Nie jesteś zalogowany.

4 5 6 7 8 
 15

• Gadka
  •  » "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

#126 2006-11-06 18:38:10 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Winogronka
GSz User

Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

a i na mojej 18stce wystapili RMB 4 lata temu big_smile tez fajnie bylo big_smile

#127 2006-11-06 18:46:08 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Leito
cicho- ciemny

Tej muzyki słucham stosunkowo nie długo ( Przynajmniej w porównaniu z niektórymi ludkami z GSZ) Zaczeło się w 2001r. Całe wakacje spędziłem przy MoM- 10 in 1 i LC- you can't stop us. Potem troche zbłądziłem i przez pewien czas słuchałem Hip Hopu, dokładnie do śmierci Magika z Pfk, bo potem polski hip hop spadł na psy. Techno na nowo odkryłem na wakacjach w 2004r. Całe wakacje imprezowaliśmy z bratem od Xaverego u nich w domu, przy kasecie video z relacją z MD PL 2003, słuchaliśmy jej do znudzenia i tak pewnego wieczoru, widząc że mi sie muzyka spodobała Xavery mówi do mnie: " Młody, to jedź w tym roku na Mayday " a ja do niego że mi starzy nie pozwolą ( bo miałem 15 lat ) a on na to: " To spierdol z chaty na jedną noc " No i spierdoliłem, pojechałem na Mayday i się zakochałem po uszy w tej muzyce i w tym evencie big_smile A potem to już reakcja łańcuchowa była big_smile

#128 2006-11-07 19:44:13 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Sierakus
GSz Friend

a mnie w to wszystko wciagnol AKA SNOOZE
BEAR ZA TO

#129 2006-11-07 19:55:13 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Marc_X
GSz PIVo

Winogronka :

1 nie pamietam tongue
2 Dr.Motte w slynnym Las Vegas w Tarnowskich Gorach  hihi

mialem na to jechac, ale nie dotarlem hmm
moze to i lepiej big_smile wink

#130 2006-11-24 14:12:53 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

zabrax
GSz Friend

1. Da Hool - Meet Her At The Loveparade

2. Toni Rios Live @ Kanty 28.09.2001

Ostatnio edytowany przez zabrax (2006-11-24 14:17:12)

#131 2006-11-24 14:14:42 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Kita
supercool1000

Jak uslyszalem hymn Love Parade 1998 to odrazu mnie pierdolnelo smile i tak juz zostalo smile

#132 2006-11-24 14:20:53 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

salomon
Zbanowany

zabrax :

2. Toni Rios Live @ Kanty 20.09.2001

pamiętam ten balet jeszcze bilet z tej imprezy mi został big_smile
dj pasca f.e.o.s
dj toni rios

#133 2006-11-24 14:28:34 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

zabrax
GSz Friend

salomon :

zabrax :

dj pasca f.e.o.s
dj toni rios

takie wydarzenia sie pamieta, trzymam je wszystkie, a autografy od Rush'a i Umka leza u mnie zalaminowane smile

#134 2006-11-24 14:31:27 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

xavery
-=S & P=-

zabrax :

salomon :

zabrax :

dj pasca f.e.o.s
dj toni rios

takie wydarzenia sie pamieta, trzymam je wszystkie, a autografy od Rush'a i Umka leza u mnie zalaminowane smile

mi UMEK dał taki mikroskopowy autograf - a RUSH wpisał sie  z R odwrotnie napisanym....

#135 2006-11-24 14:35:35 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

zabrax
GSz Friend

xavery :

zabrax :

salomon :

dj pasca f.e.o.s
dj toni rios

mi UMEK dał taki mikroskopowy autograf - a RUSH wpisał sie  z R odwrotnie napisanym....

heh, dokladnie, Rush: 'respect from Dj. Rush for You' tez z R odwroconym smile powiedzałem mu zeby napisal po prostu 'you' bo jakbym mial mu literowac moje imie...

