Nie jesteś zalogowany.

5 6 7 8 9 
 23

• Gadka
  •  » TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

#151 2008-04-07 17:46:50 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

alexx
it got me funk

Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

LUCIANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! yikesyikesyikes to co sie tam dzialo jak cisnal jest nie do opisania. na nikim nie widzialem takiej atmosfery po prostu wszyscy ocipieli. poza tym richie mnie rozjebal chociazby billy jean jacksona, nie wybacze sobie ze slyszalem go tylko z 1,5 h. najbardziej nastawialem sie na magde i poryla mi czaszke walami, ktore grala, ale cos nie miala dobrego dnia bo konie bylo slychac w co drugim przejsciu :(no i jeszcze 2000 and one moge zaliczyc jako mega rozpierdol

#152 2008-04-07 17:49:03 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

tekknotek
DESTRO SS & DESTRO RECORDS
Serwis

alexxander :

LUCIANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! yikesyikesyikes to co sie tam dzialo jak cisnal jest nie do opisania. na nikim nie widzialem takiej atmosfery po prostu wszyscy ocipieli. poza tym richie mnie rozjebal chociazby billy jean jacksona, nie wybacze sobie ze slyszalem go tylko z 1,5 h. najbardziej nastawialem sie na magde i poryla mi czaszke walami, ktore grala, ale cos nie miala dobrego dnia bo konie bylo slychac w co drugim przejsciu :(no i jeszcze 2000 and one moge zaliczyc jako mega rozpierdol

liebing :F:F:F:F:F:F:F:F:F

brak mi slow zeby was wyzywac :F

#153 2008-04-07 17:51:48 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Żaba
GSz VIP

kurwa GARNIER, LOCO DICE, 2000 and one, CURLY, MAGDA, RICHIE i kazdy na kim bylem chocby przez chwile to mnie ryl

#154 2008-04-07 17:54:48 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Koti
IMMORTAL™
Serwis

Żaba :

kurwa GARNIER, LOCO DICE, 2000 and one, CURLY, MAGDA, RICHIE i kazdy na kim bylem chocby przez chwile to mnie ryl

Mnie akurat pokierowano w takie miejsca gdzie zawsze ktos sympatycznie grał.

#155 2008-04-07 18:00:53 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

cichy86
piłem svena z Jägermeisterem

Ale jak ricz dojebał Michael Jackson-Billie Jean to było cos...
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

#156 2008-04-07 18:06:41 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Bajtek
GSz User

cichy86 :

'

Nie rozumiem dlaczego tak sie tym podniecacie. Moge isc na Student party do Spiza (sic!) w Katowicach i bede mial to samo...

#157 2008-04-07 18:07:31 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

novacco
GSz VIP

Najlepsi dla mnie, w kolejności przypadkowej:

Tiefschwarz, 2000 and One, Alter Ego, Hawtin, Boyz Noise, Karotte.

Chyba jednak Boyz Noise najlepiej, ale to może dlatego że mi takiego seta właśnie brakowało big_smile Trza jechać do Poznania na mr Oizo tongue powtórka będzie krzywy

Ostatnio edytowany przez novacco (2008-04-07 18:08:59)

#158 2008-04-07 18:08:18 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

alexx
it got me funk

Bajtek :

cichy86 :

'

Nie rozumiem dlaczego tak sie tym podniecacie. Moge isc na Student party do Spiza (sic!) w Katowicach i bede mial to samo...

nie pierdol!

#159 2008-04-07 18:10:18 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Grambit
audiofil
Serwis

1. Richie i Carl Cox
2. Loco Dice, Magda, Karotte
3. Reszta
wszyscy grali zajebiscie, oprawa rowniez pikna big_smile

#160 2008-04-07 18:10:27 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

cichy86

alexxander :

Bajtek :

cichy86 :

'

nie pierdol!

klasyka to klasyka nie pierdol

#161 2008-04-07 18:11:14 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

novacco
GSz VIP

A, jeszcze coś.
1) Kojarzy ktoś ostatnie wałki Moonbootica?
2) Wałek który grał Karotte w okolicach ostatnich 15 minutach seta?

#162 2008-04-07 18:11:41 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

tekknotek
Serwis

liebing i ssijcie mi moje jaja :F

#163 2008-04-07 18:12:00 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Bajtek
GSz User

alexxander :

Bajtek :

cichy86 :

'

nie pierdol!

smile Po prostu jestem ciekaw dlaczego tak sie ekscytujecie tym walkiem. Na Tunnel Carnival ponoc Crazy Froga ktos zapodal, tez spoko.

