Rychu zabrał za dużo kaset .....
przejebana podróz.. ale mysle ze warto bylo.. 2 czesc sebo K mistrzostwo ! fajny wystep booka shade.. koletzki wogole mi sie nie podobal.. tak jak napisal winet warto bylo zrezygnowac z majedeja na rzecz Berlina.. z tym ze na przyszlosc mamy nauczke.. podroz w piatek wyspanie sie.. i dopiero impreza. z marszu jechac ze slaska jest naparwde przejebane
pozdro do Kinexa i parasita i jego? dziewczyny bo tylko ich spotkalimsmy
Ostatnio edytowany przez Helmut Geier / Ascet (2010-11-08 08:42:13)
zapomniałem dodać...
Lee Jones dobrze nakręcił, Fehlmann zaczarował
Foty z Fly Bermuda:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Helmut Geier / Ascet :
przejebana podróz.. ale mysle ze warto bylo.. 2 czesc sebo K mistrzostwo ! fajny wystep booka shade.. koletzki wogole mi sie nie podobal.. tak jak napisal winet warto bylo zrezygnowac z majedeja na rzecz Berlina.. z tym ze na przyszlosc mamy nauczke.. podroz w piatek wyspanie sie.. i dopiero impreza. z marszu jechac ze slaska jest naparwde przejebane
pozdro do Kinexa i parasita i jego? dziewczyny bo tylko ich spotkalimsmy
j.w.
ogólnie powiem ze mam jakis niedosyt po BerMuDzie
podziwiam tych którzy zjedli całego "hamburgera" na tej imprezie, to mięso jeszcze żyło !!
pozdro dla Kinia i Loca ShishWaki
Miejsce idealne na tego typu eventy dużo miejsca i optymalna temperatura do zabawy
nagłośnienie jak było do przewidzenia wbijało w ziemie.
Thomas Fehlmann świety występ, Tiefschwarz'e zajebiście energetyczny live i dobry patent z wizualami
Sven rozgrzał hangar do czerwoności świetny set
Kalkbrenner chyba był mocno zajebany bo jego występ można porównać do odtwarzania soundtracku Berlin caling w winampie z minutowymi przerwami między kolejnymi kawałkami, ale ludzi zgromadził najwięcej nie wiem na czym polega jego fenomen... ale Rychu szybko i bezwzględnie wygonił jego fanów. Wizualnie bardzo fajnie bez przesytu.. Ali na wystepie Ryska klasa sama w sobie, Pfadfinderei też niczemu sobie szczególnie na Svenie i motyw miasta nocą.
n3rv :
tasieks :
KacperWroc :
zajebista muza, zajebisty klimat, zajebiste miejsce
nagłośnienie miodzio....i wszystko w tym temacie
Rychu i Sven kapitalnie
Thomas Fehlmann rewelacja !
~
Ma ktos ten wizual co lecial na Rysku z ta dziewczynka co przesuwa szklanki sila umyslu ?pewnie to (?) polecam film '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
takjest
idealnie zgrali to z dzwiekiem mega efekt
BERMUDA 2010 presents CITY SOUND BERLIN '
KacperWroc :
co to..?
Helmut Geier / Ascet :
KacperWroc :
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówco to..?
Die offizielle Compilation zu den Berlin Music Days 2010
xavery :
Richie Hawtin (M_nus) @ Berlin Music Days, Tempelhof Airport – Berlin (06.11.2010)'
szkoda ze 19 min ale i tak warto
After w Watergate. Dziękuje dobranoc.
KacperWroc :
i tu prosze jeszcze' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
1 Sascha Funke – Moses (Stimming Remix) 8:08
2 Oliver Koletzki – Echoes (Solomun Remix) 7:28
3 Omar – Feeling You (Henrik Schwarz Remix) 7:45
4 The Cheapers – Bonfire (Original Mix) 6:56
5 dOP – Playplayplay (Closing Edit) 7:20
6 Marek Hemmann – Left (Original) 7:58
7 Sebo K – Way Back (Original) 6:57
8 Lusine – Two Dots (Nic Fanciulli Remix) 8:14
9 Art Department – Without You (Original) 8:38
10 Moderat – Rusty Nails (Original) 4:34
11 Mano Le Tough – Oblique (Chateau Flight Remix) 7:43
12 Lee Jones – Kreuzberg 61 (Original) 6:32
13 Thomas Schumacher – Taxi (Mandy & Siopis Mix) 6:00
14 Fritz Kalkbrenner – Facing The Sun (Paul Kalkbrenn Mix) 7:33
15 Tiefschwarz – Trust (Original) 7:37
16 Booka Shade – Teenage Spaceman (Original) 6:23
17 DJ T – Dis (Kink Remix) 6:46
18 Format:B – Dog Tag (Original) 7:25
19 Highgrade Disharmonic Orchestr – Decided (Original) 7:07
20 Alex Under – El Encuentro (Richie Hawtin Edit) 3:17
21 Loco Dice – Definition (Original) 6:39
22 Ellen Allien – Searching (Original) 6:01
23 Joris Voorn – The Secret (Original) 7:48
24 Siriusmo – Einmal In Der Woche Schreien 4:03
25 Nicone – Thank You (Original) 5:39
Ostatnio edytowany przez kRzet... (2010-11-08 21:41:34)
ROSSI :
Patrick Chardronnet - Boogler
ktos posiada?
