Seeker ma lepsze
seeker ma najlepsze! szkoda ze w tym roku "zwiedza" troche mniej niz w tamtym roku...
popers :
troche filmów ode mnie - głównie scena FWM
Eddie Halliwell'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
DUBFIRE'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników'
UMEK'
Nastia BEAUTY'
MARCO REMUS'
nagrywałeś to telefonem ?
Na 100% to aparat, jeszcze nie widziałem telefonu z zoomem 10X optycznym.
Nie jest tak źle obraz dobry, tylko ten dźwięk mono .
i co tu wybrać?
Angelo Mike' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Eric Morillo' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Lisa Lashes' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
jeszcze był żurek do wyboru
I bigos ! Oraz sok do piwa !
bo koli i sprajtów nie było
Mikroelement :
Chałup :
didabomba :
wybawiłem się bardziej niz na AR
wal się Pawle powaliłeś coś ??
młody, nie fikaj
ej ej Sprite nie bylo, bo gral z pragnieniem i Halina w karty...
wie ktos czy da rade jakie secisze zassac z fwm?... Prosilbym o wyrozumialosc i nie dawanie odp jak na samosi.pl:P
Dobra impreza. Śmieszą mnie głosy że nagłośnienie na FTM chujowe było. NIe wiem czego ludzie się spodziewali. Sam obiekt jest trudny do nagłośnienia, z racji swojej budowy dźwięk miał swój pogłos i to było słychać, zwłaszcza na Umku, dlatego byłem tylko pół godz na nim bo każdy wał wydawał mi się tym samym co leciał 10 min wcześniej.
Dubfire dobrze pocisnał, ale moim zdaniem nalepszy był Kevin. Timo Maas też dobrze. Marco Remus pociskał mocno, plus za 2 dobre wały od Fakiego - Stranger i BX3 puszczony chyba jeden bo drugim, a miałem wtedy banana na pysku Osobiście widziałem pare osób z GSZ, zwłaszcza dida rzucał się w oczy hyhy. Za rok tradycyjnie wrócę tam
i jeszcze jedno pyt, czy pamieta ktos moze, kto gral po Marco Remusie, bo godnosci tego czlowieka nie pamietam, lecz wiem ze moje nogi rwaly sie do skakania:D
bakipl904 :
i jeszcze jedno pyt, czy pamieta ktos moze, kto gral po Marco Remusie, bo godnosci tego czlowieka nie pamietam, lecz wiem ze moje nogi rwaly sie do skakania:D
Problem w TT sprawdzic ?
Chris Da Break.
Tak piszecie o nagłośnieniu kościoła, że to takie trudne i w ogóle niemożliwe. Trudne jest, ale jak najbardziej możliwe i do wykonania. Wiem z autopsji. Potrzebne jest sporo pracy przy nagłośnieniu i przede wszystkim musi to być zajebisty sprzęt (liniówka liniówce nie równa). Wydaje mi się, że jak się organizuje takie wydarzenie to bierze się takie rzeczy pod uwagę, ale skoro piszecie, że zamiast dźwięku był bez przerwy tylko pogłos to coś jest nie tak.
aLd :
Tak piszecie o nagłośnieniu kościoła, że to takie trudne i w ogóle niemożliwe. Trudne jest, ale jak najbardziej możliwe i do wykonania. Wiem z autopsji. Potrzebne jest sporo pracy przy nagłośnieniu i przede wszystkim musi to być zajebisty sprzęt (liniówka liniówce nie równa). Wydaje mi się, że jak się organizuje takie wydarzenie to bierze się takie rzeczy pod uwagę, ale skoro piszecie, że zamiast dźwięku był bez przerwy tylko pogłos to coś jest nie tak.
ale pewnie tez wiesz ze praktycznie niemozliwym jest naglosnic takie pomieszczenie tak zeby w kazdym miejscu dzwiek był żyleta, są słabsze i mocniejsze punkty w nagłaśnianiu takich miejsc
stanioo :
bakipl904 :
Problem w TT sprawdzic ?
Chris Da Break.
a wlasnie jak zagral krzysiek i co gral tym razem ?
Ostatnio edytowany przez Gofer (2010-08-17 17:23:25)
W zeszłym roku udało im się zapanować lepiej nad nagłośnieniem, od Fanciulliego już było dobrze, na Sneo bez pogłosów. Uważam więc, że jak się chce to można, a w tym roku Soundtrade po prostu nie dopracowało wielu szczegółów. Na Dubfire dźwięk był w miarę czysty, ale na Umku wszystko się zlewało... Magia klasztoru
Ktoś pisał że linijka linijce nie równa. OD 2008 roku w kosciele nie ma linijki tylko typowe konstrukcje w obudowie zamkniętej Meyer Sound z oferty Fotisa. Linijka się tam nie sprawdza. W 2007 roku wisiał zestaw Milo z Meyera i chuja to grało. W kosciele pogłos zawsze był i będzie. Nikt nie bedzie kombinował z ustawianiem każdej kolumny w innym miejscu i strojeniem każdej z osobna bo to strata czasu i pieniędzy. Ja myślę że wpływ dejotów na kręcenie gałami powodowało lepsze i gorsze brzmienie, bo dejot nie słyszy tego co co słychac wewnątrz kościoła gdy napierdalają mu dwa odsłuchy do każdego ucha z odległosci 1,5 metra
nie ma to jak przeczytać w EiS 'turtorial' jak nagłośnić pokój w bloku, a potem wypierdalać teksty na temat nagłośnienia na imprezie takich rozmiarów
Ald, firma zajmująca się nagłośnieniem, to ludzie pracujący przy największych wydarzeniach w PL i w Europie. Dalsze rozprawianie o możliwości lepszego ustawienia dźwięku jest tutaj zbędne
Nie zapominajmy o tym, że klasztor jest monumentem historii, który jak każdy inny budynek ma pewne ograniczenia jeśli chodzi o siłę dźwięku..