dereyen :
czemu nie dziala transmisja na jutubie?
Due to the tragical accident at the Love Parade we decided to stop the live stream. Our hearts go out to the casualties and their families.
Aufgrund der tragischen Ereignisse auf der Love Parade wurde der Livestream abgebrochen. Unsere Gedanken und tiefempfundenes Mitgefühl sind bei den Betroffenen und ihren Familien.
The YouTube Team
Grabez :
cos czuje ze to ostanie lp na dluzszy czas, a organizatorzy pewnie maja miekko w gaciach teraz.
I bardzo dobrze.... jakiś teren starego dworca towarowego...dla mnie już w Dortmundzie była Ciasnota w chuj..mało miejsca a co dopiero taka wioska jak Duisburg........ jak wróci to mam nadzieję ,że tam gdzie jej miejsce i nigdy to się nie stało mimo kilkunastu edycji -> BERLIN !!!
ThieV :
dereyen :
czemu nie dziala transmisja na jutubie?
Due to the tragical accident at the Love Parade we decided to stop the live stream. Our hearts go out to the casualties and their families.
Aufgrund der tragischen Ereignisse auf der Love Parade wurde der Livestream abgebrochen. Unsere Gedanken und tiefempfundenes Mitgefühl sind bei den Betroffenen und ihren Familien.
The YouTube Team
mi dziala dalej stream z jutuba
winetu :
Grabez :
cos czuje ze to ostanie lp na dluzszy czas, a organizatorzy pewnie maja miekko w gaciach teraz.
I bardzo dobrze.... jakiś teren starego dworca towarowego...dla mnie już w Dortmundzie była Ciasnota w chuj..mało miejsca a co dopiero taka wioska jak Duisburg........ jak wróci to mam nadzieję ,że tam gdzie jej miejsce i nigdy to się nie stało mimo kilkunastu edycji -> BERLIN !!!
dzięki Bogu że zdąrzyłem przeżyć ostatnią edycję w Berlinie
mi na jutubie działa transmisja cały czas, znajomi widzą takie cuś:
"Due to the tragical accident at the Love Parade we decided to stop the live stream. Our hearts go out to the casualties and their families.
The YouTube Team"
YouTube chodzi cały czas
ja odswiezylem a dziala
Djemba :
a kto to teraz? wyglada troche jak guy gerber
dapayk ?
Dapayk
Drucik87 :
Hubertus :
Dapayk
bez Padberga
a na chuj,jak sam też daje rade
co to za kolesie grali przed Dapaykiem ?
Drucik87 :
kurwa, większość chyba nie wie że coś takiego się tam wydarzyło, czy może był jakiś komunikat i przeoczyłem?
nie podali im zadnego komunikatu zeby nie doprowadzic do jeszcze wiekszej paniki
n e s t :
tasieks :
co to za kolesie grali przed Dapaykiem ?
ATB z jakimÅ› chuj wie kim
Jaki ATB ?
komu nie dziala na youtubie:
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników