Gadka Szmatka / IBIZA

Nie jesteÅ› zalogowany.

12 13 14 15 16 
 35

#326 2008-06-25 10:35:59 Re: IBIZA

BaBeLo
Brian Le Bon
SkÄ…d: Pzn
Serwis

Re: IBIZA

cichy86 :

BaBeLo :

cichy86 :

ma ktos namiary na tani i dostepny hotel hostel czy cos na ibizie???wybieramy sie tam z mayorki 5 6 7 8 9 wrzesnia....i wogole w jakim miescie jest amnesia i w jakim laduje samolot ???

samolot laduje w miescie ibiza (eivissa) a amnesia jest w san rafael (polowa drogi do san antonio, jakies 10-12 km z lotniska)'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

czyli gdzie najlepiej zamieszkac,zeby miec najblizej do svena???

na mapce wszystko masz
miasto ibiza i san antonio to chyba najlepsze miejsca na wyspie na nocleg, a amnesia jest mniej wiecej w polowie drogi do obydwu takze obojetnie..
tam masz co 1h chyba discobusy ktore podrzucaja pod wszystkie kluby (z san antonio i ibizy).

ja polecam san antonio

#327 2008-06-25 11:07:55 Re: IBIZA

Antonio
GSz Friend

BaBeLo :

cichy86 :

BaBeLo :

samolot laduje w miescie ibiza (eivissa) a amnesia jest w san rafael (polowa drogi do san antonio, jakies 10-12 km z lotniska)'

czyli gdzie najlepiej zamieszkac,zeby miec najblizej do svena???

na mapce wszystko masz
miasto ibiza i san antonio to chyba najlepsze miejsca na wyspie na nocleg, a amnesia jest mniej wiecej w polowie drogi do obydwu takze obojetnie..
tam masz co 1h chyba discobusy ktore podrzucaja pod wszystkie kluby (z san antonio i ibizy).

ja polecam san antonio

kolejny powod zeby tam jechać !!!!!!!!!! krzywy

#328 2008-06-25 17:23:25 Re: IBIZA

Parasit
pasożyt

Playa de'n Bossa to w sumie rzad hoteli wzdluz wybrzeza,znajduje sie tam Bora Bora i Space nieopodal;Ibiza Town jest najdrozsza i nic specjalnego tam nie ma;Portinax odpada calkowicie bo to zadupie,wiec podzielam zdananie ze najlepiej uderzyc na San Antonio Bay smile

#329 2008-06-27 00:14:56 Re: IBIZA

miniboy
Chlorianin
SkÄ…d: Warszawa

http://www.carlcox.com/ibiza/jul8.jpg

#330 2008-07-01 17:22:49 Re: IBIZA

madzior
Krasnolud Madzior
SkÄ…d: Colchester/Poznan
Serwis

kamz :

ja sie własnie pakuje,wieczorem na miejscu...

yikes  zazdrosc mnie zzera musze przyznac... wink

mi zostalo 70dni + 6 egzaminow...

o ironio

!

#331 2008-07-09 12:43:44 Re: IBIZA

kamz
Void Orb
SkÄ…d: ....sphere

raj na ziemi obsarny przez ludzką chciwość do euro..... fajnie było tam być i zobaczyć, jest wszystkiego na miejscu nawet nadmiar..... dc10 zamknięte do odwołania,ale podobno to już nie dług, mieli licencje na biby do 70 osób a wpuszczali do 2,500... zakaz imprez na wyspie między 6-12 rano..... mało afterów przez to.... rozwija sie całkiem ciekawie teraz underground club, a najbardziej pododobały mi sie biby w blue, mini monzy czy mini cocoony w środy i niedziele.... dużo ludzi w klimacie z portu przychodzi po pracy tam... rewelacja ibizy kryształki;DD mam ciekawe kontakty jak co;D

