GSz Radio :
Od dnia dzisiejszego od rannych godzin do wieczornych bede lecialy rozne kawalki i sety w radiu oczywiscie z przerwami na sety live wykonawcow, kawalki bede dobierane automatycznie nie zaleznie od gatunkow lub podzielone na konkretne gatunki, pragniemy zadbac o uczestnikow forum zeby uprzyjemnic wam czas spedzany tutaj. Tytuły kawalkow beda wyswietlane wiec spokojnie kazdy bedzie wiedzial co leci i mogl sobie posluchac swoich ulubionych utworow. Gszradio dziekuje Majakov'owi za pomoc w odpaleniu tego nowego projektu w Gszradiu, bez jego pomocy by sie nie obeszlo. Wiec zapraszamy do sluchania praktycznie 24h na dobe. Goroce pozdrowienia ekipa radia.
i co z tym ?
Rocker :
GSz Radio :
Od dnia dzisiejszego od rannych godzin do wieczornych bede lecialy rozne kawalki i sety w radiu oczywiscie z przerwami na sety live wykonawcow, kawalki bede dobierane automatycznie nie zaleznie od gatunkow lub podzielone na konkretne gatunki, pragniemy zadbac o uczestnikow forum zeby uprzyjemnic wam czas spedzany tutaj. Tytuły kawalkow beda wyswietlane wiec spokojnie kazdy bedzie wiedzial co leci i mogl sobie posluchac swoich ulubionych utworow. Gszradio dziekuje Majakov'owi za pomoc w odpaleniu tego nowego projektu w Gszradiu, bez jego pomocy by sie nie obeszlo. Wiec zapraszamy do sluchania praktycznie 24h na dobe. Goroce pozdrowienia ekipa radia.
i co z tym ?
wakacje i przerwa
zapraszam do radyjka wlasnie na secisza
zapraszam do przesluchania ostatniego seta techy mnml' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
zapraszam na 20.00 na Wieczorowe techno bicie, komu sie nudzi i nie ma co robic zapraszam do sluchanie MUSIC IS THE KEY
nie wiem czy to burza czy co ale caly czas rozlacza wiec nie ma sensu grac przykro mi do nastepnego
Ostatnio edytowany przez cmochu (2010-08-22 20:53:37)
po wakacyjnej przerwie bardzo chetnie powroce na radiowe fale, oczywiscie jesli cmochu pozwoli mi sie dopchac do ramowki
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw Rocker - wonders... Zapraszam live
Rocker :
mam wrażenie ze sam tu gram
zapraszam za 20 min
dosc ze grasz sam to ile osob slucha.. 2, 3 ? to gsz radio juz umarlo
WojTech :
Rocker :
mam wrażenie ze sam tu gram
zapraszam za 20 mindosc ze grasz sam to ile osob slucha.. 2, 3 ? to gsz radio juz umarlo
podpisuje sie pod tym w 100%
ale rockera poslucham zeby mu smutno nie bylo :F