Stardust :
Kupie lewÄ… licencje
Kontakt PW
jakiego traktora polecacie? nie mam duzego doswiadczenia z tym programem, jakby ktos mogl zapodac linkiem na maca to stawiam piwo
ρiotreκ :
jakiego traktora polecacie? nie mam duzego doswiadczenia z tym programem, jakby ktos mogl zapodac linkiem na maca to stawiam piwo
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Traktor Pro 1.2.4.
ma ktos traktora pro na maca?
Witam,
mam drobny problem odnośny programu FL Studio 9.
A więc przy odsłuchiwaniu brzmienia gitary : basowej, akustycznej i elektrycznej na liście wszystkie brzmią normalnie. Lecz gdy przełożę jeden dźwięk na pasek na, którym układa się semple dźwięk, którejkolwiek z tych gitar zmieniają się. Dźwięk jest o wiele wyższy i często słychać chrobotanie. Przy innych dźwiękach tak nie ma. Proszę o pomoc!
co kupic zeby bylo kontabilne z traktorem zwyczajny mikser czy kontroler midi
co polecacie?
Robert eS :
co kupic zeby bylo kontabilne z traktorem zwyczajny mikser czy kontroler midi
co polecacie?
jak masz tłusty portfel
Traktor Kontrol S4 DJ System
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
dropski :
ten kontrol s4 jest niedojebany, wg mnie w kontrolerze do traktora sa zbedne pitche oraz te durne jog'i
hmm zbedne pitche mówisz?ok tam jak uważasz.
nie miałem tej zabawki w ręku, ale widać że ma to wszystko co jest w traktorze pod ręką,
żaden midi nie ma co sie równac z tym poza Xone oczywiscie
dropski :
nie mowie o tapowaniu, tapowanie jest dla lamerów i raz sie uda raz nie, mowie o wczesniejszym preparowaniu numerów - gridowaniu - i zawsze wychodzi ładnie
True.. zanim zagrasz jakis walek, lepiej grid na nim zrob i bedzie po klopocie na przyszlosc. ja tak robie przydatne i nie tracisz czasu grajac na jakies zabawy z pitchem, etc. tylko mozesz sie skupic co z danymi samplami/walkiem zrobic
co do pitcha w midi kontrolerach - shit. Jesli zas chodzi o jog to przydatny do poruszania sie po playliscie w folderach i tylko do tego
Hej, można zsynchronizowac 2 laptopy na jednym interfejsie i byly zsynchronizowane, czy potrzebne są tego 2 osobne. I czy spora strata jakosci dzwieku jest bez interfejsu:)(mozna grac na bibie bez niego?)?
dropski :
Dave Haco :
nie koniecznie.. nie jest tak ze wcisniesz sobie sync'a i wszystkie nuty sie elegancko sklejaja..
a chcesz sie zalozyc?
jezeli ma vinyl ripy to sie czasem rozjeżdżają poza tym, jeżli tam pisałeś o gridowaniu, to juz lepiej sobie seta w abletonie ustawić
Siubuk :
Hej, można zsynchronizowac 2 laptopy na jednym interfejsie i byly zsynchronizowane, czy potrzebne są tego 2 osobne. I czy spora strata jakosci dzwieku jest bez interfejsu:)(mozna grac na bibie bez niego?)?
co do synchronizacji, to jest troche info na ten temat w necie, ja osobiscie jeszcze nie probowalem. a jezeli chodzi o drugą sprawę, to lepiej grac z dobrym interfejsem, jeżeli Ci zależy na fajnej jakości.