gutek81 :
otm :
ktoś skory ogarnąć jakiś mały after? przymierzamy się ram0lem powoli do wyjazdu, bilety już są
after jest tylko jeden:
w Berlinie!
Lubię to!
kuuba :
Chałup :
Grabez :
ile ludzi wbija do rzezni?
Troche bedzie
Bilet zaklepany
ale mi chodzi o to jaka jest pojemnosc tego miejsca. tysiac? dwa? nigdy tam nie bylem, to nie wiem.
Grabez :
kuuba :
Chałup :
Troche bedzie
Bilet zaklepanyale mi chodzi o to jaka jest pojemnosc tego miejsca. tysiac? dwa? nigdy tam nie bylem, to nie wiem.
jezeli weszlo by tam 2000 ludzi to juz bym tego takim typowym "klubem" nie nazwal....
z kontekstu tresci pierwszego posta licze na impreze z udzialem max 500-700os. - wtedy byloby milusio imo.
tylko teraz trzeba wygospodarowac wolna sobote na "dojście do siebie"
masstive :
Grabez :
kuuba :
Troche bedzie
Bilet zaklepanyale mi chodzi o to jaka jest pojemnosc tego miejsca. tysiac? dwa? nigdy tam nie bylem, to nie wiem.
jezeli weszlo by tam 2000 ludzi to juz bym tego takim typowym "klubem" nie nazwal....
z kontekstu tresci pierwszego posta licze na impreze z udzialem max 500-700os. - wtedy byloby milusio imo.
tylko teraz trzeba wygospodarowac wolna sobote na "dojście do siebie"
przyzwyczaiłeś się do polskich standardów klubowych za bardzo chyba 500-700 to w Europie klub średniej wielkości. albo nawet mały.
Rzeźnia to pojemność ponad tysiąc ale mniej niż dwa. tak mi się przynajmniej zdaje, ale pewnie o tym poinformujemy dokładnie za czas jakiś.
max to wydaje mi się tyle osób ile było np. na miss kittin.
a ile było lub wejdzie - można zapytać samego organizatora.
no to spodziewajcie się mnie i Pality kissiorki
NO to CI niespodzianka! Będę akurat wtedy na poznaniu
Spróbuje dziewczynę namówić heh
otm :
ktoś skory ogarnąć jakiś mały after? przymierzamy się ram0lem powoli do wyjazdu, bilety już są
no to ja się dosiadam nie mogłem się oprzeć tej bibie
No to pojedziemy do Berlina przez Poznań
No trzeba chyba pielgrzymkę ze szczecina odbyć
ZCDona :
kuuba :
ZCDona :
ale macie tempo... przez was musze jutro isc do mayeraWez kilka i sprzedawaj przed impra
skad te fundusze? ledwo na jedna wlote ukulam
Nie becz Ja też jutro tam się wybieram ...
ja sie boje pomysleć co tam się bedzie działo, bo jak pomyślę to cieknie po nogach z wrażenia a nie chce mieć kałuży w kuchni. Przedsprzedaż ruszyłą z kopyta i się nie dziwie. Dalej nie ogarniam wiadomości o tej bibie. Kto nie będzie ten CIPA
SOWA aka ON :
otm :
no to ja się dosiadam nie mogłem się oprzeć tej bibie
o/
czeski :
jedno mnie tylko zastanawia
Kod:
Na miejscu: • ogrzewanie
Stara Rzeźnia to opuszczone miejsce po ...starej rzeźni, które na co dizeń nie jest użytkowane.
Powierzchnie budynków służą do różnych akcji typu koncerty, happeningi, giełdy.
W środku nie ma sanitariatów, ani ogrzewania.
Ale ostatnio na imprezie IN/OUT nie wiem czy dobrze przyuważyłem, ale główna sala została otynkowana, tudziez zaklejona regipsami co by się tynk na łeb ludziom nie sypał przy mocniejszym brzmieniu
Miejsce jest niesamowite
architektura, wizuale, muzyka, tańczący ludzie... pyszności!!!
no dobra robimy trip
na tresorze sepuk mówił, ze ogarnie bilety ciekawe czy pamięta cos z tego
ja też, a co mi tam
BoxSter :
a kupiłem sobie bilet co mi tam
+2