Gadka Szmatka / Sprzęt dla grajka

Nie jesteÅ› zalogowany.

99 100 101

• Gadka
  •  » SprzÄ™t dla grajka

#2501 2014-11-06 13:06:21 Re: SprzÄ™t dla grajka

Ragi
Aj Lof Trans ent Szrans
Serwis

Re: Sprzęt dla grajka

LSDj :

winetu :

Kurwa nie wiem czy to dziÅ› Gwiazdka czy Nie ale  przecieram oczy ze zdumienia bo w tym temacie stara atmosfera tego forum wróciÅ‚a big_smile

Spierdalaj geju

lol

kędzior zluzuj majty - nic na siłe wink

#2502 2014-11-06 13:44:04 Re: SprzÄ™t dla grajka

Manyac
headroom
SkÄ…d: -
Serwis

Kędzior S_c :

Manyac :

Vinyl jest w chuj spoko , ale nie mozna wrzucać wszystkich do jednego worka ...  sÄ…  ludzie co graja z vinyla i bedÄ… grać , a innym po prostu nie wystarczylo granie z vinyla  i np taki Ableton  daje im w chuj wiecej frajdy z grania  i możliwosci . Deki sÄ…  maÅ‚o elastyczne , juz nie wspominajÄ…c ze jest duze ograniczenie w wyborze tracków.

to jesteś ograniczony umysłowo, na discogs jest 1 400 000 winyli do grania elektroniki albo lepiej

a jak ta Twoja elastyczność sprowadza się do fast cliclack zwarpowania sobie kawałków albo nawrzucanie wtyczek
takie brednie to możesz wmawiać babci kazi albo uli z podwórka
a nie mi który zjadÅ‚ zÄ™by na imprezowaniu , poznaÅ‚ osobiÅ›cie mega przejebanych dj  i zna osobiÅ›cie ekipy z Wrocka , Wawy czy ze ÅšlÄ…ska,  znam siÄ™ bardzo dobrze na sprzÄ™cie i sofcie dla dj ogarniam i deki i abletona i traktory i winyle z kodami czasowymi , miaÅ‚em to wszystko, zostaÅ‚y mi deki,

chłopie banialuki pociskaj w pracy albo w domu, a nie na forum gdzie ludzie z całej PL czytają,

dj kÄ™dzior  a dlaczego nie zjadÅ‚eÅ›  zÄ™bów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po najwiÄ™kszych festivalach na Å›wiecie  ?  przeciez znasz  abletona  , znasz traktora ,  przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane  ! tylko mi nie mow  ze grasz  ale w total undergroundzie hihi pozdro dla ekip z wroclawia szczecina  i wawy oraz ÅšlÄ…ska !

#2503 2014-11-06 15:29:22 Re: SprzÄ™t dla grajka

budi22
GSz User
SkÄ…d: Bydgoszcz

bo jest trolem.

#2504 2014-11-06 16:15:53 Re: SprzÄ™t dla grajka

Refrigerator
Oddball
SkÄ…d: Snk

LSDj :

winetu :

Kurwa nie wiem czy to dziÅ› Gwiazdka czy Nie ale  przecieram oczy ze zdumienia bo w tym temacie stara atmosfera tego forum wróciÅ‚a big_smile

Spierdalaj geju

hihi

o tym samym pomyÅ›laÅ‚em dzisiaj  big_smile

#2505 2014-11-06 17:22:47 Re: SprzÄ™t dla grajka

Kędzior S_c
GSz User

Manyac :

Kędzior S_c :

Manyac :

Vinyl jest w chuj spoko , ale nie mozna wrzucać wszystkich do jednego worka ...  sÄ…  ludzie co graja z vinyla i bedÄ… grać , a innym po prostu nie wystarczylo granie z vinyla  i np taki Ableton  daje im w chuj wiecej frajdy z grania  i możliwosci . Deki sÄ…  maÅ‚o elastyczne , juz nie wspominajÄ…c ze jest duze ograniczenie w wyborze tracków.

