missext :
Marlenne :
missext :
jak sobie przypominam ich wystep z zeszlego roku to wlasnie takie mam wrazenie. bas byl duzo glebszy, az sie czulo na ciele niektore uderzenia, wiecej przestrzeni. zdecydowanie lepiej wywazone naglosnienie maja w kato niz w plocku
klaszcz torbo
<klaszcze>
Nightmare :
sequencer :
nawet na końcu znalazł się nowy premierowy utwór
Coś b. dobrego?
nie
w sumie jak dla mnie bez rewelacji ale mysle, ze moze sie spodobac
Marlenne :
Kwestia gustu. Ja utworu jeszcze nie słyszałem.
Moderat Live at Tauron Nowa Muzyka
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
Nightmare :
Marlenne :
Kwestia gustu. Ja utworu jeszcze nie słyszałem.
Moderat Live at Tauron Nowa Muzyka
'
Jak posluchasz, daj znac co myslisz
Nagłośnienie było lepsze niż na AR 08, lepiej wyważone, przez co bardziej przestrzenne, lepsza barwa dźwięku itd. Co do nowego utworu Moderata to nie jest taki zły, popracują nad nim i będzie OK. Na pewno gorsze były visuale, nie ta klasa telebimów co na AR, mówię o tym dlatego bo bardzo brakowało tego na występie Nosaja, szczególnie po tym co można było zobaczyć w necie podczas jego występów.
Jakby ktoś chciał zobaczyć(część moich filmików z Taurona):
Nosaj Thing:
'
'
'
Moderat:
'
'
'
sequencer :
http://www.youtube.com/watch?v=qs1-EhBOOf4
Co to za wał?
Nightmare :
sequencer :
Co to za wał?
Modeselektor - Let Your Love Grow
sequencer :
Nagłośnienie było lepsze niż na AR 08, lepiej wyważone, przez co bardziej przestrzenne, lepsza barwa dźwięku itd. Co do nowego utworu Moderata to nie jest taki zły, popracują nad nim i będzie OK. Na pewno gorsze były visuale, nie ta klasa telebimów co na AR, mówię o tym dlatego bo bardzo brakowało tego na występie Nosaja, szczególnie po tym co można było zobaczyć w necie podczas jego występów.
Brak wizuali dalo sie odczuc ale moze dlatego, ze widzialam ich juz 2 raz i to nie bylo to samo pierdolniecie co rok temu. Moje subiektywne zdanie jest takie, ze ten nowy walek jest na tych samych patentach, w sumie projekt monotematyczny.
sequencer :
Nightmare :
sequencer :
Co to za wał?
wałek daje rade
sequencer :
Nightmare :
sequencer :
Co to za wał?
Moderat ft, Paul St. Hilaire dokładniej, ale dzięki Wałek całkiem całkiem.
MODESELEKTOR (OFFICIAL SITE) I think we played yesterday one of the best moderat shows so far... thank u poland... crazy!
Schranzkurva :
MODESELEKTOR (OFFICIAL SITE) I think we played yesterday one of the best moderat shows so far... thank u poland... crazy!
cyko :
bo tak było, szkoda tylko że KMP w Katowicach nam urwało początek występu
Nosaj Thing!!!!!!!!!! zostalam zmiazdzona!! oprocz tego ze zamarzalam to bylo dobrze
Mi z Nosaja ten wałek nie daje spokoju:
'
MODERAT
'
'
'
'
'
dzwiek czysty, ale niestety troche nierowno ze wzgledu na zbyt soczysty bass
a co do tego ze byl to ich najlepszy wstęp jak dotąd - mieli zagrać godzine...ale chyba rzeczywiscie im sie spodobało bo grali dużo dłużej.szacun
Schranzkurva :
tak beda pierdolic po kazdym wystepie w Polsce? co za dupolizanie, zal troche
Niezła jakość Popers, na Twoich filmikach jest lepsza jakość obrazu, na moich lepszy dźwięk. Gdyby złączyć to tak w jeden był by ideał Za niedługo dodam filmik z Gaslamp Killer.
RomeY :
Schranzkurva :
Podobalo im sie to napisali o tym.
Ja w tym zadnego dupolizania nie widze.
Jo tyż nie.
Była zwała z nagłośnieniem na Live stage. Dopiero na Moderat normalnie było. Po 15 minutach poszedłem z Prefuse73, a wczesniej z Dub Mafia. Na Gaslamp Killer & Gonjasufi
też było troche przesterów z jednego mikrofonu. Niestety duży minus za to Muzycznie było miło, ale nagłośnienie zepsuło trochę - nie wszystko na szczęscie.
Jak dla mnie najlepiej było na Nosaj i DMX.
Martin :
RomeY :
Schranzkurva :
Podobalo im sie to napisali o tym.
Ja w tym zadnego dupolizania nie widze.
dupolizanie, to byłoby machanie przez połowę seta polską flagą..jak np. Armin van Bieber
sequencer :
Niezła jakość Popers, na Twoich filmikach jest lepsza jakość obrazu, na moich lepszy dźwięk. Gdyby złączyć to tak w jeden był by ideał Za niedługo dodam filmik z Gaslamp Killer.
narazie nie znalazlem małego kompaktu ktory dobrze ogarnie dzwiek, co jest dziwne bo wiele telefonów kom lepiej dzwiek nagrywa... ten co mam przynajmniej zoomem nadrabia i z samego tylu widac jak z pod sceny, a jak tylko ogarne jakis dobry program do obróki to i dzwiek bedzie równy - bo jakość dobra tylko nierówna <EOT>
Wy tu gadu gadu a ja z okna widze fajerwerki
sequencer :
Mi z Nosaja ten wałek nie daje spokoju:
'
NO WAŁ WPADA W UCHO , SAM CIEKAW JESTEM CO TO
popers :
sequencer :
narazie nie znalazlem małego kompaktu ktory dobrze ogarnie dzwiek, co jest dziwne bo wiele telefonów kom lepiej dzwiek nagrywa... ten co mam przynajmniej zoomem nadrabia i z samego tylu widac jak z pod sceny, a jak tylko ogarne jakis dobry program do obróki to i dzwiek bedzie równy - bo jakość dobra tylko nierówna <EOT>
Ja nagrywam Nokią E52 która właśnie nieźle łapie dźwięk, szkoda tylko że nie nagrywa obrazu w czymś lepszym jakościowo niż VGA. Co do dźwięku w kompaktach to podobno SONY całkiem całkiem łapie dźwięk.
@ DISC
O tak, chętnie bym się dowiedział..
...............
Najgorsze jest to że nie ma secisza Panthy Du Prince, ani chociaż dobrego filmiku na YT.