'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Ostatnio edytowany przez atit (2011-01-07 15:57:48)
i prawdopodobnie ja.
babelo bierze fure ?
Bede
kolejny wyjazd w planie
nie przegapię tej imprezy!!!! nie ma szans! Jestem obecny!
krzysztof mowi bankowo
heheh tez jade
Obecny
no to ja tez bardzo mozliwe
Rav :
wlasnie wrocilem z Pragi, cale miasto oplakatowane - trzeba tam byc!
bende!!
ta data
organizuje wyjazd- bus 9 osob.jak bedzie trzeba to mogą byc 2 busy z opola przez wrocek:
I opcja-wyjazd tam i powrót po imprezie
koszt 130 zl od łba bez biletu(we własnym zakresie)- zabieram z dworca głównego i odstawiam w to samo miejsce
II opcja- z hotelem- jw + ok 30 E za hotel w okolicach centrum targowego w Brnie, jak szybko sie zdecydujemy- pozniej zostaje nam centrum- ale tam tez jestem w stanie cos znalezc (mieszkalem tam 5 lat i jezdze 3 razy w roku tak sobie pozwiedzac i pochlać czeskiego rumu i śliwowicy) jedyn =y minus- powrot po imprezie do hotelu -nie wiem jak tam z tramwajami nad ranem
wiec czekam jakie bedzie zainteresowanie- jezeli bedzie jakiekolwiek na jedno auto w ciągu tygodnia to bede działał dalej- kieruje sie pewnymi zasadami w doborze osób do busa- po prostu przypałowców nie biorę-
tekno pozdro
MJKriSS :
organizuje wyjazd- bus 9 osob.jak bedzie trzeba to mogą byc 2 busy z opola przez wrocek:
I opcja-wyjazd tam i powrót po imprezie
koszt 130 zl od łba bez biletu(we własnym zakresie)- zabieram z dworca głównego i odstawiam w to samo miejsce
II opcja- z hotelem- jw + ok 30 E za hotel w okolicach centrum targowego w Brnie, jak szybko sie zdecydujemy- pozniej zostaje nam centrum- ale tam tez jestem w stanie cos znalezc (mieszkalem tam 5 lat i jezdze 3 razy w roku tak sobie pozwiedzac i pochlać czeskiego rumu i śliwowicy) jedyn =y minus- powrot po imprezie do hotelu -nie wiem jak tam z tramwajami nad ranem
wiec czekam jakie bedzie zainteresowanie- jezeli bedzie jakiekolwiek na jedno auto w ciągu tygodnia to bede działał dalej- kieruje sie pewnymi zasadami w doborze osób do busa- po prostu przypałowców nie biorę-
tekno pozdro
przypominam
mnie interesuje I opcja
podbijam: skład na busa na ta chwile: ja piotrek, xavery, gacper,gutekwroc...mamy 4 miejscowy- opcja numer 1- tam i spowrotem
MJKriSS :
podbijam: skład na busa na ta chwile: ja piotrek, xavery, gacper,gutekwroc...mamy 4 miejscowy- opcja numer 1- tam i spowrotem
+ Bodek, czyli 3 miejsca wolne
kto wie gdzie kupić bilety we Wrocławiu, ewentualnie całym kraju??
Zeszły rok był dla mnie mega pijacki W tym roku chyba zachowam trzeźwy umysł i zostanę driverem ( ZNANY I LUBIANY WESOŁY BUS!!! )
ja sie poważnie zastanawiam - jak dostane akredytacje to pojade z WAMI
Ja już jestem wpisany raczej jako kierowca więc na 99% jadę
...Miło wspominam wczorajszy Bunkier.
Edwin :
ja sie poważnie zastanawiam - jak dostane akredytacje to pojade z WAMI
Bilety sa we Wroclove
KacperWroc :
MJKriSS :
+ Bodek, czyli 3 miejsca wolne
kto wie gdzie kupić bilety we Wrocławiu, ewentualnie całym kraju??
Rav :
Edwin:
info@pnps.as
mail do organizatorow
masz przepelniona skrzynke
Dzieki