Nie jesteś zalogowany.

8 9 10 11 12 
 37

• Gadka
  •  » Szczecin @ Clubbing GSZ

#226 2010-06-02 22:34:17 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

*paTiTa*
GSz VIP

Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

ja sie ciesze ze jest boombar,ale szczecin jest spierdolony i mało ludzi docenia.

#227 2010-06-02 23:03:02 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Conrad de Lan
GSz User
Serwis

*paTiTa* :

i mało ludzi docenia.

heheh ja 8 godzin w pociągu cisnąłem na Lumena big_smilebig_smile

#228 2010-06-03 15:36:16 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

AcidDaisy
GSz User
Serwis

Conrad de Lan :

Generalnie chodzi o to że ludzie tylko narzekają, a bo to nie techno, a bo to znowu plumkanie, a to data nie pasuje srete tete itp itd, zamiast zwrócić uwagę na to że ktoś się stara, zaprasza DJ'ów zza granicy, robi coś dla kogoś(wiadomo że i dla siebie, klub to robi bo musi zarobić), to tylko każdy narzeka potrafi, skoro wszystkim tak źle, nie dobrze to może sami spróbujcie zorganizować imprezę, ściągać gwiazdy, zadbać o wszytko żeby było dobrze, a nie siedzieć przed monitorem narzekać że to i tamto się nie podoba smile

Brawo dla tego Pana smile

#229 2010-06-03 15:38:19 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Conrad de Lan
GSz User
Serwis

AcidDaisy :

Conrad de Lan :

Generalnie chodzi o to że ludzie tylko narzekają, a bo to nie techno, a bo to znowu plumkanie, a to data nie pasuje srete tete itp itd, zamiast zwrócić uwagę na to że ktoś się stara, zaprasza DJ'ów zza granicy, robi coś dla kogoś(wiadomo że i dla siebie, klub to robi bo musi zarobić), to tylko każdy narzeka potrafi, skoro wszystkim tak źle, nie dobrze to może sami spróbujcie zorganizować imprezę, ściągać gwiazdy, zadbać o wszytko żeby było dobrze, a nie siedzieć przed monitorem narzekać że to i tamto się nie podoba smile

dostanę też czekoladki ?? bo mam dziś urodziny big_smile

#230 2010-06-03 15:49:42 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

AcidDaisy
GSz User
Serwis

a tak poza tym to wszyscy sie z chujami na rozum pozamienialiście ... takie będziecie mieli imprezy jaki Szczecin... i chuj...
Na Advencie bylo niewiele ponad 100 osób w Loko,jaki wniosek z tego ? Opłaca się robić coś mocniejszego? Gówno .
A Crossed dlaczego upadło? Mieliście qrwa nore z hardtechniaczami i chuj wyłożyliście...
Możecie sobie dyskutować ,Droptech i tak nawet nie wchodzi (całe szcęście !) na to forum... bo powiesić się idzie od tego pierolenia...Koleś od 10 lat robi imprezy non stop,od Neurona przez Crossed,Laboratorium,Sonar,77,WDS,  imprezy w Loko,plenery i te wszystkei inne ... robił wszystie możliwe imprezy jakie można było zrobić w tym jebanym mieście, a Wy potraficie tylko siedzieć i wyciskać poty przed monitorem.
Podejdź no któryś odważny z kasą w zębach do Dropa zrobi Ci taką imprezę jaką będziesz chciał w BB,wyłóż szmal i zobaczymy co z tego będzie ,zagwarantuj że przyjdzie full masek ...zapraszam.

Forum i to pierdolenie jest mało konstruktywne . trzeba patrzec na realia a nie na to co macie w swoich głowach z tysiącem pomysłów i zero przełożenia na rzeczywistość...

#231 2010-06-03 15:52:33 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

AcidDaisy
GSz User
Serwis

Conrad de Lan :

AcidDaisy :

Conrad de Lan :

dostanę też czekoladki ?? bo mam dziś urodziny big_smile

O to hepi berZdej smile
Mogę Ci drinia w BB postawić tongue

#232 2010-06-03 15:56:15 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

AcidDaisy
GSz User
Serwis

aaaa i jeszcze jedno!
Skąd kurwa wiecie co się bedzie działo/jaka muza będzie grana w tymże klubie??
Przecież klub istnieje zaledwie miesiąc ,to dopiero rozkrętka ( i to bardzo dobra rozkrętka)...
Wszystkowiedzący znawcy od marketingu,emeryci i inni forumowicze  pozdrawiam Was, ole!

#233 2010-06-03 15:58:28 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

AMERICAN GRIZZLY
Twój stary pijany

nikt nie napisał że wie co się będzie tam działo.

niech jakiś mod posprząta wątek bo te pierdolenie razi w oczy

#234 2010-06-03 19:12:51 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

dropski
wiecznie głodny :P
Serwis

no burdel niesamowity sie tu zrobil a nie pisalem za wiele hihi ... jak dla mnie problem (o ile taki istnieje) jest w polozeniu i nie tyle lokalnie co w Polsce, takie jest moje odczucie. Bo skoro lokalna publika jest jaka jest i marudzi (oczywiscie nie pisze o wszystkich) a na imprezie z duzymi nazwiskami sa pustki, to albo cos nie teges z promocja albo ludziom naprawde nie chce sie cisnac do szczecina na bibe

#235 2010-06-03 19:16:09 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

n e s t
GUTE RZOPA
Serwis

szczecin siedlisko wixy! yikes

#236 2010-06-03 19:17:36 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Conrad de Lan
GSz User
Serwis

n e s t :

szczecin siedlisko wixy! yikes

teen techno hihi

#237 2010-06-03 19:19:18 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

dropski
Serwis

aha, faktycznie niewarto tu pisac big_smile

#238 2010-06-03 21:40:56 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

chris8
Administrator
Administrator Forum
Serwis

dropski :

albo ludziom naprawde nie chce sie cisnac do szczecina na bibe

do (szczecina) czy W (szczecinie)

moim zdaniem chodzi o szczecin i okolice. Jak juz bylo pisane przy tylu innych imprezach (duzych i tych lokalnych w innych miastach) organizowanie imprezy z jednym nazwiskiem na skale krajowa to troszke nie trafione smile  choc chyba promocja byla dla przyjezdnych co uwazam za duzy plus (chyba ze jej nie bylo tongue)

PS nie dlugo ogarne ten temat z offtopiciem - tylko mysle jeszcze jak bo niechce tego kasowac smile

#239 2010-06-03 22:20:18 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

dropski
Serwis

co ty gadasz, bylo kilka imprez z jednym nazwiskiem we wrocku, warszawie czy innych miastach i byli ludzie z innych miast

#240 2010-06-03 22:26:58 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

chris8
Administrator
Administrator Forum
Serwis

dropski :

co ty gadasz, bylo kilka imprez z jednym nazwiskiem we wrocku, warszawie czy innych miastach i byli ludzie z innych miast

heheh no byli byli big_smile sam jezdzilem na male klubowe imprezy do innych miast (niewspominajac juz o duzych imprezach)  ale chodzi o to ze przy malej (duzej) imprezie takiej jak z adventem w szczecinie to glowna publike powinni stanowic miejscowi a nie przyjezdni. a jak przyjdzie (w tym przypadku)  tylko 150osob w tym kilku (?) przyjezdnych to chyba cos nie tak ?

ma to sens ze robisz impreze W poznaniu dla ludzi z wroclawia? chyba nie? zrobisz wtedy ja we wroclawiu....

#241 2010-06-04 00:01:16 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Radekk
arcsin(x);
Serwis

ale wy jesteście zjebani.. serio.

#242 2010-06-04 00:31:10 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

spons
furanum.com

wg mnie to nie miejsce, publika, rozklad jazdy pociągow czy co tam chcecie.. to rzeczy 2 kategorii... jak chesz zrocbic impreze na ok 200 osób to najpierw musisz miec srodki... żeby wyłóżyć. poprostu jak ja to widze po śląsku (techno na silesii).. coraz mniejszej grupie osób chce się jeździć po imprezach.

nie jestem znawcą. ale na kolejnych bibach (rózne style) widze te same osoby, mało nowych. A wiadomo każdy kiedyś dorasta (rodzina, ustatkowanie) i jest coraz mniej osób. Do tego jak widze po K-ce- jeśli pójdziesz do Spiża czy innej dyskoteki to wyrwiesz czy to chłopaka czy dziewczynę.To się dzieciakom bardziej podoba(niestety) Ja w zasadzie jestem młodziak ale udalao mi się (czy na szczęscie czy nie) nie bywać (co nie znaczy wogóle nie być) na potańcówkach.