#332 2008-07-16 15:04:11 Re: IBIZA

Maciekw15
GSz User

Noo i jak pisaÅ‚em że bÄ™de na IBIZIE to bÄ™de!! WÅ‚aÅ›nie w czoraj zawitaÅ‚em do Polski. Jednak tydzieÅ„ to stanowczo za maÅ‚o, jak sie pakowaliÅ›my mieliÅ›my wrażenie że dopiero przyjechaliÅ›my... Ogólnie byÅ‚o bardzo zaje**** coÅ› nie do opisania, trzeba tam być aby tego wszystkiego doÅ›wiadczyć... Imprezy hmm coÅ› wspaniaÅ‚ego, wszystkiego nie zaliczyÅ‚em, no bo za maÅ‚o czasu, ale udaÅ‚o mi sie być w: Privilage, Esparadise, Eden, Space i Amnesia... PRIVILAGE podobno najwiÄ™kszy club w Europie, akurat graÅ‚ Mauro Picoto, troche taki minimal, ale i tak dobrze byÅ‚o... ESPARADISE zarÄ…bisty wystrój, Å‚adnie sie prezentuje, coÅ› w stylu greckim, akurat byÅ‚em na aqua party, to ludze sie bawili w wodzie... EDEN na zwykÅ‚ej imprezie nie byÅ‚em, poszedÅ‚em na r'n'b i hip hop, ja pierd*** co za klimat, coÅ› nie do opisania, leci murzyÅ„ska muzyka i koleÅ› z mikrofonem nakrÄ™ca ludzi, Å›piewajÄ…c do tego, fajnie sie to wszystko prezentowaÅ‚o, później wpadÅ‚ "  bid-box" czy jak on tam sie nazywa, co stwarza muzyke z ust, też Å‚adnie sie popisaÅ‚ umiejÄ™tnoÅ›ciami... SPACE dzieÅ„ wczeÅ›niej graÅ‚ Carl Cox, club skÅ‚adajÄ…cy sie z 5 sal, ale otwierane byÅ‚y po koleji, od zajeb*** dziewczyn i ogólnie caÅ‚y club byÅ‚ peÅ‚ny... Na koniec zawitalem do AMNESI, to byÅ‚o przegiÄ™cie wszystkiego, jeszcze czegoÅ› takiego nie widziaÅ‚em, no chyba ze na filmikach, ale być tam i sie bawić w "Es puma" czyli piana to przerosÅ‚o moje możliwoÅ›ci, coÅ› piÄ™knego, nawet nie wiem jakiÅ› słów mam używać do opisania tego, chyba najlepszym wyjÅ›ciem jest to aby tam zawitać i przeżyć to na swojej skórze. Przez tÄ… piane troche sie przeziÄ™biÅ‚em, ale nie żaÅ‚uje tego bo byÅ‚o Z A J E B I Åš C I E..........
Wziąłem sobie ręcznik z hotelu, to mam nadzieje że jeszcze tam wróce hehe, ale tym razem juz na dłużej

#333 2008-07-16 15:49:41 Re: IBIZA

Parasit
pasożyt

15 przy nicku to twoj wiek?

#334 2008-07-16 19:21:20 Re: IBIZA

Maciekw15
GSz User

Miałem taki wiek jak zakładałem sobie poczte i od tamtej pory zawsze używam go jako nick... Teraz mam 18

#335 2008-07-16 19:42:06 Re: IBIZA

cichy86
piłem svena z Jägermeisterem
SkÄ…d: Bydgoszcz

Maciekw15 :