to jesteś ograniczony umysłowo, na discogs jest 1 400 000 winyli do grania elektroniki albo lepiej

a jak ta Twoja elastyczność sprowadza się do fast cliclack zwarpowania sobie kawałków albo nawrzucanie wtyczek
a nie mi który zjadÅ‚ zÄ™by na imprezowaniu , poznaÅ‚ osobiÅ›cie mega przejebanych dj  i zna osobiÅ›cie ekipy z Wrocka , Wawy czy ze ÅšlÄ…ska,  znam siÄ™ bardzo dobrze na sprzÄ™cie i sofcie dla dj ogarniam i deki i abletona i traktory i winyle z kodami czasowymi , miaÅ‚em to wszystko, zostaÅ‚y mi deki,

chłopie banialuki pociskaj w pracy albo w domu, a nie na forum gdzie ludzie z całej PL czytają,

dj kÄ™dzior  a dlaczego nie zjadÅ‚eÅ›  zÄ™bów na graniu ? dlaczego Cie nie slyszymy po najwiÄ™kszych festivalach na Å›wiecie  ?  przeciez znasz  abletona  , znasz traktora ,  przeciez to jest takie proste , klick i jest zwarpowane  ! tylko mi nie mow  ze grasz  ale w total undergroundzie hihi pozdro dla ekip z wroclawia szczecina  i wawy oraz ÅšlÄ…ska !

co ty chÅ‚opie  czy ja muszÄ™ gdzieÅ› grać?
mam deki gram sobie w domu dla znajomków jaram przy tym trawe i mam gdzieÅ› granie po klubach, zajmujÄ™ siÄ™ wizualami na bibach acidowych , w tamtym roku robiÅ‚em wizuale dla liberatora, dsp, amadeusa, jeff23 ze spiral tribe pierwszy raz w pl, we wrocku tez na fajnych bibach Å›wiecÄ™, ja siÄ™ Å›wieceniem na bibach zajmujÄ™ nie graniem, a graÅ‚ bÄ™dÄ™ w mÅ‚otkowni jak w pl bÄ™dÄ™ w lutym, oczywiÅ›cie u nas też Å›wiecÄ™  na techno bibach , a co to musze grać gdzieÅ› w  ogóle na bibach?
deki mam już nie wiem pare lat a i tak się uczę , cały czas człowiek się uczy , i czerpię z tego ogromną satysfakcję, nawet nie wiesz jaką,
a kto tu się w temacie wypowiada, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?

Wojtek
a znam ich bo Å›wiecÄ™ po bibach, a jeżdżę po bibach i siÄ™ poznaje, i rozmawiam, a gada siÄ™ z ludźmi nie na forum tylko na imprezie,  a mowa jest o tym żeby mÅ‚ody kupiÅ‚ sobie deki bo obsÅ‚ugiwaÅ‚em to tamto sramto, i pisaÅ‚em tylko o tym co daje przyjemność czÅ‚owiekowi, a denerwujÄ…ce jest to , że wypowiada siÄ™ ktoÅ› kto np. nie miaÅ‚ gramofonów w rÄ™ce,  szczerze? nie ma co pierdolić,
to chodzi o mentalność człowieka,
ja mam takÄ… mentalność, że cenie sobie oryginalność, technikÄ™ jak ktoÅ› zapierd... na gramofonach bo ja tak nie potrafiÄ™, bo tak nieliczni potrafiÄ…, najlepsi , a nie kur...a kserobojstwo, fastcliclacki,  czytajcie 2 razy ze zrozumieniem o co mi chodzi, bo każdy odbiera wszystko inaczej , a ja ceniÄ™ dj za to ze ja czegoÅ› nie potrafiÄ™ a on jeden na milion to potrafi za to ceniÄ™ dj  już w szczegóły siÄ™ nie ma co wgryzać, koniec gadki mÅ‚ody kupuj gramofony

#2506 2014-11-06 17:39:40 Re: SprzÄ™t dla grajka

winetu
Winet WÅ‚adca Minet
Serwis

Kędzior S_c :

, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?

A po co mam kupować gówno jak mogę zrobić je sobie samemu ??

Odstaw już te kwasy KÄ™dzior bo ryjÄ… ci beret . Ja nigdy nic z z allegro nie kupiÅ‚em za takÄ… kwotÄ™ ale widocznie znasz mnie na wylot lepiej. cool . Tak mam na chacie jakiÅ› kontroler leży i siÄ™ kurzy ale granie z takich rzeczy nie uważam za zÅ‚Ä… rzecz. SÄ… kontrolery i kontrolery...mimo miÅ‚oÅ›ci i szacunku do winylowej pÅ‚yty nie można być obojÄ™tneym wobec cyfryzacji Å›wiata w każdzej dziedzinie życia. Tak jak ja nie przekonam Ciebie tak ty nie przekonasz mnie. Każdy gra i lubi z tego co mu siÄ™ podoba. ..... Nie można nikogo dzielić na lepszych i gorszych.  Muzyka jest dobra w rÄ™kach artysty/geniuszu obojÄ™tnie z jakiego żródÅ‚a dźwiÄ™ku gra mimo ciepÅ‚a analogwego brzmienia i osobistej sympatii do Winyla.

