xavery :
RAV – czy się go lubi czy nie, promuje wspaniały produkt.
Na jakich zasadach i co z tego ma nie powinno, nikogo obchodzić.
To samo się tyczy nie tylko jego ale i mnie, [promo „Pedałowni” itd]
Jak ktoś na jakieś animozje do Rafała to niech mu to powie, tak jak ja to zrobiłem . Ale czy potrafi rozdzielić sympatie do osoby od tego co Ona robi. Tak samo jak lubimy kogoś jako osobę ale nie potrafimy powiedzieć że jest beznadziejnym „DJ”...
Rav m.in. sprzedaje bilety – twarde w PL i chwała mu za to, a czemu ?
Ja byłem na TW De – wielokrotnie i w tym roku też pojadę, w 2009 do końca nie byłem pewien czy będzie mi dane być tam. Dzięki uprzejmości i gościnie Chełmka, oraz możliwości kupna biletu bezpośrednio od Rav, mogłem znów tam być.
Kupując bilet – twardy dzięki Rav: zyskałem :
+ tańszą cenę biletu, oraz pewność że mam bilet,
+ tańsze wejście do Coocon Club i możliwość słyszenia godzinnego setu Carla Coxa,
+ darmowe przejazdy komunikacja miejską w Landzie przed i po imprezie. itd.
+ wspaniałe wspomnienia...trip autem z szatanami.
A jeżeli ktoś korzysta lub coś zyskuje dzięki temu że rozprowadza bilety w PL – to tylko się cieszyć, TW De – jest tak dobrym produktem – że można go pimpować na wiele sposobów aż do zarzygania.
Co do Polskiej edycji TW – to im więcej wiem o logistyce takiego eventu tym bardziej wiem że nie ma szans na taką imprezę w PL. W Czechach i Austrii nie było kontynuacji. Organizator TW De nie zaryzykuje Polskiej edycji. A jak się mylę to pierwszy kupie bilet na Polską edycję
Chyba że Rav sam zainwestuje swoje pieniążki, lub będzie reprezentował „grupę” ludzi – którym wypierze kasę, i tym samym będziemy mieli Polską edycję TW.
W jakikolwiek – sposób stworzyć biznes plan TW PL – to tak 1 edycje będzie niedochodowa.
itd
domyslam sie xavery ze to odnosnie mojego posta, ale nie do konca go chyba zrozumiales.
Mnie nie interesuje co zyskuje potencjalny nabywca biletu (czyli np Ty) i nie interesuje mnie tez co pan Rafal ma z tego ze Ci go sprzeda - tutaj rzeczywiscie moglbym sie zgodzic ze chuj mi do tego.
Na materiałach promocyjnych w ogolnym obiegu nie spotkalem sie z jakims panem Rafalem tylko danymi agencji a wiec odbieralem to jako jakies oficjalne i conajmniej ponadprzecietne przedsiewziecie na terenie naszego kraju.
Skoro nasz kraj bierze tak aktywny udział w promocji imprezy to sadzilem ze Niemcy maja jakies poważniejsze plany co do Polski zwlaszcza ze otwarcie sie o nich mowilo tu i tam.
Polscy obywatele na edycji niemieckiej to znikomy procent w porownaniu do innych krajow a mimo to jakos nie natrafilem na inne wersje jezykowe oficjalnej strony (procz holenderskiej ale to robili chyba sami). Do tego dochodza plakaty, ulotki, wyjazdy itp.
Nie udzielam sie w tym biznesie i jestem tylko zwyklym gosciem ktory widze to cale polskie halo wokol tej imprezy - slepy nawet zauwazy ze to wszystko wyglada inaczej w porownaniu do promowania innych zagranicznych imprez, o ktorych info jest zamieszczane tylko na niektorych polskich stronach.