pewnie napisał bym więcej ale za dużo wypiłem wink i wydaje mi się, że nie do końca mogę być zrozumiany, przez literówki i interpunkcję.. !

pzdr
sobota CA->BB

edit:
ps. jak przeczytałem co napisałem, to widzę, że mogę być nie zrozumiały. jeśli jakies pytania do moich wypowiedzi to piszcie... mam nadzieję odpowiedziec

furanum.com

ps2. dobrze wogóle wbiłem w temat bo nie czytałem do dokładnie... wink

#243 2010-06-04 14:24:01 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

gWEEDy
no permission for mighty colours

beegos :

teraz ci co grali pare lat temu teen techno grają teraz minimal wixe(np   h2o  )

jesteś NIKIM, nie chodzisz na imprezy, nie grasz, nie robisz NIC, tylko PIERDOLISZ GŁUPOTY, siedziałeś na neuroshocked.pl i żaliłeś się, jak to biedny underground zdycha, a teraz siedzisz na nielubianym przez Ciebie GSZu (kiedyś ludzie z ns.pl srali jadem na GSZ, teraz sami się tu wypowiadają...) i obrażasz ludzi, którzy grają to co lubią! a terminy takie jak "teen techno" czy "minimal vixa" siedzą tylko w Twojej głowie jebany debilu!

WY-PIER-DA-LAJ!

#244 2010-06-04 14:36:00 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Rado
Unknown E-E
Serwis

Czy moderator zamierza cos tutaj zrobic, o co prosilem ?

#245 2010-06-04 14:55:01 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

beegos
GSz User

gWEEDy :

beegos :

teraz ci co grali pare lat temu teen techno grają teraz minimal wixe(np   h2o  )

jesteś NIKIM, nie chodzisz na imprezy, nie grasz, nie robisz NIC, tylko PIERDOLISZ GŁUPOTY, siedziałeś na neuroshocked.pl i żaliłeś się, jak to biedny underground zdycha, a teraz siedzisz na nielubianym przez Ciebie GSZu (kiedyś ludzie z ns.pl srali jadem na GSZ, teraz sami się tu wypowiadają...) i obrażasz ludzi, którzy grają to co lubią! a terminy takie jak "teen techno" czy "minimal vixa" siedzą tylko w Twojej głowie jebany debilu!

WY-PIER-DA-LAJ!

Po pierwsze nie pisałem na nr poza sporadycznymi przypadkami
nie chodzisz na imprezy to ty malo wiesz a się wypowiadasz bo smigam  od ponad 10 lat teraz fakt że zdecydowanie mniej max 2x m-cu ale w cross zaliczyłem chyba z 80% imprez

#246 2010-06-04 15:04:49 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

beegos
GSz User

info z' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw

26.06 | Bass Line High - Marv Prizentz | Alterego - Szczecin

Dubstep, klasyczne jungle, old school rave oraz uk dub - to wszystko usłyszycie 26 czerwcaa na Bass Line High - Marv Prizentz. Gościem specjalnym edycji będzie Dubseed z krakowskiego Dub Chanters, który zaprezntuje pulsujący reggae tętnem dubstep, steppersy i uk dub. Wsparcia udzielą mu: Zombie (jungle + live fx), Marthaholtz (dubstep, minimal), Cyceron (rave) oraz selektorka olaH (jungle, dub).

plakat soon

Wystąpią:

:: Dubseed (Dub Chanters / Kraków)

:: Zombie (Behemoth Breakz / Szczecin. Fm)

:: olaH (Kermit Sound)

:: Marthaholtz (Pandora)

:: Cyceron

Dubseed (Dub Chanters / Kraków)

DJ i członek kolektywu Dub Chanters prezentujący typową brytyjską szkołę digitalnego dubu, zafascynowany dubem w najświeższym współczesnym wydaniu. Gra melodyjne, mocno basowe, hard stepowe sety oparte głównie na najnowszych UK Dub produkcjach, skupiając się zwłaszcza na przestrzennym i pulsującym reggae dubie, tanecznych steppersach oraz nowatorskim i masywnym dubstepie.
Początki jego muzycznej drogi związane są z reggae dubem, fascynacją dubowym brzmieniem UK Roots i brytyjską sceną sound systemową. Obecnie w coraz większym stopniu zagłębia się w bezkompromisowe brzmienia dubstepu, co można usłyszeć w jego setach oraz odczuć w pasji animowania krakowskiej sceny.
Organizator i rezydent legendarnych już cykli imprez: „Dub Temple” oraz „Dubstep Ahead!”, a także róznego rodzaju muzycznych nielegalni i „dub rejvów” w podkrakowskich lasach. Maniak głębokiego basu i sprzętu do jego generowania.

