lol :
ah te słowiańskie cycuszki
wiedziałam, ze któryś z Was zaraz cos napisze o jej pomaranczkach:D bamboocha:D
Wpadnijcie na Tarnowskie Góry w lipcu , zobaczycie ją live
Albo na Electrocity
RomeY :
ta Nastia troszkÄ™ przypomina mi z twarzy DidÄ™
no to teraz będę z korkiem w dupie zapierdalał
didabomba :
AMERICAN GRIZZLY :
ze specjalnÄ… dedykacjÄ… dla Didy
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkownikówdamn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to kiedy wpadacie na promo tour pokażemy Nastii jak się bawimy (cos w stylu Kunice - pełna kultura )
no tam to była pełna kultura szczególnie, jak wróciłam do domu wyglądając, jak po Woodstocku
Jak każdego roku, ekipa SoundTrade wybrała się do Miami na WMC 2010, gdzie jak mówią, przez cztery dni dzieje się więcej niż przez cały sezon na Ibizie
PrzygotowaliÅ›my dla Was kilka wywiadów z uczestnikami tegorocznej edycji Electrocity. Pierwszy z nich już na' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
didabomba :
RomeY :
ta Nastia troszkÄ™ przypomina mi z twarzy DidÄ™
no to teraz będę z korkiem w dupie zapierdalał
dopóki nie zrobisz sobie takich fajnych cycuszków, możesz spać spokojnie
Do składu tegorocznej edycji Electrocity dochodzi Angelo Mike ( patrz pierwszy post )
AMERICAN GRIZZLY :
Do składu tegorocznej edycji Electrocity dochodzi Angelo Mike ( patrz pierwszy post )
JesteÅ› organizatorem ? :F
chciałem być pierwszy .. po prostu
AMERICAN GRIZZLY :
kurna
Å‚oc Å‚rong ?
no lubie typa, nie spodziawlem sie ze tu zagra
Nie jest taki zły, nabrał pokory ostatnimi czasy...
AMERICAN GRIZZLY :
tu chyba chodziło o to że "szkoda że zagra na takim festynie" pfff albo inaczej, Jarek znów dał dupy....
Szkoda, że nie jako Jarek Czechowski jak na AR 2009 i że nie na innej scenie.
miniboy :
AMERICAN GRIZZLY :
tu chyba chodziło o to że "szkoda że zagra na takim festynie" pfff albo inaczej, Jarek znów dał dupy....
A co Jarek teraz pogrywa ? biesiady ? pamiętam, że swego czasu spory regres muzyczny zajebał w tych swoich setach.
Kambodżański folk
Method99 :
A co Jarek teraz pogrywa ? biesiady ? pamiętam, że swego czasu spory regres muzyczny zajebał w tych swoich setach.
jarek czechowski i angelo mike z tego co mi wiadomo to dwa projekty
linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
a co do grania to kazdy gra to co uwaza za stosowne i chuj NAM do tego a jak komus sie nie podoba to przeciez zawsze moze zaczac lepic swoje wypociny
dokładnie
wciąż nad tym pracujemy aby była czytelniejsza, na dniach powinno być już na cacy