28.09.2024 sobota -Niebo Warszawa
Groovowi reprezentanci Ursynowa Crackd, Edvvin, którego numery bujają tłumami na festiwalach takich jak Coachella i Boiler Roomowych imprezach, łeb w łeb z rezydentem lokalnego kolektywu Bełkot - Dedenią. Do tego Contact i Akompaniament, czyli techniarscy wirtuozi, no i last but not least topujący to wisienką na torcie Wencel oraz Fomma - miłośnicy mocnych brzmień ?
Młoda krew, świeże brzmienia i scena z 5-cioma występami w formule Back2Back - mówiąc krótko: lecimy na ostro. Już jutro @pieklonadniebem niczym jak Berliński Panorama Bar zaprasza młodych aspirujących newcomersów, którzy przeprowadzą was przez wyszukaną selekcję. obejmującą.
Arrive early, stay late & let?s make some core momories ?
Wejściówki pod linkiem w bio!
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Cześć, jestem nową osobą w Warszawie i szukam towarzystwa do wyjść na kluby. Bardzo lubię Jasną i K-Bar, czasem Smolną w ostateczności też jak jest booking, który mnie interesuje. Uwielbiam acid techno, dub techno, italo, synthwave, electro. Z wykonawców to Palms Trax, Donato Dozzy, Ben Ufo, Pablo Bozzi, Luigi Tozzi. Wybieram się chyba na Yanamaste na Smolną. Piszcie PW, jeśli chcecie się poznać.
Aha, jestem dziewczynÄ… i mam 33 lata. ?