jebać bailey'a pokaż mi jakiś zajebiaszczy set z przełomu 08-10
miniboy :
Tobie nie robi roznicy czy to gra LexyPaul czy Bailey...przy obu setach jestes najebany i tak jak szpadel
dario_sdf :
Po rocznej absencji znowu się potańczy..
miniboy :
tych najlepszych undergroundów końca 2008 w tym momencie nie posiadam a szkoda bo były rewelacyjne,poza tym jesli byles na jego secie 2 lata temu na srejdeju to chyba pamietasz jaka to była moc:> moze i fakt ze ostatnio nic specjalengo nie wydał/czy tam zagral,ale dla mnie jego wystepy są zawsze czymś szczególnym,zreszta przekonamy sie w tym roku co zagra:/
a ja nie dostane wolnego !!! Kurwa!!! Jebane szefostwo- fuck! Od 3 lat nie byłam bo mnie line up nie powalał a teraz ....nosz kurwa jego mać .
(post sie nadaje w sumie bardziej do "na odreagowanie " )
Łazan :
miniboy :
tych najlepszych undergroundów końca 2008 w tym momencie nie posiadam a szkoda bo były rewelacyjne,poza tym jesli byles na jego secie 2 lata temu na srejdeju to chyba pamietasz jaka to była moc:> moze i fakt ze ostatnio nic specjalengo nie wydał/czy tam zagral,ale dla mnie jego wystepy są zawsze czymś szczególnym,zreszta przekonamy sie w tym roku co zagra:/
no chyba żartujecie...jego ostatnie epki były naprawdę dobre np. watergate albo I want your sex (wspólnie z Hadesem).
winetu :
miniboy :
Tobie nie robi roznicy czy to gra LexyPaul czy Bailey...przy obu setach jestes najebany i tak jak szpadel
hehehe ,ale się bawi
tam gadacie...jak nie chcę to jednak naprawdę potrafię nie pić.
Dajcie mi kozackiego secisza Bailey'a
miniboy :
Dajcie mi kozackiego secisza Bailey'a
nie ma bo obecnie gra i wydaje kaszane
didabomba :
miniboy :
Dajcie mi kozackiego secisza Bailey'anie ma bo obecnie gra i wydaje kaszane
najlepsze sety z lat 2000 - 2002
icey5 :
a ja nie dostane wolnego !!! Kurwa!!! Jebane szefostwo- fuck! Od 3 lat nie byłam bo mnie line up nie powalał a teraz ....nosz kurwa jego mać .
(post sie nadaje w sumie bardziej do "na odreagowanie " )
chcesz to Ci wolne ogarne
najlepiej udawać wymioty i biegunkę. lekarz I kontaku tego nie sprawdzi i przepisze jakieś 2 piguły i wypisze "El Quattro" bez problemu ( sprawdzony patent )
nie udajesz, tylko mówisz, że wymiotujesz i masz srake...
Lekarz nie jest w stanie tego sprawdzić a nie może także problemu zignorować
kilo śliwek zagryzione śledziem w occie i popite litrem mleka, powtarzaj do skutku
adriano :
kilo śliwek zagryzione śledziem w occie i popite litrem mleka, powtarzaj do skutku
tylko ze wtedy juz nie bedzie to udawanie
duże ilości gumy do żucia skutecznie uruchomią wymioty oraz niekontrolowane wypróżnienie
wlacz 2girls1cup
włącz lepiej telepudło i popatrz, co nasz wspaniały rząd odwala, od razu Ci się zbierze na wymioty
AMERICAN GRIZZLY :
najlepiej udawać wymioty i biegunkę. lekarz I kontaku tego nie sprawdzi i przepisze jakieś 2 piguły i wypisze "El Quattro" bez problemu ( sprawdzony patent )
potwierdzam, patent sprawdzony;)