miły :
<buziaki> <o/ :Gracias za tak subtelna i oryginalnÄ… relacjÄ™ JaScurko .
byla by gruba relacja BorSuku ale nikt nie wzial udzialu w konkursie na najlepszy wystep piatku wiec nie bede sie wysilal w kazdym razie pogode mamy mordercze slonce czlowieka ucieka w poplochu do cieniu, nikt nie spi w namiotach bo namioty sa w szczerym polu wszyscy chodza miedzy drzewka ze spiworami i kari matami i materacami i zawsze mamy pobudke jak campingowa scena miedzy drzewkami zacznie grac
w kazdym razie firma cykoelektryko Inc. Ltd. GmbH Sp. z o.o. poleca EXIT festiwal jako bardzo olryginalne miejsce do spelniania wolnego czasu
ps pani ktora tak chwalilem w poscie wyzej spiewala z playbacku , jego wokal nagrany w studio to mistrzostwo swiata
Manyac :
z tym piątkiem to pewnie Joker z Nomadem was poskłądali.
pudlo, czekam na dalsze strzaly
ps tam wzyej mialem na mysli jej wokal nie jego
a Royskopp sobie poszukajcie na YT
Pewnie Behemoth
Beezon :
Pewnie Behemoth
rowniez pudlo i az dziwie sie ze Ty nie zgadles, chyba nie czytales timetable
dzis wbijac gwozdzie w glowe beda chemiczni bracia, licze na Bellive i Star Guitar
cykoelektryko :
Beezon :
Pewnie Behemoth
za duzo tych linijek, ciezko sie polapac :F ale jezeli ja no to breakage albo london
breakage ostateczna odpowiedź
Beezon :
cykoelektryko :
Beezon :
Pewnie Behemoth
za duzo tych linijek, ciezko sie polapac :F ale jezeli ja no to breakage albo london
breakage ostateczna odpowiedź
pudlo :F chodzilo rzecz jasna o London Electricty
dzis grali Chemicale i jestem zawiedziony bardzo
ale o tym za chwile
najpierw chcialbym was poinformowac o tym ze EXIT to festiwal optymistow
na campingu w srodku nocy niektorzy usiluja ladowac telefony od baterii slonecznej czym wprawili mnie w nastroj niebywalej radosci
no i dalej wystep chemical bros zaczal sie z niemalym opoznieniem
przed nimi grali rocka faith no more wokalista sie chyba zdrowo najebal pokazal niezly show grania ochroniarzom na nosie jeszcze troche i dostalby chyba gonga i kopa z festiwalu, gdzie to on sie kurwa nie wdrapywal a to biegal po szynach ruchomej kamery pod scena a to sie wdrapywal na podnoszone ramie innej kamery wreszcie biegal z kablowym mikrofonem miedzy publicznoscia (a ochrona za nim )
oni skonczyli grac 40 min po czasie
potem zaczelo sie przestawianie gratow poszlo dosc sprawnie
ustawiono sprzet duetu (nie byle jaki sprzet)
i oni krazyli tam wchuj czasu cos niby dokrecajc itd
no i w koncu z niewiadomo jakim opoznieniem zaczeli grac ale w tych ich walkach bylo cos dziwnego nie bede sie na ten temat rozpisywal gdyz byc moze z moja percepcja jest cos nie tak, ogolnie poza bellive zaden utwor mi nie podszedl wchuj lepiej grali np prodigy na cream 2007 w pl
to w sumie tyle jesli chodzi o EXIT dzien czwarty
chcialbym pisac wiecej ale z dupy tu strzelaja wolontariusze od pilnowania czasu
wyjezdzamy dzis przed 9
pozdro o/
ten utwor bedzie mi sie snil dlugo po nocach' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - najlepszy moment festiwalu dla mnie
cykoelektryko :
ten utwor bedzie mi sie snil dlugo po nocach' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - najlepszy moment festiwalu dla mnie
the girl and the robot <3
ciaaary
a było You Don't Have A Clue ??? <serce>
czekam na jakieÅ› podsumowanie Cyko
dziuma :
najpierw musze odespac podroz
k_mill :
cykoelektryko :
the girl and the robot <3
ciaaary
Royksopp to giganty o/
cykoelektryko :
dziuma :
najpierw musze odespac podroz
