LSDj :
winetu :
Kurwa nie wiem czy to dziś Gwiazdka czy Nie ale przecieram oczy ze zdumienia bo w tym temacie stara atmosfera tego forum wróciła
Spierdalaj geju
kędzior zluzuj majty - nic na siłe
Kędzior S_c :
Manyac :
Vinyl jest w chuj spoko , ale nie mozna wrzucać wszystkich do jednego worka ... są ludzie co graja z vinyla i bedą grać , a innym po prostu nie wystarczylo granie z vinyla i np taki Ableton daje im w chuj wiecej frajdy z grania i możliwosci . Deki są mało elastyczne , juz nie wspominając ze jest duze ograniczenie w wyborze tracków.
to jesteś ograniczony umysłowo, na discogs jest 1 400 000 winyli do grania elektroniki albo lepiej
a jak ta Twoja elastyczność sprowadza się do fast cliclack zwarpowania sobie kawałków albo nawrzucanie wtyczek
takie brednie to możesz wmawiać babci kazi albo uli z podwórka
a nie mi który zjadł zęby na imprezowaniu , poznał osobiście mega przejebanych dj i zna osobiście ekipy z Wrocka , Wawy czy ze Śląska, znam się bardzo dobrze na sprzęcie i sofcie dla dj ogarniam i deki i abletona i traktory i winyle z kodami czasowymi , miałem to wszystko, zostały mi deki,
chłopie banialuki pociskaj w pracy albo w domu, a nie na forum gdzie ludzie z całej PL czytają,
dj kędzior a dlaczego nie zjadłeś zębów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po największych festivalach na świecie ? przeciez znasz abletona , znasz traktora , przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane ! tylko mi nie mow ze grasz ale w total undergroundzie pozdro dla ekip z wroclawia szczecina i wawy oraz Śląska !
bo jest trolem.
LSDj :
winetu :
Kurwa nie wiem czy to dziś Gwiazdka czy Nie ale przecieram oczy ze zdumienia bo w tym temacie stara atmosfera tego forum wróciła
Spierdalaj geju
o tym samym pomyślałem dzisiaj
Manyac :
Kędzior S_c :
Manyac :
Vinyl jest w chuj spoko , ale nie mozna wrzucać wszystkich do jednego worka ... są ludzie co graja z vinyla i bedą grać , a innym po prostu nie wystarczylo granie z vinyla i np taki Ableton daje im w chuj wiecej frajdy z grania i możliwosci . Deki są mało elastyczne , juz nie wspominając ze jest duze ograniczenie w wyborze tracków.
to jesteś ograniczony umysłowo, na discogs jest 1 400 000 winyli do grania elektroniki albo lepiej
a jak ta Twoja elastyczność sprowadza się do fast cliclack zwarpowania sobie kawałków albo nawrzucanie wtyczek
a nie mi który zjadł zęby na imprezowaniu , poznał osobiście mega przejebanych dj i zna osobiście ekipy z Wrocka , Wawy czy ze Śląska, znam się bardzo dobrze na sprzęcie i sofcie dla dj ogarniam i deki i abletona i traktory i winyle z kodami czasowymi , miałem to wszystko, zostały mi deki,
chłopie banialuki pociskaj w pracy albo w domu, a nie na forum gdzie ludzie z całej PL czytają,dj kędzior a dlaczego nie zjadłeś zębów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po największych festivalach na świecie ? przeciez znasz abletona , znasz traktora , przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane ! tylko mi nie mow ze grasz ale w total undergroundzie pozdro dla ekip z wroclawia szczecina i wawy oraz Śląska !
co ty chłopie czy ja muszę gdzieś grać?
mam deki gram sobie w domu dla znajomków jaram przy tym trawe i mam gdzieś granie po klubach, zajmuję się wizualami na bibach acidowych , w tamtym roku robiłem wizuale dla liberatora, dsp, amadeusa, jeff23 ze spiral tribe pierwszy raz w pl, we wrocku tez na fajnych bibach świecę, ja się świeceniem na bibach zajmuję nie graniem, a grał będę w młotkowni jak w pl będę w lutym, oczywiście u nas też świecę na techno bibach , a co to musze grać gdzieś w ogóle na bibach?
deki mam już nie wiem pare lat a i tak się uczę , cały czas człowiek się uczy , i czerpię z tego ogromną satysfakcję, nawet nie wiesz jaką,
a kto tu się w temacie wypowiada, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?