#136 2006-11-26 11:16:19 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

tekknotek
DESTRO SS & DESTRO RECORDS
Serwis

pamietam jak bylem w 8 klasie podstawowki i brat kupil kasete z love parade.i wtedy juz morda zaczela mi sie cieszyc do muzyczki naszej kochanej
potem zem zaczal z bratem sluchac audycji m"mocne noce" czyli drummiki.co piatek po polnocy skrecalismy nsz sprzet do sluchania,bez obudowy jednokasetowiec,pelno kabli,dwa glosniki i palec caly czas na przycisku od nagrywania.nie mozna bylo ominac ani jednej audycji,bo to byl grzch.wkoncu pojechalem na pierwsza Parade Wolnosci i tak zlapalem bakcyla do imprez.potem sie zaczelo sie sluchac techno i jezdzic wylacznie na takie imprezy.tak to u mnie bylo:D

#137 2006-11-28 01:50:34 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

DDT
GSz User

1 pewno skuter tongue ale z tamtego okresu jeden kawalek mi przypadl szczególnie do gustu: Wamdue Projekt - King of my castle
2 Czasy technicznych piatkow w Grancie

#138 2006-11-29 16:06:07 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

szkrabeniek
GSz Friend

1.  DJ RUSH - TIME WARP 2005 big_smile
2.  Diana D'rouze - było cudownie wtedy big_smile

#139 2006-11-29 21:41:15 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Sin
GSz Friend

LOVEPARADE 2003

SET PAUL VAN DYK

#140 2006-12-21 15:53:35 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Koti
IMMORTAL™
Serwis

pawloooo :

No ja zaczynałem od kaset mojego wujaszka były tam kawałki broklyn bounce , cosmic gate paffendorf i tego typu Pozniej zobacz zobaczyłem nagraną transmisje mayday set lexy i k paul  grali freak  ,podobało mi sie ogromnie nikogo niebylo w domu włączylem na cały regulator .Wujaszek powiedzial mi "to jest prawdziwe techno" on lubial wixe. Potym kupowalem albumy blank and jones i ten "monument" jak go przesluchalem to miałem nogi z waty.Niemialem neta więc muze bralem od kumpli którzy do dzisiaj sluchają vixy podobala mi sie ta muza ale szukalem transów troszke mocniejszych o atb i reszty.Niemialem dostepu do dobrej muzy wkoncu mam stały net ,zaczołem sciągac electro westbam lexy itp . Wkoncu nadszedl mayday 2004 team xtream w tym hymnie sie zakochalem  ,ściągnolem set angelo mike 1. walek dk8 i 3. b vision lets do it, pomyslalem to jest to czego szukalem. Pozniej set marco baileya wydawal mi sie za mocny ale valentino kanzyani - learning how to do it odrazu mi wpadł w ucho,a  teraz slucham głownie takiej muzy jaką gra bailey , tom hades , marco nastic...

#141 2006-12-21 17:10:49 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Mudżachedin
GSz User

Jak włożyłem do kontaktu pęknięty kabel

#142 2006-12-21 17:25:16 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Radekk
arcsin(x);
Serwis

Mudżachedin :

widać smile

#143 2006-12-21 17:28:46 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Loque
GSz Friend

Mudżachedin :

Rozumiem że miało być śmiesznie?

#144 2006-12-21 17:51:29 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

ruko
I ♥ TECHNO

Czas na moje refleksje:)
Moja przygoda z TECHNO zaczeła sie w roku 1997 kiedy to zaczynałem słuchac Scootera podobnie jak wielu z Was.Kiedys mieli ciekawsze wałki,mocniejsze rytmy przynajmniej jak na tamten okres mojego życia.Z gazet zbierałem róznego rodzaju wycinki jakie sie pojawiały na temat Love Parade w Berlinie lub Parade of Freedom czyli dawnej Parady Wolności w Łodzi. Rok później w 1998 jako gówniarz jeszcze pojechałem do kolegi do łodzi i tak byłem na swojej pierwszej paradzie w życiu.Wtedy byłem oczarowany tym co zobaczyłem,usłyszałem po raz pierwszy set Dj Rebusa.Rok później znów pojechałem na parade do Łodzi i tak bawiłem az do roku 2002 kiedy to odbyła sie po raz ostatni,bo niestety nowy prezydent Łodzi Mr. Kropiwnicki zakazał by sie odbywałasad Wtedy tez pierwszy raz na paradzie słyszałem set mało znanego jeszcze wtedy (bynajmniej dla mnie) Angelo Mike'a. W 2000 r pojechałem na 1 edycje Mayday Polska i od tamtej pory zaczęła sie juz powazniejsza przygoda z techno, z imprezami o bardziej wyraźnym charakterze technicznym,i tak na Mayday bywałem od 2000 az do chwili obecnej.W 2003  po raz pierwszy pojechałem z bratem ciotecznym i jego kumplami na LP,Creamfields,w 2004 dołączyła parada we wrocławiu W-Parade no a potem już inne wyjazdy zagraniczne z Wami jak wizyta w Dortmundzie na Mayday,LP,SOL. Oby tak dalej:)

