BoxSter :
hell'a nie transmitowali całego secika?
z tych 9 minut słychac że hell ładnie musiał napierdalać
tylko kawałek.
w ogóle to huja z red room było
widze ze jestem pierwsza... no wiec wbrew pozorom kiepskiego lu, wybawilam sie elegancko
*ellen fajne walki, gorzej z technika ich laczenia
*technasia dla mnie live imprezy! wszystko mi sie podobalo, energetycznie, pompujaco, tak lubie
*underworld- cudownie, przepieknie, pod scena z 50° ludzi full, sala przepelniona po same brzegi i oczywiscie zamknieta w pewnym momencie.
*Clark- poczatek slaby, troche trzeba bylo poczekac nim sie rozkrecil
* Hood i tutaj troche sie zawiodlam, mulil momentami zdecydowanie duzo gorzej niz w 2008
ogolnie...dla mnie bardzo dobra edycja, mialam wrazenie ze ludzi bylo duzo wiecej niz rok temu, bylo tez z 2x bardziej goraco, momentami nie bylo czym oddychac. ogolnie chyba wrzucili wieksza porcje biletow stad tak pozno sold out,
Wystroj duzo bogatszy niz rok temu, wiecej mini atrakcji, sciana z lizakami roxx chyba z 50 przywiezlismy do domu no i przede wszystkim dziekuje znajomym za dobra zabawe i towarzystwo. Po tej edycji jestem pozytywnie nastawiona by za rok znowu uderzyc
Mnie też te lizaki kuszące hehe
ZCDona :
widze ze jestem pierwsza... no wiec wbrew pozorom kiepskiego lu, wybawilam sie elegancko
*technasia dla mnie live imprezy! wszystko mi sie podobalo, energetycznie, pompujaco, tak lubie
*underworld- cudownie, przepieknie, pod scena z 50° ludzi full, sala przepelniona po same brzegi i oczywiscie zamknieta w pewnym momencie.
* Hood i tutaj troche sie zawiodlam, mulil momentami zdecydowanie duzo gorzej niz w 2008
ogolnie...dla mnie bardzo dobra edycja, mialam wrazenie ze ludzi bylo duzo wiecej niz rok temu, bylo tez z 2x bardziej goraco, momentami nie bylo czym oddychac. ogolnie chyba wrzucili wieksza porcje biletow stad tak pozno sold out,
Wystroj duzo bogatszy niz rok temu, wiecej mini atrakcji, sciana z lizakami roxx chyba z 50 przywiezlismy do domu no i przede wszystkim dziekuje znajomym za dobra zabawe i towarzystwo. Po tej edycji jestem pozytywnie nastawiona by za rok znowu uderzyc
hehe lizaki pycha wlasnie kosztuje jednego
liebing choc nie jestem jego wilelkim fuuunem zagral pompująco
prosze mi nic nie pisać o secie Liebinga
Chałup :
prosze mi nic nie pisać o secie Liebinga
spoko za trzy tygodnie będziemy tańcować przy nim
Oficjalna Maskotka tegorocznego I Love Techno ( Electro)
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
kermitt :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ahahaha:D Daga!!!!!!!!!!!!!!!!
efka :
kermitt :
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikwahahaha:D Daga!!!!!!!!!!!!!!!!
Konkretni ludzie do spotkania tylko na konkretnych imprezach
_PrEzY_ :
Technasia - Acid Storm
Lubię to!
jakies sety mogłyby sie pojawić
ZCDona :
Jestem tego samego zdania
Po zeszłorocznej edycji myśli, że już nigdy więcej...
Po tej za rok na 99%
SEE YOU NEXT YEAR:
SAT 12 NOVEMBER 2011
FLANDERS EXPO GENT B.
KEEP ON LOVIN.
1. powinien być zakaz wypowiadania sie na tematy w ktorych sie nie uczestniczylo...
2. narzekanie ze grali electro itp itd tez mnie juz zaczyna wkurwiac...chcecie mocniej- polecam syndicate albo earthquake.