Wojtek
a znam ich bo świecę po bibach, a jeżdżę po bibach i się poznaje, i rozmawiam, a gada się z ludźmi nie na forum tylko na imprezie, a mowa jest o tym żeby młody kupił sobie deki bo obsługiwałem to tamto sramto, i pisałem tylko o tym co daje przyjemność człowiekowi, a denerwujące jest to , że wypowiada się ktoś kto np. nie miał gramofonów w ręce, szczerze? nie ma co pierdolić,
to chodzi o mentalność człowieka,
ja mam taką mentalność, że cenie sobie oryginalność, technikę jak ktoś zapierd... na gramofonach bo ja tak nie potrafię, bo tak nieliczni potrafią, najlepsi , a nie kur...a kserobojstwo, fastcliclacki, czytajcie 2 razy ze zrozumieniem o co mi chodzi, bo każdy odbiera wszystko inaczej , a ja cenię dj za to ze ja czegoś nie potrafię a on jeden na milion to potrafi za to cenię dj już w szczegóły się nie ma co wgryzać, koniec gadki młody kupuj gramofony
Kędzior S_c :
, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?
A po co mam kupować gówno jak mogę zrobić je sobie samemu ??
Odstaw już te kwasy Kędzior bo ryją ci beret . Ja nigdy nic z z allegro nie kupiłem za taką kwotę ale widocznie znasz mnie na wylot lepiej. . Tak mam na chacie jakiś kontroler leży i się kurzy ale granie z takich rzeczy nie uważam za złą rzecz. Są kontrolery i kontrolery...mimo miłości i szacunku do winylowej płyty nie można być obojętneym wobec cyfryzacji świata w każdzej dziedzinie życia. Tak jak ja nie przekonam Ciebie tak ty nie przekonasz mnie. Każdy gra i lubi z tego co mu się podoba. ..... Nie można nikogo dzielić na lepszych i gorszych. Muzyka jest dobra w rękach artysty/geniuszu obojętnie z jakiego żródła dźwięku gra mimo ciepła analogwego brzmienia i osobistej sympatii do Winyla.
BTW Niech sobie kupi młody te gramki,od razu techy uzywane, dokupi traktor scratcha i będzie gitarka bo nie będzie zgrywał synciem tempa i się nauczy paru rzeczy.. Bo każdy placek to już przedział używka za 20 pln a nówka za ponad 40 złoty więc jak już będzie jadł do końca roku chleb z cebulą to mu dwa timecody starczą..... Tak na starcie niech wyjebie od razu 6 kafluta by później stwierdzić ,że to jednak była chwilowa zajawka i to jednak nie dla niego A może nie będzie jarał tyle zielska co ty i w ciągu pół roku osiągnie to czego ty nie możesz przez tyle lat bo nie masz talentu.
p.s
Pokaż mi ziom albo podaj na PriV swojego Discogsa to zobaczymy co tam masz na czarnuli.....bo ja też mam swoje zbiory ale nie będę o tym pisał na Pedałowni.
Ostatnio edytowany przez winetu (2014-11-06 17:48:55)
winetu :
Kędzior S_c :
, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?
A po co mam kupować gówno jak mogę zrobić je sobie samemu ??
Odstaw już te kwasy Kędzior bo ryją ci beret . Ja nigdy nic z z allegro nie kupiłem za taką kwotę ale widocznie znasz mnie na wylot lepiej. . Tak mam na chacie jakiś kontroler leży i się kurzy ale granie z takich rzeczy nie uważam za złą rzecz. Są kontrolery i kontrolery...mimo miłości i szacunku do winylowej płyty nie można być obojętneym wobec cyfryzacji świata w każdzej dziedzinie życia. Tak jak ja nie przekonam Ciebie tak ty nie przekonasz mnie. Każdy gra i lubi z tego co mu się podoba. ..... Nie można nikogo dzielić na lepszych i gorszych. Muzyka jest dobra w rękach artysty/geniuszu obojętnie z jakiego żródła dźwięku gra mimo ciepła analogwego brzmienia i osobistej sympatii.
BTW Niech sobie kupi młody te gramki,od razu techy uzywane, dokupi traktor scratcha i będzie gitarka bo nie będzie zgrywał synciem tempa i się nauczy paru rzeczy.. Bo każdy placek to już przedział używka za 20 pln a nówka za ponad 40 złoty więc jak już będzie jadł do końca roku chleb z cebulą to mu dwa timecody starczą..... Tak na starcie niech wyjebie od razu 6 kafluta by później stwierdzić ,że to jednak była chwilowa zajawka i to jednak nie dla niego
p.s
Pokaż mi ziom albo podaj na PriV swojego Discogsa to zobaczymy co tam masz na czarnuli.....bo ja też mam swoje zbiory ale nie będę o tym pisał na Pedałowni.
