Rav :
Bedac we Frankfurcie gadalem z gosciem z Ibizy, ponoc ma dojsc do zamkniecia Amnesi, nie wiadomo jeszcze kiedy dokladnie i nie chodzi tu o impreze closing`owa
Poza tym w tym roku bedzie problem z afterami, po tym jak Papa Sven w zeszlym roku zrobil after na 800 osob w ktorejs z williNa ile to wszystko jest prawda, dopiero sie okaze.
eh z tym zamknieciem.. tak jak mowi Parasit kasa na pewno to powstrzyma
a z tymi afterami to calkiem mozliwe bo rzeczywiscie tak bylo - niestety nie udalo mi sie tam dostac...
a jak bylo - tak:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ostatnio edytowany przez BaBeLo (2008-05-21 16:49:37)
Kotek :
Ma ktoś rozeznanie co do możliwosci wypożyczenia auta na wyspie czy zdecydowanie lepiej jakis skuter ??
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników wszystko tam znajdziesz
Kotek :
Ma ktoś rozeznanie co do możliwosci wypożyczenia auta na wyspie czy zdecydowanie lepiej jakis skuter ??
zdecydowanie polecam skuter.przechalem prawie cala wyspe na dwoch kolkach:) fajna frajda,malo pali,niska cena za wynajem.samochodow jest mnostwo,przez to czeste korki.takze orzech na glowe i w droge:)))))
BaBeLo :
Kotek :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników wszystko tam znajdziesz
Ta strona rzÄ…dzi,ja sie opieralem tylko na niej i ogarnalem wszystko tak jak chcialem.
ja dopiero za rok he he
Ostatnio edytowany przez MarioDaSoul (2008-05-24 20:20:20)
BaBeLo :
Rav :
Bedac we Frankfurcie gadalem z gosciem z Ibizy, ponoc ma dojsc do zamkniecia Amnesi, nie wiadomo jeszcze kiedy dokladnie i nie chodzi tu o impreze closing`owa
Poza tym w tym roku bedzie problem z afterami, po tym jak Papa Sven w zeszlym roku zrobil after na 800 osob w ktorejs z williNa ile to wszystko jest prawda, dopiero sie okaze.
a z tymi afterami to calkiem mozliwe bo rzeczywiscie tak bylo - niestety nie udalo mi sie tam dostac...
myslalem ze ten pan przystopowal troche z dragami heheh
w zeszlym roku byly problemy z amnesia i 2 czy 3 imprezy, w tym otwarcie odbyly sie w privilege. w tym roku cocoon@amnesia trwa 2 tyg dluzej. czytalem ostatnio w groovie ze przebudowali taras w amnesii i dali nowe naglosnienie, moze teraz wejsc 800 osob wiecej.
Ostatnio edytowany przez shemoo (2008-05-25 12:18:19)
shemoo :
BaBeLo :
Rav :
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówmyslalem ze ten pan przystopowal troche z dragami heheh
w zeszlym roku byly problemy z amnesia i 2 czy 3 imprezy, w tym otwarcie odbyly sie w privilege. w tym roku cocoon@amnesia trwa 2 tyg dluzej. czytalem ostatnio w groovie ze przebudowali taras w amnesii i dali nowe naglosnienie, moze teraz wejsc 800 osob wiecej.
ciekawe bo tam od owtarcia klubu chyba nic nie zmieniali , a taras byl dla vipow kurcze meczy mnie sumienie zeby poleciec tam w tym roku
vixen :
Stało sie normą, że wyrażenie swojego zdania - ODMIENNEGO niż ogólnie przyjęte i akceptowane na GSZ - to wsadzenie kija w mrowisko.
Jak w gównianym PRL-u, miejsca na niezależną myśl na GSZ jest ZERO!electro_nic :
oj w chuj ciezki dzien wczoraj widze ze mialas
Tak se tłumacz.
Rozmowa z Tobą nosi wszelkie znamiona prób zakomunikowania czegoś betonowi.
"Stało sie normą, że wyrażenie swojego zdania - ODMIENNEGO niż ogólnie przyjęte i akceptowane na GSZ - to wsadzenie kija w mrowisko. "
a to dobre.popieram w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!
a na temat ibizy to juz sie wypowiadalem....plaze moze nie sa najpiekniejsze ale na clubbing napewno nie ma ciekawszego miejsca niz ibize!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Kasper (2008-06-02 22:24:41)
jak tam... okupuje ktos wyspe pod koniec miesiÄ…ca??
Siemanko, ej ma ktoś z Was meila do AMNESII?? Bo musze sie dowiedzieć paru spraw..
o co ty czlowieku pytasz? nie masz internetu zeby se samemu sprawdzic?
Ty no właśnie sobie sam sprawdziłem i jak napisałem meila pod ten adres to mi odpisali że wiadomość nie została wogóle dostarczona, że jest to jakiś stały błąd...
odpisali Ci ze nie doszla do nich wiadomosc?
zarejestruj siÄ™ tu: amnesia.es
Ostatnio edytowany przez k_mill (2008-06-17 11:27:57)
moze chcial impreze zrobic
dziwki z górnego parkietu na urodziny zamówic
Noo właśnie sie juz zarejestrowałem na tamtą strone i z tamtąd wziąłem ten adres... Taa napisali mi że coś tam do nich nie doszło, jakieś farmazony... Chciałem sie dowiedzieć czy są jakieś ograniczenia wiekowe aby wejść...
Parasit :
kiedy jedziesz?
My wyruszamy 7-15 Lipiec...
GDAŃSK GÓRĄ ! ! ! hehe
ja sie własnie pakuje,wieczorem na miejscu...
ma ktos namiary na tani i dostepny hotel hostel czy cos na ibizie???wybieramy sie tam z mayorki 5 6 7 8 9 wrzesnia....i wogole w jakim miescie jest amnesia i w jakim laduje samolot ???
cichy86 :
ma ktos namiary na tani i dostepny hotel hostel czy cos na ibizie???wybieramy sie tam z mayorki 5 6 7 8 9 wrzesnia....i wogole w jakim miescie jest amnesia i w jakim laduje samolot ???
samolot laduje w miescie ibiza (eivissa) a amnesia jest w san rafael (polowa drogi do san antonio, jakies 10-12 km z lotniska)'
BaBeLo :
cichy86 :
samolot laduje w miescie ibiza (eivissa) a amnesia jest w san rafael (polowa drogi do san antonio, jakies 10-12 km z lotniska)'
czyli gdzie najlepiej zamieszkac,zeby miec najblizej do svena???