3. teraz ja:
jak juz wszyscy wiedzą jestem I LOVE TECHNO virgin i jak na pierwszy moj raz jestem mega zajarany...nagłośnieneim...organizacją...wodą za darmo...niskimi cenami napojów(porównując do niemieckich eventow)
minusy są ale nie wszystkie są z winy organizacji
- nie wszedlem na Boys Noize bo kurwa bylo tyle bydła
- wyszedlem z Vitalica bo znowu było w huj bydła
kolejny minus to trip przez Belgie z lotniska na impreze- huj z dojazdem na ILT, impreza w pociagu itp...najgorszy byl powrót kiedy obudzilem sie gdzieś koło AAchen bo przespałem Bruksele...hehe
na koniec- bede inny i poza setem Hella ktory wygral dla mnie- bawilem sie na scenie Marlboro-luz w ludziach i przechuj nuta grana przez calkiem spoko dupe.... zawsze musze znalezc dla siebie jakis maly kurwidół inny niz wszyscy...przynajmniej mialem lepsza miejscowke od Kacpra- ten lizał lizaki
lets go electro
MJKriSS :
1. powinien być zakaz wypowiadania sie na tematy w ktorych sie nie uczestniczylo...
2. narzekanie ze grali electro itp itd tez mnie juz zaczyna wkurwiac...chcecie mocniej- polecam syndicate albo earthquake.
3. teraz ja:
jak juz wszyscy wiedzą jestem I LOVE TECHNO virgin i jak na pierwszy moj raz jestem mega zajarany...nagłośnieneim...organizacją...wodą za darmo...niskimi cenami napojów(porównując do niemieckich eventow)
kolejny minus to trip przez Belgie z lotniska na impreze- huj z dojazdem na ILT, impreza w pociagu itp...najgorszy byl powrót kiedy obudzilem sie gdzieś koło AAchen bo przespałem Bruksele...hehe
na koniec- bede inny i poza setem Hella ktory wygral dla mnie- bawilem sie na scenie Marlboro-luz w ludziach i przechuj nuta grana przez calkiem spoko dupe.... zawsze musze znalezc dla siebie jakis maly kurwidół inny niz wszyscy...przynajmniej mialem lepsza miejscowke od Kacpra- ten lizał lizaki
lets go electro
uaktualnij sygnature
I LOVE TECHNO - dobra impreza
UNDERWORLD - dobry koncert
TECHNASIA - dobry dj
DR LEKTROLUV - jeszcze lepszy
MJKriSS :
3. teraz ja:
lets go electro
nie pierdol,
bawiliśmy się z Gutkiem na scenie Coca Coli i też było w pytę...
a lizaki były słodkie
ZCDona :
przede wszystkim dziekuje znajomym za dobra zabawe i towarzystwo
muzyka i towarzystwo czyni impreze!
to teraz czas i na mnie!
moja pierwsza impreza I LOVE TECHNO i na 100% nie ostatania, WIEDZIAŁAM, ŻE TAK BĘDZIE!
ta biba to coś pięknego i cudownego <poudaję chwilę estetę>, JARAM SIĘ!
pomijając fakt, iż pogoda była do d....na maxa, wszyscy przemoknięci, to i tak było w pytę!
każdy tylko czekał, żeby wejść do hangaru:D!
organizacyjnie-najlepsza event, na jakim byłam! można się wzbogacić o gamę fajnych gadżetów, darmowa woda do picia, tanie piwo, darmowe lizaki chupa chups, sprawne wejście, dobra organizacja z szatniami (podział na sektory, ale generalnie oddanie i odebranie rzeczy zajmowało chwilę, mimo iż ludzi było więcej niż by mogło liczyć przeogromne stado bydła <metaforycznie>).
muzycznie zostałam mile rozczarowana, tym bardziej, że patrząc na LU nie powalało mnie to na klatę...a tu jednak! wymiataliśmy od począrku do końca, czyli ok.6.35.
muzycznie bardzo dobrze, bo nie REWELACYJNIE <zabrakło więcej pierdo....>:
- optimo - na dobre rozpoczęcie i rozkręcenie całkiem żwawo:D
- ellen allien - pojawiłam się tam na chwilę, ale czegoś mi zabrakło i powróciłam na hella!
- hell - najlepsze wały, robienie mi wody z mózgu, dołączając do tego krzysia:D liebinga, dave'a clarka, simsa i hooda:D! co tu więcej pisać, jak dla mnie hell i liebing - przekozacko:) dziękuję dobranoc:D
nagłośnienie: duże AŁA! oby więcej takich imprez, na takim poziomie!
NIGDY w ŻYCIU na imprezie o 6.30 nie widziałam, żeby było tyle ludzi...cała sala zapier....obserwowałam z podziwem na twarzy:P!
no i co tu więcej mówić, ekipa technopierdolniętych pocisnęła standardowo na maxa! do next:D!
p.s. niesamowity motyw wyświetlany na ekranie, gdzie widać było 15 motywów ILT z każdego roku, niesamowicie podobało mi się to!
Przedostatni numer z setu Ellen Allien ktoś zna?
Po nim wchodzi Jay Haze Feat. Leile Tov - I Wait For You