Misiu :
cichy86 :
gutek81 :
,ale na sunrise misu pysiu pojedziemy :*
ta
nie Ty
cichy86 :
Misiu :
cichy86 :
,ale na sunrise misu pysiu pojedziemy :*ta
nie Ty
serio ?
Misiu :
cichy86 :
Misiu :
tanie Ty
serio ?
nie
Kotek :
BaBeLo :
jakby ktos mial podobny diabelski plan to Garnier w Brln przeniesiony do Watergate:'
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników
nie mam jeszcze pomyslu jak tam sie dostac ale cos sie wymysli
spimy (Xav, Artek, Romaneq, Technik, ja) tu:'
zapraszamy!
4 days to go! ufff...O której zaczynacie melanż ??
pelen fristajl
Clock change
Attention Time Warp. On the 27.03. the time will be set to daylight saving time. At 2 am it will be 3 am. But you won't loose the time, because we will stay open longer until 3 pm on sunday.
tak napisali na stronie TW, czyli jednak nagle bedzie czas zmieniony z 2 na 3? mam nadzieje ze to ladnie w time table opisza zeby sie nie pojebalo.
zaczyna siÄ™
haha , fajnie jest .... ogarnia ktos jakis after czy montujemy cos z obcokrajowcami na miejscu ? mam booking w de do przyszlej srody , trzeba dac czadu
EDIT : troszeczke sie otworze .... jak dla mnie Time Warp jako impreza , jest impreza tak naprawde otwierajaca sezon imprezowy letni , poniewaz impreza odbywa sie podczas pierwszych dni wiosny , zima , ku uciesze milionów dobiega konca i nastaje czas radosci . Czas , w ktorym wszyscy daja poniesc sie czystej energii plynacej wprost z naglosnienia .
mowiac krotko , w chuj warto tam byc
Ostatnio edytowany przez Misiu (2010-03-22 21:53:47)
Misiu :
EDIT : troszeczke sie otworze .... jak dla mnie Time Warp jako impreza , jest impreza tak naprawde otwierajaca sezon imprezowy letni , poniewaz impreza odbywa sie podczas pierwszych dni wiosny , zima , ku uciesze milionów dobiega konca i nastaje czas radosci . Czas , w ktorym wszyscy daja poniesc sie czystej energii plynacej wprost z naglosnienia .
Prawdziwy opening fiesta 2010. Sraczka przedimprezowa w stanie zaawansowanym. Doczekac się chałup nie moze.
Chałup :
Misiu :
mowiac krotko , w chuj warto tam bycPrawdziwy opening fiesta 2010. Sraczka przedimprezowa w stanie zaawansowanym. Doczekac się chałup nie moze.
u mnie sraczka na stoperanie , zielonym ofkors wiec znieczulica sie we znaki daje
dla przypomnienia
wieliki nieobecny NICK CURLY [wybrał Miami]
Lemos - Blow It (Orignal Mix).mp3 - 320 '
polecam :
NICK CURLY - Time Warp DE - 2008 [set kosa - i cały słyszałem LIVE ]
'
lub'
Ostatnio edytowany przez xavery (2010-03-22 22:26:35)
tez sie zastanawialem czemu go nie ma.
ale przeciez inni ze skladu tw tez w miami wystepuja.
Grabez :
tez sie zastanawialem czemu go nie ma.
ale przeciez inni ze skladu tw tez w miami wystepuja.
w ten weekend - są główne imprezy WMC w tym Ultra
a nick - gra kilka razy w ten weekend w Miami
Djemba :
a w niedziele po time warp w jednym z klubow w stuttgarcie justin berkovic i the horrorist. dzien przed time warp gregor tresher jest. moze ktos wbija na ktoras z tych imprez?
czyli after u twojego brachola
jacek w :
BaBeLo :
http://www.sendspace.pl/file/c63326f85fb92a0938e86c6 (thx to Osa )
pierwszy wałek... co to ??
Misiu :
haha , fajnie jest .... ogarnia ktos jakis after czy montujemy cos z obcokrajowcami na miejscu ? mam booking w de do przyszlej srody , trzeba dac czadu
after?? a ja myslalem ze TW to juz after
ja do TW mam wielki sentyment i gdyby nie zniesmaki z 2008 nie rezygnowalbym z edycji 09...
jednak slyszac pozytywne sygnaly odn zeszlorocznej edycji postanowilem znowu wrocic do Mannheim (moze nawet dobrze mi zrobil ten rok przerwy bo zupelnie z innym nastawieniem teraz jade )
a sentyment z uwagi na poczatek mojej wielkiej "milosci" do papy ktora tak naprawde rozpoczela sie po secie na TW 2004
ZA 2 DNI MNIEJ WIECEJ O TEJ PORZE RUSZAMY!!!!
piosenka na dziÅ›...'
BaBeLo :
Misiu :
mowiac krotko , w chuj warto tam bycafter?? a ja myslalem ze TW to juz after
ja do TW mam wielki sentyment i gdyby nie zniesmaki z 2008 nie rezygnowalbym z edycji 09...
jednak slyszac pozytywne sygnaly odn zeszlorocznej edycji postanowilem znowu wrocic do Mannheim (moze nawet dobrze mi zrobil ten rok przerwy bo zupelnie z innym nastawieniem teraz jade )
a sentyment z uwagi na poczatek mojej wielkiej "milosci" do papy ktora tak naprawde rozpoczela sie po secie na TW 2004
ZA 2 DNI MNIEJ WIECEJ O TEJ PORZE RUSZAMY!!!!
Babelo o ktorej Cocoon w 5 tek ??
Grabez :
Clock change
Attention Time Warp. On the 27.03. the time will be set to daylight saving time. At 2 am it will be 3 am. But you won't loose the time, because we will stay open longer until 3 pm on sunday.
tak napisali na stronie TW, czyli jednak nagle bedzie czas zmieniony z 2 na 3? mam nadzieje ze to ladnie w time table opisza zeby sie nie pojebalo.
wszystko bedzie szlo zgodnie z czasem zimowym... tylko skonczy sie o 15 wedlug czasu wiosennego... na stary ziomwy czas bedzie 14, czyli wszystko tak jak zawsze... przeciez latwo na to wpasc...
dzis wieczorem w Sunshine live zostanie podane tt na impreze...
hehe bilety porane mozna kupic 39 e i imrezujesz 9 h od 6 rano do 14