BTW Niech sobie kupi młody te gramki,od razu techy uzywane, dokupi traktor scratcha i będzie gitarka bo nie będzie zgrywał synciem tempa i się nauczy paru rzeczy.. Bo każdy placek to już przedział używka za 20 pln a nówka za ponad 40 złoty więc jak już będzie jadł do końca roku chleb z cebulą to mu dwa timecody starczą..... Tak na starcie niech wyjebie od razu 6 kafluta by później stwierdzić ,że to jednak była chwilowa zajawka i to jednak nie dla niego wink A może nie będzie jarał tyle zielska co ty i w ciągu pół roku osiągnie to czego ty nie możesz przez tyle lat bo nie masz talentu. hihi

p.s

Pokaż mi ziom albo podaj na PriV swojego Discogsa to zobaczymy co tam masz na czarnuli.....bo ja też mam swoje zbiory ale nie będę o tym pisał na Pedałowni.

Ostatnio edytowany przez winetu (2014-11-06 17:48:55)

#2507 2014-11-06 17:48:15 Re: SprzÄ™t dla grajka

LSDj
Włóczykij
SkÄ…d: SO
Serwis

winetu :

Kędzior S_c :

, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?

A po co mam kupować gówno jak mogę zrobić je sobie samemu ??

Odstaw już te kwasy KÄ™dzior bo ryjÄ… ci beret . Ja nigdy nic z z allegro nie kupiÅ‚em za takÄ… kwotÄ™ ale widocznie znasz mnie na wylot lepiej. cool . Tak mam na chacie jakiÅ› kontroler leży i siÄ™ kurzy ale granie z takich rzeczy nie uważam za zÅ‚Ä… rzecz. SÄ… kontrolery i kontrolery...mimo miÅ‚oÅ›ci i szacunku do winylowej pÅ‚yty nie można być obojÄ™tneym wobec cyfryzacji Å›wiata w każdzej dziedzinie życia. Tak jak ja nie przekonam Ciebie tak ty nie przekonasz mnie. Każdy gra i lubi z tego co mu siÄ™ podoba. ..... Nie można nikogo dzielić na lepszych i gorszych.  Muzyka jest dobra w rÄ™kach artysty/geniuszu obojÄ™tnie z jakiego żródÅ‚a dźwiÄ™ku gra mimo ciepÅ‚a analogwego brzmienia i osobistej sympatii.

BTW Niech sobie kupi młody te gramki,od razu techy uzywane, dokupi traktor scratcha i będzie gitarka bo nie będzie zgrywał synciem tempa i się nauczy paru rzeczy.. Bo każdy placek to już przedział używka za 20 pln a nówka za ponad 40 złoty więc jak już będzie jadł do końca roku chleb z cebulą to mu dwa timecody starczą..... Tak na starcie niech wyjebie od razu 6 kafluta by później stwierdzić ,że to jednak była chwilowa zajawka i to jednak nie dla niego wink

p.s

Pokaż mi ziom albo podaj na PriV swojego Discogsa to zobaczymy co tam masz na czarnuli.....bo ja też mam swoje zbiory ale nie będę o tym pisał na Pedałowni.

No fakt chwalenie siÄ™ MarylÄ… Rodowicz na winylu i Wodeckim WhiteLabelem to raczej obciach na forum big_smile

#2508 2014-11-06 17:52:06 Re: SprzÄ™t dla grajka

winetu
Winet WÅ‚adca Minet
Serwis

LSDj :

No fakt chwalenie siÄ™ MarylÄ… Rodowicz na winylu i Wodeckim WhiteLabelem to raczej obciach na forum big_smile

Dlatego do dziÅ› nie wiem co gra sÅ‚ynny GSZ-owy  Dj bez Skarpet.

