ma potencjał na undergroundowe imprezy - teraz lepiej nie zbliżać sie do tej miejscówki wink

Co do prozaka to za wiele sobie nie obiecywałem i jak widać miałem racje tongue co może prezentować klub, w którym rządzą reklamowani dj'e radia planeta tongue

#281 2009-01-10 16:39:02 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

occult
Kapitan Planeta

Mark Cane :

Blended Air :

Prozak Scena na Gliwickim śródmieściu (niedawno otwarty lokal, było sporo szumu, ze będzie to najlepszy klub w Gliwicach a tak na prawde jedno wielkie g...)

oraz jeszcze jedno miejsce w Gliwicach, które się poważnie stoczyło, to Hemingway na rynku. Niegdyś bardzo dobry lokal, na mega poziomie, chluba miasta Gliwice, a teraz... wystrój pozostał ale muzyka i klimat diametralnie się zmieniły... aktualnie hity z top list i tego typu rzeczy, nastoletnie gówniary i lansiarskie towarzystwo.

No najbardziej szkoda Hemingway'a bo za czasów Grendy'ego coś sie tam działo, klub ma potencjał na undergroundowe imprezy - teraz lepiej nie zbliżać sie do tej miejscówki wink

Co do prozaka to za wiele sobie nie obiecywałem i jak widać miałem racje tongue co może prezentować klub, w którym rządzą reklamowani dj'e radia planeta tongue

ile razy mozna czytac o tych samych ''klubach''  dajcie ze spokoj

Co do Hemingway'a to przepraszam bardzo ale właściciel tego miejsca nigdy nie traktował, ani nie promował go jako klubu wiec o czym tu mowa ?

#282 2009-01-10 17:03:09 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

maniek_
fakin ajrisz
Serwis

Longman w Katowicach....0,5l wodki - zoladkowej gorzkiej kosztuje 120zl yikes poza tym barman spedalony

#283 2009-01-10 18:07:17 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

inciddent
GSz Friend

maniek_ :

Longman w Katowicach....0,5l wodki - zoladkowej gorzkiej kosztuje 120zl yikes poza tym barman spedalony

bylem tam jakies 2 lata temu, schlalem sie tam jak swinia i milo wspominam ta imprezke... big_smile

#284 2009-01-10 19:15:46 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Pakistan
GSz User

Galaktyka Kielce
Urtra violet (dawne mefisto)

#285 2009-01-10 19:34:21 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Mark Cane
GSz User

occult :

Mark Cane :

Blended Air :

Co do Hemingway'a to przepraszam bardzo ale właściciel tego miejsca nigdy nie traktował, ani nie promował go jako klubu wiec o czym tu mowa ?

... i tu sie mylisz - początkowo Hemingwy był typowym klubem i nawet sam właściciel miał taką wizje - zresztą było dwóch właścicieli - teraz został jeden, któremu wizja klubu już sie nie podoba wink jak nie wiesz co było to nie dyskutuj tongue

#286 2009-01-10 20:50:33 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

occult
Kapitan Planeta

Mark Cane :

occult :

Mark Cane :

... i tu sie mylisz - początkowo Hemingwy był typowym klubem i nawet sam właściciel miał taką wizje - zresztą było dwóch właścicieli - teraz został jeden, któremu wizja klubu już sie nie podoba wink jak nie wiesz co było to nie dyskutuj tongue

przepraszam bardzo ale znam właściciela osobiście i nigdy nie chciał on zeby hemi był postrzegany jako klub, to ludzie ktorzy tam chodzili wyrobili temu miejscu taką renome, i własnie przez tych ludzi mimowolnie miejsce to, klubem zaczeło sie stawać, co nieoczekiwanie nie było taka złą koncepcja, jednak Pan Rysiu tego nigdy nie chciał i nie było to przez niego planowane, miał całkiem inny pomysł na to miejsce. Jednakowoz powstało mylne stwierdzenie że hemi jest klubem a Pan Ryszard w zaden sposob tego nie prostował i pozwolił temu lokalowi żyć własnym zyciem. Mimo tego hemingway nigdy tak naprawde klubem nie był, jego funkcjonalność opiera sie na całkiem innych zasadach niz funkcjonalność potencjalnych klubów wiec nie pierdol mi tu że hemi to klub krzywy tongue
wiec nie pierdol mi tu farmazonów tongue

#287 2009-01-10 23:31:01 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Mark Cane
GSz User

... a nie mówił Ci pan Rysiu, że na początku był tylko współwłaścicielem tongue i że jego partner właśnie chciał tam stowrzyć typowy housowy undergroundowy klub wink chyba, że każdemu co innego mówi tongue albo poprostu nie pamiętasz tamtych czasów wink nie wnikam big_smile

#288 2009-01-10 23:35:38 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

occult
Kapitan Planeta

Mark Cane :

... a nie mówił Ci pan Rysiu, że na początku był tylko współwłaścicielem tongue i że jego partner właśnie chciał tam stowrzyć typowy housowy undergroundowy klub wink chyba, że każdemu co innego mówi tongue albo poprostu nie pamiętasz tamtych czasów wink nie wnikam big_smile

mówił smile
ale jako jedyny właściciel chciał znieść renome klubową.
A tak na marginesie hemi od poczatku kiedy było jeszcze dwuch włascicieli działał na nie klubowych zasadach wiec nie do konca moze byc powiedziane ze kiedy kolwiek byl klubem

#289 2009-01-10 23:48:24 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Mark Cane
GSz User

occult :

Mark Cane :

mówił smile
A tak na marginesie hemi od poczatku kiedy było jeszcze dwuch włascicieli działał na nie klubowych zasadach wiec nie do konca moze byc powiedziane ze kiedy kolwiek byl klubem

yeppp to można długo dyskutować - bo co to dla Ciebie sa klubowe zasady ?? a co nimi nie jest ??

