biwer :
Dubfire- zdecydowanie najlepszy secik jak dla mnie Pompująco, dynamicznie, bez przeciągania Było widać, jak ludziska odżyli na jego seciwie
Beyer- baaardzo fajnie, jak zawsze nie zawiódł. Szkoda, że musiałem wyjść przed jego końcem- ekipa wzywała Myślę, że do końca pojechał z tematem
To takie moje spostrzeżenia oczywiście Ktos może mieć inny werdykt
P.S.
Dida- następnym razem za chabety CIę przyciągne Jak Ci się podobało Bloody w ogóle?
Kurwa mac miałes podbić wiesz gdzie pisałem gdzie koczujemy i dupa
Dubfire mega pozytywnie, myślałem, że zamuli trochę a tu jebs!
Beyer - poezja! A ostatnie wałki to myślałem, ze z butów wyskoczę! Po nim myślałem, że już sił nie będzie... ale to co odjebał Carlo Lio??? Mistrz imprezy!!! Pompował perfekcyjnie i za cholerę nie dał wyjść po napój
TBB - to co chciałem to usłyszałem, goście zrobili niezłą rozpierduchę na scenie... ale akustycy dali ciała po całości Kompletnie nawet nie było słychac co on tam piździ przez mike'a bo zagłuszało go te jebs jebs jebs...
didabomba :
biwer :
Dubfire- zdecydowanie najlepszy secik jak dla mnie Pompująco, dynamicznie, bez przeciągania Było widać, jak ludziska odżyli na jego seciwie
Beyer- baaardzo fajnie, jak zawsze nie zawiódł. Szkoda, że musiałem wyjść przed jego końcem- ekipa wzywała Myślę, że do końca pojechał z tematem
P.S.
Dida- następnym razem za chabety CIę przyciągne Jak Ci się podobało Bloody w ogóle?Kurwa mac miałes podbić wiesz gdzie pisałem gdzie koczujemy i dupa
Beyer - poezja! A ostatnie wałki to myślałem, ze z butów wyskoczę! Po nim myślałem, że już sił nie będzie... ale to co odjebał Carlo Lio??? Mistrz imprezy!!! Pompował perfekcyjnie i za cholerę nie dał wyjść po napój
TBB - to co chciałem to usłyszałem, goście zrobili niezłą rozpierduchę na scenie... ale akustycy dali ciała po całości Kompletnie nawet nie było słychac co on tam piździ przez mike'a bo zagłuszało go te jebs jebs jebs...
Wiem gdzie byłeś Ja tez Ci pisałem gdzie my bylismy Wiesz jak to bywa na zryciu Ciężka bania
biwer :
didabomba :
biwer :
P.S.
Dida- następnym razem za chabety CIę przyciągne Jak Ci się podobało Bloody w ogóle?Kurwa mac miałes podbić wiesz gdzie pisałem gdzie koczujemy i dupa
TBB - to co chciałem to usłyszałem, goście zrobili niezłą rozpierduchę na scenie... ale akustycy dali ciała po całości Kompletnie nawet nie było słychac co on tam piździ przez mike'a bo zagłuszało go te jebs jebs jebs...Wiem gdzie byłeś Ja tez Ci pisałem gdzie my bylismy Wiesz jak to bywa na zryciu Ciężka bania
wiem wiem - wybaczmy sobie hahahaha
Będę oryginalny--tigerskin... Kosa
didabomba :
biwer :
didabomba :
Kurwa mac miałes podbić wiesz gdzie pisałem gdzie koczujemy i dupa
TBB - to co chciałem to usłyszałem, goście zrobili niezłą rozpierduchę na scenie... ale akustycy dali ciała po całości Kompletnie nawet nie było słychac co on tam piździ przez mike'a bo zagłuszało go te jebs jebs jebs...Wiem gdzie byłeś Ja tez Ci pisałem gdzie my bylismy Wiesz jak to bywa na zryciu Ciężka bania
wiem wiem - wybaczmy sobie hahahaha
Jak miło na tym forum czasem
dubfire mistrz!! na x & y mozna bylo fajnie poskakac przy brejkach
didabomba :
Beyer
dziwne dla mnie jest ze go na audio nie sciagaja...
Helmut Geier / Ascet :
didabomba :
Beyer
szczerze ? rowniez sie dziwie.
huno :
Helmut Geier / Ascet :
didabomba :
Beyer
szczerze ? rowniez sie dziwie.
bardzo liczyłem na niego w tym roku na audio, a wyszło jak wyszło .....
Grubo było! Nagłośnienie w klasztorze dobrze szło! Dubfire, Adam Beyer, Carlo Lio mistrzostwo! od 2:30 prawie nie wychodziłem Mam nadzieje ,że w przyszłym roku również będzie dobry skład na FWM to pewnie znowu się wybiore! Pozdro dla spotkanych!
Turi :
Grubo było! Nagłośnienie w klasztorze dobrze szło! Dubfire, Adam Beyer, Carlo Lio mistrzostwo! od 2:30 prawie nie wychodziłem Mam nadzieje ,że w przyszłym roku również będzie dobry skład na FWM to pewnie znowu się wybiore! Pozdro dla spotkanych!
tej fajna ta twoja
didabomba :
Turi :
tej fajna ta twoja
haha dzięki
myślałem, że pogubie buty jak to Ejdam zapierdolił ->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
didabomba :
myślałem, że pogubie buty jak to Ejdam zapierdolił ->' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
jeszcze z tym motywem flash !
Turi :
didabomba :
gacie rozjebane jeszcze na tym nagłosnieniu tłustym? zasnąć w chacie nie mogłem tak w głowie szumiało
jak dla mnie Dubfire, zaskoczył mnie, potem Carlo Lio i Adam Beyer, w międzyczasie byłem na Tigerskinie i bardzo fajnie ale klasztor i tak wygrywał jak zwykle chodź ta scena Loco Records nawet nawet
nie wiem jak dla mnie na Sasha i Dubfire nagłośnienie było żle ustawione.... bass byłprzegięcie mocny... aż uszy bolały i nie było słychać nic poza drganiami... wysokie i średnie tony prawie nie wyczuwalne.... dopiero Beyer zaczął zabawę.. jak grał Adaś i Lio wszystko grał jak trza ! ale wcześnie jto dla mnie nie porozumienie...... fakt faktem, że mam słuch już popsuty ale chyba faktycznie na początku żle było ustawione za duże bassy... też ktoś to zauważył ?
Było godnie
Po raz pierwszy na tej bibie nie widziałem innych scen oprócz kościelnej bo tak jak tam dopierdalali to sie wyjść nie dało!
...na backstage też dobrze było w huj
Szkoda że na koniec prąd już wyłączyli bo widać było że Lio by chętnie jeszcze pograł dalej...
wyłączyli bo ileż można kurde
Turi :
no dokładnie! była moc
jak tam westbam z grubym?
keypaul :
jak tam westbam z grubym?
po 10 min wyszedłem bo nie dało sie tego słuchać