dropski :
n e s t :
Emill :
gdzie jest 1,5 miliona
ni chuja tyle osób tam nie ma i nie będzie
oczywiscie ze nie
na DW-TV jest napisane ze 500 tys uczestniczy
'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
i oni sie jeszcze bawią i usmiechaja???
azzido da bass
wg niemieckich mediów szacuje się że na tegorocznej paradzie bawi sie około 1,4mln osób.
10 osób zginęło, a 15 zostało rannych w następstwie paniki na Love Parade w Duisburgu - podała niemiecka policja. Panika wywołała masowy pęd, w wyniku czego prawdopodobnie 10 osób zostało zadeptanych - informuje serwis BBC.
Według wstępnych informacji do tragicznego zdarzenia doszło w wyniku paniki, jaka wybuchła w sobotę na Love Parade. Na razie nieznane są jej przyczyny.
Organizatorzy imprezy mówią, że mogło na nią przybyć nawet milion osób. Szef policji z Duisburga Ralf Klauck powiedział, że do tragedii doszło po wybuchu paniki - u wyjścia jednego z tuneli zginęło 10 osób. Kolejne 10 trzeba było reanimować, a 15 zostało rannych.
Love Parade to święto muzyki elektronicznej na które przybywają fani z całego świata wraz z wielkimi platformami przemieszczającymi się podczas trwania parady.
cichy86 :
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Tragedia-na-Love-Parade-w-Duisburgu%3B-10-osob-nie-zyje,wid,12505282,wiadomosc.html?ticaid=1a94a
i oni sie jeszcze bawią i usmiechaja???
Oni nie wiedza
Moze ktos zza zachodniej granicy poda powod paniki?? Bomba? Drogie bilety?? Bez sensu...
gdzie indziej pisze że 1,4 mln
liczba rannych zwiększyła się do 40 , podobno jakiś DJ puścił lejdi gage czy coś takiego i ludzie chcieli iść do domu ale ochrona nie chciała ich wypuścić a dalej wiecie co się stało
Alfons aka Kłapouchy :
a ja się w sumie nie dziwie bo już na poprzedniej lovce w Dortmundzie było podobnie za mały teren na taka ilość ludzi i tutaj też można było się tego spodziewać
To samo co wyżej
tak czy siak dramat :F
kto byl na lp i zna ten klimat zapewne lapie teraz dola ogladajac namiastke namiastki na domie
tiz :
gdzie indziej pisze że 1,4 mln
liczba rannych zwiększyła się do 40 , podobno jakiś DJ puścił lejdi gage czy coś takiego i ludzie chcieli iść do domu ale ochrona nie chciała ich wypuścić a dalej wiecie co się stało
PIERDOLNIJ SIE W ŁEB
askin_btc :
wg niemieckich mediów szacuje się że na tegorocznej paradzie bawi sie około 1,4mln osób.
kurwa licze i caly czas wychodzi mi 542 324 osoby, gdzie jest reszta?
ale daje ten gustawo:D
co ten koles daje
n e s t :
bob idealista :
azzido da bass
typ miażdży, on to na żywca zajeboł
kurwa pierwsze slysze o tym gosciu, ale ladnie napierdala
ale co on se na lape nalozyl
z racji że ja na bakier z techniką to może mi ktoś powiedzieć kto ogląda co to za bajery bravetti ma ? jakieś 2 białe wybratory i nakładkę na rękę ?
on w cos gra chyba
dropski :
askin_btc :
załóż okulary !
dropski :
askin_btc :
może liczydło zawodzi ?
co on odpierdala ?
Colmi :
dropski :
askin_btc :
załóż okulary !
aha