AMERICAN GRIZZLY :
nie ma to jak przeczytać w EiS 'turtorial' jak nagłośnić pokój w bloku, a potem wypierdalać teksty na temat nagłośnienia na imprezie takich rozmiarów
Ald, firma zajmująca się nagłośnieniem, to ludzie pracujący przy największych wydarzeniach w PL i w Europie. Dalsze rozprawianie o możliwości lepszego ustawienia dźwięku jest tutaj zbędne
Nie zapominajmy o tym, że klasztor jest monumentem historii, który jak każdy inny budynek ma pewne ograniczenia jeśli chodzi o siłę dźwięku..
Man, mnie nie chodzi o to kto nagłaśniał, bo mógł to być wujek Ryszard z Lubiąża co prowadzi szkółkę sosny koreańskiej. Chodzi mi o fakt, że budynki typu - zaokrąglijmy pojęcie - "kościół" da się dobrze nagłośnić i wiem o tym, bo widziałem i słyszałem. Byłem w Lubiążu na SLOT festiwalu, wiem która to sala i mam do niej porównanie z sali o podobnej kubaturze i budowie - również zabytkowej. Jak na mój gust, skoro bywały momenty, że grało dobrze, to ktoś po prostu nie dopilnował sprzętu, akustyk dał dupy i tyle. Nie ma z resztą o czym dywagować, było co było, pewnie w przyszłym roku się poprawicie.
ma ktoś jakieś ładne zdjęcia ze sceny Electrocity ?
Gofer :
stanioo :
bakipl904 :
i jeszcze jedno pyt, czy pamieta ktos moze, kto gral po Marco Remusie, bo godnosci tego czlowieka nie pamietam, lecz wiem ze moje nogi rwaly sie do skakania:D
Problem w TT sprawdzic ?
Chris Da Break.a wlasnie jak zagral krzysiek i co gral tym razem ?
grizly cos ci sie obilo o uszy ?
qubik :
Na 100% to aparat, jeszcze nie widziałem telefonu z zoomem 10X optycznym.
Nie jest tak źle obraz dobry, tylko ten dźwięk mono .
panasonic dmc-tz8 .... dla scislosci zoom x12 optyka, autofocus nie wyrabial przy tym oswietleniu troche i remusa na zoomie bylo ciezko uchwycić (ostrego). Dzwiek nagrywany w stereo... tylko czasem przy mocniejszym pierdolnieciu filtry sztucznie wyciszaly stad moze wrazenie mono...
co do naglosnienia eventu nie narzekalbym tak gdybym nie mial porównania z zeszlym rokiem gdzie bylo zdecydowanie lepiej, najwieksza lipe robily te parkiety na bokach sceny - one wpadaly w drgania i ogolnie lipunia. W klasztorze chujowo bylo slychac niemal w kazdym miejscu. Pozatym pozostale sceny jak dla mnie tez szalu nie robily jesli chodzi o naglosnienie - wydaje mi się że zeszły rok brzmial zdecydowanie lepiej.
z innej beczki nie rozumiem podjescia: robic scene w lokalizacji mimo swiadomosci ze ma chujowa akustyke, i na dodatek stwierdzic za duzo zabawy z rozstawianiem glosnikow zeby bylo dobrze.
Gofer, Krzyśka słyszałem tylko przez kilka chwil,ale byłem tak zalatany że nie bardzo mogłem się skupić na tym co gra.
A może mi ktoś wyjaśnić dlaczego do picia była tylko woda ?? nie licząc red bulla i wody o smaku piwa , ktos zawalił z kontraktami czy Coca Cola & Pepsi wypieły sie na Soundtrade ??
reznor :
A może mi ktoś wyjaśnić dlaczego do picia była tylko woda ?? nie licząc red bulla i wody o smaku piwa , ktos zawalił z kontraktami czy Coca Cola & Pepsi wypieły sie na Soundtrade ??
cały katering poszedł na strefe VIP
k_mill :
reznor :
cały katering poszedł na strefe VIP
wszystko poszło pod krzyż
aLd :
AMERICAN GRIZZLY :
nie ma to jak przeczytać w EiS 'turtorial' jak nagłośnić pokój w bloku, a potem wypierdalać teksty na temat nagłośnienia na imprezie takich rozmiarów
Ald, firma zajmująca się nagłośnieniem, to ludzie pracujący przy największych wydarzeniach w PL i w Europie. Dalsze rozprawianie o możliwości lepszego ustawienia dźwięku jest tutaj zbędne
Nie zapominajmy o tym, że klasztor jest monumentem historii, który jak każdy inny budynek ma pewne ograniczenia jeśli chodzi o siłę dźwięku..Man, mnie nie chodzi o to kto nagłaśniał, bo mógł to być wujek Ryszard z Lubiąża co prowadzi szkółkę sosny koreańskiej. Chodzi mi o fakt, że budynki typu - zaokrąglijmy pojęcie - "kościół" da się dobrze nagłośnić i wiem o tym, bo widziałem i słyszałem. Byłem w Lubiążu na SLOT festiwalu, wiem która to sala i mam do niej porównanie z sali o podobnej kubaturze i budowie - również zabytkowej. Jak na mój gust, skoro bywały momenty, że grało dobrze, to ktoś po prostu nie dopilnował sprzętu, akustyk dał dupy i tyle. Nie ma z resztą o czym dywagować, było co było, pewnie w przyszłym roku się poprawicie.
co roku dają dupy z tym nagłośnieniem. brać tyle kasy za bilety i taką fuszerkę odwalać to jest skurwysynizm!!
the_mystery :
aLd :
AMERICAN GRIZZLY :
Nie zapominajmy o tym, że klasztor jest monumentem historii, który jak każdy inny budynek ma pewne ograniczenia jeśli chodzi o siłę dźwięku..Man, mnie nie chodzi o to kto nagłaśniał, bo mógł to być wujek Ryszard z Lubiąża co prowadzi szkółkę sosny koreańskiej. Chodzi mi o fakt, że budynki typu - zaokrąglijmy pojęcie - "kościół" da się dobrze nagłośnić i wiem o tym, bo widziałem i słyszałem. Byłem w Lubiążu na SLOT festiwalu, wiem która to sala i mam do niej porównanie z sali o podobnej kubaturze i budowie - również zabytkowej. Jak na mój gust, skoro bywały momenty, że grało dobrze, to ktoś po prostu nie dopilnował sprzętu, akustyk dał dupy i tyle. Nie ma z resztą o czym dywagować, było co było, pewnie w przyszłym roku się poprawicie.
co roku dają dupy z tym nagłośnieniem. brać tyle kasy za bilety i taką fuszerkę odwalać to jest skurwysynizm!!
daj kamjenia!
the_mystery :
aLd :
AMERICAN GRIZZLY :
a pierdolisz
aLd :
Chodzi mi o fakt, że budynki typu - zaokrąglijmy pojęcie - "kościół" da się dobrze nagłośnić i wiem o tym, bo widziałem i słyszałem
Da się, da się. U mnie w kościele organy świetnie słychać w każdym zakamarku kościoła, a bywałem w różnych miejscach na mszy...
no nie moge
Funkybaki :
aLd :
Chodzi mi o fakt, że budynki typu - zaokrąglijmy pojęcie - "kościół" da się dobrze nagłośnić i wiem o tym, bo widziałem i słyszałem
Da się, da się. U mnie w kościele organy świetnie słychać w każdym zakamarku kościoła, a bywałem w różnych miejscach na mszy...
a nisko przypierdalaja basem ?
dropski :
Funkybaki :
aLd :
o stary, w tym koło mnie skarpetki wywraca na lewą stronę!
aLd :
dropski :
Funkybaki :
o stary, w tym koło mnie skarpetki wywraca na lewą stronę!
mnie zaś w żołądku wszystko się obraca i dlatego chodzę
na poranne msze, żeby nie iść po obiedzie...
ps. co to bass?
n e s t :
Funkybaki :
ps. co to bass?
typ z forum
a ze skarbowka sie rozliczyles?
Funkybaki :
ps. co to bass?
bass nie wiem ale bas' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników