ultraBMX :
nest :
ultraBMX :
Kocham wyrażenie Ambitny Tranceto jest nas dwóch teraz się do nas dopierdoli DjKolegaMłodegoAdama oraz Wujek aka Varga i przejebane teraz [*]
otm :
ultraBMX :
nest :
to jest nas dwóch teraz się do nas dopierdoli DjKolegaMłodegoAdama oraz Wujek aka Varga i przejebane teraz [*]
buahaha
ja bardziej lubię określenie minimalu jako ambitnej muzyki dla bardziej rozwiniętych muzycznie pfffff
Yntelygentna rozmowa zasłyszana w autobusie:
-te, jedziemy w tym roku na mejdej?
-a wogóle jaka muza tam leci?
-na pewno nie ma hardstajlu, tam taka sieka teraz, schranz czy coÅ›.
-no to ch*j. Ale ja bym tam i tak poszedl, zeby tylko zobaczyć jak to wygląda, nie dla muzy, pier*ole. ale idziemy, dzień później mam przeciez urodziny!
-ostatnio widziałem wywiad z westbamem i sie wypowiadal, ze stworzył mejdej dla ludzi, zeby sie przebierali, a teraz to lipa i każdy przychodzi w normalnych ciuchach.
-ja to bym sie za księdza przebrał, ale jazda, hahaaaa.
...przestałam rejestrowac...
Czy taki tok myslenia to wina mediów? raczej, dlatego wrzuciłam to tu
AMERICAN GRIZZLY :
ja bardziej lubię określenie minimalu jako ambitnej muzyki dla bardziej rozwiniętych muzycznie pfffff
bo napierdalanie na Twoim majspejsie powinno być szczytem ambicji dla wszystkich ?
Ostatnio edytowany przez Jdkr (2008-10-29 23:46:39)
Jdkr :
AMERICAN GRIZZLY :
bo napierdalanie na Twoim majspejsie powinno być szczytem ambicji dla wszystkich ?
o lol, no generalnie grizzly ma racje, bo nazywanie jakiegokolwiek gatunku "ambitna muzyka dla bardziej rozwinietych" to co najmniej totalna bzdura, bo po chuj?
ambitne to bylo moje rozwolnienie dzis w nocy,tak mocno mnie brzuszek bolal
xavery :
...znam tez jedną z najbardziej znanych DJ-ek w PL, która poznaje mnie tylko na eventach i zawsze prosi aby skołować jej kreskę, i czasami brak słów gdy ją widzę...
Jak to ma sie do tematu.
To mi wyglada na prywatne pranie brudow.
Masz zal do tej osoby powiedz jej to a nie dziel sie swoimi problemami z osobami postronnymi
A fe !!!!
ultraBMX :
xavery :
...znam tez jedną z najbardziej znanych DJ-ek w PL, która poznaje mnie tylko na eventach i zawsze prosi aby skołować jej kreskę, i czasami brak słów gdy ją widzę...
Jak to ma sie do tematu.
Masz zal do tej osoby powiedz jej to a nie dziel sie swoimi problemami z osobami postronnymi
A fe !!!!
albo daj to do lansu i udawaj ze fajne
Ostatnio edytowany przez kaciun (2008-10-29 17:00:16)
kaciun :
ultraBMX :
xavery :
Jak to ma sie do tematu.
A fe !!!!albo daj to do lansu i udawaj ze fajne
coś wam w nocy nie wyszło czy co??:F przecież to stara wypowiedź i nawiązuje pośrednio do jednego z artykułów...
otm :
kaciun :
ultraBMX :
Jak to ma sie do tematu.
coś wam w nocy nie wyszło czy co??:F przecież to stara wypowiedź i nawiązuje pośrednio do jednego z artykułów...
W jakis sposob jego wypowiedz nawiazuje do tego tematu ??
Pierwszy raz widze ten temat na oczy i chyba mam prawo zacytowac wypowiedz.
A co do twojego pytania . Poki co w nocy( i nie tylko) wychodzi mi wszystko. Jak tylko cos sie zmieni zglosze sie do ciebie na konsultacje
Ostatnio edytowany przez ultraBMX (2008-10-29 18:04:02)
ultraBMX :
otm :
kaciun :
albo daj to do lansu i udawaj ze fajnecoś wam w nocy nie wyszło czy co??:F przecież to stara wypowiedź i nawiązuje pośrednio do jednego z artykułów...