Noo i jak pisaÅ‚em że bÄ™de na IBIZIE to bÄ™de!! WÅ‚aÅ›nie w czoraj zawitaÅ‚em do Polski. Jednak tydzieÅ„ to stanowczo za maÅ‚o, jak sie pakowaliÅ›my mieliÅ›my wrażenie że dopiero przyjechaliÅ›my... Ogólnie byÅ‚o bardzo zaje**** coÅ› nie do opisania, trzeba tam być aby tego wszystkiego doÅ›wiadczyć... Imprezy hmm coÅ› wspaniaÅ‚ego, wszystkiego nie zaliczyÅ‚em, no bo za maÅ‚o czasu, ale udaÅ‚o mi sie być w: Privilage, Esparadise, Eden, Space i Amnesia... PRIVILAGE podobno najwiÄ™kszy club w Europie, akurat graÅ‚ Mauro Picoto, troche taki minimal, ale i tak dobrze byÅ‚o... ESPARADISE zarÄ…bisty wystrój, Å‚adnie sie prezentuje, coÅ› w stylu greckim, akurat byÅ‚em na aqua party, to ludze sie bawili w wodzie... EDEN na zwykÅ‚ej imprezie nie byÅ‚em, poszedÅ‚em na r'n'b i hip hop, ja pierd*** co za klimat, coÅ› nie do opisania, leci murzyÅ„ska muzyka i koleÅ› z mikrofonem nakrÄ™ca ludzi, Å›piewajÄ…c do tego, fajnie sie to wszystko prezentowaÅ‚o, później wpadÅ‚ "  bid-box" czy jak on tam sie nazywa, co stwarza muzyke z ust, też Å‚adnie sie popisaÅ‚ umiejÄ™tnoÅ›ciami... SPACE dzieÅ„ wczeÅ›niej graÅ‚ Carl Cox, club skÅ‚adajÄ…cy sie z 5 sal, ale otwierane byÅ‚y po koleji, od zajeb*** dziewczyn i ogólnie caÅ‚y club byÅ‚ peÅ‚ny... Na koniec zawitalem do AMNESI, to byÅ‚o przegiÄ™cie wszystkiego, jeszcze czegoÅ› takiego nie widziaÅ‚em, no chyba ze na filmikach, ale być tam i sie bawić w "Es puma" czyli piana to przerosÅ‚o moje możliwoÅ›ci, coÅ› piÄ™knego, nawet nie wiem jakiÅ› słów mam używać do opisania tego, chyba najlepszym wyjÅ›ciem jest to aby tam zawitać i przeżyć to na swojej skórze. Przez tÄ… piane troche sie przeziÄ™biÅ‚em, ale nie żaÅ‚uje tego bo byÅ‚o Z A J E B I Åš C I E..........
Wziąłem sobie ręcznik z hotelu, to mam nadzieje że jeszcze tam wróce hehe, ale tym razem juz na dłużej

a jakie ceny za alkohol itd???naprawde tak drogo no i jak z zarciem???aa i czy mozesz poleicic jakis hotel

Ostatnio edytowany przez cichy86 (2008-07-16 19:42:22)

#336 2008-07-16 21:55:55 Re: IBIZA

Maciekw15
GSz User

W klubie ogólnie zarąbiście drogo, nie wiem skąd oni takie ceny wzieli, za wode 250 ml chcą 7 euro, alkohol nie patrzałem po ile jest, ja alkoholu nie pije, więc zabardzo sie tym nie interesowalem. Ale zdaża sie że jak wchodzisz do klubu to przy wejściu dostaniesz 2 zniżki na alkohol 50% ... W sklepie wiem że mały carlsberg jest za około 1,50 a za 7 litrów wody zapłacisz 3 euro, pepsi 2 litry za 2 euro, puszki np ice tee 1 euro, whiski 1 litr 9 euro, jeck daniels 20 euro, jakieś wina to do 10 euro... Jeść ogólnie sie nie chce, przy takim klimacie najesz sie promieniami słonecznymi albo piciem wody, ogólnie mało na jedzenie idzie, chleb taki tostowy za 1,70 mleko 1,50... Z tego co słyszałem do San Antonio jest bardziej imprezowy od Ibizy, my akurat mieszkaliśmy w SA i mieliśmy gdzieś 30 min chodzenia aby dojść do tak zwanego centrum, ale nie polecam tego, za dużo łażenia jak sie chodzi po kilka razy dziennie do centrum... Jeśli chodzi o imprezy to u góry gdzie jest San Antonio to są Eden i Esparadise, po środku jest Provilage i Amnesia, ale tam chyba nie ma hotelu, no i w Ibizie masz Space, Pacha, El divinio, Bora Bora, ale to wszystko jest przy plaży, więc pewnie ceny za hotel są dość spore... Taxi na drugą strone wyspy zapłacisz około 25 euro... Mi bardzo podobało sie w tym San Antonio, w Ibizie byłem tylko 2 razy, ale z tego co widziałem też sie tam dużo dzieje...

