Agathe :
rok temu pierwszy raz nie bylam obecna na sound..ale relacje moich przyjaciol utwierdzily mnie w tym ze i w tym roku nie pojade..ale tylko dlatego ze chce zachowac te Złote Lata" soundtropolis w pamieci...a czuje ze edycja 2010 moze mi to zakłócić..pzdr
nie masz może u ciebie swojego seta z edycji 2007 ??
xavery :
Len Faki - Couleur 3 Radio Suisse Romande - 22-05-2010 '
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
'Len Faki allways plays the same Tracks in the same Order. Allways... :\'
znalazlem w necie, nie wiem ile z tego prawdy, ale..
Radekk :
znalazlem w necie, nie wiem ile z tego prawdy, ale..
to samo tyczyło się Chris Liebing w 2003, SIASIA grał całe tracklisty innych DJ, itd
a co do len faki - nie wiem
xavery :
Radekk :
znalazlem w necie, nie wiem ile z tego prawdy, ale..to samo tyczyło się Chris Liebing w 2003, SIASIA grał całe tracklisty innych DJ, itd
a co do len faki - nie wiem
ale wolałem dawnego Liebinga niż te zamuły które teraz zapodaje
AMERICAN GRIZZLY :
gdyby Krzyś zabrał same winyle z przedziału od 2000-2004 roku
i przyjechał gdzieś grać set - to bym zapłacił masę kasy za taką imprezę
PS - takie mam marzenie [wiem że nie realne]
xavery :
AMERICAN GRIZZLY :
realne pod warunkiem że jego płyty albo laptop (całkiem przypadkiem) nie dotarłyby na imprezę i musiałby zagrać z płyt lokalnego "grajka" zapalonego fana techno z tamtych lat
Manyac :
ostatnie soundtropolis odbyło sie w 2006 roku. później to tylko patologiczna wersja tego ewentu ;/
Święte słowa...
xavery :
AMERICAN GRIZZLY :
a ja za siasie
i do tego andego i jest bomba
Radekk :
xavery :
AMERICAN GRIZZLY :
PS - takie mam marzenie [wiem że nie realne]a ja za siasie
i do tego andego i jest bomba
Len Faki - Live @ Stressfucktor (Musikzentrum, Germany) 15.05.2010
'
KOSA + mucka + RoX
xavery :
Radekk :
znalazlem w necie, nie wiem ile z tego prawdy, ale..SIASIA grał całe tracklisty innych DJ, itd
dobre, dobre. przez 14lat grania nie slyszalem tego 'newsa' od nikogo
będzie walka Xavery vs Siasia?
AMERICAN GRIZZLY :
xavery :
Radekk :
znalazlem w necie, nie wiem ile z tego prawdy, ale..to samo tyczyło się Chris Liebing w 2003, SIASIA grał całe tracklisty innych DJ, itd
a co do len faki - nie wiemale wolałem dawnego Liebinga niż te zamuły które teraz zapodaje
chociaz raz siÄ™ z TobÄ… zgodze....
masia_tresor :
AMERICAN GRIZZLY :
xavery :
to samo tyczyło się Chris Liebing w 2003, SIASIA grał całe tracklisty innych DJ, itd
a co do len faki - nie wiemale wolałem dawnego Liebinga niż te zamuły które teraz zapodaje
'
jak to jest zamula to ja nie mam pytan...
muza sie zdarzyla strasznie zmienic od czasow kiedy wszyscy napierdalali ponad 145BPM ,a jednak sa nadal tacy , ktorzy nie potrafia sie z tym pogodzic. Szkoda...
Maq, musisz pogodzić się z tym, że są ludzie którzy po prostu LUBIĄ szybszą muzę. Nie znaczy to jednak że są w jakimś sensie zacofani muzycznie bo czasami odnoszę wrażenie, że nie przepadanie za "techno" 130bpm dla niektórych oznacza jakies upośledzenie.
