Dlaczego małe szanse Chałup?
personal TT zbedny ...wszedzie jest wspaniale o/
Grabez :
sa dylematy, jak pojde na collabs to nie wejde na floor 2 na plastikmana
walić collabs, razem nie są tak dobrzy jak osobno. trzeba pójść godzine wczesniej jak się chce usłyszec Plastika a i usłyszenie buttricha live to bardzo dobra opcja
tasieks :
personal TT zbedny ...wszedzie jest wspaniale o/
to swoją droga TT na bank sie pochrzani, ale każda zmiana będzie równie dobra
no ja wbije na koncowe vatha, zostane na buttricha i potem plastikman
zajebiście ze wszyscy pojda na plastikmana- bedzie luz na innych floorach..yo all
MJKriSS :
zajebiście ze wszyscy pojda na plastikmana- bedzie luz na innych floorach..yo all
DENON Forever!!
jak przerwa na buttricha to mój nr.1 na tej bibie,nowy album
tt doczytane speedy j,martin i plastik
przerwa jako określenie czasu zastępczego a nie umniejszenie mu
Chałup :
przerwa jako określenie czasu zastępczego a nie umniejszenie mu
ssij siedzę od okna buttrich !!
Mikroelement :
nie chce nic mówić mikro ale kawał skurwiela z Ciebie a mówiłeś, że to ja jestem chujem xD
btw. szkoda że w sobotę robię kiełbasę z ojcem xD może i bym się wybrał ...
Ostatnio edytowany przez Łepon (2010-03-24 22:27:06)
Łepon :
Mikroelement :
nie chce nic mówić mikro ale kawał skurwiela z Ciebie a mówiłeś, że to ja jestem chujem xD
btw. szkoda że w sobotę robię kiełbasę z ojcem xD może i bym się wybrał ...
hahha dzięki
kurwa ledwo spojrzalem na tt i juz sie wkurwiam, ze to sie tak szybko skonczy
a tak powaznie to nie moge go jakos w tej postaci ogarnac, czekam na jakas fajna tabelke ale na pierwszy rzut oka zaluje ze Garnier nie gra do 15 bo na nim bym zakonczyl, a wczesniej Buttrich i Plastikman
Djemba :
od 3 tak naprawde zaczyna sie dopiero biba, jak dla mnie na chwile obecna od 3 liebing, speedy j, pozniej buttrich plastikman i dubfire. reszte sie zobaczy
J.W plus papa
Mikroelement ty szykuj litra
poka fote włosów ??
za kilka dni bo bedzie z bonusem
lol :
za kilka dni bo bedzie z bonusem
a litr ma być na ar o ile będziesz miał te włosy
eeee bo cie jebne, jakim ar? predzej na sunise z wariatami pojade:D
taka informacja dla ludzi podrozujacych pociagami na time warp: w liscie ktory dostalem od substanz wraz z biletami jest napisane, ze bilet uprawnia do przejazdu w dniu imprezy od 15h do 18h dnia nastepnego pociagiem w landzie Badenia-Wirtembergia za free. Tutaj jest mapka dokladna: ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
wynika z niej, ze nie caly land sie liczy, bo np stuttgart jako stolica tego landu juz sie nie kwalifikuje
to tylko tak zeby ktos nie wjebal z biletem na cug
Djemba :
taka informacja dla ludzi podrozujacych pociagami na time warp: w liscie ktory dostalem od substanz wraz z biletami jest napisane, ze bilet uprawnia do przejazdu w dniu imprezy od 15h do 18h dnia nastepnego pociagiem w landzie Badenia-Wirtembergia za free. Tutaj jest mapka dokladna: ' 'linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
wynika z niej, ze nie caly land sie liczy, bo np stuttgart jako stolica tego landu juz sie nie kwalifikuje
to tylko tak zeby ktos nie wjebal z biletem na cug
W części Hesji tez mozna z niego skorzystac wiec z FFM bez problemu mozna na nim smigac
Kotek :
Djemba :
to tylko tak zeby ktos nie wjebal z biletem na cugW części Hesji tez mozna z niego skorzystac wiec z FFM bez problemu mozna na nim smigac
w sumie to nie wiem co napisales
mnie interesuje tylko mozliwosc przejazdu ze stuttgartu do mannheim,ale z tego co widze to nie przejdzie
lubię wyluzować się z chłopakami...