#337 2008-07-16 22:50:06 Re: IBIZA

madzior
Krasnolud Madzior
Serwis

ile Ty masz wersji na pisownie PRIVILEGE? big_smile

pytanie male- 100ojro na dzien starczy? ile kosztuje jedzenie w barach, restauracjach itp? za leniwam, zeby sobie samemu posilki szykowac + wyjscie na karmienie zawsze ma klimat ^^
10 ojro starczy (jem malo lol) , reszta na alk i wejscia,taxi..../inne

zakwaterowanie w san ant generalnie tansze niz na ibizie. Mi bardziej odpowiada przez angielskie towarzystwo. + bary smile del mar yikes

#338 2008-07-17 00:08:33 Re: IBIZA

Maciekw15
GSz User

Czepiasz sie, zwykłe przeliterowanie, pewnie juz myślalem aby coś innego pisać a jeszcze nie skończyłem jednego...
Hmm powiem tak, zaczniemy od końca: taxi? to zależy gdzie chcesz jechać, połowa wyspy to jest gdzieś 15-17 euro, wejście? zdaży sie że wejdziesz za darmo jeżeli załatwisz sobie opaske, ulotke, a jak nie ma na daną impreze czegoś takiego to lepiej kupywać bilety, wejściówki w takich imprezowych sklepach, zawsze przed sklepem stoi tabliczka ile kosztuje wejście na daną impreze u nich a ile sie zapłaci w klubie, albo kupywać u ludzi przy imprezach, oni mają zawsze taniej, np. z góry klub założył że w dany dzień na daną impreze nie będzie ulotek, ale zdecydował że w klubie za wejście do 22:00 zapłacisz 40 euro, a po 22:00 zapłacisz 60 euro, noo i zdecydowałas ze nie chcesz przepłacać i wejdziesz przed 22:00, noo okk to mamy godzine 20:00, chodzisz sobie po ulicach, ludzie Cie zaczepiają że mają wejściówki za 30 euro, noo to juz masz 10 euro taniej, ale Ty idziesz sobie dalej, zbliża sie 21:30 pytasz sie po ile ma wejściówke, okazuje sie że juz jest za 20 euro, kupujesz i idziesz na impreze aby sie nie spóźnić, zaoszczędziłaś 20 euro, ale zdaży sie tam że impreza kosztuje 40 euro, Ty dostaniesz opaske na mieście za darmo i do klubu wchodzisz też za darmo to jest właśnie fajne. Alkohol? to juz pisałem że zabardzo nie wnikam po ile stoi i ile Ty go sporzyjesz, ale z tego co sądze to troche drogo jest...
Jedzenie w barach i restauracjach? Ogólnie nie jadłem, raz pizze kupiłem za 6 euro, a tak jak patrzałem to nie wychodzi aż tak drogo w sumie...
100 euro na dzień to lekka przesada, chyba ze naprawde wyrzucasz te pieniądze, ja przez tydzień wydałem 230 euro...

#339 2008-07-17 03:31:43 Re: IBIZA

madzior
Krasnolud Madzior
Serwis

230 w tydzien ? yikes na 6 imprez zamawiam bilety przez net (jade na 10dni) i juz tylko to mnie kosztuje 240ojro...jak Ci sie udala ta sztuka?

pisownia w paru miejscach sie zdarzyla;) niewazne.

#340 2008-07-17 07:55:58 Re: IBIZA

winetu
Winet Władca Minet
Serwis

W końcu jakiś w miarę sensowny głos a nie pierdolenie o szopenie .
Może się tam wybiorę za rok , w te wakacje uderzam na urlop do Alanyi .
Ibiza sama w sobie pod wzgledem turystycznym moze nie jest az taka atrakcyjna jak inne rejony morza srodziemnego ale ma ta jednak korwa jedyna zalete i przewage... kluby i imprezy tongue

A ze drogo, wszedzie dla Polaczka drogo,za przyjemnosci trzeba płacic wink

#341 2008-07-17 13:02:54 Re: IBIZA

Maciekw15
GSz User

Noo widzisz za każdą impreze przy wejściu sie płaci, ale jak juz pisalem zdaży sie że na deptaku będą stali ludzie, którzy rozdają opaski gdzie wejście do klubu masz za darmo, a Ty najwidoczniej płacisz za wejście, no to juz Twoja sprawa, albo jak nie ma opasek to kupywać od ludzi i to napewno by Cie wyszło taniej... Ja za wejścia do klubów wydałem 68 euro, a powinienem około 210 euro, no to wychodzi tak samo jak bym zamawiał przez internet albo płacił za wejście w klubie, jak sama widzisz jest troche różnicy i też byłem na 6 imprezach...