Ostatnio edytowany przez ruko (2008-03-02 22:25:52)

#145 2006-12-21 18:50:14 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Dario Solari
SOLAR REC
Serwis

Hm.... mój pierwszy raz. Ale to dawno temu było. Jeszcze edycji Mayday nie było w Polsce to wiem napewno ale który to rok był hmm.... niepamietam. Wiem, że była to impreza organizowana przez moich kolegów na lodowisku w Krakowie. Później Ci sami koledzy puścili mi hymn Mayday oraz pokazali filmik z tej imprezy (ha nielegalny!!! bo wtedy nie można było wnosić aparatów, a tym bardziej kamer) i tak zaczęła się moja przygoda. Ha, ha, ha. Pozdrowienia dla Dj. Terry oraz dla Dj. Mphobic to przez Was. :-DDDDDDDDD Jak ja im się odwdzięcze. :-DDDDD

#146 2006-12-21 18:52:09 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Dee Pump
Darkside

...wlaczylem kasete w moim jamniku,jakies 10 lat temu tongue

Ostatnio edytowany przez Dee Pump (2006-12-21 18:53:03)

#147 2006-12-21 19:28:48 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

*paTiTa*
GSz VIP

1 od scootera tongue
2 Westbam, Members of mayday-Datapop tak najbardziej mi utknelo w pamieci smile

#148 2006-12-21 20:03:48 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

S!CK
GSz Friend

U mnie to było pomieszanie z pogmatwaniem, jako maluch wsłuchwiwałam sie w to co moi starsi słuchali, ciezko mi wymieniać nazwami bo było tego bardzo wiele, ale sam miód smile  (nie kojarzyc z kalwik i remik) krzywy
w liceum zaczełam swój styl odnajdywać przechodząc przez fazy punkowo- hipisowskie,najmilej wspominam czas wsłuchiwania się w Dżem.(moje miasto)
Prawdziwe TechnO slucham od czasu gdy po raz pierwszy pojawilem sie w @kanty, 2001r. (alergia) krzywykrzywykrzywy

#149 2006-12-21 20:11:41 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Ula
Gsz Team

Moja historia jest bardzo wzruszająca... jako że byłam dozartym dzieckiem i nie chciałam spać mama musiała szukać coraz to nowych sposobów ... Normalnie nie miała juz siły aby normalnie funkcjonować.. W koncu sie wkurwiła przyniosła jakaś kasetę schranzopodobną puściła mi i mogła nareszcie odpocząć ponieważ mózgojebna kaseta wporowadziła mnie w stan hipnozy do tego pozwoliła mi pobawic sie moimi ulubionymi klockami...... i .....od tego czasu jestem oczarowana muzyką techno big_smile cool

Ostatnio edytowany przez Ula (2006-12-21 21:24:32)

#150 2006-12-21 20:19:56 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

viperxxl
przyjaciel żubra
Serwis

Ula :

Moja historia jest bardzo wzruszająca... jako że byłam dozartym dzieckiem i nie chciałam spać mama musiała szukać coraz to nowych sposobów ... Normalnie nie miała juz siły aby normalnie funkcjonować.. W koncu sie wkurwiła przyniosła jakaś kasetę schranzopodobną puściła mi i mogła nareszcie odpocząć ponieważ mózgojebna kaseta wporowadziła mnie w stan hipnozy do tego pozwoliła mi pobawic sie moimi ulubionymi klockami...... i .....od tego czasu jestem oczarowana myzyką techno big_smile cool

big_smile

2006-12-21 20:19:56 Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Admin
Reklamy Google
Serwis

Re: "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

4 5 6 7 8 
 15

• Gadka
  •  » "Mój pierwszy raz" czyli jak zaczęłą się Twoja przygoda z techno.

Stopka forum