rok temu pierwszy raz nie bylam obecna na sound..ale relacje moich przyjaciol utwierdzily mnie w tym ze i w tym roku nie pojade..ale tylko dlatego ze chce zachowac te Złote Lata" soundtropolis w pamieci...a czuje ze edycja 2010 moze mi to zakłócić..pzdr
Pieprzenie ... Ten nie jedzie bo bylo tak , ten nie jedzie bo za duzo trance-u, ten bo kielbasa byla za slona.
Skoro sa tu sami audiofile, to jezeli nie jada na AR to pojada na Sound, bo po cholere siedziec w domu jak mozna na cokolwiek gdzies pojechac. No chyba ze ktos liczy zlotowke po zlotowce, to moze wtedy uznac wyzszosc oszczedzania nad checia wyjazdu na jakakolwiek bibe. Ja na AR nie dam rady sie wybrac, ale do Ogrodzienca chetnie sie wybiore i kilku setow z przyjemnoscia(oby) poslucham.
keypaul :
kto ma jechac na audio river wybierajac plumkanie i monotonne patrzenie sie przez 30 minut w skaczace pileczki plastikmena to niech jedzie
toś dowalił
otm :
keypaul :
kto ma jechac na audio river wybierajac plumkanie i monotonne patrzenie sie przez 30 minut w skaczace pileczki plastikmena to niech jedzie
toś dowalił
bardzo dobrze napisal, rzygac mi sie chce od tego chłamu ar
każdy kto pojedzie na soundtro dostanie w pysk a kto na audio ten w dupę (LSDj może sobie wybrać)
nie pisze,ktora impreza jest lepsza,tylko czytam te posty audiorowiczów,ktorzy nawijaja,bo trens,bo rok temu był nie wypał,bo edycje pierwsze lepsze,ba sramto tamto,albo ze "bym pojechal na fakiego,ale ten termin,czemu go nie dali na md,czemu koza zniosła jajko,po rezygnacji z toxicatora letniego nałożą napewno wiekszy nacisk na tą impreze i mysle ze to bedzie dobra edycja,do tego trwa 15 godzin,wiec rekompensuje dwa dni,a przy 10-ciu artystach mozna mniej wiecej policzyc ile kto zagra.
a w ogóle jak "wkurw"mnie złapie to pojade na AR,popatrze na pileczki skaczace od jednego do czterech przez półgodziny,powycieram buty o trawe przy jego plum plum,z rana kąpiel w wiśle i wbitka pociąg na Sontro.
ps.margaryna też jest z masłem
a kiełbasy przesolonej jeszcze nie jadłem D:
dropski :
LSDj :
tak samo moge ja napisac o sanrajs - spierdalaj
e tam, na sanrajs nie trzeba byc zeby wiedziec z e to gówno
szczerze muzycznie 100% wole sanrajs zobaczysz ,ze przy dobrych wiatrach za pare lat cala gsz tam bedzie jezdzic
dropski :
LSDj :
napisz to na fytyby
LSDj :
dropski :
LSDj :
szczerze muzycznie 100% wole sanrajs zobaczysz ,ze przy dobrych wiatrach za pare lat cala gsz tam bedzie jezdzic
wspaniale
k_mill :
LSDj :
dropski :
e tam, na sanrajs nie trzeba byc zeby wiedziec z e to gównoszczerze muzycznie 100% wole sanrajs zobaczysz ,ze przy dobrych wiatrach za pare lat cala gsz tam bedzie jezdzic
wspaniale
wysyłajcie sms o treści "POMAGAM" na numer 78908 by pomóc temu chłopcu
nie do zobaczenia... w kołobrzegu ahahaha
co to w ogóle za pierd*lenie, że rzygać ktoś chce od tego chłamu na ar. nie jedź, proste! kompletnie nie wiesz o czym piszesz, bo akurat imprez takich jak AR w Polsce więcej nie ma. szajsrajsy i inne elektrositi to zupełnie inna liga, a komentarz podsumowujący cały sierpniowy weekend tym jednym zdaniem, jest nie na miejscu.
i żeby nie było, nie lubie "ryśka" i rzygam tym jego plumkaniem, co się zresztą tyczy wszystkich artystów, którzy grają te "klikające" minimale, od których (i tu muszę to napisać...) już się rzygać chce. tyle w temacie.
Ostatnio edytowany przez jacek w (2010-05-22 12:04:57)
jacek w :
nie do zobaczenia... w kołobrzegu ahahaha
co to w ogóle za pierd*lenie, że rzygać ktoś chce od tego chłamu na ar. nie jedź, proste! kompletnie nie wiesz o czym piszesz, bo akurat imprez takich jak AR w Polsce więcej nie ma. szajsrajsy i inne elektrositi to zupełnie inna liga, a komentarz podsumowujący cały sierpniowy weekend tym jednym zdaniem, jest nie na miejscu.
i żeby nie było, nie lubie "ryśka" i rzygam tym jego plumkaniem, co się zresztą tyczy wszystkich artystów, którzy grają te "klikające" minimale, od których (i tu muszę to napisać...) już się rzygać chce. tyle w temacie.
i to jest konkretna odpowiedź/wypowiedź
koniec off topów !
teraz coÅ› na temat
Konkret Nuta
' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
do piłeczek zapomniales dodac kolesi w rurkach i za krotkich koszulkach z napisem be mnml, z poczesem bocznym i z arafatką
ej ale ja to naprawdÄ™ lubiÄ™
obcisłe jeansy spuszczone do połowy dupy z gaciami na wierzchu ?
nie
chodziło mi o produkcje Lazara, fajne są
aaa
AMERICAN GRIZZLY :
obcisłe jeansy spuszczone do połowy dupy z gaciami na wierzchu ?
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników proszÄ™ znajdź mi tutaj tak ubranych ludzi ;-)
pacz już zaczynam przekopywać galerie