Skoro tak to wszystko wyglada to o dluzszego czasu czekałem na jakies wiesci, a mija kolejny rok i nadal wychodzi na to ze sie prezymy (w sensie kraj) z ta promocja jak pajace i na dobra sprawe nie rozumiem po co.
dlatego zapytalem, a jakis koles co sie do mnie uprzedzil tylko dlatego ze mu w zeszłym roku zwrocilem uwage ze jego info mija sie odrobine z prawda spuchl i jedzie mi nie wiem po co. Jak by pomyslal to by najpierw dopytal.
Jakos nie spotykam podobnego podejscia do ludzi (jacy by nie byli) ze strony innych agencji czy organizatorów na forach publicznych czy w innych mediach. Jak w realu tez taki jest blyskotliwy to tylko pogratulowac :l
Ostatnio edytowany przez BASS (2010-01-05 20:10:37)
Jedni promują zagraniczne imprezy, mają z tego korzyści i satysfakcję więc niech robią to dalej. Mnie osobiście by jebało czy promocja tego typu imprezy w PL przyniosła by korzyści polakom, bo najzwyczajniej huj mnie oni obchodzą. Coś robie to robie dla siebie... tak kurwa jebana mać.. napisałem to.. Miałbym radoche i jakieś fajne układy... pewnie robił bym to samo - proste. Ja pierdole ludzie ogarnijcie sie
Kiedys inaczej postrzegałem polską publikę... ale im bardziej zagłębiam się w ten świat... nabieram większego obrzydzenia. eot z mojej strony
nawiazując do biby... LU jest już zamknięty ?
Ostatnio edytowany przez AMERICAN GRIZZLY (2010-01-05 20:33:04)
to po chuj robic z tego oficjalna "afere" promocyjna - jebnac baner: Łucja, Marcin i Franciszek zapraszaja na Time Warp do Niemiec. Bilety u franka, spanie u Łucji, auto bierze Marcin" i wszystko w temacie.
Co sie dziwisz ze ktos odbiera to tak a nie inaczej skoro ten kto to robi wlasnie chyba chce by bylo to tak postrzegane - przy organizacji sie udzielasz a piszesz jak bys byl na moim miejscu.
mnie tez jebia inni i pierdoli mnie w sumie ta cala impreza bo nie moge na nia jechac ale skoro czegos nie kumam to chyba zapytac mozna nie?
nie bylo pytania - tutaj jak zwykle z byle gowna problem powstaje
BASS :
chyba zapytac mozna nie?
NIE KURWAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze ze w przeciwienstwie do niektorych mam luzne posladki (nie brac doslownie )
BASS :
(nie brac doslownie )
taa jasne:
E.... Żaba kup mi bilet, oddam ci kase na miejscu.. dzieki
mathew :
ktos bedzie jechal z gda do berlina a pózniej do mannheim pkp?
zastanówsie nad samolotem do frankfurtu a potem DB do mannheim. napewno taniej i wygodniej
loty na chwile obecna: wylot 27.03 powrót 28.03
linki widoczne tylko dla zalogowanych uytkownikw
ten pirwszy lot Ryanair to w sumie 200pln z doplatami. bierzesz bagaz podreczny i spokój
nie wiem ile kosztuje zakup biletu bo tez sobie to licza
mathew :
no qurwa ja sie orientowalem to jest promocja taka zeby chyba dac piątaka
a tak powaznie to w dwie strony pkp gda - mannheim 780 zeta wiec huj nie robota
z gdanska ekipa leci samolotem. nie sadze zeby ktos od nasd chcial jechac innym transportem
Dokładnie, całkowity koszt po kursie € 4,23 wraz z biletem na bibkę i Hahn Express Bus to 500 PLN z Gdańska Ryan shitem.
xavery :
RAV – czy się go lubi czy nie, promuje wspaniały produkt.
Na jakich zasadach i co z tego ma nie powinno, nikogo obchodzić.
