Nie wiesz co tracisz ale tak czy owak dobrej zabawy życze
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
jak by ktos chcial oderwac sie od plazowania
Ciekawa opcja, ale trochę późno Karnet już mam...
jakieś ciekawe opcje noclegu ? chce jechać tylko na jeden dzień...
zydek :
No jak siÄ™ jeszcze nie ogarnÄ…Å‚eÅ›, to lepiej siÄ™ pospiesz, z noclegami jest teraz lipa na maksa.
ciekawe co pogoda nam zaoferuje w tym roku w zeszlymm roku bylem w Gdyni 5 dni a w pokoju spalem moze 4 h hahahahaha
)) reszta plenerowo
i-vid :
zydek :
No jak siÄ™ jeszcze nie ogarnÄ…Å‚eÅ›, to lepiej siÄ™ pospiesz, z noclegami jest teraz lipa na maksa.
heh, jestem doskonale świadomy tego że już jest późno pytanie, czy macie jakieś ciekawe oferty noclegu bliżej lub dalej festiwalu gdzie można było by zadzwonić i zapytać się ?
niedaleko jest taka miejscowosc jak Rewa proponuje tam cos szukac, niestety zaginely mi gdzies kontakty, rok temu znalezlismy prywatne kwaterki po 40 plow 5 dni przed ffestivalem !!! tak wiec nie sadze zeby w tym roku byl jakis problem 1-pogoda,2-sredni line up ;/
mathew :
http://cjg.gazeta.pl/CJG_Warszawa/1,106835,7947763,Open_er_Festival_2010___konkurs_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=140x121&utm_campaign=a_brylaHP0610
jak by ktos chcial oderwac sie od plazowania
toc ty nie lubisz gdyni.!
zydek :
i-vid :
zydek :
heh, jestem doskonale świadomy tego że już jest późno
pytanie, czy macie jakieś ciekawe oferty noclegu bliżej lub dalej festiwalu gdzie można było by zadzwonić i zapytać się ?
możesz spróbować tu
sopot, okolo 4 dyszek doba.
608066349
Rewa, Reda, Rumia, Wejherowo, Sopot, Gdańsk- bijcie wszędzie, skm max 40min zajmie dojazd do centrum Gdyni
Proponuję obdzwonić akademiki Akademii Morskiej i Akademii Marynarki Wojennej
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - Akademiki w GdaÅ„sku (30min skmkÄ… do Gdyni)'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - Akademiki w Gdyni'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników - Hostele w GdaÅ„sku
bardzo możliwe, że zawitam na 3dni
@beton
weź zmień sygnaturę
never o/
Kolejni polscy wykonawcy
Z przyjemnoÅ›ciÄ… pragniemy zaprezentować kolejnych polskich wykonawców, którzy doÅ‚Ä…czÄ… do wczeÅ›niej ogÅ‚oszonych artystów tegorocznej edycji Open’er Festival. Na Main Stage wystÄ…pi zjawiskowy i niepowtarzalny L.U.C, na scenie World zagra pierwsza dama polskiego reggae – Marika, a na Tent Stage swój nowy materiaÅ‚ zaprezentujÄ… Novika i L.Stadt.
Ze wszystkich otrzymanych zgłoszeń wybraliśmy też zespoły, które będą miały okazję zaprezentować się na scenie Young Talents. Są to: Popkultura, The Lollipops, Paula i Karol, Dead Snow Monster, Let The Boy Decide, London Type Smog, Letters From Silence, Ms. No One, 3moonboys, Irena, Kiev Office, The Natural Born Chillers, Klimt, Kyst, Gra Pozorów i Soniamiki.
Line-up Opene'r '10
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
wyborcza zamiescila mapke festiwalu' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
scena tent i word zamieniaja sie miejscami...
missext :
wyborcza zamiescila mapke festiwalu' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
scena tent i word zamieniaja sie miejscami...
hmm mam nadzieję, że to nie przyczyni się do mieszania muzy
Susanna :
missext :
scena tent i word zamieniaja sie miejscami...hmm mam nadzieję, że to nie przyczyni się do mieszania muzy
to sie przyczyni do biegow maratonskich z przeszkodami bo najlepsze koncerty sa na main i tent
missext :
Susanna :
missext :
scena tent i word zamieniaja sie miejscami...hmm mam nadzieję, że to nie przyczyni się do mieszania muzy
to sie przyczyni do biegow maratonskich z przeszkodami bo najlepsze koncerty sa na main i tent
w zeszłym roku też biegałyśmy i nie było tak źle
kiedy będziecie w Gdyni?
Bieganie nie było problemem Problemem natomiast było to, że niektórzy ludzie nie używają ładowarek do telefonów, a później się dziwią, że nie można się do nich dodzwonić :F
Maglite, Byc23k wybieracie się na tą bibe do krainy zdechłych śledzi?
Ostatnio edytowany przez beton (2010-06-18 21:29:20)