Wojtazz :
Daft Punk
o/
DAFT PUNK i nie ma chuja
Taaa, sto razy.
Rozumiem,nowa płyta Prodigy,ale Underworld powinien byc juz dawno
Djemba :
dropski :
BoxSter :
Jakby byli Daft Punk to jadę
ale oni nie grajo
Wojtek :
a może depesz mod
Jestem za
Nightmare :
Wojtek :
a może depesz mod
Jestem za
na skrzydłach bym poleciała <marzyciel> ale to nie realne. Bynajmniej na tym festivalu
*paTiTa* :
Nightmare :
Wojtek :
a może depesz mod
Jestem za
na skrzydłach bym poleciała <marzyciel> ale to nie realne. Bynajmniej na tym festivalu
tak samo jak Prince i Pearl Jam jest kasa jest kapela
Nightmare :
Wojtek :
a może depesz mod
Jestem za
ja tez no ciekawe co Heniek nam zapoda
Daft Punk czwartek Prodigy piatek Underworld sobota Depeche Mode niedziela i full karnet kupiony
keypaul :
Daft Punk czwartek Prodigy piatek Underworld sobota Depeche Mode niedziela i full karnet kupiony
Ho ho ho to poleciałeś
Pomarzyć dobra rzecz - to przecież nie kosztuje he he.
Underworld to mogą sobie zagrać na takim Orange np.
Osobiście wolałbym by AA odchodziło od spraszania tych wszystkich wyświechtanych już nieco gwiazd [wyjątek to nowy świetny materiał ], The Prodigy też nie wydaje mi się by prędko zawitali znowu na HOFie..
jak na mój nos będzie Florence + the Machine
Ej, ale w tym roku jest środa-sobota, a nie czwartek-niedziela
W sumie za Underworld bym się nie obraził.
keypaul :
To by było coś Też by wpłynęło na mnie tak, że kupiłbym karnet
Ogólnie też coś mi się wydaje, że będzie Florence & The Machine.
k_mill :
jak na mój nos będzie Florence + the Machine
tak własnie !
The XX
The xx zagrają na Open’erze
The xx są jednymi z najważniejszych debiutantów ostatnich lat i prawdziwym fenomenem na brytyjskiej scenie muzycznej. Ich stale wzrastająca popularność nie jest wynikiem zabiegów marketingowych tylko prawdziwych emocji.
A te, nawet po roku milczenia zespołu, stawiają The xx w gronie najbardziej pożądanych zespołów na świecie, dlatego z jeszcze większą radością informujemy, że Heineken Open’er jest, obok Primavera Sound, jednym z dwóch festiwali, który może już teraz ogłosić koncert grupy The xx w przyszłym sezonie festiwalowym. Występ odbędzie się w ramach promocji nowego albumu, którego premiera przewidziana jest na wiosnę 2012 roku. Drugie wydawnictwo The xx jest jednym z najbardziej oczekiwanych albumów przyszłego roku i jednocześnie najbardziej strzeżonych projektów studyjnych nad jakimi pracują obecnie światowi artyści.
Za: Klub Alter Art
Ostatnio edytowany przez k_mill (2011-12-14 20:33:10)
Mnie tam oni raczej nie jarają, ale moja dziewczyna się prawie popłakała z radości, jak usłyszała Znaczy będzie dużo dziewczyn na koncercie?
Czekam na coś tanecznego.