#342 2008-07-18 18:15:24 Re: IBIZA

kamz
Void Orb
SkÄ…d: ....sphere

jak chcesz poczuc ibize pelna pizda100euro jest git na dzien, nie ma co tam kasy liczyc

#343 2008-07-18 18:55:26 Re: IBIZA

Parasit
pasożyt

Dokladnie,jechac tam bez kasy to glupota. Albo piszesz sie na to ze jest w chuj drogo i masz to w dupie,albo jedzies na ibize nie mogac skorzystac z  tego co ibiza oferuje najlepszego.Ja bez mrugniecia okiem przejebalem polroczne zarobki z UK i nie zaluje nic a nic

#344 2008-07-22 01:08:18 Re: IBIZA

Maciekw15
GSz User

Przecież ja nie każe nikomu tam biedy klepać, niech sobie wydają ile chcą i ile mają, mnie to naprawde guzik obchodzi, tylko powiedziałem jak w prosty sposób można zaoszczędzić na paru prostych sprawach...

#345 2008-08-04 13:00:48 Re: IBIZA

winetu
Winet Władca Minet
Serwis

WrzucÄ™ to tutaj, moze kogoÅ› zainteresuje . Zrodlo ftb.pl

Dziś wieczorem na Ibizie tysiące ludzi idą ulicami Wyspy w proteście przeciwko nowym przepisom prawnym. Po raz pierwszy w historii nowe prawo zakazuje otwierania klubów przed 16.30 i zamykania później niż o 4.30. Koniec więc z całodniowymi afterami, czy legendarnymi imprezami DC10. Z pewnością taka sytuacja wpłynie niekorzystnie na kondycję clubbingu na Ibizie. Wiele osób, zarówno klubowiczów jak i biznesmenów jest bardzo zaniepokojonych sytuacją. Niektórzy uznali, że nowe przepisy to atak na ich wolność osobistą. Zobaczymy, jaka będzie reakcja władz wyspy na protest.

Pomimo tego, na Ibizie wciąż znajdziemy mnóstwo ciekawych eventów, wiele gwiazd Å›wiatowego formatu i najÅ›wieższe brzmienia. Zacznijmy od Space’a, gdzie poniedziaÅ‚ek wzywa na imprezie „Monday Calling”. Funkagenda, Funkerman, Camilo i Franco z pewnoÅ›ciÄ… rozkrÄ™cÄ… konkretnÄ… bibÄ™.

W Amnesii jak zwykle Cocoon i obok Svena Richie Hawtin, Villalobos i Dorian. W Priviledge Tiesto i Chris Lake, natomiast w El Divino Fedde Le Grand i Seamus Haji. W Pacha jak zwykle wieczór z Rogerem Sanchezem, w Es Paradis Vula z Basement Jazz i Rob Wilder, a w Edenie impreza Koolwaters i Deepgroove, Mark Vedo, Alex Ellenger i inni.

We wtorek jeszcze ciekawszy muzycznie dzień (jeśli to możliwe). Armada vs. Contact w Amnesii, a tu Armin van Buuren, Markus Schulz, Rank 1 i Remy, a na tarasie Mark Knight, Laidback Luke i Tocadisco! W Space impreza Carla Coxa, któremu towarzyszyć będzie Laurent Garnier, Elio Riso i Mr Doris. W Edenie Dave Pearce i The Tidy Boys, a w Pacha wieczór z Defected, a na niej Sandy Rivera, Quentin Harris, Copywright, DJ Pearl i wielu innych.

