pschemo :
otm :
Dudu nie rób scen, to forum nie jest anonimowe i większość się zna. A tradycja pokazywania fotki przez nowe użytkowniczki jest bardzo stara już i nigdy nie zakończyła się niemiłą sytuacją
ApelujÄ™ do twojego zdrowego, kobiecego, rozsÄ…dkuja Ciebie nie znam akurat
a paręnaście dni tu jestem
ja już piłem z Krzysiem wódkę
dudu, pokaż cycki!
zmiana na stronie' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
-Schaller + ubezpieczyciel AXA utworzyli budżet - natychmiastową pomoc dla ofiar parady oraz ich rodzin. 1 mln euro, który oddano do dyspozycji składa się z pieniędzy AXA oraz prywatnych pieniążków Schallera. Pieniądze te mają być przeznaczone dla ofiar, które poprzez tragiczne wydarzenia z soboty popadły w zadłużenie / trudną sytuację finansową.
BoxSter :
pschemo :
otm :
Dudu nie rób scen, to forum nie jest anonimowe i większość się zna. A tradycja pokazywania fotki przez nowe użytkowniczki jest bardzo stara już i nigdy nie zakończyła się niemiłą sytuacją
ApelujÄ™ do twojego zdrowego, kobiecego, rozsÄ…dkuja Ciebie nie znam akurat
a paręnaście dni tu jestemja już piłem z Krzysiem wódkę
i ja bym sie napiła
powracajÄ…c do tematu Lopy:
Wnioski z wczorajszego programu – debaty na ZDF
-w trakcie programu „Maybrit Illner“ polityk CDU Wolfgang Bosbach sugerowaÅ‚, by burmistrz Duisburgu Sauerland ustÄ…piÅ‚ z swoich funkcji, dodatkowo polityk sugerowaÅ‚, by utworzyć centralny urzÄ…d, który bÄ™dzie wyrażaÅ‚ zgodÄ™ na organizacjÄ™ imprez masowych,
-zdaniem Fritza Pleitgen, który jest prezesem Ruhr.2010 GmbH, jeÅ›li Sauerland zrezygnuje ze swojego stanowiska, wtedy utrudni pracÄ™ policji i nie bÄ™dzie z niÄ… kooperowaÅ‚; Pleitgen osobiÅ›cie nie widziaÅ‚ w organizacji Loveparade żadnych zagrożeÅ„, gdyż jest to sprawdzona impreza – jako przykÅ‚ad podawaÅ‚ sukces miast: Essen i Duisburg
-Paul van Dyk oraz Carsten Simon (specjalista ds. bezpieczeństwa) krytykowali organizatorów. Rainer Schaller, jako właściciel sieci fitnesklubów organizował paradę dopiero po raz trzeci, stąd brakowało mu doświadczenia w organizowaniu imprezy o takich rozmiarach
- Rainer Wendt (zwiÄ…zek zawodowy policji) obwinia za tragediÄ™ organizatora – to on odpowiedzialny byÅ‚ za teren imprezy, drogi oraz tunel. Policja odpowiedzialna byÅ‚a jedynie za ruch w centrum/ kontrolÄ™ osób pijanych, interweniowaÅ‚a podczas kradzieży itp. zgÅ‚oszeÅ„.
derwesten
-fałszowano dane dot. ilości uczestników parady (organizator próbował w ten sposób zwrócić na siebie uwagę i poprawić swój wizerunek)
-grupa WAZ przygotowała sprawozdanie, z którego wynika, że podane przez organizatora liczby:
*Essen 2007 – 1,2 mln
*Dortmund 2008 – 1,6 mln
*Duisburg 2010 – 1,4 mln
nie odpowiadają prawdzie! Jak wynika z wewnętrznego dokumentu Lopavent obszar w Dortmundzie był jeszcze mniejszy niż ten w Duisburgu, w związku z powyższym w Dortmundzie było mniej miejsca niż dla 250 000 osób,
-Duisburg: z wewnętrznych dok. Lopavent wynika, że na obszarze imprezy przebywać będzie 235 000 osób, w ciągu dnia pojawić miało się max 485 000 osób, z czego 330 000 miało korzystać z kolei, a max 50 000 miało przyjechać własnym samochodem, pozostałe osoby miały pochodzić z Duisburga lub jego okolic,
-nigdy nie podano prawidłowych danych dot. liczby uczestników parady potwierdzonych badaniami z urzędów (dotyczy to zarówno Berlina, jak i pozostałych miast), zawsze podawano dane, które odpowiadały organizatorom, by nie podważać zdania Lopaventu i nie wprowadzać uczestników parady i publiki w błąd
*w sobotę o 11 w kościele ewangelickim św. Salwatora w Duisburgu odbędzie się msza w intencji ofiar Lopy, wśród gości pojawi się Christian Wulff, Angela Merkel, Norbert Lammert (CDU), Guido Westerwelle (FDP) oraz ok. 100 000 prywatnych osób. Transmisja na WDR live 10.45-12.30. Adolf Sauerland już na początku tygodnia podał informację, iż nie pojawi się na uroczystości, by nie wywołać wśród zebranych dodatkowych emocji.
BoxSter :
pokarzesz tą fote w końcu?
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników DziÅ› promocja.....dla pierwszych 50-ciu nowych zarejestrowanych osób....avatar odbytu Dropskiego albo darmowy kod na download z beatportu unikalnych utworów justina biebera (kimkolwiek ten chuj jest bo jeszcze nie sÅ‚yszaÅ‚em)
winetu :
www.polszczyzna.fora.pl Dziś promocja.....dla pierwszych 50-ciu nowych zarejestrowanych osób....avatar odbytu Dropskiego albo darmowy kod na download z beatportu unikalnych utworów justina biebera (kimkolwiek ten chuj jest bo jeszcze nie słyszałem)
na taki avatar można się pokusić
derwesten
-pojawił się nowy dokument, opisujący konflikt między policją a strażą podczas parady. Straż postrzegała policję, a nie organizatora, jako odpowiedzialną za zamknięcie tunelu, by w ten sposób uniknąć chaosu,
-w trakcie parady doszło do nieporozumień między policją a strażą. Nieporozumienie dotyczyło zamknięcia dojść/dróg prowadzących na teren imprezy. Zdaniem straży jest takie posunięcie bardzo problematyczne, w związku z powyższym straż była temu przeciwna
-zgodnie z tym dokumentem straż miała wyrazić zgodę na zamknięcie tych dróg wyłącznie wtedy, gdy druga rampa zostanie otwarta. Dodatkowo straż żądała, by policja zminimalizowała dopływ nowych osób tunelem. Dokument ten (sygnatura A733) powstał w nocy przed paradą o 1:09 i opisuje czynności, które później doprowadziły do masowej paniki. Zgodnie z tym dokumentem straż postrzegała policję jako odpowiedzialną za zamknięcie tunelu, by nie doszło do chaosu w obszarze rampy/wejścia na teren imprezy, a nie organizatorów
-zdaniem policji za teren ogrodzony płotem oraz za tunel odpowiada organizator.
-przyszły właściciel terenu po starym dworcu towarowym Karl Krieger planuje zbudować na terenie kaplicę lub pomieszczenie ciszy. Zamierza włączyć w to przedsięwzięcie zarówno miasto, kościół jak i rodziny ofiar. Plan budowy kaplicy ma być uwzględniony w planach zabudowy terenu, które przewidują w tym miejscu park. Obecnie Krieger nie jest właścicielem terenu, stanie się nim oficjalnie dopiero wtedy, gdy Lopacent zda teren. Przewidziany termin to 12 sierpnia
Ostatnio edytowany przez dudu21 (2010-07-30 20:07:35)
przestań dziewczyno!
Poka teraz cycki jak nie fote
ewentualnie'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
dupe i cycki a może coś więcej? :F
ja poprosze o stopy xD
koniecznie w rajstopkach.
dudo, chciałbym dotknąć Twe opuszki palców.
poka psioche
dudu21 :
koncert życzeń ?
RomeY :
ja poprosze o stopy xD
owned
dudu21 :
...
gdzieś tu się w profilu zmieniało płeć //
nie rób tego, jeszcze ktoś Ciebie pomyli
dudu21 :
koncert życzeń ?