a bÄ™dzie to' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników ??
Byc23k :
Maglite :
krystianpee :
kurwa gdzie liebing, sven i rush!!!!!!!!!!!!!!!
paru dj amatorow by moglo nie grac a wskoczyc by mogli oniiiia nie pomyslałes ze ci owi "amatorzy" mniej kosztuja niz ten smierdzacy sFen (który był juz w chuj razy) rasz i libink?
od liebinga Ty siÄ™ odpierdol
no właśnie
Byc23k :
Maglite :
krystianpee :
kurwa gdzie liebing, sven i rush!!!!!!!!!!!!!!!
paru dj amatorow by moglo nie grac a wskoczyc by mogli oniiiia nie pomyslałes ze ci owi "amatorzy" mniej kosztuja niz ten smierdzacy sFen (który był juz w chuj razy) rasz i libink?
od liebinga Ty siÄ™ odpierdol
dobrze mówi jutro nowy podcast
Maglite :
i bardzo dobrze, sFena tez nie ma i jest zajebiscie
chuj ze sfejnem, ani razu na nim nie byłem przez te trzy lata co jeżdżę
ale na Liebinga bym se poszedł :F
Widze ze tu jestem przegloswoany ale naprawde 3 gosci bym nie wpuscil na mayday i takie moje zdanie . A liebinga nie bylo juz dawno u nas..
Nie ma Liebinga, ale są nowe "twarze", fakt Liebing mógł by jeszcze wpaść na MD, szczególnie że miło wspominam jego granie z MD 2003 i 2004, ale to się już nie powtórzy bo już nie gra takiej muzy.
noi 2005 tez ladnie zagral najlepiej jak by byl collabs no fakt nowe twarze to szanuje bo jest paru fajnych gosci zobaczymy co to bedzie
Maglite :
[...]coÅ› o liebingu[...]
zwal se gruche przy zdjeciu PvD i pierdolnij fikołka
Liebing moglby byc, dla mnie jest swietnym djem.
Żaba :
Maglite :
lubie muzyke PvD, i co z tego? a fikołka nie zrobie bo jestem za gruby
no i nie sram sie ze ma grac PvD bo grał tylko raz na MD zamiast jakiegos mietka i romka. niech oni nie graja bo nikt ich nie zna.
Maglite :
Żaba :
Maglite :
lubie muzyke PvD, i co z tego? a fikołka nie zrobie bo jestem za gruby
no i nie sram sie ze ma grac PvD bo grał tylko raz na MD zamiast jakiegos mietka i romka. niech oni nie graja bo nikt ich nie zna.
PVD zagrał bardzo dobrego seta na Globalu,widać że dalej gra swoje i najlepiej wypada z tych wszystkich teściów,armanich,ejtebowców,czy,szulców,po drugie od lat 90tych był związany z imprezą Mayday,a Szulca jak usłaszalem to sie zalamalem na niemieckim MD,sam chlop nie wiedzial co ma grac,zeby rozkręcić publike,pogubil sie jak klocek w gaciach i te jego pedalskie minki z usmieszkami ...tradżedy o Arminie tez nie wspominam,kiedy po 2godzinach upliftingu wszystkich swoich pioseneczek z wokalami babeczek ,wrzuca leny fakiego remix"stranger to stability"wtedy sie obudzilem i zaczelem tanczyc ehehhehe
Ostatnio edytowany przez keypaul (2010-08-21 13:57:52)
"armanich"
D. Zahn - stranger to stability w remiksie fakiego to najwieksza wiksa ostatnich lat :F
a o poziomie pvd i innych trens dj sie nie wypowiadam bo sram na ten rodzaj muzyki (wole juz sie wybrac na zwykla dyskoteke)
Żaba :
D. Zahn - stranger to stability w remiksie fakiego to najwieksza wiksa ostatnich lat :F
a o poziomie pvd i innych trens dj sie nie wypowiadam bo sram na ten rodzaj muzyki (wole juz sie wybrac na zwykla dyskoteke)
nie pitol bo na początku to był dobry numer.. teraz już za bardzo przereklamowany..wszyscy się nim podniecają. , fakt faktem zrobił szał ale żeby był długowiecznym hitem to za mało..
takie moje zdanie:P
nigdy nie był dobry pym pym pympyrympym, wiksa jak chuj :F
jak na audioriver zagrali go SMD to caly ich zajebisty występ zostal zabity dla mnie tym numerem i od razu ucieklem do namiotu
Żaba :
Żaba :
idź na dyskoteke,a ta wiksa twoja grana,jest na kazdym evencie od time warp po md czy awekenings
Żaba :
jak na audioriver zagrali go SMD to caly ich zajebisty występ zostal zabity dla mnie tym numerem i od razu ucieklem do namiotu
dokladnie, ten wałek to nieporozumienie, nie wiem czemu niektozi go tak lansuja
Żaba :
jak na audioriver to puscili,to caly audioriwowy spęd zaczął się dopiero bawić,a nie bujać na boki czy spac na skaprie przy chilałtach,przynajmniej dobrze udeptali piasek ehehhehe
ja tam wole bx3 od fakiego
keypaul :
Żaba :
a o poziomie pvd i innych trens dj sie nie wypowiadam bo sram na ten rodzaj muzyki (wole juz sie wybrac na zwykla dyskoteke)idź na dyskoteke,a ta wiksa twoja grana,jest na kazdym evencie od time warp po md czy awekenings
cale szczescie na takich imprezach wybieram raczej wystepy grajkow ktorzy nie graja takiej szmiry
keypaul :
Żaba :
jak na audioriver zagrali go SMD to caly ich zajebisty występ zostal zabity dla mnie tym numerem i od razu ucieklem do namiotujak na audioriver to puscili,to caly audioriwowy spęd zaczął się dopiero bawić,a nie bujać na boki czy spac na skaprie przy chilałtach,przynajmniej dobrze udeptali piasek ehehhehe
chuj mnie to interesuje kto sie przy tym bawi (choc nie widzialem takiej reakcji). dla mnie to gówno i tyle
eot
Ostatnio edytowany przez Żaba (2010-08-21 14:22:06)