To samo się tyczy nie tylko jego ale i mnie, [promo „Pedałowni” itd]
Jak ktoś na jakieś animozje do Rafała to niech mu to powie, tak jak ja to zrobiłem . Ale czy potrafi rozdzielić sympatie do osoby od tego co Ona robi. Tak samo jak lubimy kogoś jako osobę ale nie potrafimy powiedzieć że jest beznadziejnym „DJ”...
Rav m.in. sprzedaje bilety – twarde w PL i chwała mu za to, a czemu ?
Ja byłem na TW De – wielokrotnie i w tym roku też pojadę, w 2009 do końca nie byłem pewien czy będzie mi dane być tam. Dzięki uprzejmości i gościnie Chełmka, oraz możliwości kupna biletu bezpośrednio od Rav, mogłem znów tam być.
Kupując bilet – twardy dzięki Rav: zyskałem :
+ tańszą cenę biletu, oraz pewność że mam bilet,
+ tańsze wejście do Coocon Club i możliwość słyszenia godzinnego setu Carla Coxa,
+ darmowe przejazdy komunikacja miejską w Landzie przed i po imprezie. itd.
+ wspaniałe wspomnienia...trip autem z szatanami.
A jeżeli ktoś korzysta lub coś zyskuje dzięki temu że rozprowadza bilety w PL – to tylko się cieszyć, TW De – jest tak dobrym produktem – że można go pimpować na wiele sposobów aż do zarzygania.
Co do Polskiej edycji TW – to im więcej wiem o logistyce takiego eventu tym bardziej wiem że nie ma szans na taką imprezę w PL. W Czechach i Austrii nie było kontynuacji. Organizator TW De nie zaryzykuje Polskiej edycji. A jak się mylę to pierwszy kupie bilet na Polską edycję
Chyba że Rav sam zainwestuje swoje pieniążki, lub będzie reprezentował „grupę” ludzi – którym wypierze kasę, i tym samym będziemy mieli Polską edycję TW.
W jakikolwiek – sposób stworzyć biznes plan TW PL – to tak 1 edycje będzie niedochodowa.
itd
no własnie problem jest taki
że mało kto coś robi i chce coś zorganizować
jesli ktoś inny coś robi to każdy wytyka mu błedy
no i pewny jestem ze TW pl pewnie kiedyś będzie, na razie to jedynie kwestia finansowa a to poważny problem...
czy ktoś ma w planach jechać samochodem z pomorza?
jakis wariat
dwie wariatki jak narazie nie ma rzeczy niemożliwych
no nie ma, ale sa rzeczy bezsensowne
spoko moze dla ciebie - ja tam lubie siedziec za kolkiem
Podobno wylot z Gda potaniał i teraz 100 w 2 mańki.
Miłej podróży samochodem.
RomeY :
jechalem tam juz kazdym srodkiem transportu , wiadomo dupy wygodne samolocikiem se poleco , ja pewnie tez , ale liczy sie trip i nie widze sensu pisania tekstow w stylu " po co jechac samochodem taki kawal " .Kazdy jedzie czym chce , wazne , zeby sie spotkac na miejscu :F
Ostatnio edytowany przez Misiu (2010-01-07 10:56:54)
gutek81 :
Jägermeister - oł yeaaah
P.S.
Co do wyjazdu to marzy mi się podobny trip jak rok temu.
Chełmek, xav, co wy na to?
jak jechałem na TW 2009 - DE - nie znałem smaku jaggera z red bullem [Qurwa pamiętasz cene red bulla na granicy]
PS - w tym roku pojade ale już z większą ilościa kasy...
RomeY :
Misiu :
RomeY :
Miłej podróży samochodem.jechalem tam juz kazdym srodkiem transportu , wiadomo dupy wygodne samolocikiem se poleco , ja pewnie tez , ale liczy sie trip i nie widze sensu pisania tekstow w stylu " po co jechac samochodem taki kawal " .Kazdy jedzie czym chce , wazne , zeby sie spotkac na miejscu :F
Tia, jadę stopem, liczy się trip, wyruszam miesiąc wcześniej
A poważnie masz rację, jak komu wygodniej.