tekknotek :
G2 to poraszka jakich malo
to jest dyskoteka
porazka
Onyx tarnowskie góry, jak dla mnie porażka, jedynie czasami jest spoko jak zaprosza kogos porzadniejszego typu Moguai .....
szkal90 :
Onyx tarnowskie góry, jak dla mnie porażka, jedynie czasami jest spoko jak zaprosza kogos porzadniejszego typu Moguai .....
onyx bardziej dyskoteke mi przypomina niz club to raz .. a dwa w cieżkim szoku jestem że był tam Moguai
szkal90 :
tyle dobrze ze malolatow tam nie ma
occult :
szkal90 :
onyx bardziej dyskoteke mi przypomina niz club to raz .. a dwa w cieżkim szoku jestem że był tam Moguai
Taa Moguai nawet byl w WyzszymWymiarze czyli zero sentymentów liczy się kasa
Ostatnio wylądowałem w BLUE STAR Zakopane
to nawet nie club to chyba byla dyskoteka wiec nie polecam...
espeer :
Ostatnio wylądowałem w BLUE STAR Zakopane
to nawet nie club to chyba byla dyskoteka wiec nie polecam...
ja lubie dyskoteki maloaty napcpane biegaja , na dworze napierdalnka uroki "mojej" dyskoteki hehe
Ostatnio edytowany przez ALIen7 (2008-05-09 09:53:13)
1 41232 Magic Krzyżanowice FTB Poleca
Wojewodztwo śląskie
2 39416 Energy 2000 Przytkowice FTB Poleca
Wojewodztwo małopolskie
3 24025 Venus Koneck
Wojewodztwo kujawsko-pomorskie
4 14797 Heaven Leszno FTB Poleca
Wojewodztwo wielkopolskie
5 13680 Mega-Disco Pallazzo Radzyń Podlaski FTB Poleca
Wojewodztwo lubelskie
6 9241 Arena Izbica Kujawska FTB Poleca
7 8505 Spiż Katowice
Wojewodztwo śląskie
8 8088 Ekwador Manieczki FTB Poleca
Wojewodztwo wielkopolskie
9 7698 Wyższy Wymiar Katowice FTB Poleca
Wojewodztwo śląskie
10 7452 Genesis Niszczewice FTB Poleca
maly ranking ftb
Wizard :
occult :
szkal90 :
bedzie jeszcze w onyxie w czasie house summer session czyli jakos 14 czerwca
Gofer :
Wszystkie Szczecińskie kluby prócz Crossed , okazyjnie Mezzoforte gdzie grają minimale reszta to kicz dla szalonych dwunastek
nie ma to tamto szczecinskie klimaty:D:
Wizard :
occult :
szkal90 :
Prawie rok temu Hardy Hard dzień przed N1 w Katowicach zagrał w wieśniackim wymiarze.
Pamiętam jak dziś sami jazdowicze bawili się gdy grał rezydent wyzszego żuliano. Natomiast gdy wszedł Hardy Hard momentalnie doszło do wymiany ludzi na parkiecie ) Było widać od razu kto przyszedł na Hardiego i nie należy do stałych bywalców i nie gości w wieśniackim wymiarze
Pamiętam jak jakieś laski, kolesie się pytali co to za dj ...żal.pl
Hardy zagrał tam wtedy 3h wjazd tylko 10zł kosztował szkoda tylko, że w takim wieśniackim klubie zagrał ale to jest praca dj
occult :
szkal90 :
Przegładałem wczoraj stronke onyxu i zauważyłem, że wczoraj tam gral K.Mil i MalFunTion ciezki szok dla mnie
Tutaj nie ma tego ale oczywiscie Crossed. Tunel w SZCZECINIE
Tunel?? ale to temat kluby do ktorych NIE warto chodzic, swoja droga, mam sentyment do Tunnelu, pierwsze biby tam robilem, wlasciciel zawsze chodzil jak struty jak gralismy techno
piekne czasy
no to teraz ja cos skrobne o opolu...
idÄ…c po kolei od dworca-
--rampa: klub dla regerastapanków+ biby hiphopowe,ska
--aqarium-piatek-shit czarny, sobota często house ale juz wchodzi w czarne klimaty, na plus energetyczne poniedzialki robione przez bittersweet.pl , malo ludzi kumatych niesy=tety w opolu mieszka bo frekwencja taka sobie ale to poniedzialek..
--U papy Musioła-(musiołówka), lanserski klub, kazdy tu sie wozi, komera, czasem jak przyjedzie niejaki dj flor z wrocka to jest ok. dj One brother- rezydent nadaje sie tylko na imprezy studenckie typu piastonalia. + tej imprezy sa hiphopowe czwartki robione przez chłopakow ktorzy naprawde wiedza o co chodzi w mixowaniu
--big ben- dancingi discopolowe
--zebra- la bamby itp
-- hollywood- patologia konkret malolaty nacpane, afery
protec-no comment
wiecej klubow nie ma
a Asteke jeszcze macie w Opolu ?
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Westbam
Ostatnio edytowany przez nigelfrost (2008-05-24 16:18:11)
azteka- kiedys byla ok...teraz wixiarnia...
a4 pod opolem- wixiarnia i wiesniarnia
galaxy kamień śląski- wixiarnia
g3 lambinowice- wixiarnia
bastion bierdzany- wixiarnia
w opolu nie ma gdzie pojsc...najlepsza impreza jest (tylko ze trwa do 22 bo pozniej psy wpadaja) na chacie jak sobie zapierdole schranzem i gram w scrabble na onecie..
MJKriSS :
w opolu nie ma gdzie pojsc...najlepsza impreza jest (tylko ze trwa do 22 bo pozniej psy wpadaja) na chacie jak sobie zapierdole schranzem i gram w scrabble na onecie..
jeszcze moglbym sie wypowiedziec na temat zielonej góry...
oprócz lanserskiego studia i nielanserskiej fabryki(nie bylem slyszalem ze ok) nie ma totalnie nic, jesli nikt nie zrobi jakiejs biby w lesie albo na ktoryms z osrodkow wypoczynkowych pod zg
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników tak apropos imprezy w lesie