RomeY :
Misiu :
RomeY :
Podobno wylot z Gda potaniał i teraz 100 w 2 mańki.
Miłej podróży samochodem.jechalem tam juz kazdym srodkiem transportu , wiadomo dupy wygodne samolocikiem se poleco , ja pewnie tez , ale liczy sie trip i nie widze sensu pisania tekstow w stylu " po co jechac samochodem taki kawal " .Kazdy jedzie czym chce , wazne , zeby sie spotkac na miejscu :F
Tia, jadę stopem, liczy się trip, wyruszam miesiąc wcześniej
A poważnie masz rację, jak komu wygodniej.
wiadomo szybciej i wygodniej jest samolotem
ale lotnisko w hahn jest specyficzną lokalizacją (czyt. daleko w chuj od ffm), spoźnić się na odprawę jest bardzo łatwo
dlatego osobiście z mannheim wolałbym wracac autem czy pociągiem
KuczyN :
spoźnić się na odprawę jest bardzo łatwo
wiem cos o tym
dobrze ze mam kuzynke niedaleko mannheim
@ Romey wcale nie musisz wyruszac miesiac wczesniej ... jest strona na której mozesz ustawic sie z kims jadacym na trasie na ktorej ci zalezy , w zeszlym roku wracalem w ten sposob z de za 30 albo 40 e
Misiu :
wiem cos o tym
łączę się w bólu
Misiu :
RomeY :
Miłej podróży samochodem.jechalem tam juz kazdym srodkiem transportu , wiadomo dupy wygodne samolocikiem se poleco , ja pewnie tez , ale liczy sie trip i nie widze sensu pisania tekstow w stylu " po co jechac samochodem taki kawal " .Kazdy jedzie czym chce , wazne , zeby sie spotkac na miejscu :F
pociagiem jechalem juz 3 razy i wiem ze trip jest zajebisty, fajna ekipa itp, ale teraz w gre wchodzi wylacznie samolot i to nie tylko ze wzgledu na wygode ale i czas!
w tym roku w ogole jest bajka bo loty pieknie sa dopasowane do imprezy i wylatujac w sobote przed 16, w domu bede w niedziele wieczorem czyli elegancko w poniedzialek do roboty sobie pojde, a pociagiem bylbym o 1 w nocy dopiero w FF/o, i jeszcze fura zapierdalac do Gdańska 4h.
tym co chca jechac samochodem zycze powodzenia, w jedna strone jest ok, chociaz zmeczenie i tak przypomni o sobie nad ranem w najlepszym momencie, ale powrot to juz wyzwanie dla turbodymomena!!
przez dwa ostatnie lata '07 i '08 najpierw ykman nie dal rady dalej jechac i przykimalismy na stacji w Gorzowie Wlkp, a potem ja stwierdzilem jeszcze w Slubicach ze musze sie kimnac i spalismy w furze na parkingu pod bankiem, nawet nie ruszajac , a przypomne ze do pokonania mielismy tylko trase Slubice- Gdansk
mitchel :
Misiu :
RomeY :
pociagiem jechalem juz 3 razy i wiem ze trip jest zajebisty, fajna ekipa itp, ale teraz w gre wchodzi wylacznie samolot i to nie tylko ze wzgledu na wygode ale i czas!
w tym roku w ogole jest bajka bo loty pieknie sa dopasowane do imprezy i wylatujac w sobote przed 16, w domu bede w niedziele wieczorem czyli elegancko w poniedzialek do roboty sobie pojde, a pociagiem bylbym o 1 w nocy dopiero w FF/o, i jeszcze fura zapierdalac do Gdańska 4h.
tym co chca jechac samochodem zycze powodzenia, w jedna strone jest ok, chociaz zmeczenie i tak przypomni o sobie nad ranem w najlepszym momencie, ale powrot to juz wyzwanie dla turbodymomena!!
przez dwa ostatnie lata '07 i '08 najpierw ykman nie dal rady dalej jechac i przykimalismy na stacji w Gorzowie Wlkp, a potem ja stwierdzilem jeszcze w Slubicach ze musze sie kimnac i spalismy w furze na parkingu pod bankiem, nawet nie ruszajac , a przypomne ze do pokonania mielismy tylko trase Slubice- Gdansk
coż to za linia?
Ryan Air Misiulko, pisane było wcześniej, proszę czytać
Ja na odprawę na Wizza kiedyś spóźniłem się dosłownie 5min i mnie chuje nie puścili, szok, nawet dzwonili do pilota, madafaka! Powrót przez Katowice i całą noc w pociągu i od razu rano do roboty, nigdy więcej
RomeY :
Ryan Air Misiulko, pisane było wcześniej, proszę czytać
Ja na odprawę na Wizza kiedyś spóźniłem się dosłownie 5min i mnie chuje nie puścili, szok, nawet dzwonili do pilota, madafaka! Powrót przez Katowice i całą noc w pociągu i od razu rano do roboty, nigdy więcej
Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
nie wiem co to za 'dziw' zapierdalać samochodem. ktoś ma czas i ochotę na zacną wycieczkę to sobie jedzie autem i reszte powinno to huj obchodzic - proste.
w 2008 jechałem busem i miło wspominam. w tym roku jedzie banda z torunia busem 8 osbowym i też nikt nie narzeka jak to długo och i kurwa ach... huj w dupe, ide jeść.
jak ktos ma kierowce ktory woli prowadzic taki kawal z zapierdolona ekipa a potem isc na bibe i po niej wracac znow na trzezwo to podziwiam goscia
poza tym slask a pomorze to roznica minimum 500km w jedna strone
To jest mniej więcej taki sam dystans jak na N1.