Nieistotne - ważne, że hemi było ciekawym miejscem na klubowej mapie Gliwic, a teraz już nim absolutnie nie jest .... a co tam pan Rysio, Czesio czy Zenek chciał czy nie chciał w zasadzie mnie nie obchodzi wink (wiem tylko to co mi mówil kiedyś przy okazji)

Koniec of topa wink tongue

#290 2009-01-10 23:51:02 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

occult
Kapitan Planeta

Mark Cane :

occult :

Mark Cane :

mówił smile

yeppp to można długo dyskutować - bo co to dla Ciebie sa klubowe zasady ?? a co nimi nie jest ??

Nieistotne - ważne, że hemi było ciekawym miejscem na klubowej mapie Gliwic, a teraz już nim absolutnie nie jest .... a co tam pan Rysio, Czesio czy Zenek chciał czy nie chciał w zasadzie mnie nie obchodzi wink (wiem tylko to co mi mówil kiedyś przy okazji)

Koniec of topa wink tongue

dobra . spluńmy na zgode <tfuuu> glut..

#291 2009-01-10 23:54:15 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Mark Cane
GSz User

No to zgoda tongue ... proponuje przy okazji jakiejs bibki wypić brudzia i będzie ok big_smile tongue

#292 2009-01-10 23:55:19 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

occult
Kapitan Planeta

Mark Cane :

No to zgoda tongue ... proponuje przy okazji jakiejs bibki wypić brudzia i będzie ok big_smile tongue

da rade smile

#293 2009-01-11 00:19:14 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

inciddent
GSz Friend

ale co sie, co sie stao

#294 2009-01-11 00:53:13 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

el_radwano
GSz VIP
Serwis

maniek_ :

irol jestes to cie stac :F a pozatym napewno lecial na twoja kase i irlandzi akcent tongue

#295 2009-01-11 13:40:59 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Wizard
GSz Friend

Haha Katowice Caffee Europa! Nie polecam. Ten lokal zatrzymał się w czasach PRL-u. Gorące 40-stki czekają na młodych spragnionych Czesiów hahah masakra co za lokal co za ludzie nie wiem skąd się tam wzięli, a muzyka Ja ja ja Coco Jambo i Fun Factory. Jeżeli ktoś chce sobie porobić jaja to polecam tam uderzyć na mocne klepie i zobaczyć , że takie śmieszne miejsca jeszcze istnieją i to w samym centrum Katowic, a wydawałoby się, że to jest gdzieś przy ruskiej granicy. smile.

#296 2009-01-11 14:10:13 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Sleepwalker
GSz VIP

Wizard :

Haha Katowice Caffee Europa! Nie polecam. Ten lokal zatrzymał się w czasach PRL-u. Gorące 40-stki czekają na młodych spragnionych Czesiów hahah masakra co za lokal co za ludzie nie wiem skąd się tam wzięli, a muzyka Ja ja ja Coco Jambo i Fun Factory. Jeżeli ktoś chce sobie porobić jaja to polecam tam uderzyć na mocne klepie i zobaczyć , że takie śmieszne miejsca jeszcze istnieją i to w samym centrum Katowic, a wydawałoby się, że to jest gdzieś przy ruskiej granicy. smile.

przy zachodniej tez są takie miejsca hihi

#297 2009-01-11 14:43:31 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

el_radwano
GSz VIP
Serwis

Wizard :

aha Katowice Caffee Europa! Nie polecam. Ten lokal zatrzymał się w czasach PRL-u. Gorące 40-stki czekają na młodych spragnionych Czesiów

gdzie to jest dokladnie ?? big_smile

#298 2009-01-11 16:17:56 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

ant33k
GSz Friend
Serwis

el_radwano :

Wizard :

aha Katowice Caffee Europa! Nie polecam. Ten lokal zatrzymał się w czasach PRL-u. Gorące 40-stki czekają na młodych spragnionych Czesiów

gdzie to jest dokladnie ?? big_smile

na Mickiewicza

#299 2009-01-12 17:06:33 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

satan
GSz User

rewelacja wlasnie czegos takiego szukam:p pelen relaks:p

#300 2009-01-12 17:26:49 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

TETRAO
bartek12 aka Gawędziarz :F

Wizard :

Haha Katowice Caffee Europa! Nie polecam. Ten lokal zatrzymał się w czasach PRL-u. Gorące 40-stki czekają na młodych spragnionych Czesiów hahahwydawałoby .

a zadbane??? chytry

2009-01-12 17:26:49 Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Admin
Reklamy Google
Serwis

Re: Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

10 11 12 13

• Gadka
  •  » Kluby do których nie warto chodzić!!!!!

Stopka forum