Wieść  w Sosnowieckim półświatku djskim niesie ,że Tobie pÅ‚yty dostarcajÄ…  jednak....cyganie z Maszkowic ,a że wisiaÅ‚eÅ› im trochÄ™ kapusty bo przez te ćpanie z kÄ™dziorem popadÅ‚eÅ› w dÅ‚ugi to w obawie o swoje życie musiaÅ‚eÅ› spierdolić za wielkÄ… wodÄ™ do Rejklawiku hihi

#2509 2014-11-06 18:39:52 Re: SprzÄ™t dla grajka

LSDj
Włóczykij
Serwis

winetu :

LSDj :

Dlatego do dziÅ› nie wiem co gra sÅ‚ynny GSZ-owy  Dj bez Skarpet.

Wieść  w Sosnowieckim półświatku djskim niesie ,że Tobie pÅ‚yty dostarcajÄ…  jednak....cyganie z Maszkowic ,a że wisiaÅ‚eÅ› im trochÄ™ kapusty bo przez te ćpanie z kÄ™dziorem popadÅ‚eÅ› w dÅ‚ugi to w obawie o swoje życie musiaÅ‚eÅ› spierdolić za wielkÄ… wodÄ™ do Rejklawiku hihi

O Ty chuju,wracam za 3 tyg Ci najebać , też bez skarpetek... smile

#2510 2014-11-06 18:41:22 Re: SprzÄ™t dla grajka

Manyac
headroom
Serwis

Kędzior S_c :

Manyac :

Kędzior S_c :

mam deki gram sobie w domu dla znajomków jaram przy tym trawe i mam gdzieÅ› granie po klubach, zajmujÄ™ siÄ™ wizualami na bibach acidowych , w tamtym roku robiÅ‚em wizuale dla liberatora, dsp, amadeusa, jeff23 ze spiral tribe pierwszy raz w pl, we wrocku tez na fajnych bibach Å›wiecÄ™, ja siÄ™ Å›wieceniem na bibach zajmujÄ™ nie graniem, a graÅ‚ bÄ™dÄ™ w mÅ‚otkowni jak w pl bÄ™dÄ™ w lutym, oczywiÅ›cie u nas też Å›wiecÄ™  na techno bibach , a co to musze grać gdzieÅ› w  ogóle na bibach?
deki mam już nie wiem pare lat a i tak się uczę , cały czas człowiek się uczy , i czerpię z tego ogromną satysfakcję, nawet nie wiesz jaką,
a kto tu się w temacie wypowiada, Winet ? który sobie kupił gówno z allegro za 1400 pln?

Wojtek
a znam ich bo Å›wiecÄ™ po bibach, a jeżdżę po bibach i siÄ™ poznaje, i rozmawiam, a gada siÄ™ z ludźmi nie na forum tylko na imprezie,  a mowa jest o tym żeby mÅ‚ody kupiÅ‚ sobie deki bo obsÅ‚ugiwaÅ‚em to tamto sramto, i pisaÅ‚em tylko o tym co daje przyjemność czÅ‚owiekowi, a denerwujÄ…ce jest to , że wypowiada siÄ™ ktoÅ› kto np. nie miaÅ‚ gramofonów w rÄ™ce,  szczerze? nie ma co pierdolić,
ja mam takÄ… mentalność, że cenie sobie oryginalność, technikÄ™ jak ktoÅ› zapierd... na gramofonach bo ja tak nie potrafiÄ™, bo tak nieliczni potrafiÄ…, najlepsi , a nie kur...a kserobojstwo, fastcliclacki,  czytajcie 2 razy ze zrozumieniem o co mi chodzi, bo każdy odbiera wszystko inaczej , a ja ceniÄ™ dj za to ze ja czegoÅ› nie potrafiÄ™ a on jeden na milion to potrafi za to ceniÄ™ dj  już w szczegóły siÄ™ nie ma co wgryzać, koniec gadki mÅ‚ody kupuj gramofony

kurwa to Å›wieć  dalej sobie  na imprezach z ekipÄ… ile chcesz . ...  ale  nie wypowiadaj sie  na tematy o których nie masz  zielonego pojÄ™cia ... chuj mnie obchodzi ze  ktoÅ› jest lepszy na deckach od Ciebie, to twoja sprawa , ale nie pierdol tutaj  ze  jedynÄ…  i absolutnÄ… drogÄ…  sÄ… deki  i vinyl, bo w dupie byles i gówno sÅ‚yszales ...

dla twojej wiadomoÅ›ci  nie mam zadnego kontrolera i innych zabawek .. ale za to mam  2 technicsy   Technics SL-1210 mk2  i  zbiór ok 200 placków  których nigdy nie sprzedam .

