Parastolak29 :
Ja tam siÄ™ na tym nie znam, ale jeżeli chcecie dowiedzieć siÄ™ czegoÅ› o maszynach do gry, to warto wejść na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników .
Jak chcesz to mogę Ci pokazać swoją maszynę. Dawaj na priw
Koti :
Parastolak29 :
Ja tam siÄ™ na tym nie znam, ale jeżeli chcecie dowiedzieć siÄ™ czegoÅ› o maszynach do gry, to warto wejść na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników .
To jest bot
miniboy :
Koti :
Parastolak29 :
To jest bot
Co to za płeć?
Koti :
miniboy :
Koti :
To jest bot
Co to za płeć?
jedna z 23
Koti :
Jacarony66 :
Ja bym bardzo chętnie poimprezował w Warszawie.
Pokaż sprzęt
To też jest bot,nie widzisz po konstrukcji zdania?
DZISIAJ O 22:00 UTC+02 ? 05:00 UTC+02
Deep in Vogue
Wata Cukrowa w Lunaparku
Deep in Vogue? to całkowicie nowy cykl, kto?ry stworzylis?my z miłos?ci do utworu Malcolma - Deep in Vogue! Kuratele nad nowym cyklem przejmuje nasz ulubiony duet Holiday 80 kto?ry stoi za re-editami polskiej muzyki rozrywkowej (bo kto nie kocha Krystyny Pronko w remixie) ????????
Przygotujcie sie? na powro?t disco, vhs i ro?z?owych okularo?w.
Zagraja? ????:
? Holiday 80, Pitti Schmitti, DYYUnE.
Wstęp: 10 ziko (możliwość zakupu tylko na miejscu).
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
9 lipca - Dubfire w Praga Centrum
Dłuższy film z osttaniej imprezy Blackworks Showcase.'
Edgar :
Polecam gorÄ…co D ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Dzięki ziomek!Tego nam było potrzeba!
Bicep 03.11.2022 Expo xxi
'
Goddess@r :
Niech zacznie się już sezon letni i imprezki w plenerze jak za dawnych czasów. Na to najbardziej czekam.
Czekasz żeby nam zapodać jakąś chujową reklamę, ty stary geju.
BOCian7 :
Czemu ochrona w Smolnej jest tak przyjebana ?
bo to "bananowy" klub?A ty jesteÅ› w Wawie jeszcze?
Nie, pod koniec lutego byłem na SNTS. w 5 pojechaliśmy do Smolnej, a ochrona do nas, że w 5 to my na pewno nie wejdziemy no kurwa max
To do jakiego klubu najlepiej uderzyć w Warszawie ? Byłem tam jeszcze w Lustrze i obok Smolnej Bajka, czy jak to się tam nazywa, ale z muzą chujnia, chyba, że tak trafiłem
BOCian7 :
Nie, pod koniec lutego byłem na SNTS. w 5 pojechaliśmy do Smolnej, a ochrona do nas, że w 5 to my na pewno nie wejdziemy no kurwa max
To do jakiego klubu najlepiej uderzyć w Warszawie ? Byłem tam jeszcze w Lustrze i obok Smolnej Bajka, czy jak to się tam nazywa, ale z muzą chujnia, chyba, że tak trafiłem
lustra najlepiej,chujowo z muzyką trafiłeś po prostu,jest jeszcze (albo była) Jasna,no i kultura Wysoka na pradze.Smolna to w większości spęd przypadkowych bananowych ludzi.Bookingi mają grube,ale to wszystko,chamstwo z całego świata się tu zjeżdża,kasza niedogotowana...lepiej jechac do redakcji
Hejka, wybiera się ktoś 19 listopada na classic techno do klubu jasna 1 ? jest dobry skład, cisną mega dużo oldschool-i sztos wałków z późnych lat 90s i początku 2000s, pumpin, pounding, groove i tralala z winyli oczywiście, ktoś leci? "techno music will never die"
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
? NEW SEASON:
WINTER - SPRING 2023 SMOLNA
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
K- BAR POWIŚLE: Nie chcemy tworzyć business-techno, lecz kulturę
K-BAR POWIŚLE pojawił się w stołecznym krajobrazie imprezowym dosyć znienacka i niemal od razu zaskarbił serca słuchaczy i klubowiczów. Undergroundowy vibe, wymieszany party-crowd, zróżnicowany program muzyczny: od jungle i dubu po 90's house. Dziś rozmawiam z teamem stojacym za tym gorącym miejscem w Warszawie: Anną Borsuk, Tomaszem Malińskim i Anią Smoszyńską.
