ρiotreκ :
Stardust :
udało się komuś z forum zsynchronizować 2 traktory ?? aby grać w dwie osoby
mozesz to zrobic przez ethernet, potrzebne jest dodatkowe oprogramowanie do zarzadzania sygnalem midi, ogolnie duzo jest o tym w necie...
Dzięki za info..
Ułtła :
po ki chuj mi 2 traktory
wole 2 traktory niz ableta i traktora na tym samym lapie .. jak ty w ogole chcesz z tego grac? Bedziesz cały czas miedzy okinkami przelaczal. czy bedziesz pamietel co gdzie i jak jest zmapowane na kontrolerze ?
dropski :
Ułtła :
po ki chuj mi 2 traktory
wole 2 traktory niz ableta i traktora na tym samym lapie
.. jak ty w ogole chcesz z tego grac? Bedziesz cały czas miedzy okinkami przelaczal. czy bedziesz pamietel co gdzie i jak jest zmapowane na kontrolerze ?
F9 w macu i ma dwa okienka naraz ukazane
Stardust :
dropski :
Ułtła :
po ki chuj mi 2 traktory
wole 2 traktory niz ableta i traktora na tym samym lapie
.. jak ty w ogole chcesz z tego grac? Bedziesz cały czas miedzy okinkami przelaczal. czy bedziesz pamietel co gdzie i jak jest zmapowane na kontrolerze ?
no super, lupka jest w zestawie?
dropski :
Stardust :
dropski :
wole 2 traktory niz ableta i traktora na tym samym lapie.. jak ty w ogole chcesz z tego grac? Bedziesz cały czas miedzy okinkami przelaczal. czy bedziesz pamietel co gdzie i jak jest zmapowane na kontrolerze ?
no super, lupka jest w zestawie?
w nowym snow osx , tylko spacja wystarczy ty jako fanatyk apple powinieneś to wiedzieć
dropski :
pogadac sobie mozemy na zywo, tu co najwyzej moge sie z Ciebie ponapierdalc :F
Tak ?! akurat tego nie zauważyłem. Slabo sie starasz no chyba ze to wszystko co potrafisz w ''po napierdalaniu''
da radę ustawić żeby traktor pro nie nagrywał do WAV tylko MP3 ?
ableton nie widzi uc33e, co może być przyczyną?
sterowniki mam, ale nie ma go wcale w IN do wyboru
śmiga wszystko, wielkie dzięki
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników fajny bajer ogarnia ktos ile takie cos moze kosztowac i co to jest?
Stardust :
dropski :
to prototyp - jeszcze nie ma w sprzedazy
a nie wiesz gdzie case można do niego kupić
dropski :
Stardust :
dropski :
to prototyp - jeszcze nie ma w sprzedazy
a nie wiesz gdzie case można do niego kupić
fakkk
Digital DJs to pay £150/year licence fee in UK at Community forum; In the UK, anyone playing digital music from a hard-disk in a public place.
DJs can copy up to 20,000 tracks onto their computers for DJing in public and keep a backup on a separate hard drive.
Tez mozna roznie interpretowac ilosc walkow oraz rodzaje nosnikow ale jest o wiele klarowniej.
Polowa tej sumy co w Polsce i mozna odpisac od podatku.
ZAIKS to kurwa zakon templariuszy czy jak do chuja.
dropski :
i zapewne wiekszosc ma to w dupie w UK bo niema zadnych kontroli
- pozatym jak mial bym placic 150 PLN złoty rocznie, to na takie warunki moge sie zgodzic - ostatecznie :G
No wlasnie nie.
Maja inna mentalnosc niz np. Polacy i placa.
Kontroli raczej nie ma ale za to szefowie klubow sprawdzaja czy dj grajacy w ich klubie ma takowa licencje. 150 funtow to naprawde malo .