W Å›rodÄ™ w Amnesii Martin Buttrich, Richie El i Ricky Montanari, a w Space jedna z najwiÄ™kszych imprez na Wyspie – La Troya z lokalnymi djami. W Amnesii Meganite Mauro Picotto, a z nim Claudio Cocoluto, Gabry Fasano. W Pacha Erick Morillo i Axwell, natomiast w Es Paradis Eddy Temple-Morris i  Snow Patrol.

Czwartek warto spÄ™dzieć na Be @ Space z Dannym Tenaglia, Wallym Lopezem, Elio Riso i specjalnym goÅ›ciem niespodziankÄ…. Natomiast w Amnesii Cream i Paul van Dyk, Steve Porter, a na tarasie Dirty South i Dave Spoon. W Priviledge impreza Monza, a na niej Shinedoe i Magda, a w Pacha tradycyjnie F*** Me I’m Famous i tutaj Guetta, Bob Sinclair oraz Jonty Scruff.

Kolejnego dnia w tym klubie impreza Pure Pacha i Paul Oakenfold oraz Basement Jaxx. W Edenie Pete Tong i Paulo Mojo na głównej scenie i Groove Armada na tarasie, natomiast w Amnesii Manumission - zagrają X-Press 2 i Santiago Cortes.

W sobotę wyspą rządzą jak zwykle lokalni, hiszpańscy dj-e, którzy grają w większości klubów. Z kolei w niedzielę w Space odbędzie się właściwie sporych rozmiarów festiwal, a na nim takie postaci jak Jeff Mills, Claudio Coccoluto, Nic Fanciulli, na tarasach Chemical Brothers, Cassius, DJ Mehdi, Paul Woolford, Alfredo, Pete Gooding i wielu, wielu innych.

W Amnesii impreza Juicy, a na niej Robbie Rivera z kolegami dj-ami. W Edenie jak zawsze „SÄ…dne Niedziele” i Judge Jules, Sander van Doorn, John O’Callaghan, Mickey Slim i inni. W Es Paradis rzÄ…dzÄ… bassline’y, z takimi dj-ami jak H Two O DJ’s, Jamie Duggan, Shaun „Banger” Scott, Jez Welham, a dodatkowo MC Dynamite.

Jak widać line upy wciąż jaśnieją, jednak czy nowe przepisy nie wpłyną niekorzystnie na jakość eventów na Ibizie? Skutki uboczne w postaci niezadowolonych klubowiczów i stratnych finansistów już mają miejsce. Z pewnością nowe regulacje prawne źle wpłyną na jakość imprez, jednak pytanie w jakim stopniu? Czy przyczynią się do spadku frekwencji i bankructw klubów

#346 2008-08-05 05:17:12 Re: IBIZA

barcel0na
GSz User
SkÄ…d: szczecin/gorzow

smiesza mnie posty ludzi co nie byli na wyspie a pierdola szczegolnie ta laska na v... nawet nie pamietam jej nieslawnego imienia. W kazdym razie do rzeczy, ibiza to ibiza i koniec jest zajebiscie, szkoda tylko ze nie ma juz afterow a nowe prawo coraz bardziej dojezdza imprezowiczow,,, to juz nie to samo, w koncu aftery najlepsze smile ale moze cos sie zmieni,... za 2 tygodnie otwieraja znowu DC10. To ze drogo to fakt, wjazdy sa drogie np. do space 45 euro w niedziele, do amnesi akurat nie place wiec looz. Ale drinki ok. 12 euro wiec nie jest tak zle bo alkoholu nie zaluja a jednak w wiekszosci klubow na swiecie sa takie ceny. Ktos tu wczesniej pisal o barcelonie, akurat duzo spedzilem w tym miescie i np. w pachy bcn sa podobne ceny. Ubooolewam naprawde nad tymi afterami bo z checia potanczylbym u svena na afterze caly dzien, albo odkrecil na slynnym circo loco w DC10. Oby to sie porpawilo bo magia zacznie pryskac. Ogolnie jezeli ktos nie byl to niech sie nie wypowiada, ibiza warta jest tej kasy, a zreszta mozna ja zaliczyc taniej jak sie dobrze pokombinuje. Dorzuce jeszcez filmik z imprezy z cocoona w amnesi. pozdo
'
'