#2511 2014-11-06 20:34:34 Re: SprzÄ™t dla grajka

LSDj
Włóczykij
Serwis

Manyac :

Kędzior S_c :

Manyac :

Wojtek

kurwa to Å›wieć  dalej sobie  na imprezach z ekipÄ… ile chcesz . ...  ale  nie wypowiadaj sie  na tematy o których nie masz  zielonego pojÄ™cia ... chuj mnie obchodzi ze  ktoÅ› jest lepszy na deckach od Ciebie, to twoja sprawa , ale nie pierdol tutaj  ze  jedynÄ…  i absolutnÄ… drogÄ…  sÄ… deki  i vinyl, bo w dupie byles i gówno sÅ‚yszales ...

dla twojej wiadomoÅ›ci  nie mam zadnego kontrolera i innych zabawek .. ale za to mam  2 technicsy   Technics SL-1210 mk2  i  zbiór ok 200 placków  których nigdy nie sprzedam .

a odsłuchałeś już wszystkie ? big_smile czy czekasz ,aż na Bógdał przyjadę i wykarczujemy las big_smile

#2512 2014-11-06 20:48:15 Re: SprzÄ™t dla grajka

Manyac
headroom
Serwis

no mam nadzieje ze wreszcie wpadniejsz do wujka na techno .... wszystko zalezy od Ciebie ! hihi

#2513 2014-11-06 20:51:09 Re: SprzÄ™t dla grajka

LSDj
Włóczykij
Serwis

Manyac :

no mam nadzieje ze wreszcie wpadniejsz do wujka na techno .... wszystko zalezy od Ciebie ! hihi

ale ma być zestaw dla mnie  big_smile

#2514 2014-11-06 21:34:10 Re: SprzÄ™t dla grajka

Kędzior S_c
GSz User

Manyac :

Kędzior S_c :

Manyac :

Wojtek

to weź winyle wpadnij do mnie i pogramy ;-)

#2515 2014-11-06 23:18:08 Re: SprzÄ™t dla grajka

Wojtek
°
Serwis

lolhihilolhihihihi

#2516 2015-02-15 12:20:55 Re: SprzÄ™t dla grajka

SensiBass
GSz User

Czy miał ktoś z Was przyjemność czochrać na gramofonach firmy AUDIO-TECHNICA ?

#2517 2016-04-12 22:37:47 Re: SprzÄ™t dla grajka

Misiu
Blizniak
SkÄ…d: Ruda Åšl.

'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników    mam takiego mini kejsika na sprzedaz, funkiel nowka bez ryseczki nawet
info na priv smile

#2518 2016-04-28 09:59:10 Re: SprzÄ™t dla grajka

Wojtek
°
Serwis

xone k2 czy x1 do grania z traktora co polecacie ?

#2519 2016-04-28 21:45:18 Re: SprzÄ™t dla grajka

Matush87
d[ - -]b .. La la la

Wojtek :

xone k2 czy x1 do grania z traktora co polecacie ?

Bierz X1
To produkt od (NI) Czyli jest typowo dedykowany pod Traktor'a
( Mam i jestem zadowolony )Oczywiscie można mapować według uznania.

z K2 nie miałem doczynienia więc nie mogę się wypowiedzieć smile

#2520 2016-07-01 19:39:54 Re: SprzÄ™t dla grajka

mathew
piłem vódke z BEAR em GRYLLS em
SkÄ…d: 3 clubbing
Serwis

ktos obczaja co za sprzet ma stepahna bodzyn na awakenings i nie chodzi mi o mooga ??'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników

#2521 2016-07-01 21:51:29 Re: SprzÄ™t dla grajka

Matush87
d[ - -]b .. La la la

#2522 2017-02-16 18:14:43 Re: SprzÄ™t dla grajka

Nature One
Reklamy Google

Sprzedam kontroler Denon MC6000 MK2, jeszcze na gwarancji 6 miesięcy - 1500zł
Aka MPK MINI - 200zł

#2523 2019-02-18 11:46:28 Re: SprzÄ™t dla grajka

jaro
GSz User

Sprzedam 2 x  cdplayer  Denon DN-S500  - 1400PLN   bardzo dobry stan , w komplecie pudla etc

SÅ‚uchawki Ultrasone DJ1 Pro - komplet jak nowy - 460PLN

Priv

2019-02-18 11:46:28 Re: SprzÄ™t dla grajka

Admin
Reklamy Google
Serwis

Re: SprzÄ™t dla grajka

99 100 101

• Gadka
  •  » SprzÄ™t dla grajka

Stopka forum