KacperWroc :
a bÄ™dzie to' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników ??
nie
Na ten mayday pojadę - pierwszy raz od 3 lat ciągnie mnie tam, tak jakby cos się zmieniło... troche świeżości na md( cyt.lato
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Ale jakby to zagrał to nie obraził bym się(mam w pamięci obraz jak zagrał to na Creamfields 2006 PL i te VISUALE)
sequencer :
'
Ale jakby to zagrał to nie obraził bym się(mam w pamięci obraz jak zagrał to na Creamfields 2006 PL i te VISUALE)
nie no wizuale to tam były przejebane, na Clarke'u zwłaszcza :F
a na moje dobrze, że nie ma Svena, chociarz bardzo go lubię i szanuję.... ale zamiast niego mogli zaprosić dwoch czy 3 innych kozaczków ktorych nie bylo dawno w Polandi... w 2007 roku set Svena dla mnie najlepszy na Mayday za to 2008 to jak dla mnie porażka.... w 2009 juz wogole nie tracilem muzyki na niego.... do dziś nie mogę sobie wybaczyć że opuściłem extraweltow na svena !! ja chce EXTRAWELT !!!!!!
byli,teraz masz millsa i clarka,fakiego,czy dusty kida,ktory mial zagrac na audio riverze,wiec jak dla mnie ze ten koles zagra na md pl,duży +,brakuje mi karotte
keypaul :
PVD zagrał bardzo dobrego seta na Globalu
czytając opinie z globala, stwierdzam że albo byłeś w innym miejscu, albo sam nie wiesz o czym gadasz
sam nie wiesz o czym gadasz nie czytaj,tylko bądź,posłuchaj i sam oceń ,mi sie set pvd podobał,tak samo digweeda
chyba ,ze tam byłeś tylko po to,zeby ulotki na soundtropolis rozkładać pod parasolami heheheh
gutek81 :
gdzie ja byłem i co ja widziałem to tobie chłopaku jeszcze daleka droga.
gdy ty na chleb mówiłeś "beb" a na muchy "ptapty", rowerem pod stół mamie wjeżdzałeś - ja ze starą ekipą zwiedzałem techno stolice...
więc o czym my tu w ogóle...
true.
_PeKiN__ :
gutek81 :
gdy ty na chleb mówiłeś "beb" a na muchy "ptapty", rowerem pod stół mamie wjeżdzałeś - ja ze starą ekipą zwiedzałem techno stolice...
więc o czym my tu w ogóle...true.
poniosło cię.......pewnie o tyle starszy musisz być ode mnie,ze juz masz kulaske i gromadkę dzieci hehe
keypaul :
_PeKiN__ :
gutek81 :
więc o czym my tu w ogóle...true.
poniosło cię.......pewnie o tyle starszy musisz być ode mnie,ze juz masz kulaske i gromadkę dzieci hehe
potwierdzam i dodam że wtedy tez na dywan po drabinie wchodziłes i na gówno 'papu' wołales
Hellboy r*zjeb mi czaszke, proszÄ™ ciÄ™ o to: '
ps. jakby było jeszcze Spektre w line-upie to byłbym przeszczęślwiy.
czy mi się wydaje czy wykształciło się już coś takiego jak hardviksa ?
zdaje ci siÄ™
wszyscy (schranzohole) potajemnie czekajÄ… na K o n i e c /Hellboya.
po raz pierwszy od dłuższego juz czasu mozna zaoberwowac pozytywne emocje przed ta imprezą widac ze organizatorom konkurencja zaczeła pomału otwierać oczy miejmy nadzieje ze to nie koniec zmian i w koncu warunki gastronomiczne beda bardziej sprzyjające zeby mozna swobodnie cos zjesc i sie czegos napic
hardsoul :
wszyscy (schranzohole) potajemnie czekajÄ… na K o n i e c /Hellboya.
chyba cie troche ponioslo
Byc23k :
sequencer :
BOCian7 :
nie'
Ale jakby to zagrał to nie obraził bym się(mam w pamięci obraz jak zagrał to na Creamfields 2006 PL i te VISUALE)nie no wizuale to tam były przejebane, na Clarke'u zwłaszcza :F
na Franku Kvitta też
jutro bede załatwiać wolne na 10 listopada- bedzie bitwa cos czuje, bedzie cięzko aler nie trace nadziei... póki co.
trzymaj trzymaj. dzięki
w koncu od tych trzech lat chce znowu tam byc- skład jest bardzo fajny...wreszcie!
icey5 :
jutro bede załatwiać wolne na 10 listopada- bedzie bitwa cos czuje, bedzie cięzko aler nie trace nadziei... póki co.
daj namiar na pracodawce
jak zobaczy całą gsz pod biurem to nie będzie miał wyjścia.
PIN_U :
po raz pierwszy od dłuższego juz czasu mozna zaoberwowac pozytywne emocje przed ta imprezą widac ze organizatorom konkurencja zaczeła pomału otwierać oczy miejmy nadzieje ze to nie koniec zmian i w koncu warunki gastronomiczne beda bardziej sprzyjające zeby mozna swobodnie cos zjesc i sie czegos napic
jesli masz na mysli to, ze bedzie mozliwosc kupienia alko bez przechodzenia przez korytarz do namiotu na zewnatrz, to na to bym nie liczyl, chyba, ze sejm zmieni ustawe o imprezach masowych