Limited amount of 4-day tickets left
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
flaju dawaj bilet Ci zalatwie za 80 euro, tylko daj mi cynk ze jedziesz, miejscowe w namiocie masz, alko jest tanie i jest go duuuuzo wszystko jest blisko pzdr
cykoelektryko :
flaju dawaj bilet Ci zalatwie za 80 euro, tylko daj mi cynk ze jedziesz, miejscowe w namiocie masz, alko jest tanie i jest go duuuuzo wszystko jest blisko pzdr
czekamy na relacje cyko
Helmut Geier / Ascet :
cykoelektryko :
czekamy na relacje cyko
no wiec dojechalismy wczoraj, festiwal zaczyna sie dzis
z Budapesztu nasz pociag tarabanil sie kawal czasu chyba z 6,5 godz, dworzec w Nowym Sadzie wyglada jak muzeum socjalizmu ale jest czysty zadbany i sprawny technicznie, na dworcu jest kantor pierwszy kantor z dinarami jaki widze na oczy spod dworca sa autobusy na camping to dobrze, wbilismy sie na camping rozbilismy w takim miejscu miedzy punktem pierwszej pomocy wejciem i darmowym internetem, do zlewow jest 75 m do prysznicow 60 m do zarcia 70 m zaraz za wyjsciem z campingu m ozna tanio kupic dobrze schlodzona vodke i dobrze schlodzone piwo, wczoraj sie najebalismy i bylismy na scenie b4 na campingu a ktorej nie wiem kto gral ale robil to clakiem przyzowicie jakimis dubstepami z dzwiekami z atari, aha wczoraj tez bylismy na transmisji z meczu na telebimie, euforia angoli i holendrow z pwodu zwodowania ekipy IV Rzeszy wprost niebywala
to w sumie tyle dzis festyn sie zaczyna ajk bedzie zobaczymy
bawcie sie tam dobrze!! i czekam na dalsze relacje
dziuma :
bawcie sie tam dobrze!!
i czekam na dalsze relacje
dalsza relacja
SERBOWIE SPRZEDAJA WODKE POD FESTIWALEM W ILOSCI LITROW 2 (SLOWNIE DWA) W CENIE OKOLO 8 (SLOWNIE OSMIU) ZLOTYCH - JA PIERDOLE
cyko nie pierd... tylko kołuj te bilety na melt! :F
narol :
wlasnie pertraktuje z Niemcem tylko sporo krzyczy
zazdroszczÄ™ Ci Chvju...
cykoelektryko :
SERBOWIE SPRZEDAJA WODKE POD FESTIWALEM W ILOSCI LITROW 2 (SLOWNIE DWA) W CENIE OKOLO 8 (SLOWNIE OSMIU) ZLOTYCH - JA PIERDOLE
jasna kurwa i 100 milicjantów!
cykoelektryko :
narol :
wlasnie pertraktuje z Niemcem tylko sporo krzyczy
dobra, kuczyn miał ci dac nr do mnie wiec jak cos to napierdalaj
miniboy :
zazdroszczÄ™ Ci Chvju...
po dzisiejszej nocy powiem Ci czy jest czego
cykoelektryko :
miniboy :
zazdroszczÄ™ Ci Chvju...
po dzisiejszej nocy powiem Ci czy jest czego
no wiec tak / jest czego festiwal sie swieci jak psu jajca nie jest to UAF, do festiwal odbywa sie na terenie jakiejs fortecy w Nowym Sadzie sa na jej terenie wszystkie sceny, z campingu idzie sie na festiwal niecaly 1 km w jedna strone na wejsciu trzepie policja przebywajaca na terenie calego festiwalu, komunikacyjnie jest to burdel, za duzo ludzi na malym terenie, te sceny sa daleko od siebie trzeba sie nalatac z jednej na druga wczoraj widzialem LCD Soundsystem (doskonale) i Tima Exile (na przyzoitym poziomie) a potem poszedlem na Erola Alkana ktory zagral taki badziew ze zgaslem jak kiep w kaluzy i wrocilem spac do namiotu, nie chcialo mi sie wymieniac szmalu na te durne bony zwlaszcza ze zaraz za bramka wejsciowa stoja Serbowie z calym inwentarzem jedzenia i picia za gotowke i wychodzac do nich na browar szedlem na przyklad blizej niz odleglosc ze Sceny 6 (gdzie gral Tim Exile) do sceny 2 (gdzie gral Erol Alkan) za plotem spotkalem dwoch serbow ktorzy sie dosiedli do mnie jeden sie szybko zawinal a z drugim zlapalem wpsolny geopolityczno/historyczno/ekonomiczno/muzyczny jezyk i zesmy przegadali godzine zegarowa smiejac sie w nieboglosyz sytuacji w naszych krajach itd ogolnie gosc byl taki jakbym go znal cale zycie i na dzis jestesmy ustawieni na browar jego najwazniejsza uwaga byla taka ze prawdziwy exit skonczyl sie w 2005 reszta to komercja to w sumie tyle jesli ktos ma w planach za rok to polecam bo jest to miejsce ciekawe i calkiem klawe naglosnienie na kazdej scenie daje rade a najwazniejsza rzecza jest latareczka nawet kieszonkowa bo mozna pierdolnac na twarz po ciemku