no wiec reasumujac EXIT to doskonale miejsce na wakacje przez caly nasz pobyt na terenie campingu nie spadla ani jedna kropla deszczu, festiwal odbywa sie na terenach jakiejs fortecy nad brzegiem dunaju linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników po drugiej stronie zaraz za mostem jest centrum Nowego Sadu z knajpami restauracjami i chuj wie czym jeszcze, porzadku w miescie jak i na festiwalu jak i na campingu pilnuje policja serbska - prawdziwi policjanci - nie czepiaja sie o nic poki nie zlamiesz prawa tak wiec mozna chlac wóde w bialy dzien na srodku ulicy a policja tylko hihocze pod nosem natomiast jakbym przegial pale to nie chcialbym miec z nimi starcia, na festiwal mozna w sumie pieprzyc przygotowania wziac tylko gotowke, kupi sie bez problemu bilety na festiwal jak i znajdzie sie tani pokoj gdzies na miescie, ogolnie zarcie i alko sa bardzo tanie tylko trzeba kupowac u tych ktorzy nie zdzieraja, pod campingiem wedrowni handlarze mieli rozne rzeczy ale niektorzy przeginali pale malo czlowiekowi nie wepchna papierosow w ryja jak wychodzisz z campingu
przyjezdzni to ok. 30% festiwalu reszta to Serbowie w Nowego Sadu Suboticy Belgradu, forteca w godz szczytu jest nabita ludzmi to granic mozliwosci, komunikacja to najslabszy punkt w niektorych czesciach obowiazuje ruch jednokierunowy i trzeba sporo obejsc zeby wrocic do punktu wyjscia - sam festiwal organiazacynie bez zarzutu, maja wlasna TV i wystepy beda w necie za jakis dluzszy czas pewnie, lu to roznosci i rozmaitosci z roznych czesci swiata, publika tez bardzo rozni ludzie ale atmosfera wchuj pokojowa, psuja jedynie zabawe ludzie rzucajacy napojami w tlum
ogolnie to nie chce mi sie wiecej pisac bo nie wiem od czego zaczac, tyle tego bylo ze szok
w kazdym razie polecam to wydarzenie jako warte odwiedzenia miejsce
NOMINACJA W KATEGORII WYSTĘP ROKU
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
TYLKO OGLADAC DO KONCA
Ostatnio edytowany przez cykoelektryko (2010-08-16 08:49:01)
cykoelektryko :
'
TYLKO OGLADAC DO KONCA
Patton = Mr. Chaos, niezła parodia na tej scenie
cykoelektryko :
'
tak to jest jak sie Rakije z kubka pije
przez kretyna chemikalni zagrali z ok. 1h później...
ahhahahahaah o kurwa
showman po szklanicy
EXIT 2011 will take place from the 7th - 10th July
Tickets on sale from Wednesday 24th November at 12:00 GMT.
'
Czy ktoś może potwierdzić/zdementować informację:
"Od niedawna również Serbia zgodziła się na ruch obywateli UE i kilku innych europejskich państw tylko na podstawie ważnego dowodu osobistego."
ŹródÅ‚o: linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Strona linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników mówi, że wystarczy dowód osobisty, jednak w necie można znaleźć dużo sprzecznych informacji. Mi chodzi o pewnÄ… i Å›wieżą informacjÄ™ od kogoÅ›, kto tam byÅ‚ i próbowaÅ‚ przekroczyć granicÄ™ na sam dowód.
Ostatnio edytowany przez adriano (2011-06-07 14:16:52)
adriano :
Czy ktoś może potwierdzić/zdementować informację:
"Od niedawna również Serbia zgodziła się na ruch obywateli UE i kilku innych europejskich państw tylko na podstawie ważnego dowodu osobistego."
ŹródÅ‚o: linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
Strona linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników mówi, że wystarczy dowód osobisty, jednak w necie można znaleźć dużo sprzecznych informacji. Mi chodzi o pewnÄ… i Å›wieżą informacjÄ™ od kogoÅ›, kto tam byÅ‚ i próbowaÅ‚ przekroczyć granicÄ™ na sam dowód.
owszem Kuczyn przekroczył na dowód - info sprzed roku
Dzięki, o to chodziło