'
MIAZMAT OPEN AIR
Sobota, 20 Maja 2023
21:00
REJS, Warszawa
Otwieramy sezon plenerowy dla wszystkich grooviarzy. Jeziorko, plaża, leżaki i parasole algida.
LINEUP:
The Advent / UFO95 / blank / B2W / gummi / matrix3k
TIX:
pool 0 - 40 PLN / pool 1 - 50 PLN / pool 2 - 60 PLN
DOOR (cash only):
21:00-04:00 - 60 PLN / 04:00-08:00 - 40 PLN
Short on cash? Hit us up via telegram.
address: Zalew Bardowskiego, Piotra Bardowskiego 2a, 03-888 Warszawa
poster: cybernakulum & skony
Zero tolerancji dla ocieraczy. Będzie u nas mocna queerowa reprezentacja i zasady chyba każdemu są znane. LSD, CHWDP, LGBT.
'
Takkyu__ :
MIAZMAT OPEN AIR
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Sobota, 20 Maja 2023
21:00
REJS, Warszawa
Otwieramy sezon plenerowy dla wszystkich grooviarzy. Jeziorko, plaża, leżaki i parasole algida.
LINEUP:
The Advent / UFO95 / blank / B2W / gummi / matrix3k
TIX:
pool 0 - 40 PLN / pool 1 - 50 PLN / pool 2 - 60 PLN
DOOR (cash only):
21:00-04:00 - 60 PLN / 04:00-08:00 - 40 PLN
Short on cash? Hit us up via telegram.
address: Zalew Bardowskiego, Piotra Bardowskiego 2a, 03-888 Warszawa
poster: cybernakulum & skony
Zero tolerancji dla ocieraczy. Będzie u nas mocna queerowa reprezentacja i zasady chyba każdemu są znane. LSD, CHWDP, LGBT.
'
Co to sa ocieracze i queerowa reprezentacja bo cos w temacie nie jestem
EXIST: cykl imprez z artystami młodego pokolenia techno
Warszawa - miasto, które nigdy nie śpi, powraca do imprezowego trybu po sezonie wakacyjno-festiwalowym. Nowością będzie cykl imprez EXIST, na których pojawią się DJ-e z nowego, młodego pokolenia techno.
Published September 05, 2023. Words by Redakcja, photos by arch. EXIST.
Muzyczne festiwale już za nami ? ten sezon obfitował zresztą w szereg (niekoniecznie miłych niespodzianek). Kluby w dużych miastach ruszają z ogłoszeniami programu na jesień , tymczasem fani mocniejszych odmian techno w stolicy mogą szykować się na zupełnie nowy cykl ? EXIST to nowy cykl, gdzie line up, nagłośnienie, oświetlenie i dekoracje będą najwyższej jakości.
Promotorzy zapowiadają bookingi różnorodnych, dużych nazwisk ze światowej sceny ? na początek ogłoszeni zostali artyści tacy jak TRYM, Alignment, SNTS, Charlie Sparks oraz Kobosil ? ci DJ-e pojawią się na imprezach w Warszawie już tej jesieni.
'
sr-71 :
Warszawa - miasto, które nigdy nie śpi
pierdolenie o szopenie,przejdź się w nocy po starówce z piątku na sobotę,albo z soboty na niedzielę.Próćz Ukrów jeżdżących na hulajnodze to tam żywej duszy nie spotkasz