kurwa widze ze tu takie same problemy jak z filmami
k_mill :
mrovens :
Paladyn :
szukam Fruity Loops Studio 7 więc jeżeli ktoś ma to poprosze
rowniez szukam
a w internecie patrzyłeś?
ja spojzalem i znalazlem
Jaki soft jest teraz najlepszy do robienia muzy?
Hubertus :
do elektroniki to fl i ableton + dodatki, co do reszty gatunków to nie wiem, ponoc cubase niczego sobie jest
a i zapomnialem o mac'u - Logic
ja polecam Abletona pracuje na nim od niedawna i jestem zadowolony
dropski :
ykman :
ja polecam Abletona pracuje na nim od niedawna i jestem zadowolony
no to ja polecam fruity loopsa, pracowalem na abletonie i wole FL
pracowalem na FL i na ableton Live i jakoś póki co zostaje przy Live.
FL jakos taki niemrawy do wspolpracy np. przy liveactach jak dla mnie Live taki bardziej przystepny w tym kierunku
dropski :
bo gupi koniu FL nie jest do liveactów stworzony .. to tak jak bys chcial live act zagrac z cooledita :F (chociaz pewnie i takie konie by sie znalazly)
Nie jest stworzony. Ale można grać live z FL. Polecam jednak wsparcie się kontrolerem midi...
AMERICAN GRIZZLY :
dropski :
bo gupi koniu FL nie jest do liveactów stworzony .. to tak jak bys chcial live act zagrac z cooledita :F (chociaz pewnie i takie konie by sie znalazly)
Nie jest stworzony. Ale można grać live z FL. Polecam jednak wsparcie się kontrolerem midi...
live to sobie mozesz ze wszystkiego na upartego zagrac, nawet na okienkach w windowsie :F
dropski :
AMERICAN GRIZZLY :
dropski :
live to sobie mozesz ze wszystkiego na upartego zagrac, nawet na okienkach w windowsie :F
wspomagajÄ…c efektorem z wibry z telefonu
AMERICAN GRIZZLY :
można grać live z FL. Polecam jednak wsparcie się kontrolerem midi...
pamiętam jak Hexor w emce tak właśnie grał,znaczy,pamiętam że grał,ale jak mu to wychodziło to nie pamiętam
Możliwe...
Jednak, do gry live jest zdecydowanie lepszy abkleton gdyż do tego właściwie został stworzony. Tzn to nie jest właściwie granie live tylko odtwarzanie wcześniej przygotowanych próbek
AMERICAN GRIZZLY :
Możliwe...
Jednak, do gry live jest zdecydowanie lepszy abkleton gdyż do tego właściwie został stworzony. Tzn to nie jest właściwie granie live tylko odtwarzanie wcześniej przygotowanych próbek
prawdziwy lajf to masz w filharmonii na zywych instrumentach, z hardewaru tez sie probki odtwarza
AMERICAN GRIZZLY :
Możliwe...
co nie jest według mnie graniem stricte live
tak jak dropski napisał,w filharmonii to jest live...no chyba,że się nazywasz westbam i masz swój band
miecho82 :
no chyba,że się nazywasz westbam i masz swój band
albo pudzian
dropski :
dobra skonczmy pierdolic bo zaraz wyjdzie ze live to jest granie na grabiach i szpadlu
no to ja Ci dziękuję,ale mi pomysła podsunąłeś
AMERICAN GRIZZLY :
miecho82 :
no chyba,że się nazywasz westbam i masz swój band
albo pudzian
myślę ,że Najman może coś na ten temat powiedzieć
winetu :
Hubertus :
Najlepszy ?
Nie ma takiego...dziekuje dobranoc
Dokładnie. Sam musisz zdecydować z którym softem będzie Ci sie najlepiej i najwygodniej pracowało
dropski :
miecho82 :
myślę ,że Najman może coś na ten temat powiedzieć
no moze, bo tanczy tak jak mu pudzian zagra
ahahaha
mam FL DEMO, I SIE RÓŻNI TYM ZE NIE MOZNA NAGRYWAĆ DZIWEKU JAK SIE COS WYMODZI, DAJCIE LINKA NA PIRACKĄ WERSJE JAK KTOS MA , WE FRUIT MOZNA ROBIC CO SIE CHCE, DO TEGO SCIĄGA SIE SAMPLE I ROBISZ CO CHCESZ,
'linki widoczne tylko dla zalogowanych u¿ytkowników masz tu 9 :F