watergate <3
Keny :
Rychu zabrał za dużo kaset .....
winetu :
Kalkbrennerowi gratuluje gwiazdorstwa
poza tym:
- Sven jak dobre wino,
- Schwarz/Ame pieszczoty dla moich uszu,
- Richie = techno, chociaz w tej chwili aktualnie to co prezentuje to nie moja muzyczna bajka,
- zaluje ze ominal nas live Fehlmanna, jadac do Brlna przerabialem jego ostatni lp dla kompaktu..
ogolnie wyjazd jak najbardziej udany + wyczes team
@Bielanka, Chalup:
prosze o rozwiniecie mysli, ktos z tzw. VIPow wpadl na ten bankiet?
chyba wszyscy wpadli był otwarty tylko tylko dół, ale zabawa była dłuuuga i owocna!
BaBeLo :
@Bielanka, Chalup:
prosze o rozwiniecie mysli, ktos z tzw. VIPow wpadl na ten bankiet?
tak pieknej muzyki,kobiet,aury,atmosfery i nagÅ‚oÅ›nienia nie spotkaÅ‚em w życiu. szczerze wÄ…tpiÅ‚em, że coÅ› przebije Berghain a tu proszÄ™ najwiÄ™kszy baÅ›niopisarz nie wymyslilby tego, co tam sie dziaÅ‚o i tych ludzi, ktorzy tam byli nie do opowiedzenia. z vipow Hawtin( i jego sobowtor) z ekipa i swoja laska ( matko bosko, zakochalem sie...), Kruse, Lady Ka, David Guetta(niby sobowtor ale to byÅ‚ on!) no i Ci co grali, Mandy,Tiefschwarz...5h z wielkim bananem tuptajÄ…c przy takich nutach' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników w tym klubie na afterze...nie zapomni siÄ™.
kRzet... :
ROSSI :
Patrick Chardronnet - Boogler
ktos posiada?
wrzucÄ™ wieczorem
Chałup :
BaBeLo :
@Bielanka, Chalup:
prosze o rozwiniecie mysli, ktos z tzw. VIPow wpadl na ten bankiet?tak pieknej muzyki,kobiet,aury,atmosfery i nagÅ‚oÅ›nienia nie spotkaÅ‚em w życiu. szczerze wÄ…tpiÅ‚em, że coÅ› przebije Berghain a tu proszÄ™ najwiÄ™kszy baÅ›niopisarz nie wymyslilby tego, co tam sie dziaÅ‚o i tych ludzi, ktorzy tam byli nie do opowiedzenia. z vipow Hawtin( i jego sobowtor) z ekipa i swoja laska ( matko bosko, zakochalem sie...), Kruse, Lady Ka, David Guetta(niby sobowtor ale to byÅ‚ on!) no i Ci co grali, Mandy,Tiefschwarz...5h z wielkim bananem tuptajÄ…c przy takich nutach' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników w tym klubie na afterze...nie zapomni siÄ™.
mniej wiecej czaje co chcialbys powiedziec ale nie wiesz jak
udalo mi sie juz uczestniczyc w czyms podobnym i tez nawet nie chcialem slowa komentowac bo nic by tego nie opisalo..
Watergate jest moim numero uno (wyzej niz Panorama Bar) i chyba tak zostanie...
niesamowita jednosc, intymnosc i kameralnosc tego miejsca powala na kolana.
przed festynem mowilem ze najchetniej to bym zostal, przespal sie i rano wstal wypoczety na 10... jednak wyszlo jak wyszlo i liczylem sie z tym ze najprawdopodobniej to co mnie najbardziej nakrecalo w tym wyjezdzie bede musial odpuscic...
szkoda, ale swoje juz dostalem jakis czas temu takze nie mozna byc zbyt pazernym
pzdr!
Ostatnio edytowany przez BaBeLo (2010-11-09 17:44:12)
z kolei ja moge zalowac ze nie poszedlem... w sumie trzeba bylo zastosowac twoja taktyke...niestety skonczylo sie tak jak sie skonczylo... o 13 spales na ceracie
Keny :
z kolei ja moge zalowac ze nie poszedlem... w sumie trzeba bylo zastosowac twoja taktyke...niestety skonczylo sie tak jak sie skonczylo... o 13 spales na ceracie
na ceracie z Toba.. nadzy.. blodzy.. to najpiekniejsze co moglo mi sie przytrafic podczas tego wyjazdu...
LOL.... nie no najpiekniejsze...najpiekniejsza ..w sumie to ch..j wie co to bylo ..ale nazwano to shemale