to w sumie tyle z dnia orietacyjnego zaluje troche ze nie wrocilem na clarka i hudosna mohawke ale blizej bylo do wyjscia niz na scene 6 a Erol naprawde przegial pale w negatywnym tego slowa znaczeniu czym spowodowal spustoszenie w mojej glowie i zwialem
to tyle jesli chodzi o day one
dzis day two
pozdro
ps jesli gdzies w relacji jest jakis brak spojnosci to chuj mnie to obchodzi jest mi goraco tu
cykoelektryko :
no wiec tak / jest czego festiwal sie swieci jak psu jajca nie jest to UAF, do festiwal odbywa sie na terenie jakiejs fortecy w Nowym Sadzie sa na jej terenie wszystkie sceny, z campingu idzie sie na festiwal niecaly 1 km w jedna strone na wejsciu trzepie policja przebywajaca na terenie calego festiwalu, komunikacyjnie jest to burdel, za duzo ludzi na malym terenie, te sceny sa daleko od siebie trzeba sie nalatac z jednej na druga wczoraj widzialem LCD Soundsystem (doskonale) i Tima Exile (na przyzoitym poziomie) a potem poszedlem na Erola Alkana ktory zagral taki badziew ze zgaslem jak kiep w kaluzy i wrocilem spac do namiotu, nie chcialo mi sie wymieniac szmalu na te durne bony zwlaszcza ze zaraz za bramka wejsciowa stoja Serbowie z calym inwentarzem jedzenia i picia za gotowke i wychodzac do nich na browar szedlem na przyklad blizej niz odleglosc ze Sceny 6 (gdzie gral Tim Exile) do sceny 2 (gdzie gral Erol Alkan) za plotem spotkalem dwoch serbow ktorzy sie dosiedli do mnie jeden sie szybko zawinal a z drugim zlapalem wpsolny geopolityczno/historyczno/ekonomiczno/muzyczny jezyk i zesmy przegadali godzine zegarowa smiejac sie w nieboglosyz sytuacji w naszych krajach itd ogolnie gosc byl taki jakbym go znal cale zycie i na dzis jestesmy ustawieni na browar jego najwazniejsza uwaga byla taka ze prawdziwy exit skonczyl sie w 2005 reszta to komercja to w sumie tyle jesli ktos ma w planach za rok to polecam bo jest to miejsce ciekawe i calkiem klawe naglosnienie na kazdej scenie daje rade a najwazniejsza rzecza jest latareczka nawet kieszonkowa bo mozna pierdolnac na twarz po ciemku
to w sumie tyle z dnia orietacyjnego zaluje troche ze nie wrocilem na clarka i hudosna mohawke ale blizej bylo do wyjscia niz na scene 6 a Erol naprawde przegial pale w negatywnym tego slowa znaczeniu czym spowodowal spustoszenie w mojej glowie i zwialem
to tyle jesli chodzi o day one
dzis day two
pozdro
ps jesli gdzies w relacji jest jakis brak spojnosci to chuj mnie to obchodzi jest mi goraco tu![]()
Cyko relacja rox jak najbardziej spójna
relacja: slonce - ja pierdole
koniec relacji
cykoelektryko :
dziuma :
bawcie sie tam dobrze!!
i czekam na dalsze relacje
dalsza relacja
kurwa taniej jak u mnie w akademiku gdzie za 0.5 rozrobionego spirytu daje sie 5zł :F
dziekuje za relacje cyko :*
cykoelektryko :
relacja: slonce - ja pierdole
koniec relacji
dalszy ciag relacji potwierdza obserwacje 1 czesci
wlasnie stoczylem rozmowe zgosciem z punktu samobojstw zesmy pogadali sobie ze hoho o zyciu ogolnie, fajny ten festyn duzo rozmownych ludzi do pogadania jest
elo
maniek_ :
ze tez chce Ci sie wbijac na forum podczas takiego festynu
ale pisz Jacku bo dobrze sie czyta...tym bardziej ze byl plan ze mialem tam byc
facet slonce jest takim morderca ze masakra namiot z netem (cieniem) jest 20 m od naszego namiotu wiec co ma mi sie nie chciec jest tu taki gorac ze grzechem byloby nie wpasc, ogolnie jak ktos sie wybiera w przyszlym roku to polecam zabrac jakis nawiew bo naprawde slonce pali
fot nie bedzie bo kuczyn ma aparat a nie wiem gdzie poszedl
Manyac :
kurwa , co za leń !!! nie poszedł na clarka ...
wiedzialem ze Ty sie przyczepisz
EXIT dzien drugi
3.Josh Wink
2.Moderat
1.............
no wlasnie to jest zagadka kto poskladal swoim wystepem publike, jak ktos zgadnie dostanie wafelka
generalnie mam juz opanowany rozklad wiekszosci scen, scena 6 rzadzi jest to najlepsza scena festiwalu, wpadlem tez na scene metalowa, ale czad! tam to jest klimat dopiero
napisalbym cos jezcze ale jestem tak zmeczony ze nie chce mi sie
ide spac adios
EXIT dzien 3
Anneli Drecker (tak sie chyba ta pani nazywa) + Royskopp
no i w sumie tyle
jestem wniebowziety