Ostatnio edytowany przez barcel0na (2008-08-05 05:21:00)

#347 2008-08-05 11:03:49 Re: IBIZA

BaBeLo
Brian Le Bon
SkÄ…d: Pzn
Serwis

barcel0na :

smiesza mnie posty ludzi co nie byli na wyspie a pierdola szczegolnie ta laska na v... nawet nie pamietam jej nieslawnego imienia. W kazdym razie do rzeczy, ibiza to ibiza i koniec jest zajebiscie, szkoda tylko ze nie ma juz afterow a nowe prawo coraz bardziej dojezdza imprezowiczow,,, to juz nie to samo, w koncu aftery najlepsze smile ale moze cos sie zmieni,... za 2 tygodnie otwieraja znowu DC10. To ze drogo to fakt, wjazdy sa drogie np. do space 45 euro w niedziele, do amnesi akurat nie place wiec looz. Ale drinki ok. 12 euro wiec nie jest tak zle bo alkoholu nie zaluja a jednak w wiekszosci klubow na swiecie sa takie ceny. Ktos tu wczesniej pisal o barcelonie, akurat duzo spedzilem w tym miescie i np. w pachy bcn sa podobne ceny. Ubooolewam naprawde nad tymi afterami bo z checia potanczylbym u svena na afterze caly dzien, albo odkrecil na slynnym circo loco w DC10. Oby to sie porpawilo bo magia zacznie pryskac. Ogolnie jezeli ktos nie byl to niech sie nie wypowiada, ibiza warta jest tej kasy, a zreszta mozna ja zaliczyc taniej jak sie dobrze pokombinuje. Dorzuce jeszcez filmik z imprezy z cocoona w amnesi. pozdo
'
'

heh  zgadzam sie  pozdr
piwo

oby to sie zmienilo...

#348 2008-08-05 13:00:31 Re: IBIZA

cichy86
piłem svena z Jägermeisterem
SkÄ…d: Bydgoszcz

bedzie ktos od 5 do 9 wrzesnia na ibizie???mam nadzieje ze do tego czasu zniosa te zakazy smile

#349 2008-08-15 17:13:28 Re: IBIZA

madzior
Krasnolud Madzior
Serwis

jeszze tylko 3,5tyg yikes dokladnie miesiac do urodzin z vaethem i villalobosem yikes moge nie przezyc !

mnie te nowe przepisy srednio martwia, zastanwialam sie kiedy bede spac, zeby niczego nie ominac- teraz jak juz w koncu sie poloze, to nie bede miec wyrzutow sumienia wink

#350 2008-08-20 17:51:52 Re: IBIZA

Kasper
GSz User
SkÄ…d: Frankfurt/Main
Serwis

230 euro w tydzien?????chybaq ktos mielno z ibiza pomylil
ja przez 9 dni wyjebalem 2000 € na 2 osoby bez hotelu!!!!
no chyba ze sie nic nie pije w klubach itd ale to po co tam wogole jechac.....
a na konkretne imprezy tak jak cocoon,we love space czy tam wonderland,... bynajmiej 50 € trzeba wydac.i nawet opaski nie pomoga wyjsc tam taniej bo te 15 € mniej to jest odliczone od ceny ktora sie placi przy wejsciu czyli np w przypadku cocoon 70€ -15€=55....
ci ktorzy wydaja 230  € na tydzien to jak dla mnie nie chodza na imprezy no chyba ze do tych spelun a la eden rooms itd.
moim zdaniem to wiadomo ze ceny sa troche przegieciem ale jakby byly tansze imprezy to te cale bydlo z san antonio by siedzialo w klubach i popsul by sie klimat tych imprez ...
a co do jedzenia odradzam raczej wszystkie restauracje w san antonio oprocz el rincon da pepe(zajebiste tapas).w eivissie juz bardziej mozna cos fajnego znalesc.jak ktos jest zainteresowany to moge podac pare fajnych restauracji.pozdrawiam

2008-08-20 17:51:52 Re: IBIZA

Admin
Reklamy Google
Serwis

Re: IBIZA

12 13 14 15 16 
 35

Stopka forum