Doceniam Hawtina, ale moj maly mozdzek nie bardzo rozumie dlaczego to jest takie fajne.

#164 2008-04-07 18:13:56 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

tekknotek
Serwis

Bajtek :

alexxander :

Bajtek :

nie pierdol!

smile Po prostu jestem ciekaw dlaczego tak sie ekscytujecie tym walkiem. Na Tunnel Carnival ponoc Crazy Froga ktos zapodal, tez spoko.

Doceniam Hawtina, ale moj maly mozdzek nie bardzo rozumie dlaczego to jest takie fajne.

TE ktos mial w autokarze na plecach wojej koszuli

#165 2008-04-07 18:16:00 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

miniboy
Chlorianin

no więc wszystko ułózyło się po mojej myśli, no może faktów z samej podróży pociągiem nie pamietam, no ale nie moja w tym wina.
no więc tak dotarłem jakos na turntablerocker, ale coś było nie halo bo po prostu, nie bylo takich wybuchowych mieszanek jak rok temu (troszkę funku,zajebistego disco, i skocznego minimalu, a z tego są właśnie znani,) nie było szału wśród tłumu, po ok.20 min. wyszedlem ze sceny i to byl jedyny moment gdzie sie troche pokrecilem po hali,chwilke na liebingu bylem, na disco boy's, chcialem przy okazji poszukac ludkow z gsz...az do Carla Cox'a, który pierwszą połową secisza mnie po prostu zniszczył,zagrał wg mnie ciut mocniej niż ostatnimi czasy (na plus pod wieloma względami m. innymi  tańcząc wypociłem chyba większość alkoholu zawartego w moim organiźmie) po jego secie postanowiłem pojść zobaczyć co tam Francuzik na 5'tej scenie wyrabia ale że po drodze miałem to na chwilkę zajrzałem co się dzieje ciekawego u Sven'a,w tym czasie co wpadłem to nie było jakiejś rewelacji i nie zmusił mnie do tego by zostać ciut dłuzej na II-ce. no i w końcu dotarłem do francuzika, i tu nie da się określić tego co się tam działo! po prostu to co on wyprawiał to się nie da opisać, na jego secie było mi dane być od 4:30 do momentu aż mnie trochę znudzi czy cuś,Ba! nie było takiej możliwości, zostałem do samego końca. i choć może chwilami myślałem żeby pójść zobaczyć co wywija tam pani Magda, czy później Marco Carola... to i tak niczego nie żałuję. A przez te prawie pięć godzin doznałem euforii! wysmienicie naprawdę, tego pana pragnałbym usłyszeć na jakimś w "większym stopniu" elektronicznym festiwalu w Polsce.banan mi się na twarzy powiększył gdy jeszcze na scenę przyszli Karotte,Carl Cox,Liebing... Bawiłem się przed samą Dj'ką i zauważyłem że ludzie zaczęli wyciagac rece z biletami,kartkami itp. żeby dj'e stojący obok garniera podpisali im się, ja dałem paszport smile i w rubryce z wizami mam autograf murzyna i reszty smile tu plus dodatkowy bo paszport i aparat zawsze wciskam do kieszeni tak że nie mają jak same wypaść, wiec raczej nie zgubie, nie musze dodawac że mieli niezla beke z tego. jakis koles ktory tanczyl obok mnie prosil zeby mu pokazac ten paszport,pierw spojrzal na autograj, a potem na pierwsza strone, zobaczyl ze jestem polakiem i zaraz zaczal mowic po polsku! "wegrzy i polacy costam, ze to odwieczni bracia itp." "potem pochwalił sie że zna nasz najpopularniejsz wyraz, (kurwaa).
po zakonczonym secie francuzik po prostu odszedł od konsolety i wyszedl.
zdazylem zachaczyc jeszcze na koncowke secisza murphy'ego, no i Hawtin, mimo że świetnie się bawiłem przez tą jedną godzinkę i tak nic nie było w stanie przebić Francuza...