No fakt chwalenie siÄ™ MarylÄ… Rodowicz na winylu i Wodeckim WhiteLabelem to raczej obciach na forum
LSDj :
No fakt chwalenie siÄ™ MarylÄ… Rodowicz na winylu i Wodeckim WhiteLabelem to raczej obciach na forum
Dlatego do dziś nie wiem co gra słynny GSZ-owy Dj bez Skarpet.
Wieść w Sosnowieckim półświatku djskim niesie ,że Tobie płyty dostarcają jednak....cyganie z Maszkowic ,a że wisiałeś im trochę kapusty bo przez te ćpanie z kędziorem popadłeś w długi to w obawie o swoje życie musiałeś spierdolić za wielką wodę do Rejklawiku
winetu :
LSDj :
Dlatego do dziś nie wiem co gra słynny GSZ-owy Dj bez Skarpet.
Wieść w Sosnowieckim półświatku djskim niesie ,że Tobie płyty dostarcają jednak....cyganie z Maszkowic ,a że wisiałeś im trochę kapusty bo przez te ćpanie z kędziorem popadłeś w długi to w obawie o swoje życie musiałeś spierdolić za wielką wodę do Rejklawiku
O Ty chuju,wracam za 3 tyg Ci najebać , też bez skarpetek...
Kędzior S_c :
Manyac :
Kędzior S_c :
chłopie banialuki pociskaj w pracy albo w domu, a nie na forum gdzie ludzie z całej PL czytają,dj kędzior a dlaczego nie zjadłeś zębów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po największych festivalach na świecie ? przeciez znasz abletona , znasz traktora , przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane ! tylko mi nie mow ze grasz ale w total undergroundzie pozdro dla ekip z wroclawia szczecina i wawy oraz Śląska !
mam deki gram sobie w domu dla znajomków jaram przy tym trawe i mam gdzieś granie po klubach, zajmuję się wizualami na bibach acidowych , w tamtym roku robiłem wizuale dla liberatora, dsp, amadeusa, jeff23 ze spiral tribe pierwszy raz w pl, we wrocku tez na fajnych bibach świecę, ja się świeceniem na bibach zajmuję nie graniem, a grał będę w młotkowni jak w pl będę w lutym, oczywiście u nas też świecę na techno bibach , a co to musze grać gdzieś w ogóle na bibach?
deki mam już nie wiem pare lat a i tak się uczę , cały czas człowiek się uczy , i czerpię z tego ogromną satysfakcję, nawet nie wiesz jaką,
a kto tu się w temacie wypowiada, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?
Wojtek
a znam ich bo świecę po bibach, a jeżdżę po bibach i się poznaje, i rozmawiam, a gada się z ludźmi nie na forum tylko na imprezie, a mowa jest o tym żeby młody kupił sobie deki bo obsługiwałem to tamto sramto, i pisałem tylko o tym co daje przyjemność człowiekowi, a denerwujące jest to , że wypowiada się ktoś kto np. nie miał gramofonów w ręce, szczerze? nie ma co pierdolić,
ja mam taką mentalność, że cenie sobie oryginalność, technikę jak ktoś zapierd... na gramofonach bo ja tak nie potrafię, bo tak nieliczni potrafią, najlepsi , a nie kur...a kserobojstwo, fastcliclacki, czytajcie 2 razy ze zrozumieniem o co mi chodzi, bo każdy odbiera wszystko inaczej , a ja cenię dj za to ze ja czegoś nie potrafię a on jeden na milion to potrafi za to cenię dj już w szczegóły się nie ma co wgryzać, koniec gadki młody kupuj gramofony
kurwa to świeć dalej sobie na imprezach z ekipą ile chcesz . ... ale nie wypowiadaj sie na tematy o których nie masz zielonego pojęcia ... chuj mnie obchodzi ze ktoś jest lepszy na deckach od Ciebie, to twoja sprawa , ale nie pierdol tutaj ze jedyną i absolutną drogą są deki i vinyl, bo w dupie byles i gówno słyszales ...
dla twojej wiadomości nie mam zadnego kontrolera i innych zabawek .. ale za to mam 2 technicsy Technics SL-1210 mk2 i zbiór ok 200 placków których nigdy nie sprzedam .
