otm :
Adelelele czy jak jej tam podobno ma spore kłopoty zdrowotne ze strunami głosowymi.
I nie gra na festiwalach.
Daft Punk też póki co ani słowa o żadnej trasie. Jak już, to Justice, ale nie wiem, czy by mnie to szczególnie jarało.
Zresztą, nie miałem szczęścia do pierwszych ogłoszeń od 2008 roku, więc teraz też się na nic dla mnie nie nastawiam
Standardowo najlepszych podadzą dopiero koło lutego/marca najszybciej... Tak jak to było w zeszłym roku, Deadmau5'a podali jakoś w marcu a Prince'a chyba nawet w maju dopiero Dletego ja tez sie jakoś specjalnie nie spinam na tą środę.
Co by nie było i tak pójdę
BoxSter :
A The Prodigy wolałbym z nowym materiałem jako indywidualny koncert
Fakt Wolę ich koncerty niż ich występy na festiwalach
k_mill :
Coś nie wyobrażam sobie by zabrakło tej Pani w tym roku
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Björk!!
Björk headlinerem Heineken Open’er 2012!
„Rozpoczynamy nowÄ… dekadÄ™ Open’era. Rozpoczynamy tak jak sobie wymarzyliÅ›my – wystÄ™pem artystki wybitnej, wyjÄ…tkowej i jedynej w swoim rodzaju. Artystki, która otwiera i przekracza, poszukuje i inspiruje. Artystki charyzmatycznej i odważnej. Artystki, której wystÄ™py na Å›wiatowych festiwalach w roku 2012 mamy przyjemność i zaszczyt ogÅ‚osić jako pierwsi Artystki, rewolucjonistki – Björk headlinerem Open’er 2012!” MikoÅ‚aj Ziółkowski, Alter Art.
no to szok
Björk headlinerem Heineken Open’er 2012!
„Rozpoczynamy nowÄ… dekadÄ™ Open’era. Rozpoczynamy tak jak sobie wymarzyliÅ›my – wystÄ™pem artystki wybitnej, wyjÄ…tkowej i jedynej w swoim rodzaju. Artystki, która otwiera i przekracza, poszukuje i inspiruje. Artystki charyzmatycznej i odważnej. Artystki, której wystÄ™py na Å›wiatowych festiwalach w roku 2012 mamy przyjemność i zaszczyt ogÅ‚osić jako pierwsi Artystki, rewolucjonistki – Björk headlinerem Open’er 2012!” MikoÅ‚aj Ziółkowski, Alter Art.
Należy do tego niezwykÅ‚ego i wÄ…skiego grona artystów, którzy mogÄ… pozwolić sobie na wszystko, zawsze dajÄ…c z siebie wszystko. Jej charyzma i kreatywność powodujÄ…, że idÄ…c pod prÄ…d zawsze wyznacza nowe kierunki. Wielokrotnie daÅ‚a temu wyraz decydujÄ…c siÄ™ na współpracÄ™ z najbardziej nowatorskimi lub egzotycznymi projektami muzycznymi. DokÅ‚adnie miesiÄ…c temu ukazaÅ‚o siÄ™ nowe wydawnictwo Björk. JeÅ›li nazwiemy je pÅ‚ytÄ…, to nie powiemy o nim nic. „Biophilia” to prawdziwy multimedialny projekt, na który skÅ‚adajÄ… siÄ™ utwory, remixy, aplikacje, instrumenty muzyczne, teledyski, wystawa, a nawet warsztaty muzyczne przygotowane przez Björk w kilku miastach Å›wiata. Wszystko po to, by po raz kolejny być krok do przodu przed caÅ‚Ä… scenÄ… alternatywno-popowÄ…. JednÄ… z najważniejszych części caÅ‚ego projektu sÄ… wyjÄ…tkowe koncerty z niezwykÅ‚Ä… oprawÄ… i wieloosobowym chórem. JesteÅ›my zaszczyceni, że Björk przedstawi swoje nowe kompozycje, jak i doskonale znane utwory po raz kolejny na Heineken Open’er Festival, tym bardziej, że Open’er jest pierwszym z przyszÅ‚orocznych festiwali, który potwierdziÅ‚ udziaÅ‚ Björk.
Wraz z pierwszym headlinerem ujawniamy także daty przyszÅ‚orocznego festiwalu. Heineken Open’er 2012 odbÄ™dzie siÄ™ na lotnisku Gdynia Kosakowo 4, 5, 6, 7 lipca.
Bilety trafią do ogólnej sprzedaży 1 grudnia 2011, jednak już od jutra (10 listopada) od godziny 12.00 członkowie Klubu Alter Art mogą je kupić w specjalnych klubowych cenach.
Karnety 4 dniowe (4-7 lipca) - 340 zÅ‚otych; Karnety 4 - dniowe z polem namiotowym - 380 zÅ‚otych; Bilety dwudniowe (6-7 lipca) 260 zÅ‚otych; Bilety dwudniowe z polem namiotowym - 300 zÅ‚otych; Bilety jednodniowe – 165 zÅ‚otych.
Ceny od 1 grudnia
Karnety 4 dniowe (4-7 lipca) – 370 zÅ‚otych; Karnety 4 dniowe z polem namiotowym – 410 zÅ‚otych; Bilety dwudniowe (6-7 lipca)- 290 zÅ‚otych; Bilety dwudniowe z polem namiotowym - 330 zÅ‚otych; Bilety jednodniowe – 165 zÅ‚otych.
Za: Klub Alter Art
Dobry headliner. Za czeli dobrze, zobaczymy jak będzie dalej.
He, właśnie Emika leci w trójce
Wojtazz :
Sympatyczna wiadomosc. Ja chce Daft Punk
Oby oby, Ja chce jeszcze Linkin Park.
Widze ceny biletów standardowe, takie jak w zeszłym roku...
wszystko fajnie ale
Bilety jednodniowe – 165 zÅ‚otych.
ja pierdole
Bjork - super!
Data - trochę dziwna, ale w sumie zawsze i tak brałem w pn urlop, to urlopu pójdzie tyle samo.
Ceny biletów takie same jak w zeszłym roku - miodzio
tomekh18 :
Standardowo najlepszych podadzą dopiero koło lutego/marca najszybciej... Tak jak to było w zeszłym roku, Deadmau5'a podali jakoś w marcu a Prince'a chyba nawet w maju dopiero Dletego ja tez sie jakoś specjalnie nie spinam na tą środę.
Co by nie było i tak pójdę
Deadmaus5 jest dla Ciebie czymś ponadprzeciętnym?
miniboy :
tomekh18 :
Co by nie było i tak pójdęDeadmaus5 jest dla Ciebie czymś ponadprzeciętnym?
tak jest, a co nie może ?
tomekh18 :
miniboy :
tomekh18 :
Co by nie było i tak pójdęDeadmaus5 jest dla Ciebie czymś ponadprzeciętnym?
tak jest, a co nie może ?
zaczelo sie,hehe
Deadmau5, Prince, Coldplay, główne powody dlaczego nie poszedłem w tym roku na opka. Deadmausa miałem okazje usłyszeć na pierwszej edycji selectora.... jednym słowem TRAGEDIA! Po filmikach YT z Rock Am Ring, wywnioskowałem że jest jeszcze gorzej. Jeszcze go wrzucili na Maina na koniec w niedziele Jak ma być taka elektronika na openerze to wolał bym żeby jej już nie było.
nosmile :
Deadmau5, Prince, Coldplay, główne powody dlaczego nie poszedłem w tym roku na opka. Deadmausa miałem okazje usłyszeć na pierwszej edycji selectora.... jednym słowem TRAGEDIA! Po filmikach YT z Rock Am Ring, wywnioskowałem że jest jeszcze gorzej. Jeszcze go wrzucili na Maina na koniec w niedziele Jak ma być taka elektronika na openerze to wolał bym żeby jej już nie było.
mam podobne zdanie o tym uszatym jegomościu...
Wojtazz :
Sympatyczna wiadomosc. Ja chce Daft Punk
deadmau5 skończył się po tej epce'
mnmlny :
deadmau5 skończył się po tej epce'
Nie lubię tego określenia że cos się skończyło po jakimś albumie(epce), jednak w tym przypadku trudno się nie zgodzić. Później kilka ciekawych produkcji też zrobił, jednak zmienił styl, a poza tym h*&wy z niego dj
Susanna :
Podobno jej krwawiÄ… i ma raka krtani. Tak twierdzi pudelek
taa, a kto nie ma fejsbuka ten czyta pudla
vixen :
Susanna :
Podobno jej krwawiÄ… i ma raka krtani. Tak twierdzi pudelek
taa, a kto nie ma fejsbuka ten czyta pudla
ano.
teraz twierdzi, że już jej przeszło.
ostatnio w radiu gadali, że jest po operacji gardła i niedługo znów bedzie śpiewać...
to forum techno, nie Adele