smirnow :
A ja gram z cd-playerów i z vinyli...
Z cd lubię grać bo mam więcej muzy a z vinyli bo jest zajebiście i są tez nagrania których nie ma na mp3.
Myslę że to zajebiste rozwiązanie
najlepsze choć i tak zaraz ktoś będzie podważał twoje zdanie i wpierał ci że hujowo robisz
A ja jestem zdania że nie ważne czy ktoś gra z mp3 czy z vinyli czy z jednego i drugiego
ale żeby grał z pasją bez komercji i robił postępy w tym co robi;)
w zależności od tego ile jaki procent stanowi udział dja w występie...
novicki :
MAQu ty to dobrze prawisz, niestety zawsze się znajdzie jakis palant który będzie za wszelką cene podważał każde twoje zdanie, mimo iż pewnie myśli dokładnie tak jak piszesz
popieram cie w 100%
asmo :
novicki :
MAQu ty to dobrze prawisz, niestety zawsze się znajdzie jakis palant który będzie za wszelką cene podważał każde twoje zdanie, mimo iż pewnie myśli dokładnie tak jak piszesz
popieram cie w 100%
asmo :
novicki :
popieram cie w 100%
ale pojazd
novicki :
asmo :
novicki :
popieram cie w 100%ale pojazd
........ jednokolowy
FRedER :
A ja jestem zdania że nie ważne czy ktoś gra z mp3 czy z vinyli czy z jednego i drugiego
ale żeby grał z pasją bez komercji i robił postępy w tym co robi;)
Po 1
Grajac bez komercji cokolwiek by to nie znaczylo pewnie nikt go nie uslyszy no moze poza sasiadami skazanymi na ciagle ''młócenie''
Po 2
Musialby grac muzyke nie komercyjna zeby nie grac z podtekstem komercyjnym
Jak to jest muzyka nie komercyjna??
Jak ja nienawidzę slowa Komercja oraz tego w jakim kontekscie jest używane
novicki :
asmo :
novicki :
popieram cie w 100%ale pojazd
raczej poślizg ;-)
ostatnie moje posty tutaj byly o tym, jak bronie winyli. pozniej sciagnalem traktora pro, abletona, pobawilem sie nimi i wyciagnalem takie wnioski - winyl zajebisty jest sam w sobie, ale granie tylko z digitali za pomoca lapciaka i kontrolerow
dokladnie.. jak to ktos wczesniej napisal vinyl ma magie ale nie to co 10 lat temu... moja magia na dzien dzisiejszy to SERATO na imprezach.. w domu xone 4d PLUS laptop..I to jest pizda dopiero po 8 latach grania z 12.
dropski :
ja tam jestem zdania : najpierw spróbuj potem sie wypowiadaj
- Plastelina czy gówno, gówno czy plastelina.
Wącha...
- Hmmm plastelina czy gówno, gówno czy plastelina...
Postanowił polizać po czym stwierdza:
- Plastelina, ale skąd w dupie plastelina?
Stardust :
dropski :
ja tam jestem zdania : najpierw spróbuj potem sie wypowiadaj
- Plastelina czy gówno, gówno czy plastelina.
Wącha...
- Hmmm plastelina czy gówno, gówno czy plastelina...
Postanowił polizać po czym stwierdza:
- Plastelina, ale skąd w dupie plastelina?
brutalny przyklad, ale wlasnie tak