Tam masę ludzi przyjechało samochodami i nie było marudzenia
gutek81 :
Jägermeister
nie wkleilem wizerunku jelenia sw Huberta patrona mysliwych ze wzgledu na ten syrop
proponuje sie zaczac modlic do niego (do sw Huberta nie do jelenia) byc moze da sie ustrzelic jelenia na powrot samochodem
mitchel :
a przypomne ze do pokonania mielismy tylko trase Slubice- Gdansk smile
czyli najgorszy odcinek bo suniecie po autobahnie to latwizna
cykoelektryko :
gutek81 :
Jägermeister
nie wkleilem wizerunku jelenia sw Huberta patrona mysliwych ze wzgledu na ten syrop
proponuje sie zaczac modlic do niego (do sw Huberta nie do jelenia) byc moze da sie ustrzelic jelenia na powrot samochodemmitchel :
po takim tripie wole polskie drogi bo nie pozwalaja zasnac. na autobahnie po 50-100km moge byc nie wiem jak rzeski zaraz zasypiam
Żaba :
cykoelektryko :
gutek81 :
Jägermeister
proponuje sie zaczac modlic do niego (do sw Huberta nie do jelenia) byc moze da sie ustrzelic jelenia na powrot samochodemmitchel :
po takim tripie wole polskie drogi bo nie pozwalaja zasnac. na autobahnie po 50-100km moge byc nie wiem jak rzeski zaraz zasypiam
ja w ogole nie bralem zasniecia pod uwage
cykoelektryko :
gutek81 :
Jägermeister
autobahny smierdza penisami
Koti :
cykoelektryko :
gutek81 :
Jägermeister
autobahny smierdza penisami
nie wiem i tak sram na nie
AMERICAN GRIZZLY :
nie wiem co to za 'dziw' zapierdalać samochodem. ktoś ma czas i ochotę na zacną wycieczkę to sobie jedzie autem i reszte powinno to huj obchodzic - proste.
w 2008 jechałem busem i miło wspominam. w tym roku jedzie banda z torunia busem 8 osbowym i też nikt nie narzeka jak to długo och i kurwa ach... huj w dupe, ide jeść.
to ustawaimy sie, wpadam z ekipa do Ciebie daje moja fure a Ty prowadzisz w dwie strony
mitchel :
AMERICAN GRIZZLY :
w 2008 jechałem busem i miło wspominam. w tym roku jedzie banda z torunia busem 8 osbowym i też nikt nie narzeka jak to długo och i kurwa ach... huj w dupe, ide jeść.to ustawaimy sie, wpadam z ekipa do Ciebie daje moja fure a Ty prowadzisz w dwie strony
spoko...ogarnij mi hotel w mannheim i moge jechać
AMERICAN GRIZZLY :
mitchel :
AMERICAN GRIZZLY :
w 2008 jechałem busem i miło wspominam. w tym roku jedzie banda z torunia busem 8 osbowym i też nikt nie narzeka jak to długo och i kurwa ach... huj w dupe, ide jeść.to ustawaimy sie, wpadam z ekipa do Ciebie daje moja fure a Ty prowadzisz w dwie strony
w googlach sa dobre hotlee.
jestesmy ustawieni
AMERICAN GRIZZLY :
mitchel :
AMERICAN GRIZZLY :
hehe, no tak to ja tez moge jechac, ale tak jak pisalem wyzej dla mnie nie tylko liczy sie wygoda ale i czas
a tak w ogole to po kilkunastu godz za kolkiem to fajna impreza musi byc.
mitchel :
AMERICAN GRIZZLY :
mitchel :
to ustawaimy sie, wpadam z ekipa do Ciebie daje moja fure a Ty prowadzisz w dwie stronyspoko...ogarnij mi hotel w mannheim i moge jechać
hehe, no tak to ja tez moge jechac, ale tak jak pisalem wyzej dla mnie nie tylko liczy sie wygoda ale i czas
a tak w ogole to po kilkunastu godz za kolkiem to fajna impreza musi byc.
najlepsza
boze ja nie wiem po co cala ta wasza dyskusja bierze sie 2 kierowców albo nawet i 3 jak jest możliwość i można jechać na koniec świata dwie doby w hotelu można zapić jeszcze po imprezie i po sprawie
misiulka22 :
boze ja nie wiem po co cala ta wasza dyskusja bierze sie 2 kierowców albo nawet i 3 jak jest możliwość i można jechać na koniec świata dwie doby w hotelu można zapić jeszcze po imprezie i po sprawie
..ale chyba nie każdy potrafi to pojąć
jedzie ktoÅ› z elektrowniÄ…?
piatek 26.03
samolot z bydgoszczy( 13:45) do Düsseldorf (Weeze)(15:20) 60 zl ryair
wezze ->franek glowny 25 euro 3 h pociagu idealnie zeby zdazyc do coocona
powrot hahn-gdansk 28.03
Ostatnio edytowany przez cichy86 (2010-01-08 14:53:38)