n e s t :
a ta ilosc przesłuchań to jakaś ranga jest typu jestem fajniejszy czy o co chodzi bo nie rozumiem o co się spieracie z tymi cyferkami ?
p.s. brakujÄ…ce przecinki ,,,,
ne est nie wchodzisz :F
jakbyś przeczytał dokładnie to byś wiedział
Wojtek :
kepayew :
18 k w tysiacach , luz:), ale mozna sie pomylic
pewnie że można się pomylić ludzka rzecz, ale zobacz jak się do tego odniosłeś przez tą pomyłkę wcześniej.
co do line up to jeszcze raz napisze ze dotychczasowe nazwy w nim nie robią na mnie wrażenia (prócz MvOT) chyba może tak być
oraz
przesłuchałem ;-)
jasne, ze masz prawo do narzekania, ale przynajmniej zapoznaj sie wczesniej z lajnapem nim napiszesz posta , bo po co tak cwaniakowac, prawda
Ja pierdzielę, po co tyle napieprzania, bo komuś nie spodobał się line-up? Co to, własnej opinii nie można mieć?
i-vid :
Ja pierdzielę, po co tyle napieprzania, bo komuś nie spodobał się line-up? Co to, własnej opinii nie można mieć?
Jesteś na gsz. Nie możesz mieć swojej opinii.
No ja nie zauważyłem, żeby z siebie robił. Ale Twoja wola, jak sobie życzysz kolejne 5 stron pierdolenia, to nawalaj dalej. Tylko pytanie, komu się to będzie chciało czytać.
A dla mnie póki co biba zapowiada się smakowicie.
ram0l :
i-vid :
Jesteś na gsz. Nie możesz mieć swojej opinii.
moj temat, zaraz zaraportuje wszystkich
dropski :
Colmi :
zaaportuje
Colmi zaaportuj
aaaaaaaaahahahah, Ty chuju ! ciiii!
Oneohtrix Point Never oraz Hildur Guðnadóttir zagrajÄ… na Unsound Festival Krakow 2010. Kolejny headliner na poczÄ…tku przyszlego tygodnia!
+ Mordant Music (UK)' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
oraz nieoficjalnie, Emeralds, Joker.
Kolejni artyści potwierdzeni na Unsound Festival 2010: Shining, Monno i Mordant Music.
Blake dobrą EPke ostatnio wypluł
'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
MINDBLOWING NEWS!!! Italian legends Goblin to play at Unsound 2010 with Claudio Simonetti included in the band's lineup - as well as Massimo Morante and Maurizio Guarini. Check it out now at:' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
UNSOUND Festival :
Ben Frost + Daniel Bjarnasson to create "solaris" with sinfonietta cracovia at unsound 2010 in krakow; emeralds, elegi, lindstrom, kyle hall, mount kimbie + demdike stare also added to program...
Lindstrøm !