Djemba :
dropski :
Djemba :
wole napisac ze nie wiem, niz udawac ze wiem wszystko dropskito jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj Djemba
lubie gdybac i polemizowac, stawiac teorie i analizowac....DROPSKI
ok, tylko nie pisz ze nie wiesz DJEMBA !
Wielcy fajni fani Love 'jazda' Parade nie potrafią zrozumieć, że ich super przekozacka impreza dostała zezwolenie tylko na 250k osób na terenie dworca. I to nie jest wina policji, ani burmistrza, ani nadzoru budowlanego, kurwa mać.
Burmistrz, ffs, jest na tyle normalnym i pożądnym człowiekiem i powiedział, że jeśli on czegoś niedopilnował to odda się do dyspozycji.
To organizator Love Parade nie ogarnął tematu i wpuścił, ffs, szacunkowo 6 razy więcej ludzi ! Czy potrafisz to zrozumieć? Na powierzchni, statystycznie, dla jednej osoby, stało kurwa 6 !
A Ty debilu, co marudzisz na policje, pierwszy do nich polecisz jak Ci ktoś połamie nos albo zapierdoli Twojego przekozakiego golfa dwójkę z napisem pioneer na tylniej szybie.
Zastanów się, użyj swojej mózgownicy, którą dostałeś wraz z możliwością żywotu. POMYŚL! Przeczytaj coś na ten temat. Skonfrontuj później wszystkie informacje, a następnie wypisuj coś na forum internetowym.
Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że nie będzie już Love Parade..
Ostatnio edytowany przez Radekk (2010-07-28 14:18:46)
Radekk :
Na powierzchni, szacunkowo, dla jednej osoby, stało kurwa 6 !
Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że nie będzie już Love Parade..
nie stało! na terenie imprezy - tym ogrodzonym było miejsce! miejsca nie było w tunelu, przed tunelem i na ulicach miasta - zerknij na jakiekolwiek moje video z parady, jest miejsce na terenie imprezy!
dudu21 :
Radekk :
Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że nie będzie już Love Parade..nie stało! na terenie imprezy - tym ogrodzonym było miejsce! miejsca nie było w tunelu, przed tunelem i na ulicach miasta - zerknij na jakiekolwiek moje video z parady, jest miejsce na terenie imprezy!
Na powierzchni tunelu? Halo?
Proszę Pani, statystycznie. A statystyka nie kłamie, o czym uczą się studenci ekonomii. (Teraz żałuję, że jestem na Automatyce )
Dlatego dostali pozowolenia na 250 tyś, a nie na 1,5 mln. Wyobraź sobię teraz jak wyglądałoby wejście na impreze, gdy miałoby tam wejść 6 razy mniej osób.
Radekk :
trójki to już klasa. dupy na niego bardziej lecą. sie wie.
Hell Yeah!!
PS.
zwracam sie z prośba do administracji/moderacji forum o powołanie walnego zgromadzenia i wybrania 10 osób do komisji śledczej w sprawie afery na LP2010 oraz założenie nowego, moderowanego wątku. Na wykonanie prośby czekam do 30.08.2010, jeżeli prośba nie zostanie uwzgledniona i wykonana to nic sie nie zmieni
pozdrawiam, Å‚ukasz
dudu21 :
Radekk :
Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że nie będzie już Love Parade..nie stało! na terenie imprezy - tym ogrodzonym było miejsce! miejsca nie było w tunelu, przed tunelem i na ulicach miasta - zerknij na jakiekolwiek moje video z parady, jest miejsce na terenie imprezy!
ogladajac filmiki tez widzialem duzo miejsca wolnego na terenie imprezy
Djemba :
dudu21 :
Radekk :
Djemba :
dudu21 :
Radekk :
no bo wszyscy poszli do tunelu??
otm :
Djemba :
dudu21 :
nie stało! na terenie imprezy - tym ogrodzonym było miejsce! miejsca nie było w tunelu, przed tunelem i na ulicach miasta - zerknij na jakiekolwiek moje video z parady, jest miejsce na terenie imprezy!ogladajac filmiki tez widzialem duzo miejsca wolnego na terenie imprezy
no bo wszyscy poszli do tunelu??
dobrze, ze przy inq w tunelu nie ma takich akcji
Djemba :
otm :
Djemba :
ogladajac filmiki tez widzialem duzo miejsca wolnego na terenie imprezyno bo wszyscy poszli do tunelu??
dobrze, ze przy inq w tunelu nie ma takich akcji
a tez bywalo tloczno
otm :
no bo wszyscy poszli do tunelu?? big_smilebig_smile
Bo był Tunel Electrocity
dudu foka pote !
Djemba :
dudu21 :
Misiu :
dudu foka pote !
nie,
to forum czytają dzieci które uczę, które nie muszą wiedzieć, co robię po lekcjach lolczego ich uczysz?
niemieckiego, historii sztuki,
a po godzinach gry na fortepianie oraz tego, jak wyciągnąć wysokie E bez ściskania się za pośladki ^^^^
dudu21 :
Djemba :
dudu21 :
nie,
to forum czytają dzieci które uczę, które nie muszą wiedzieć, co robię po lekcjach lolczego ich uczysz?
a po godzinach gry na fortepianie oraz tego, jak wyciągnąć wysokie E bez ściskania się za pośladki ^^^^
o to ladnie musisz byc wszechstronna
a w jakim miescie ich uczysz?
dudu21 :
Djemba :
dudu21 :
nie,
Pani Ziaja ? to faktycznie pani ?
witam serdecznie na naszym forum , pamietam jak na lekcji miziała mnie pani stópkami po moich nogach - ciekawe czy do dzis dzien stosuje pani te praktyki na nieletnich
Kojarzy mnie pani , co ? ten figlarny Miśhasz , który po lekcjach gry na fortepianie zostawial bunie z noska na klawiszach
nic sie nie zmienilem :F
n e s t :
no i dalej nikt nie wie kto to dudu
i bardzo mnie to cieszy
Djemba :
dudu21 :
Djemba :
czego ich uczysz?niemieckiego, historii sztuki,
a po godzinach gry na fortepianie oraz tego, jak wyciągnąć wysokie E bez ściskania się za pośladki ^^^^o to ladnie musisz byc wszechstronna
a w jakim miescie ich uczysz?
tajne