A co do twojego pytania . Poki co w nocy( i nie tylko) wychodzi mi wszystko. Jak tylko cos sie zmieni zglosze sie do ciebie na konsultacje
czasami po niej będzie cię dupa boleć...
a Co powiecie na to??? Dzis na onecie sie ukazalo ...."Nowa płyta Macieja Maleńczuka "Psychodancing" zawiera m.in. przeboje Czesława Niemena i Wojciecha Młynarskiego w nowych, dancingowych aranżacjach. Artysta powiedział w wywiadzie dla serwisu Muzyka.onet.pl, że nie obawia się opinii, iż robi obciach.Maleńczuk zapytany, czy nie boi się, że ludzie będą mówili, iż "dorabia na dancingach i generalnie obciach na całego", odpowiedział: "Ja już niczego się nie boję i nigdzie nie dorabiam. A obciachem to jest dzisiaj nie dancing, tylko techno. Bo co to za taniec, w którym nie możesz wziąć dziewczyny w ramiona? No chyba że po to, by z nią kopulować. Ale ja, proszę pana, się w tańcu nie pierd***.".............. skoro takie cioly jak ten zaczynaja wspominac o techno to znaczy ze gatunek ten ma sie calkiem dobrze i zakorzenil sie juz gleboko w naszej kulturze. Jestem pewien ze autor tych nedznych slow mial tez troche "inne" techno na mysli. Typowo pierdolniety beat plus glos jakiejs dupy i do tego jakas pusta melodyjka rodem z vivy. Prawdziwego techno na pewno nie zna!!!
otm :
kaciun :
ultraBMX :
Jak to ma sie do tematu.
jakiego artykulu?
musick :
a Co powiecie na to??? Dzis na onecie sie ukazalo ...."Nowa płyta Macieja Maleńczuka "Psychodancing" zawiera m.in. przeboje Czesława Niemena i Wojciecha Młynarskiego w nowych, dancingowych aranżacjach. Artysta powiedział w wywiadzie dla serwisu Muzyka.onet.pl, że nie obawia się opinii, iż robi obciach.Maleńczuk zapytany, czy nie boi się, że ludzie będą mówili, iż "dorabia na dancingach i generalnie obciach na całego", odpowiedział: "Ja już niczego się nie boję i nigdzie nie dorabiam. A obciachem to jest dzisiaj nie dancing, tylko techno. Bo co to za taniec, w którym nie możesz wziąć dziewczyny w ramiona? No chyba że po to, by z nią kopulować. Ale ja, proszę pana, się w tańcu nie pierd***.".............. skoro takie cioly jak ten zaczynaja wspominac o techno to znaczy ze gatunek ten ma sie calkiem dobrze i zakorzenil sie juz gleboko w naszej kulturze. Jestem pewien ze autor tych nedznych slow mial tez troche "inne" techno na mysli. Typowo pierdolniety beat plus glos jakiejs dupy i do tego jakas pusta melodyjka rodem z vivy. Prawdziwego techno na pewno nie zna!!!
Pierdolenie, ja i przy dramach mógłbym z laską obroty robić
a poważnie to fakt, teraz w klubach tak sie tańczy "metr od siebie", dobrze że w choszcznie są densingi
Ostatnio edytowany przez Sleepwalker (2008-10-29 18:31:45)
Sleepwalker :
musick :
Pierdolenie, ja i przy dramach mógłbym z laską obroty robić
ja przy szrancach umiem ugryżć sie w lewe ucho przez prawe ramie
Ostatnio edytowany przez kaciun (2008-10-29 18:31:47)
otm :
ultraBMX :
nest :
to jest nas dwóch teraz się do nas dopierdoli DjKolegaMłodegoAdama oraz Wujek aka Varga i przejebane teraz [*]
e tam..co bede was dopierdalal , niech Wujek Wiagra sie wami zajmie:D ale co fakt to fakt..dobrej muzyki trance juz nie ma i nie bedzie..ale napewno byla kiedys.Amen
BoxSter :
ultraBMX :
otm :
coś wam w nocy nie wyszło czy co??:F przecież to stara wypowiedź i nawiązuje pośrednio do jednego z artykułów...W jakis sposob jego wypowiedz nawiazuje do tego tematu ??
A co do twojego pytania . Poki co w nocy( i nie tylko) wychodzi mi wszystko. Jak tylko cos sie zmieni zglosze sie do ciebie na konsultacjeczasami po niej będzie cię dupa boleć...
zapraszam na konsultacje, jednak metali nie wpuszczam sorry...:F
ej wyluzujcie tak tylko napisałem bo nie lubię jak ktoś na kogoś przypuszcza bezpośredni atak
ps. wypowiedź x. nawiązywała do artykułu wizerunkowego o dj adamus, wspomniany fragment posłużył jako pokazanie jak zmieniają sie ideały i w jaki sposób obiecujący muzycy zmieniają sie pod wpływem pieniędzy i jakiegoś tam rozgłosu. Nie nawiązuje bezpośrednio do artykułu ale sens logiczny tamta wypowiedź ma - tak ja to rozumiem
otm :
BoxSter :
ultraBMX :
A co do twojego pytania . Poki co w nocy( i nie tylko) wychodzi mi wszystko. Jak tylko cos sie zmieni zglosze sie do ciebie na konsultacjeczasami po niej będzie cię dupa boleć...
zapraszam na konsultacje, jednak metali nie wpuszczam sorry...:F
ej wyluzujcie tak tylko napisałem bo nie lubię jak ktoś na kogoś przypuszcza bezpośredni atak
ps. wypowiedź x. nawiązywała do artykułu wizerunkowego o dj adamus, wspomniany fragment posłużył jako pokazanie jak zmieniają sie ideały i w jaki sposób obiecujący muzycy zmieniają sie pod wpływem pieniędzy i jakiegoś tam rozgłosu. Nie nawiązuje bezpośrednio do artykułu ale sens logiczny tamta wypowiedź ma - tak ja to rozumiem
wogole nie wynika to z wypowiedzi xawerego to co piszesz
kaciun :
otm :
BoxSter :
czasami po niej będzie cię dupa boleć...zapraszam na konsultacje, jednak metali nie wpuszczam sorry...:F
ps. wypowiedź x. nawiązywała do artykułu wizerunkowego o dj adamus, wspomniany fragment posłużył jako pokazanie jak zmieniają sie ideały i w jaki sposób obiecujący muzycy zmieniają sie pod wpływem pieniędzy i jakiegoś tam rozgłosu. Nie nawiązuje bezpośrednio do artykułu ale sens logiczny tamta wypowiedź ma - tak ja to rozumiemwogole nie wynika to z wypowiedzi xawerego to co piszesz
podpuszczasz mnie kaciun?? dobrze mam dziś dobry dzień hmm...
ps. wynika w 100% ale to naprawdę nie jest ważne w tej chwili pozdrawiam
Jdkr :
AMERICAN GRIZZLY :
o rety ! :F
czy to bzdura czy nie - to nie wiem, ale mam wrażenie że nie do końca to prawda:
"Muzyka techno powoduje wypadki na drogach"
Muzyka techno i światła dyskotekowe mają takie samo działanie jak kokaina i dlatego należy je bezwzględnie ograniczyć, ponieważ są przyczyną wielu wypadków drogowych - uważa podsekretarz stanu we włoskim Urzędzie Rady Ministrów Carlo Giovanardi.
Przedstawiciel rządu, odpowiedzialny m.in. za przeciwdziałanie alkoholizmowi i narkomanii powiedział, że na co najmniej godzinę przed zamknięciem dyskotek należy wygasić w nich ostre światła i puszczać łagodną muzykę. Wyjaśnił, że porównał działanie techno i lamp dyskotekowych do efektów działania kokainy, korzystając z wyników nieznanych we Włoszech amerykańskich badań.
Giovanardi, cytowany w niedzielę przez "Corriere della Sera" poinformował, że wkrótce przedstawi projekt ustawy, która nakazywać będzie obniżenie poziomu muzyki i "psychodelicznych" świateł pod koniec zabaw w dyskotekach, by ich uczestnicy mogli dojść do siebie, zanim wsiądą do samochodów. W każdej dyskotece potrzebny jest - dodał podsekretarz stanu - swoisty "pokój dekompresyjny".
Trzeba położyć kres masakrom na drogach w nocy z soboty na niedzielę - uważa Giovanardi. W ten sposób odniósł się do tragicznej statystyki weekendowych wypadków we Włoszech, w których giną młodzi ludzie, wracający z dyskotek.
Polityk powiedział również: Liczba amerykańskich żołnierzy, którzy zginęli w czasie czterech lat wojny w Iraku, jest równa liczbie zabitych w wypadkach drogowych we Włoszech w weekendy w ciągu czterech lat. To aż 2500 osób - przypomniał. Według statystyk, średni wiek ofiar masakr sobotniej nocy, jak określa się to zjawisko, to 20-22 lata.
Ale nawet to nie wystarczyło, by przekonać do wcześniejszego zamykania lokali czy też zaprzestania sprzedaży alkoholu o pewnej porze - stwierdził Carlo Giovanardi, zapowiadając zaostrzenie przepisów w sprawie zasad działania dyskotek.
Sylwia Wysocka
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników