linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników #10. Powered by Alter Art.
Babie Doły
Droga Zielona
81-197 Gdynia
Lista artystów:
Coldplay
Prince
The Strokes
M.I.A.
Kate Nash
Cut Copy
The National
Pulp
Simian Mobile Disco (live)
Foals
Primus
The Wombats
Deadmau5
Two Door Cinema Club
Hurts
Caribou
Chromeo
British Sea Power
Big Boi
Paolo Nutini
James Blake
These New Puritans
Fat Freddy's Drop
Crystal Fighters
Youssou
The Twilight Singers
Chapel Club
The Asteroids Galaxy Tour
Abraham Inc.
D4D
Paristetris
Gooral
Neony
Marcelina
Twilite
Snowman
Igor Boxx
The Black Tapes
Pustki
[TBA]
Bilety:
KUP BILET W SKLEPIE ALTER ART:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników lub w punktach sprzedaży sieci Ticketpro oraz Eventim
Karnety
3 dni (1-3.07.2011)
karnet 3 dni
310 PLN
KUP>>
karnet 3 dni + pole namiotowe
350 PLN
KUP>>
karnet 3 dni + pole namiotowe + karnet SKM 16 PLN
366 PLN
KUP>>
karnet 3 dni + karnet SKM 16 PLN
326 PLN
KUP>>
4 dni (30.06-3.07.2011)
karnet 4 dni
370 PLN
KUP>>
karnet 4 dni + pole namiotowe
410 PLN
KUP>>
karnet 4 dni + pole namiotowe + karnet SKM 16 PLN
426 PLN
KUP>>
karnet 4 dni + karnet SKM 16 PLN
386 PLN
KUP>>
Bilety jednodniowe:
30.06.2011 Czwartek
165 PLN
KUP>>
01.07.2011 PiÄ…tek
165 PLN
KUP>>
02.07.2011 Sobota
165 PLN
KUP>>
03.07.2011 Niedziela
165 PLN
KUP>>
Bilet dopłata - pole namiotowe - 80 PLN KUP (dostępny tylko w sklepie internetowym Alter Art) >>
- bilet jest ważny tylko z karnetem 3 dni lub karnetem 4 dni, bilet nie jest ważny z biletami jednodniowymi;
- stanowi opłatę za osobę nie za namiot;
- osoby, które nabyły karnet z polem namiotowym nie są zobowiązane do zakupu w/w wersji;
- liczba biletów jest ograniczona.
Karnet SKM - 16 PLN KUP (dostępny tylko w sklepie internetowym Alter Art) >>
KARNET SKM należy wymienić na opaskę SKM.
Wymiana na opaski będzie możliwa:
- w specjalnym punkcie SKM czynnym w dniach 30.06 - 01.07, w godzinach 12:00 - 00:00, oraz w dniach 02.07 - 03.07, w godzinach 15:00 - 22:00;
- w punktach wymiany biletów elektronicznych na opaski, w wyznaczonych godzinach ich dziaÅ‚ania (dokÅ‚adnie informacje o godzinach otwarcia bÄ™dÄ… dostÄ™pne na stronie' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników).
Przy wymianie należy okazać 3 lub 4 dniową opaskę Heineken Open'er Festival 2011.
W dniach 30.06 lub 1.07 KARNET SKM w wersji wydrukowanej, wraz z przedstawionym do wglądu dowodem tożsamości osoby wymienionej na nim z imienia i nazwiska, upoważnia do jednokrotnego przejazdu pociągiem SKM tylko w kierunku Gdynia Główna.
Kolejne przejazdy do 04.07 godz. 08:00 będą możliwe tylko na podstawie opaski SKM i opaski Heineken Open'er Festival 2011.
Obie opaski musza być na przegubie reki. Opaski zdjęte lub przecięte są nieważne. Opaski upoważniają do przejazdu koleją miejską SKM na trasie ograniczonej stacjami Tczew i Wejherowo od 30.06, godz. 12:00 do 04.07, godz. 08:00.
Bilet parkingowy dla campera / przyczepy - 400 PLN KUP (dostępny tylko w sklepie internetowym Alter Art) >>
- tylko posiadacze karnetów z polem namiotowym mogą nocować w camperze lub przyczepie campingowej;
- stanowi opłatę za camper / przyczepę nie za osobę;
- liczba biletów jest ograniczona;
- maksymalna powierzchnia zajmowana przez camper / przyczepÄ™ to 40 m2;
- maksymalna liczba osób mieszkająca w camperze / przyczepie - 8 osób;
- jest możliwość podpięcia prądu - standardowe przyłącze 230V, 16A - za dodatkową opłatą w kwocie 184,50 zł (w tym 23%VAT).
KUP BILET W SKLEPIE ALTER ART:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników lub w punktach sprzedaży sieci Ticketpro oraz Eventim
Rekomendujemy zakup biletów tylko w oficjalnych źródłach sprzedaży. Zakup biletu poza siecią oficjalnych punktów sprzedaży rodzi ryzyko nabycia biletu nieautentycznego i w związku z tym ryzyko odmowy wejścia na Imprezę osoby legitymującej się takim biletem.
Time Table:
Ostatnio edytowany przez k_mill (2011-06-18 19:28:48)
Jeszcze w tym tygodniu, z resztą podobnie jak przed rokiem zostanie ogłoszony pierwszy headliner festiwalu. Jakieś typy, oczekiwania?
hahahahaha cenowo mistrzostwo
słuchałem coś dziś w roxy, zagrali parę utworów "jednego z ważniejszych zepsołów muzyki szarpanej ze szkocji" tylko nie pamiętam kto, fajne kawałki :x
aha i zrobiles kamil blad w linku do strony festiwalu
Wojtek :
k_mill :
JakieÅ› typy, oczekiwania?
the xx
hahah to samo miałem pisać
k_mill :
Jeszcze w tym tygodniu, z resztą podobnie jak przed rokiem zostanie ogłoszony pierwszy headliner festiwalu. Jakieś typy, oczekiwania?
typy
TV on the Radio,I Blame Coco,Jamiroquai
The Cranberries
Na zeszłorocznym się zawiodłem więc teraz poczekam z kupnem biletu do ostatniej chwili.
beton :
Na zeszłorocznym się zawiodłem więc teraz poczekam z kupnem biletu do ostatniej chwili.
a wtedy bedzie kosztowal pewnie z szesc stow hahha
Prototyp :
k_mill :
typy
TV on the Radio,I Blame Coco,Jamiroquai
kurewsko dobre strzały
córa stinga jest teraz hot
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
ja mam nadzieję że uda im się sprowadzić Arcade Fire
@ Drops, sigur rós nie koncertują przecie
dropski :
to the knife
olof ma wyjebane na karine i cisnie solo :F
dropski :
co jest kurwa, juz wszystkie fajne ekipy sie rozpadly ? :F ... pierdole to .. a kalwi & remi ?
no nareszcie cos konkretnego zaproponowales!! slyszalem ze oni robia kariere na wyspach !!
the knife byloby zbyt pieknie, a sigur ros grali juz na hajneksie, a to ze nie koncertuja juz to nie wiedzialem
ARVE :
Slyszalem ze Linkin Park maja byc hmm
oni graja jeszcze? z tego co wiem to raczej osobno cos tera dzialaja ?
WojTech :
ARVE :
Slyszalem ze Linkin Park maja byc hmm
oni graja jeszcze? z tego co wiem to raczej osobno cos tera dzialaja ?
też coś tam słyszałem jakoby to miała byc jedna z gwiazd festu, ale to raczej chyba życzenia
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
teraz maja spory tour za wielką wodą więc jest szansa że w lato zawitają do europy
to jest właśnie ta grupa, za którą zapłacę każde pieniądze
proszÄ™ o nich od lat !! \o/
daft punk...
!