-impreza udana!!! (przede wszystkim Garnier,no i sam fakt że nie spałem)
-jakoś mniej pedalstwa było w tym roku,albo po prostu byli zakamuflowani,albo nie zwracalem calkowicie uwagi
-jak ktoś to w pociągu już wspominał, jakoś Turków nie był ona tej imprezie
-jedynym minusem tej imprezy jest sam fakt że się skończyła no i jadąc z Kutna do Łowicza dostałem qrva kredytowy,a to tylko dlatego bo miałem szybką przesiadke i w przeciagu 3-ech minut nie bylem w stanie kupic biletu w kasie, siadlem sobie spokojnie w pociagu, nie mialem sily isc do konduktora kupic biletu, pomyslalem ze bedzie sprawdzal bilety to kupie wtedy (nigdy nie bylo z tym problemu) a gdy kanar sprawdzal to powiedzial ze takiej mozlkiwosci nie ma itp. itd. jeszcze sie tlumczyl ze to wina poprzedniego kontrolera,bo gdy kupywalem bilet w pociagu w zbaszynku to mogl mi zapisac az do warszawy... nie mialem sily sie z nim kłócić, jescze z niego szydzac podziekowalem, że bede mialk dzieki temu pieniadze na jakis browar i szlugi.

-Arve Thx za wszystko i do zobaczenia na najbliższej partyjce bilarda wink
-Żabie za ratunek
-całej ekipie za mile spędzony czas

P.S 70% fotek jest z Francuzika wink

Ostatnio edytowany przez miniboy (2008-04-07 18:20:44)

#166 2008-04-07 18:16:42 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Hell Boy
Special Member of Mayday
Moderator Forum

Najlepsze z całej wyprawy był sanrajs w electrobusie hihi dopiero wróciłem ale miazga była!!

#167 2008-04-07 18:32:47 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

smolin
gsz user

hell fotki sa. Odezwij sie jakos na gg. Coprawda jeszcze siedze teraz w pracy (odrabiam spoznienie ale wieczorem powiniem byc wink

#168 2008-04-07 18:35:38 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

maniek_
fakin ajrisz
Serwis

miniboy :

jadąc z Kutna do Łowicza dostałem qrva kredytowy

lol

impreza bez kredytowego to chuj nie impreza big_smile kredytboy is back big_smile

#169 2008-04-07 18:39:31 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Koti
IMMORTAL™
Serwis

maniek_ :

miniboy :

lol

impreza bez kredytowego to chuj nie impreza big_smile kredytboy is back big_smile

a kto mówił że go niemcy z kibla wyciagali?

#170 2008-04-07 18:42:53 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

cichy86

Bajtek :

alexxander :

Bajtek :

nie pierdol!

chcesz porownac crazy frog do jacksona....???

W
Y
P
I
E
R
D
A
L
A
J
na FTB

#171 2008-04-07 18:44:01 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Bajtek
GSz User

cichy86 :

Bajtek :

alexxander :

nie pierdol!

W
Y
P
I
E
R
D
A
L
A
J
na FTB

Odpowiedz na poziomie.

#172 2008-04-07 18:46:02 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

cichy86

Bajtek :

cichy86 :

Bajtek :

W
Y
P
I
E
R
D
A
L
A
J
na FTB

Odpowiedz na poziomie.

pozdrawiam
paweł

#173 2008-04-07 18:46:43 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Gofer
aka Membrana

cichy86 :

'

wrzućcie ten wałek na mp3 big_smile

#174 2008-04-07 18:48:50 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

miniboy
Chlorianin

Koti :

maniek_ :

miniboy :

lol

chcieli sie dostac do srodka bo podobno siedzialem za dlugo i nie wiadomo co sie w srodku dzialo...nikt mnie nie wyciagal

Ostatnio edytowany przez miniboy (2008-04-07 18:49:09)

#175 2008-04-07 18:48:59 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

gutek81
Bad As I Wanna Be
Administrator Forum
Serwis

Koti :

maniek_ :

miniboy :

lol

zamknął się w środku klopa, przysnęło mu się trochę %%, zasiedział się trochę i wiara próbwała się dobijać to sracza bo tylko ten był czynny ale po przebudzeniu za bardzo nie czaił jak wrota ponownie otworzyć big_smile więc konduktorka z jakimś kiepem na pomoc mu przybyli hehe big_smile
nie zapomnę, jak na kolejnej przesiadce objął, nie chciał wypuścić i wycałował kolejną Konduktorkę cały czas krzycząc: GUDE LAUNE!!! wiara na peronie i w pociągu szczała ze śmiechu a kontrolerka biletów to sama nie wiedziała o co chodzi hehehe ale widać było, że czuje się wniebowzięta big_smile

Ostatnio edytowany przez gutek81 (2008-04-07 18:52:11)

2008-04-07 18:48:59 Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Admin
Reklamy Google
Serwis

Re: TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

5 6 7 8 9 
 23

• Gadka
  •  » TimeWarp 2008 - foty, sety, relacje, video, transmisje itd

Stopka forum