AMERICAN GRIZZLY :
Maq, musisz pogodzić się z tym, że są ludzie którzy po prostu LUBIĄ szybszą muzę. Nie znaczy to jednak że są w jakimś sensie zacofani muzycznie bo czasami odnoszę wrażenie, że nie przepadanie za "techno" 130bpm dla niektórych oznacza jakies upośledzenie.
jw.
z takim warunkiem, ze ludzie ktorzy sluchaja dalej szybkiej muzyki nie sadza tego samego o ludziach, ktorzy sluchaja wolniejszej
a ty south tez tak czasami sie wypowiadales
muzyka ma laczyc, nie dzielic do diaska!
AMERICAN GRIZZLY :
nie oznacza uposledzenia i to ,ze tacy ludzie sa ...ok nie ma problema... problem raczej jest w krytykowaniu muzy , o ktorej tak na prawde ma sie malo pojecia , co nie jest za specjalnie madre
Wracajac do samego Krzycha ... gra coraz to mocniej i szybciej , wiec nie powiedzialbym ze gra tak wolno w stosunku do tego co bylo pare lat temu .
I nie wiem czemu wzieles w cudzyslow ''techno''. Dzisiejsze produkcje maja wiecej wspolnego z tym co mozna nazwac techno nizeli napierdalaczami , ktore doprowadzily ta muze do zguby.
Wszystko jest dobre , ale z umiarem
Djemba :
AMERICAN GRIZZLY :
jw.
z takim warunkiem, ze ludzie ktorzy sluchaja dalej szybkiej muzyki nie sadza tego samego o ludziach, ktorzy sluchaja wolniejszej
a ty south tez tak czasami sie wypowiadales
muzyka ma laczyc, nie dzielic do diaska!
Nieuważnie mnie czytałeś
Maq :
nie oznacza uposledzenia i to ,ze tacy ludzie sa ...ok nie ma problema... problem raczej jest w krytykowaniu muzy , o ktorej tak na prawde ma sie malo pojecia , co nie jest za specjalnie madre
Wracajac do samego Krzycha ... gra coraz to mocniej i szybciej , wiec nie powiedzialbym ze gra tak wolno w stosunku do tego co bylo pare lat temu .
I nie wiem czemu wzieles w cudzyslow ''techno''. Dzisiejsze produkcje maja wiecej wspolnego z tym co mozna nazwac techno nizeli napierdalaczami , ktore doprowadzily ta muze do zguby.
Wszystko jest dobre , ale z umiarem
Los był mi przychylny i miałem możliwość zagłębić się w techno i jego produkcję od podstaw, zatem jestem pewien swojej wiedzy na temat tejże muzyki.
A że mi po prostu nie siedzi większość jego występów to już inna bajka, nie mająca za bardzo niczego wspólnego z krytyką muzyki.
z tą zgubą to ostro poleciałeś
A cudzysłów to mała pułapka w którą się złapałeś
Maq :
masia_tresor :
AMERICAN GRIZZLY :
'
jak to jest zamula to ja nie mam pytan...
I to jeszcze jaka, pyk pyk plum pum szyyyyyyyyyyy, pyk pyk pyk pyk. i tu nie chodzi o BPM.
obecny minimal jak dla mnie [ i nie tylko wg mnie] powinno sie do house zaliczac a nie techno.
Oczywiscie nie jestem fanem napierdalanki szrancowej, wrecz przeciwnie obecnie schranz to tez jest porazka, wyscig, kto bardziej i szybciej bedzie napier*alal.
I nie zgodze sie z tym ze obecny minimal ma duzo wspolnego z techno, bo ten minimal co byl kiedys ma cos w sobie, brak monotonicznosci i pykania, z reszta co ja bede mowic, to jest forum znawcow tego gatunku to nawet nie powinno byc takiego tematu poruszanego.
A liebing to jest hipokryta, bo sam krytykowal i to dosc mocno minimal, a teraz ? Sprzedał sie =]
Ostatnio edytowany przez Rascal (2010-06-16 23:20:30)
Liebing grający minimal? nie wiedziałem
set Fakiego od Xava - co ten gościu robi z dźwiękiem to masakra ; o
Bede.