Manyac :
Kędzior S_c :
Manyac :
dj kędzior a dlaczego nie zjadłeś zębów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po największych festivalach na świecie ? przeciez znasz abletona , znasz traktora , przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane ! tylko mi nie mow ze grasz ale w total undergroundzie pozdro dla ekip z wroclawia szczecina i wawy oraz Śląska !
Wojtek
ja mam taką mentalność, że cenie sobie oryginalność, technikę jak ktoś zapierd... na gramofonach bo ja tak nie potrafię, bo tak nieliczni potrafią, najlepsi , a nie kur...a kserobojstwo, fastcliclacki, czytajcie 2 razy ze zrozumieniem o co mi chodzi, bo każdy odbiera wszystko inaczej , a ja cenię dj za to ze ja czegoś nie potrafię a on jeden na milion to potrafi za to cenię dj już w szczegóły się nie ma co wgryzać, koniec gadki młody kupuj gramofonykurwa to świeć dalej sobie na imprezach z ekipą ile chcesz . ... ale nie wypowiadaj sie na tematy o których nie masz zielonego pojęcia ... chuj mnie obchodzi ze ktoś jest lepszy na deckach od Ciebie, to twoja sprawa , ale nie pierdol tutaj ze jedyną i absolutną drogą są deki i vinyl, bo w dupie byles i gówno słyszales ...
dla twojej wiadomości nie mam zadnego kontrolera i innych zabawek .. ale za to mam 2 technicsy Technics SL-1210 mk2 i zbiór ok 200 placków których nigdy nie sprzedam .
a odsłuchałeś już wszystkie ? czy czekasz ,aż na Bógdał przyjadę i wykarczujemy las
Manyac :
Kędzior S_c :
Manyac :
dj kędzior a dlaczego nie zjadłeś zębów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po największych festivalach na świecie ? przeciez znasz abletona , znasz traktora , przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane ! tylko mi nie mow ze grasz ale w total undergroundzie pozdro dla ekip z wroclawia szczecina i wawy oraz Śląska !co ty chłopie czy ja muszę gdzieś grać?
Wojtek
ja mam taką mentalność, że cenie sobie oryginalność, technikę jak ktoś zapierd... na gramofonach bo ja tak nie potrafię, bo tak nieliczni potrafią, najlepsi , a nie kur...a kserobojstwo, fastcliclacki, czytajcie 2 razy ze zrozumieniem o co mi chodzi, bo każdy odbiera wszystko inaczej , a ja cenię dj za to ze ja czegoś nie potrafię a on jeden na milion to potrafi za to cenię dj już w szczegóły się nie ma co wgryzać, koniec gadki młody kupuj gramofonykurwa to świeć dalej sobie na imprezach z ekipą ile chcesz . ... ale nie wypowiadaj sie na tematy o których nie masz zielonego pojęcia ... chuj mnie obchodzi ze ktoś jest lepszy na deckach od Ciebie, to twoja sprawa , ale nie pierdol tutaj ze jedyną i absolutną drogą są deki i vinyl, bo w dupie byles i gówno słyszales ...
to weź winyle wpadnij do mnie i pogramy ;-)
Czy miał ktoś z Was przyjemność czochrać na gramofonach firmy AUDIO-TECHNICA ?
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników mam takiego mini kejsika na sprzedaz, funkiel nowka bez ryseczki nawet
info na priv
Wojtek :
xone k2 czy x1 do grania z traktora co polecacie ?
Bierz X1
To produkt od (NI) Czyli jest typowo dedykowany pod Traktor'a
( Mam i jestem zadowolony )Oczywiscie można mapować według uznania.
z K2 nie miałem doczynienia więc nie mogę się wypowiedzieć
ktos obczaja co za sprzet ma stepahna bodzyn na awakenings i nie chodzi mi o mooga ??'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
mathew :
ktos obczaja co za sprzet ma stepahna bodzyn na awakenings i nie chodzi mi o mooga ??'
'
'
Sprzedam kontroler Denon MC6000 MK2, jeszcze na gwarancji 6 miesięcy - 1500zł
Aka MPK MINI - 200zł
Sprzedam 2 x cdplayer Denon DN-S500 - 1400PLN bardzo dobry stan , w komplecie pudla etc
SÅ‚uchawki Ultrasone DJ1 Pro - komplet jak nowy - 460PLN
Priv