Zombie (Behemoth Breakz / Szczecin.fm)

Zombie to postać, której szczególnie przedstawiać nie trzeba. Producent bezkompromisowych odmian dnb, breakcore i innych (niekoniecznie) połamanych szaleństw. Z drugiej strony twórca przestrzeni ambientowych i chill outowych bitów. Prezenter radiowy, dźwiękowiec, autor słuchowisk, amator bomb atomowych.
Na Bass Line High Zombie wyciągnie z archiwum klasyczne jungle wzbogacając je o przeróżne fx'y.

olaH (Kermit Sound / Szczecin)

Panna lubująca się w szeroko pojmowanym basie. Szukająca bardziej w starociach niż w nowościach klasycznego reggae. Fanka sound systemowych brytyjskich basowych brzmień. Zakochana w eksperymentach Vibronics i sile rażenia Iration Steppas. Od niedawna smakuje digitali spod znaku „16 bit” oraz dubstepu, który bardziej przemawia do niej oparty na reggae niż na chłodnej technice brzmienia.
26 czerwca zaprezentuje selekcję spod znaku dubstep, jungle, dub.

klub: Alterego
data: 26.06.2010
start: 21:00
bilet: 8 pln

#247 2010-06-04 15:15:12 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

gWEEDy

beegos :

"na nr" że co? można po polsku?

beegos :

nie chodzisz na imprezy to ty malo wiesz a się wypowiadasz bo smigam  od ponad 10 lat teraz fakt że zdecydowanie mniej max 2x m-cu ale w cross zaliczyłem chyba z 80% imprez

chyba nie "śmigasz" a "śmigałeś", z resztą kogo obchodzą czasy starej Lokomotywy, Tórów Kolarskich czy Meratronika? szczególnie w tym topicu? czasy się zmieniły, nie widzisz tego? najwyższy czas wyjść z szałasu...

aaa i nie pisze się "cross" tylko "Crossed" jak coś... zaliczyłeś tyle imprez, a dalej nikt nie wie kim jesteś, człowiek zagadka, czy może jakiś tajniak? smile

#248 2010-06-04 15:24:27 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

beegos
GSz User

gWEEDy :

beegos :

"na nr" że co? można po polsku?

beegos :

chyba nie "śmigasz" a "śmigałeś", z resztą kogo obchodzą czasy starej Lokomotywy, Tórów Kolarskich czy Meratronika? szczególnie w tym topicu? czasy się zmieniły, nie widzisz tego? najwyższy czas wyjść z szałasu...

Wszystko się zmienia  i to jest piękne smile  a czasy starej Lokomotywy to naprawde nie był dobty okres dal muzyki elektronicznej w szcz.

aaa i nie pisze się "cross" tylko "Crossed" jak coś... zaliczyłeś tyle imprez, a dalej nikt nie wie kim jesteś, człowiek zagadka, czy może jakiś tajniak? smile

Tak jak wiele osób  używam skrutu cross
A znają znają ci co mają znać

#249 2010-06-04 16:16:48 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

gWEEDy

beegos :

Tak jak wiele osób  używam skrutu cross

skrótem od Crossed było "X" a nie "cross", "cross" to takie na odpierdol...

skrutu tutu? srutu tutu! big_smile

beegos :

A znają znają ci co mają znać

pewnie inspektor Kot i inspektor Pierzchała, oraz połowa komisariatów w Szczecinie krzywy

#250 2010-06-04 16:18:02 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

beegos
GSz User

x też ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie

2010-06-04 16:18:02 Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

Admin
Reklamy Google
Serwis

Re: Szczecin @ Clubbing GSZ

8 9 10 11 12 
 37